Iskreno….

poruka: 6
|
čitano: 1.013
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Iskreno….".
18 godina
Iskreno….

Bio sam u Estoniji i Tallinnu prije mjesec dana. Impresioniran sam sa time sto su estonici napravili od svoje zemlje. Tallinn je bomba. Tko god ima priliku biti tamo nek posjeti Rotermann kvart, pogotovo po noci. Kvart se nalazi blizu luckog terminala, koji je isto cisti sci-fi, portal u 2045 godinu. Jedino sto mogu reci: MI NIKAD NECEMO BITI NA TOM NIVOU.

Tko zeli malo skicnuti evo link: Rottermann City

A za aferu, ne bih generalizirao. Na osnovu ministra ne bih projecirao nesposobnost na cijelu naciju.

--- AI dump

Estonski Centar za odbrambene investicije (RKIK) potpisao je ugovore s italijanskom kompanijom Datasel SRL (koju je preuzela indijska firma Neco Defence Munitions).

Nabavka je bila financirana sredstvima iz Evropskog mirovnog instrumenta (EU fondovi).

Ministar Pevkur je izjavio da osobno nije pregovarao o ugovorima niti je bio upoznat s detaljima, ali je preuzeo političku odgovornost za propuste u svom sektoru i podnio ostavku.

--- AI dump end

I opet, po preuzimanju politicke odgovornosti, jedino sto mogu reci: MI NIKAD NECEMO BITI NA TOM NIVOU.

0 0 hvala 0
17 godina
Iskreno….

Iskreno... meni to nije ništa spektakularno. Super izgleda, ali da mi je neka sila da tako izgleda moj grad, ono, ne baš 

https://www.youtube.com/@gaap86
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Re: Iskreno….
mrsmith kaže...

Iskreno... meni to nije ništa spektakularno. Super izgleda, ali da mi je neka sila da tako izgleda moj grad, ono, ne baš 

Naravno. Svatko ima svoje misljenje. Ukusi su razliciti. Slika je slika, uzivo je uzivo.

Nekome je nesto super, a nekom drugom je meh.

Svi imamo i razlicite kriterije, ljestvicu i basline reference za usporedbu.

Moj dojam je bio, da je sve jednostavno za klasu ili dve iznad bilo kojeg naseg grada. Cistoca, arhitektura, spoj modernog, retro, i reustikalnog. Jednostavo blista. 

Evo dva teasera:
- Pappersack
- Olde Hansa

... just simply, next level shit.

14 godina
Iskreno….

Nisam bas shvatio koja je razlika izmedu Rijeke primjerice i tog grada? 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Iskreno….
SimeKZ kaže...

Nisam bas shvatio koja je razlika izmedu Rijeke primjerice i tog grada? 

Volim Rijeku. Sjest na terasu Boonkera, pojesti i popiti nesto u Kings Pubu (iako je konfekcija i ogranicen meni), jos bolje u El Riu (jer je klopa stvarno odlicna, barem meni, pa popit kavu i pojesti kolace ili u Renardu ili u Cacaou jer su brutalni i picture perfect (i jebeno skupi).

Ali cim se maknes sa Korza, grad je u poluraspadu. Cak i na samom Korzu. Ako odes iza glavne robne kuce, koma. Pojedini haustori sa Korza su isto u poluraspadu, a to je glavna pjesacka zona. Prema glavnom parkiralisu sve su zgrade prosle fazu poluraspada. Od austrougarske nitko nije pipnuo nista.

Setnja lukobranom je koma. Preko puta Kresimirovom isto. Pogotovo dio sa starom željznom kramom i ruševinom od silosa u centru.

Jednostavno nije za usporedbu.

Ali kako su oba grada lučka grada, evo 3 minute videa, pa probaj usporediti Rijeku i Tallinn, iako nema smisla.

5 godina
Iskreno….

Oleg me uspije i nasmijati u njegovoj komunikaciji s AI.

Borbena umjetnička duša kao i ja. 

Samo sam ja prešao lajnu, jer se ponekad znam zahvaliti umjetnoj inteligenciji nakon obavljenoga posla. 😁😁

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice