Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.457.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
denix kaže...
IvanDado kaže...

Hvala na ovako detaljnom odgovoru i na tutorialu ljudi :) Uzimam danas igru cim stignem doma!

Ako hoćeš uštediti na račun strpljenja, možeš pričekat zimsku rasprodaju (tamo od božića pa nadalje otprilike), pa ćeš ga vjerojatno moći ugrabiti u pola cijene ili 3,74€, ovisi kako stave. Ali da, to je skoro 2 mjeseca čekanja, tako da baš nije optimalno.

ma na gamekeysforall je igra 9.23 eura + 0.66centi transaction fee nije vala skupo ni sad,ja kad sam kupovao bila je 6.50 al sve je to realno sica

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
12 godina
Counter Strike: Global Offensive

za 4kljuca dobije igircu..(4x2.2€=8.8€)..

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

pogledajte inhuman shot :d

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uploadao sam demo s jutarnjeg "zagrijavanja" pa cekirajte :)

BCko
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Uploadao sam demo s jutarnjeg "zagrijavanja" pa cekirajte :)

Meni se čini da je tu prije u pitanju pokazivanje nove pošade

ako neko oće MM a rank je LE+ nek me doda, steam u potpisu

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2015 20:59 (Roko567).
14 godina
neaktivan

ljudi samo da vas informisem ako vec niste upoznati,igra insurgency je trenutno na hummble bundleu znaci mozete ju kupiti za 1 dolar

igra je na source2 enginu i odlicna je,realizam je jako dobar,preporucujem pogledajte par klipova na youtubu i i kupite jer je ovo bukvalno dzabe :D

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
mersimh kaže...

jer je ovo bukvalno dzabe :D

iako je ovo više offtopic... upravo tako, bila je i to ne jednom! ;D

Do it for the people who want to see you fail!
13 godina
neaktivan

Kad se igra CSGO turnir na Infogameru?

0 0 hvala 0
15 godina

ovako, treba nam igrac (mozda dva) za sutrasnji ESL Adria turnir, rank GE, add na steam ili pm

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

sori na dabl postu, ali moram temu bumpat, trebaju nam dva GE za ESL turnir za sat i pol :D steam je iznad i minimalno GE da ste

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
definho kaže...

sori na dabl postu, ali moram temu bumpat, trebaju nam dva GE za ESL turnir za sat i pol :D steam je iznad i minimalno GE da ste

A maksimalno?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
chaselol kaže...
definho kaže...

A maksimalno?

Minimalno GE, maksimalno Virtus pro..

BF3, MW2, Origin: okrad1337 Steam: okrad5656
14 godina

Danas puknuo iz zajebancije jer sam vidio da u E-Frag igraju dečki s naših prostora, a na VP i Mouz koeficijenti bili premali.

Sad već izgleda moguće, treba vidit kako će Mouz odigrat, al odlični su bili cijeli turnir. Jel koristi još netko ovaj Fanobet ? Čini mi se dobra stranica, ali brutalan cut uzimaju na koeficijentima. CSGL ima 1.99-1.99 na 50-50 matchu, a Fanobet ima 1.82-1.82

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Danas puknuo iz zajebancije jer sam vidio da u E-Frag igraju dečki s naših prostora, a na VP i Mouz koeficijenti bili premali.

Sad već izgleda moguće, treba vidit kako će Mouz odigrat, al odlični su bili cijeli turnir. Jel koristi još netko ovaj Fanobet ? Čini mi se dobra stranica, ali brutalan cut uzimaju na koeficijentima. CSGL ima 1.99-1.99 na 50-50 matchu, a Fanobet ima 1.82-1.82

Uzmi u obzir kad se betaš kvote se zaključaju, možeš kombinirat više parova,dobitak ti uvijek bude točno u cent isplaćen. Kad uzmeš u obzir sve te stvari izgleda kao puno kvalitetnija stranica od csgolounge-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 19:36 (naPerk777).
16 godina
neaktivan

Maloprije, solo q

LE/LEM rank

EUW: Dorans Dildo
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Maloprije, solo q

LE/LEM rank

sinan sokić ahahahahahahaha ne mogu

10 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Maloprije, solo q

LE/LEM rank

čoviječe dobar si

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
11 godina

evo moj jedini vrijedan klip danas, užas kako mi ide u zadnje vrijeme...sve više se vraćam Battlefield 4 :/

14 godina
MasterG kaže...

evo moj jedini vrijedan klip danas, užas kako mi ide u zadnje vrijeme...sve više se vraćam Battlefield 4 :/

Svaka čast!

