Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.457.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
bancic123 kaže...

Vratio sam stari main acc od lika kojem sam ga prodao (dao sam mu GE acc na kojem sam za to vijeme igrao).

On je pao na DMG, znaci sad sam LEM i ne vjerujem koliko su losi igracu na tom ranku, odigrao sam jucer i danas meceve gdje sam imao po 40 fragova i izgubio, ja ne znam kako su ti igraci dosli na taj rank ako ne mogu winati mec s jednim Globalom u timu,najgore sto igraci s kojima sam igrao nisu ni imali 400-500 sati vec oko 1000, svi imaju sensitivity valjda 10, na daljinu ne mogu ni zeljeni zid naciljati

E moj bcko da je samo na daljinu, nego su likovi i mutavi na blizinu. Doslovno kako si rekao, 10 sensitivityja i pucanje okolo bez veze. Evo

ti dovoljno govori sam za sebe, ovo je bila druga runda i zujao sam par sekundi na spawnu, znači prvi gejm lagano bez zagrijavanja bez ičega dekoncentriran ko šta vidiš kako trčim s nožem po sajtu, aim totalno off i i dalje ih porješavao svih sam na sajtu. Je da su bili eco, ali svejedno četvoro njih me pucalo i nisu me uspili ubit. Da ne bude "hurr durr vidi ti aim pa ti si ko oni" evo primjer kako inače igram,

Kao što vidiš, likovi su preloši i tako je u svakom meču, osim kad su likovi sa 50 sati u suprotnom timu (najčešće smurfovi, nisam odavno vidio očitog cheatera). Najsmješniji dio je kad peakam AWP-era na CT-u i dobijam taj duel s jednim metkom jer su doslovno toliko loši likovi da tako mutave stvari prolaze. Često biram radije igrati sa lošijim prijateljima jer njima bar mogu objasnit neke stvari, dok random idiotima kad si soloque ne možeš ništa objasnit i uz to su i preloši. Rant gotov

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
11 godina

mislim ovo prvo je fakat kritično...bogme ni ja nisam tako loš a LE sam :/

13 godina
neaktivan
MasterG kaže...

mislim ovo prvo je fakat kritično...bogme ni ja nisam tako loš a LE sam :/

Vjerovao ili ne ovo je LE

15 godina
Counter Strike: Global Offensive

sta ni protiv njih nemres iskerijat ili?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MasterG kaže...

ovako se CSGO lounge zaje*** sa nama,

hvala na nikakvim skinovima

voli zakinut lounge ponekad sto jest jest,kad se sjetim trebao dobit 5 dolara a dobio 70 centi samo....

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Mislim da ti ovo sve govori, upravo sam odigrao mec.

Frajer se disconnecta i abandon u 3. rundi, igramo s 4 igraca, u mom timu dvojica imaju mikrofon a samo jedan ga prakticki koristi.

+ ping mi je svake 2 runde skocio na 1000 pa sam morao cekati po 20 sekundi u spawnu da se spusti.

BCko
13 godina
neaktivan

Pozdrav, imam youtube kanal na kojem postam CS:GO klipove, molio bih da pogledate nekoliko klipova i da se subscirbate ako želite :)

http://youtube.com/mrkuka42

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Maloprije na mm-u :D

BCko
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

u nastavku na jučerašnji bet dan i osvojene "skinove"...izgleda da me CSGO Lounge čuo pa se popravio XD

14 godina
neaktivan
MasterG kaže...

u nastavku na jučerašnji bet dan i osvojene "skinove"...izgleda da me CSGO Lounge čuo pa se popravio XD

Meni jucer na jedan od betova dobitak bio 17,5€ a dobio sam M4A1 Hyper Beast FT od 19€+ (i izgubio sat vremena kasnije).

Ovo su mi betovi za danas, prosao mi je bet na mouz - nip :D

BCko
10 godina
neaktivan

Mislim si uzest butterfly knife nez jos koji skin pa me zanima di je bolji kupit na steam marketu ili opskins/bitskins? na ove dvi stranice nozevi su dosta jeftiniji nego na marketu, al dali je sigurno uzimat s tih stranica ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne znam ko je spomenuo ovaj fanobet ali mnogo mu hvala,stranica je odlicna,nema botsss offline gluposti itd

i sto je najbitnije tacno vrate u bocu i mozes sve zivo betat,kutije koje su preko 1 dolar kao npr souvenir kutije itd,sve mozes ulozit.

svaki kljuc mozes ulozit sto je isto jako dobro.

kvote jesu malo manje ali stranica je realno bolja od lounga

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Tuga koliko cheatera trenutno ima od LE-LEM-SMFC i izbustanih kretena 

Dva gejma zaredom povedemo 7-0 i 8-0, ode lik offline i vrati se i poslije toga je 16-7 16-8, ostane nas jedan lik u bazi afk @start lik dolazi spraya ga prefire i pise I heard him :D
Strasno kako je los competative sad, bukvalno u svakom gejmu je po 1-2 cheatera 

Kad ce banwave 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Dva gejma zaredom povedemo 7-0 i 8-0, ode lik offline i vrati se i poslije toga je 16-7 16-8, ostane nas jedan lik u bazi afk @start lik dolazi spraya ga prefire i pise I heard him :D

Kad ce banwave 

Magic reconnect 

14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Kad ce banwave 

ne znam sta lupas,ja igram svaku noc i LEM sam i veoma rijetko naletim na citera,nije svako citer samo sto je bolji od mene ha ya.

pratim i overwatch redovno i necu nikad tek tako kliknuti da neko ima wh itd,jedino ako je bas ocigledno.

ja danas awpom 2 lika ubio u smoku na cistu srecu i logicno da je lik pomislio da imam wh...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 1:07 (mersimh).
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Kad ce banwave 

pronašao sebe u ovom postu...

ne brojim koliko puta mi komp radi probleme, a često i konekcija.

jednostavno meni se stvaraju lagovi i fps dropovi iako ostali to ne primjećuju, i naravno igram u pola slabije i reagiram užasno.

u takvim situacijama izletim iz igre, restartam komp i router, i kada se vratim nabijem score do kraja matcha.

cheater...?

Do it for the people who want to see you fail!
16 godina

Jeli vama za.ebalo FPS s ovim zadnjim updateom? Meni je pao za oko 20-30 posto i dosta je nestabilniji nego prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Znaci kad ljudi igraju ko retardi prvih 6-7 rundi a poslije toga imaju 100% hs rate to je sve u redu? 
Wallbang kroz sve moguce i nemoguce situacije rade i svasta, a strasno koliko se pravite blesavi ljudi po redditu kukaju da nikad nije bilo vise cheatera :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
chaselol kaže...

Znaci kad ljudi igraju ko retardi prvih 6-7 rundi a poslije toga imaju 100% hs rate to je sve u redu? 
Wallbang kroz sve moguce i nemoguce situacije rade i svasta, a strasno koliko se pravite blesavi ljudi po redditu kukaju da nikad nije bilo vise cheatera :D

u potpunosti se slazem sa ovim i gornjim tvojim postom; meni se takodjer u zadnje vrijeme desava da vodimo brutalno i njihovi 1-2 se dosconnectaju, vrate, imaju ping od 120 pa do XYZ i pocnu igrati ko da su 10 ranka iznad global elitea!

a do prije disconnecta ako su mogli ubiti 1 svaku trecu rundu je bilo dobro... takodjer jako lako se vidi razlika izmedju dobrog igraca i cheatera, pritom ne mislim na score i kdr

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
neaktivan

ahaha,jooojj ljudiii evo 10ta kutija ikad otvorena u mom zivotu.

znaci samo otvarajte ove kutije sto vam Gaben pokloni ingame,j.ebo ono na bulk kupovanje

znam da nije skup nož al ja sam presretan jer ne bih licno nikad kupio nož a uvijek sam zelio jedan haha

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma moze kad si sretan, ja sam otvorio najmanje 200 kutija u životu i niti jedan jedini nož nisam dobio, nikako nemam sreće u otvaranju caseova...

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
chaselol kaže...

ljudi po redditu kukaju..

Reddit: svatko je cheater, svi su boostani, drama, kukanje zbog najmanje sitnice, more drama, 3 VAC bans = huge VAC wave bois..

Cheatera ima definitivno, ali iskreno zaista rijetko bude nešto blatantno, a "hackusations"-a je stvarno previše u zadnje vrijeme, jedan dobro odrađeni entry frag peek (ili nedaj bože standardni prefire)- wtf chits, reported, vote to surrender. Neki dan nas četvorica u premade morali pola prve polovice smirivati petog random lika koji je "uvjeren" da je netko cheater od protivnika jer je napravio dobar flick...smirili ga..i pobjedili.

Malo manje gledanja tuđih profila i "stručne analize" cheatera, stavljanja steam linkova ovdje za "report", više vježbanja i fokusa na svoju igru ili svoje ekipe pls...

BF3, MW2, Origin: okrad1337 Steam: okrad5656
13 godina
protjeran

prekjucer se prvi puta poceo kladiti , jucer odigrao 2 meca i dobio . Tj 3 klađenja 3 wona . Evo itemi koje sam dobio . Danas cu opet da se kladim al to cu kasnije gledat sta cu i na koga staviti . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Adict kaže...

prekjucer se prvi puta poceo kladiti , jucer odigrao 2 meca i dobio . Tj 3 klađenja 3 wona . Evo itemi koje sam dobio . Danas cu opet da se kladim al to cu kasnije gledat sta cu i na koga staviti . 

ne brini izgubit ces to, ima vremena

13 godina
Adict kaže...

Joj taj awp worm god MW ST me proganja imam 6 komada i sve ih betam, nikad ni jedan nisam izgubio xD

ostavi sebi par skinova ili trade up u nesto bolje da imas, sad se bas i ne isplati kladiti underdogs are rising 

14 godina
neaktivan

Fnatic kickao Pronaxa, doveli dennisa iz g2 a aizy iz dignitasa signao za g2 

Flusha je sad in-game leader za Fnatic, nije tolko tesko voditi tim bez zidova 

BCko
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
bancic123 kaže...

Ja kad sam napisao da pronax ide iz tima, osuli ste paljbu po meni strasno 

Eh silveraje sta ih je ovdje 

11 godina
neaktivan
Adict kaže...

Smrdljivi clown9 protiv complexitiya. Majmuni iz clown9 nisu znali cijeli mjesec za pobjedu a ovi meli sve pred sobom i sad ih ovi dobiju.

Pola tih mečeva smrdi jako,zašto bi neki shit tier team se uopće borio za nagradu od par stotina dolara kad to može dignuti na jednom meču. Ako netko spomene moral, štos e tiče morala ,morali su ;)

14 godina
bancic123 kaže...

Zato Dignitas nikad neće bit top team. Kad god ih krene, promjene lineup. Uvijek će bit Tier 2.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
11 godina

aizy je top frager danas bio za G2 protiv PENTA-e

BTW. olof ne igra danas? who the f*** is vuggo standin??? da sam barem znao to prije...ionako je NaVi bolji na toj mapi XD

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 20:42 (MasterG).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice