- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa nije tak strašan prvi kill za report :)
pa nije tak strašan prvi kill za report :)
A mogu zamislit kako je running jumpshot izgledao iz njegove perspektive :D
Ja sam prije neki dan 1deag quad napravio u mirage, tacno jump shot su bila dva fraga i to bas kad je uletio blaze sa lounge beta :)))

Pozdrav svim ljubiteljima cs go-a,
Relativno sam nov u ovoj igrici na steamu imam 200h ali igrao sam sveukupno možda 100h (ovo ostalo sto lobby, sto frendovi malo casual i tako...), mge sam rank, kuzim igru i tražim ekipu slicnog ranka za competitive play, jer mi je pun kufer rusa, njemaca, ostalih balavaca i da ne nabrajam. Za svoj rank sam iznadprosječan, blizu sam dmg, naravno svi mogu imati loš dan pa tako i ja, prosječno 20 fragova po meču napravim tak da se ne provlačim kroz rankove bzvz, + po meni veliki hendikep sto igram na 15inča ekranu jer nisam doma.
I da, znaima me jeli moguće isključiti onu muziku na početku runde i kada se planta c4, jer me dosta nervira :D
Dodajte me na steam ftulum je acc.
LP
Options->Audio Settings-> Master Music Volume...
Ako netko ima amazon account (pravi, barem jedna kupnja obavljena) javite mi se pa možete neš sitno u csgo itemima zaradit).
Treba napisati samo 2 kratka review-a za neke proizvode i to je to. PM ako ima zainteresiranih ;)
I dalje ovo vrijedi. Ako ima netko da može pisati review-ove na amazonu (ima account) nek mi se javi.
Odradio mu i dobio nekoliko shit itema...
Ako netko ima amazon account (pravi, barem jedna kupnja obavljena) javite mi se pa možete neš sitno u csgo itemima zaradit).
Treba napisati samo 2 kratka review-a za neke proizvode i to je to. PM ako ima zainteresiranih ;)
I dalje ovo vrijedi. Ako ima netko da može pisati review-ove na amazonu (ima account) nek mi se javi.
Odradio mu i dobio nekoliko shit itema...
Sry što je zasad samo to, ali ako se skupi više ljudi davat ću po key za 2-3 review-a
Mirise na scam a vase komentare skuplja, samo naprijed momci :)

Mirise na scam a vase komentare skuplja, samo naprijed momci :)
Nije nikakav scam nego prijatelju skupljam pozitivne komentare na njegove prve aplikacije na marketu ;)