Može pitanje,kako se stavi ovako da se vidi cijela mapa,i calloutsi?

11 godina

ovako velika mapa ti je zoom u postavkama, i stavljen je fixni tj isključena je rotacija mape oko tebe (ako je rotacija uključena onda si ti u sredini mape a oostalo se vrti ovisno  o smjeru gledanja, isključivanjem se dobiva veća vidljivost mape ako si recimo na rubu mape). Ovako vidim cijelu mapu i gdje se tko nalazi od mojih ili neprijatelja prije ovih balvana sa koima igram, pa im sa druge strane mape govorim gdje je tko XD

a calloutsi su ti objašnjeni ovdje, vrlo jednostavno samo kopiraš slike iz foldera u dotični i to je to.

10 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Kad se igra CSGO turnir na Infogameru?

Napokon su složili ljudi grupe bracket i satnicu pa smo postali sve na web.

Iako, još uvijek se ne zna točno što je u prize poolu.

http://www.counterstrike-hr.com/reboot-infogamer-2015-csgo-lan-detalji-i-satnica

www.counterstrike-hr.com - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
13 godina
neaktivan

Ovaj LE je žalost teška... U timu često idioti sa 500 sati igre, kreteni koji nikad nisu čuli za teamspeak, seru na svom jeziku kad umru itd.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Ovaj LE je žalost teška... U timu često idioti sa 500 sati igre, kreteni koji nikad nisu čuli za teamspeak, seru na svom jeziku kad umru itd.

pa vecinom smo mi balkanci i rusi ti sto seru na svom jeziku,logicno da meljem sa nasom rajom na nas jezik,to sto je neki random lik tu ko ga j.ebe :D

i ja kad se zadesim sa turcima il rusima ne j.ebu ni oni mene vec melju na svoj jezik ha ya

11 godina

slažem se, dakle ekipa ova sa kojom sam igrao, dvoje likova naprosto nisu šutjeli...uostalom čuje se i na videu...bili su mutani više od pola meča jer ja ne mogu tako igrat, likovi umru i pričaju oni svoje...poludio sam, ne čujem kad mi i od kuda neprijatelj dolazi, tak smo izgubili jedno 5-6 rundi.

Unmuteao sam ih predzadnju rundu jer je bilo napeto pa reko da čujem info i probamo dobit...nikad više

14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Vratio sam stari main acc od lika kojem sam ga prodao (dao sam mu GE acc na kojem sam za to vijeme igrao).

On je pao na DMG, znaci sad sam LEM i ne vjerujem koliko su losi igracu na tom ranku, odigrao sam jucer i danas meceve gdje sam imao po 40 fragova i izgubio, ja ne znam kako su ti igraci dosli na taj rank ako ne mogu winati mec s jednim Globalom u timu,najgore sto igraci s kojima sam igrao nisu ni imali 400-500 sati vec oko 1000, svi imaju sensitivity valjda 10, na daljinu ne mogu ni zeljeni zid naciljati, doslovno nisam odigrao ni jedan jedini mec a da su svi u timu pricali engleski na mikrofon.

O game senseu da ne pricam, molim ih da ne pushaju ali oni i dalje umiru u prvih 10 sekundi runde i onda: "fuck your mother pizdec jebany"

BCko
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2015 17:22 (bancic123).
11 godina

ovako se CSGO lounge zaje*** sa nama,

hvala na nikakvim skinovima

14 godina
neaktivan
MasterG kaže...

ovako se CSGO lounge zaje*** sa nama,

hvala na nikakvim skinovima

Sta se zalis, barem si dobio nesto 

BCko
13 godina
bancic123 kaže...

Sta se zalis, barem si dobio nesto 

Ti nikad pameti doci 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
neaktivan
MedO1337 kaže...

pogledajte inhuman shot :d

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice