Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.274.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 1

Spoileri o Single player dijelu igre!

Izvor: FlakFire

Single player kampanja će pratiti minimalno 5 osoba.

Pilot aviona, vojnik posade tenka, pobunjeničku beduinsku ženu, teklića (dostavljača poruka, kurira..), i običnog vojnika.

Svaki lik je jedna epizoda single player igre, a svaka epizoda je podjeljena na misije.

Prva epizoda (pilot) govori o ratnom zrakoplovstvu u I sv. ratu i prijateljstvu između pilota i promatrača u njegovom avionu. Zbog pojave Red Barona u trailerima i opisima igre, pretpostavlja se da bi se mogao pojaviti u igri.

Druga epizoda. Tenk. Vojnikovo ime je Danny Edwards. Bivši vozač i dobar mehaničar. Počinje negovim priključenjem disfunkionalnoj posadi tenka, koji kroz igru uče raditi zajedno na bojnom polju. Jedna misija će biti u maglovitoj šumi. Njihova borba će se događati pred sam kraj rata.

Epizoda 3. Beduinska ratnica. Pustinja bliskog istoka. Glavna poanta će biti borba goloruke vojske protiv tehnologije - tenkova, oklopnih vlakova.. Prednost Beduina je poznavanje pustinje i iskorištavanje tog područja u njihovu korist.  U epizodi se pojavljuje i  Lawrence od Arabije.

Epizoda četiri. Australsko/Novozelandski kurir. Kampanja u Galipolju. Kako je bilo dostavljačima poruka u ono vrijeme. Na prvom mjestu je dostaviti poruku, a tek onda borba. Bitka kod Galipolja je najveća pomorska bitka, kakve su se tek ponovile kod Normandije i Iwo Jime u II sv. ratu.

Peta epizoda - vojnik. Talijansko bojište, Alpe. Borba protiv Austro-Ugarske vojske. Igra prati priču elitne borbene postrojbe koje ste vi član.

Spomenut je prolog i epilog ovih priča, pa se zato spominje i mogućnost pojave novih likova i priča. Možda i povezanost s novim, nenajavljenim Battlefieldom.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 22:39 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
4 0 hvala 7
16 godina
Battlefield 1

kakva igra takva i tema, jednom rječju zajebancija

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
Battlefield 1
  • BF1 stream TwitchCon 2016
  • Petak:  23:00 do 2:00 sati Multiplayer.
  • Subota: 22:00 do 1:00 sati Singleplayer.
  • Nedelja: 11:00 do 2:30 sati Multiplayer

https://www.twitch.tv/xbox

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 22:58 (Andi_zg).
Moj PC  
1 0 hvala 3
11 godina
odjavljen
Battlefield 1

Tonči bi trebao pocet banat one koji ovdje pricaju o igri.

8 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
IvanDado kaže...

Vidim. Rekao mi gore kolega forumaš da mu se ne sviđa moj stil (brisanje umjesto kartoniranja). Možda imaš pravo i za taj dio.  No, ja svakako ne diram više ovu temu, nek' se time bavi tko voli, meni je svejedno. 

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Drug brko sad uziva na pce,sad je i tamo tema moj imaginarni ssd...dobro je,barem je sad zadovoljan i sretan kad moze uzivat u mojim postovima

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...
IvanDado kaže...

Vidim. Rekao mi gore kolega forumaš da mu se ne sviđa moj stil (brisanje umjesto kartoniranja). Možda imaš pravo i za taj dio.  No, ja svakako ne diram više ovu temu, nek' se time bavi tko voli, meni je svejedno. 

Viva la revolución!!!

16 godina
Battlefield 1

Pošto je novi mjesec, kod za popust za 9. mjesec više ne vrijedi.

na fotki je novi kod pa ako se tko odluči, ovo je svakako najpovoljnije što sam ja uspio pronaći.

I da, nemojte kupovat premium još kao NEKI 

EDIT: Zanimljivo, više na stranici nema BF1 u ponudi po ovoj cijeni...meni igra stoji par dana u cartu i očito mi je "zapamtilo" cijenu od kad je bila na akciji...čudno oni to imaju, i kada je jasno istaknuto na akciji, opet se preko tražilice izbacuje verzija po "redovnoj" cijeni (čitaj cijeni opet manjoj 20eura od Origina).

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 10:27 (mrxa1).

0 0 hvala 0
14 godina
mrxa1 kaže...

Pošto je novi mjesec, kod za popust za 9. mjesec više ne vrijedi.

na fotki je novi kod pa ako se tko odluči, ovo je svakako najpovoljnije što sam ja uspio pronaći.

I da, nemojte kupovat premium još kao NEKI 

EDIT: Zanimljivo, više na stranici nema BF1 u ponudi po ovoj cijeni...meni igra stoji par dana u cartu i očito mi je "zapamtilo" cijenu od kad je bila na akciji...čudno oni to imaju, i kada je jasno istaknuto na akciji, opet se preko tražilice izbacuje verzija po "redovnoj" cijeni (čitaj cijeni opet manjoj 20eura od Origina).