Znao sam da će dobiti jednu mapu, ali da će dobiti dvije -.-"
nije prvi put, i meni je envy pokupio rebela protiv hr, eh kad se sjetim da sam moga dignit 80e da sam switcha :(
nije prvi put, i meni je envy pokupio rebela protiv hr, eh kad se sjetim da sam moga dignit 80e da sam switcha :(
ne razumijem uopce ljude koji idu na metch gdje je 95% na favorita,moras cijeli inventory ulozit da bi dobio 5 eura.
kao da postoji siguran bet.
ja se inace kladim samo na ≈50% metcheve.
danas npr na fnatic 9 dolara protiv envia
i 10 dolara na navi protiv vpa jer se nadam da ce guardian bit u formi
ako opali uduplam ako jedan samo pogodim vratim pare
a ako oba profulam jb.ga haha
ne razumijem uopce ljude koji idu na metch gdje je 95% na favorita,moras cijeli inventory ulozit da bi dobio 5 eura.
kao da postoji siguran bet.
ja se inace kladim samo na ≈50% metcheve.
danas npr na fnatic 9 dolara protiv envia
i 10 dolara na navi protiv vpa jer se nadam da ce guardian bit u formi
ako opali uduplam ako jedan samo pogodim vratim pare
a ako oba profulam jb.ga haha
Po meni upravo suprotno. Fnatic je očajan u zadnje vrijeme nakon što je pronax otišao,glavni caller. Envy je spušio jučer jer je jednostavno flipside3 briljirao.
Što se tiče navija, također katastrofa igraju a VP sa zadnjih par pobjeda se vraća u formu (iako druga mapa sa keyd-om nije prošla baš glatko 16-14).
Po meni upravo suprotno. Fnatic je očajan u zadnje vrijeme nakon što je pronax otišao,glavni caller. Envy je spušio jučer jer je jednostavno flipside3 briljirao.
Što se tiče navija, također katastrofa igraju a VP sa zadnjih par pobjeda se vraća u formu (iako druga mapa sa keyd-om nije prošla baš glatko 16-14).
pa dobro ajde vidjet cemo kako bude,ne mogu VPu vjerovat na dustu nema sanse.
sto se tice fnatica,iskreno mislim da im je bolje sto imaju denisa neg pronaxa mada nisam fan ni denisa.
ako prodje prodje,kocka je takva
Za danas neke sigurice su vp - nip mapa overpas, ko prati nip zna da im je to ban mapa na svakom turniru i nemaju sta trazit protiv vp na toj mapi
sk - penta mapa mirage, najjaca mapa od sk-a nedavno su dobili tier1 team (nisam siguran koga al znam da sam dobio bet) na mirageu tako bi to trebalo proc
malo nesigurnije
envyus - tsm mapa cobble - najslabija mapa od tsm-a ali opet 2 najjaca tima na svijetu trenutno, al mislim da bi envyus trebao dobit
i za one s vecim mudi** mozda sk iznenedi fnatic treba probat, zbog promjena u fnaticu
Mislim da mouz moze dobiti TSM veceras
ja jucer odigrao frontside misty , deagle golden coil ak cartel i redline na CLG protiv NME bilo je 81 posto za CLG i jutros gledam spusio . Nije nista sigurno i kad je 95 posto . ;)
Za danas neke sigurice su vp - nip mapa overpas, ko prati nip zna da im je to ban mapa na svakom turniru i nemaju sta trazit protiv vp na toj mapi
tuga gledat ove tvoje sigurice hahah
koliko puta moram ponovit ne spominjite VP i siguran bet haha
eto meni uspjesno sve proslo
E jebat ga, uvijek jedan -.-
ne preporucujem te multibets nikako
idi fino jedan po jedan i et
Kolko sam si puta reko ne na vp al uvijek betam, imali su los dan valjda...
Kolko sam si puta reko ne na vp al uvijek betam, imali su los dan valjda...
imali su užasan dan,popusili su 3 metcha.
navi ih ubio nogama i to bez guardiana
Relativno sam nov kuzim igru i tražim ekipu slicnog ranka za competitive play, jer mi je pun kufer rusa, njemaca, ostalih balavaca i da ne nabrajam.
Pozdrav! ja igram CS:GO i nisam neki pro igrač ali SIT puna KAPA mi je više IDIOTA na matchmakingu od klinaca 10 godina idiota rusa, cheatera i svih ostalih...
Valve bi trebao nešto napraviti u vezi svih tih sranja taj 'skill rank' i onaj level rank puno nemaju veze s vezom a competitive match se sve više pretvara u cirkus
a ima...kao prvo i osnovno što me najviše nervira je kada dođe neki idiot i onda ode ili stalno spama kick me,kick me onda do klinaca koji 'skupljaju skinove po podu'
pa do majmuna koji se stalno deru na voice chat pa do lika koji uzmu awp a pojma nemaju i tako dalje...svaki put kada igram cs go tlak mi skoči na 200
Igrajte ESEA-u. Argument "Zašto bih to plačao" nema previše smisla s obzirom na to koliko ljudi troše para na bezvezne skinove, ključeve, kutije i ostale pizdarije.
Relativno sam nov kuzim igru i tražim ekipu slicnog ranka za competitive play, jer mi je pun kufer rusa, njemaca, ostalih balavaca i da ne nabrajam.
Pozdrav! ja igram CS:GO i nisam neki pro igrač ali SIT puna KAPA mi je više IDIOTA na matchmakingu od klinaca 10 godina idiota rusa, cheatera i svih ostalih...
Valve bi trebao nešto napraviti u vezi svih tih sranja taj 'skill rank' i onaj level rank puno nemaju veze s vezom a competitive match se sve više pretvara u cirkus
a ima...kao prvo i osnovno što me najviše nervira je kada dođe neki idiot i onda ode ili stalno spama kick me,kick me onda do klinaca koji 'skupljaju skinove po podu'
pa do majmuna koji se stalno deru na voice chat pa do lika koji uzmu awp a pojma nemaju i tako dalje...svaki put kada igram cs go tlak mi skoči na 200
Ove koji se deru kick me obavezno stavim na mute, a što se tiče skinova jednostavno se mora uvijek pokupiti bolji - to je tako i nema iznimke čak niti za GE.