Iphone kvalitet video snimka

poruka: 12
|
čitano: 525
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

Pozdrav ljudi molim vas pomoc isfrustrirao me iphone do te mjere da ga planiram baciti i kupiti android bilo kakav.

iphone 15 pro max posaljem video na viber ili mesendzer uzasan snimak, isčitao sam sve moguce savjete od chat gpt kako to rijesiti ali nista ne pomaze, ima li iko rijesenje kako da se posalje normalan kvalitetan video drugoj osobi jer ovo trenutno je cirkus

0 0 hvala 0
15 godina

Dobar dan kolega 
Prije nego razbite i bacite svoj iPhone Pro Max, nekoliko upita! 

Za početak diskusije! 

U kojoj rezoluciji ste snimali slani video?! 
Preko kojeg sustava ste slali video, WiFi signalom ili preko mreže, i ako nije problem sa koje lokacije?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

sve te messenger aplikacije kompresiraju slike i video (neovisno jel iPhone ili Android) - pa bi ja tu prvo tražio zaobilazno rješenje ako je potrebno slati video/sliku veće kvalitete (tipa: upload na neki cloud i slanje direktnog linka na sliku/video drugoj osobi)

ps: ja to riješim da uploadam na svoj Google Drive i pošaljem link dalje kome treba, kad osoba skine sliku/video - pobrišem to s Drive-a

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:04 (60nine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
Re: Iphone kvalitet video snimka
Perfekcionist kaže...

Pozdrav ljudi molim vas pomoc isfrustrirao me iphone do te mjere da ga planiram baciti i kupiti android bilo kakav.

iphone 15 pro max posaljem video na viber ili mesendzer uzasan snimak, isčitao sam sve moguce savjete od chat gpt kako to rijesiti ali nista ne pomaze, ima li iko rijesenje kako da se posalje normalan kvalitetan video drugoj osobi jer ovo trenutno je cirkus

najjednostavnije rješenje je poslati izvornu datoteku. znači, za viber, u razgovoru, ne dodaješ video iz galerije nego dotakneš lijevo "+" -> datoteka -> odaberi iz galerije -> odaberi video. šalješ izvornu datoteku u punoj kvaliteti. 

3 godine

U osnovi snimam na 4k 60fps ali sam probao onda snimati i u manjim rezolucijama da bi rijesio problem ali nije rijesen.

saljem i preko mobilnih podataka i preko wifi nema razlike drug

3 godine
ATJLučko kaže...

Dobar dan kolega 
Prije nego razbite i bacite svoj iPhone Pro Max, nekoliko upita! 

Za početak diskusije! 

U kojoj rezoluciji ste snimali slani video?! 
Preko kojeg sustava ste slali video, WiFi signalom ili preko mreže, i ako nije problem sa koje lokacije?! 

U osnovi snimam na 4k 60fps ali sam probao onda snimati i u manjim rezolucijama da bi rijesio problem ali nije rijesen.

saljem i preko mobilnih podataka i preko wifi nema razlike drug

3 godine
judge9xx kaže...
Perfekcionist kaže...

najjednostavnije rješenje je poslati izvornu datoteku. znači, za viber, u razgovoru, ne dodaješ video iz galerije nego dotakneš lijevo "+" -> datoteka -> odaberi iz galerije -> odaberi video. šalješ izvornu datoteku u punoj kvaliteti. 

To takodje ne funkcionise. 

17 godina

Na whatsup ako šalješ video ili foto on radi kompresiju...ako pošalješ dokument...onda ne...ide izvorna kvaliteta....možda je i na viberu tako 

EDIT: prilikom slanja odabereš documnet pa onda odabereš video koji želiš poslati

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:44 (Srednji).
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
60nine kaže...

sve te messenger aplikacije kompresiraju slike i video (neovisno jel iPhone ili Android) - pa bi ja tu prvo tražio zaobilazno rješenje ako je potrebno slati video/sliku veće kvalitete (tipa: upload na neki cloud i slanje direktnog linka na sliku/video drugoj osobi)

ps: ja to riješim da uploadam na svoj Google Drive i pošaljem link dalje kome treba, kad osoba skine sliku/video - pobrišem to s Drive-a

Sad treba da sa trenutne lokacije posaljem video nekome ili vise njih i zar je zaista ios spao na to da svaki video moram posebno prebacivati tamo ovamo umjesto normalno kliknem na kameru snimim video i posaljem kao i svako sto radi. Ovaj problem nisam imao na androidu nijednom

3 godine
Srednji kaže...

Na whatsup ako šalješ video ili foto on radi kompresiju...ako pošalješ dokument...onda ne...ide izvorna kvaliteta....možda je i na viberu tako 

EDIT: prilikom slanja odabereš documnet pa onda odabereš video koji želiš poslati

Nema kod mene tih videa u dokumentima, a i kad ga rucno prebacim ne radi

12 godina
Perfekcionist kaže...
60nine kaže...

Sad treba da sa trenutne lokacije posaljem video nekome ili vise njih i zar je zaista ios spao na to da svaki video moram posebno prebacivati tamo ovamo umjesto normalno kliknem na kameru snimim video i posaljem kao i svako sto radi. Ovaj problem nisam imao na androidu nijednom

nije do operativnog sistema nego do aplikacije koja ti to kompresira zbog lakšeg slanja...

na Androidu je isto (žena koristi Viber i svaki video je slabije kvalitete kao i fotka kad šalje nekome), isto je i meni na FB Messengeru

9 godina
Nema to veze s iOS-om kako ti je kolega 60nine naveo. Aplikacije s kojima šalješ komprimiraju video da bi uštedjele na prostoru gdje spremaju video zapise (na svojim ili zakupljenim serverima). I ja kad pošaljem 4K 60fps preko Vibera ili WhatsAppa, na drugu stranu dođe video kvalitete kao da je krumpirom sniman.

Jedino ti je rješenje direktno slanje ili hostanje u visokoj kvaliteti negdje drugdje.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice