Vratio sam stari main acc od lika kojem sam ga prodao (dao sam mu GE acc na kojem sam za to vijeme igrao).
On je pao na DMG, znaci sad sam LEM i ne vjerujem koliko su losi igracu na tom ranku, odigrao sam jucer i danas meceve gdje sam imao po 40 fragova i izgubio, ja ne znam kako su ti igraci dosli na taj rank ako ne mogu winati mec s jednim Globalom u timu,najgore sto igraci s kojima sam igrao nisu ni imali 400-500 sati vec oko 1000, svi imaju sensitivity valjda 10, na daljinu ne mogu ni zeljeni zid naciljati
E moj bcko da je samo na daljinu, nego su likovi i mutavi na blizinu. Doslovno kako si rekao, 10 sensitivityja i pucanje okolo bez veze. Evo
ti dovoljno govori sam za sebe, ovo je bila druga runda i zujao sam par sekundi na spawnu, znači prvi gejm lagano bez zagrijavanja bez ičega dekoncentriran ko šta vidiš kako trčim s nožem po sajtu, aim totalno off i i dalje ih porješavao svih sam na sajtu. Je da su bili eco, ali svejedno četvoro njih me pucalo i nisu me uspili ubit. Da ne bude "hurr durr vidi ti aim pa ti si ko oni" evo primjer kako inače igram, .Kao što vidiš, likovi su preloši i tako je u svakom meču, osim kad su likovi sa 50 sati u suprotnom timu (najčešće smurfovi, nisam odavno vidio očitog cheatera). Najsmješniji dio je kad peakam AWP-era na CT-u i dobijam taj duel s jednim metkom jer su doslovno toliko loši likovi da tako mutave stvari prolaze. Često biram radije igrati sa lošijim prijateljima jer njima bar mogu objasnit neke stvari, dok random idiotima kad si soloque ne možeš ništa objasnit i uz to su i preloši. Rant gotov