Na tu će ti cijenu još nabiti nekakav buyment charge/payment fee  (zadnji put je meni to bilo 1.5 euro) i onda naravno ona blesava konverzacija pa ti to ispadne uvijek više od te cijene koju imaš na key shopu

Najbolje mi je kad bacim 2 eura više od cijene proizvoda na deviznu a paypal odbija transakciju...pa onda ja nabacim još par eura gore i onda smrad proradi.  Zadnji puta mi je smrad skinuo 2+ eura više nego što je cijena bila prikazana na računu od paypala.

Viva konverzacija eura u kune pa u eure iako su euri na deviznom

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
Granzon kaže...

Na tu će ti cijenu još nabiti nekakav buyment charge/payment fee  (zadnji put je meni to bilo 1.5 euro) i onda naravno ona blesava konverzacija pa ti to ispadne uvijek više od te cijene koju imaš na key shopu

Najbolje mi je kad bacim 2 eura više od cijene proizvoda na deviznu a paypal odbija transakciju...pa onda ja nabacim još par eura gore i onda smrad proradi.  Zadnji puta mi je smrad skinuo 2+ eura više nego što je cijena bila prikazana na računu od paypala.

Viva konverzacija eura u kune pa u eure iako su euri na deviznom

Ma dobro, taj neki "payment charge" uvijek i za sve nabaci, nisu oni tu posebni...Sa svim svim ispada 37.75 eura...a sad dal će se kaj kod konverzije "skupiti", to ne znam...kao ni ti jer bi inače uvijek točno prebacio 

Ja plaćam preko Mastera, ne da mi se svaki put mislit kolko prebacit na devizni među ostalim baš zbog toga što moraš malo-malo dodavat gore..ovako brate uzmi kolko treba, i tak računaju na to da kad na kraju vidimo euro plus ćemo reć "Ajd ko ga jebe" 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 10:46 (mrxa1).
14 godina
mrxa1 kaže...

Ma dobro, taj neki "payment charge" uvijek i za sve nabaci, nisu oni tu posebni...Sa svim svim ispada 37.75 eura...a sad dal će se kaj kod konverzije "skupiti", to ne znam...kao ni ti jer bi inače uvijek točno prebacio 

Ja plaćam preko Mastera, ne da mi se svaki put mislit kolko prebacit na devizni među ostalim baš zbog toga što moraš malo-malo dodavat gore..ovako brate uzmi kolko treba, i tak računaju na to da kad na kraju vidimo euro plus ćemo reć "Ajd ko ga jebe" 

Kod konverzije ti se uvijek skupi, meni je npr zadnji puta paypal naplatio mislim 18 i sitno eura  a sa devizne uredovno pojeo 20 i nešto sitno eura. Nije puno, ali iritira da ne ide direkno u eure, nego prvo u kune pa onda u eure iako ima eura na računu.

Ali jbga moraju banke zaradit na nečem tak da ona tvoja definitivno stoji

Battlelog: [G] pijana_carapa
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

pa sto ne uzmete ziro ili onu karticu za nadopunu ... Na kraju samo paypal uzima svoju proviziju od nekih0.58... Ja sam msilio tako mrxa uzet Fifu ali mi nije prosla kupnja po toj staroj cijeni

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Origin Access. JAR 23kn, Rusija 25kn.

Svi ostali, EU, US, Meksiko, Brazil, Indija... 30-33kn.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

O čemu ti pričaš? Sad gledam na originu i još uopće nemaju u ponudi origin access za BF1,piše coming soon za BF1...i zašto kupovat preko ovih jar,rusija itd. kad je razlika par kuna...

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 18:28 (M4X).
12 godina
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...

O čemu ti pričaš? Sad gledam na originu i još uopće nemaju u ponudi origin access za BF1,piše coming soon za BF1...i zašto kupovat preko ovih jar,rusija itd. kad je razlika par kuna...

vjerovatno zato jer igra jos nije izasla

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pricam o kupovini Origin Accessa preko VPN a u drugim drzavama.

Aj mi reci kako znas da je razlika nekoliko Kuna i da se na isplati? Možda jer sam upravo ja napisao :)

Ovo je trebao biti onakav normalan post u temi kakve pojedinci zele u temi. Ne znam zasto si tako agresivnim tonom odma skocio na mene?

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pricam o kupovini Origin Accessa preko VPN a u drugim drzavama.

Aj mi reci kako znas da je razlika nekoliko Kuna i da se na isplati? Možda jer sam upravo ja napisao :)

Ovo je trebao biti onakav normalan post u temi kakve pojedinci zele u temi. Ne znam zasto si tako agresivnim tonom odma skocio na mene?

nisam ništa skočio...većina ovdje će uzet taj acces samo na jedan mjesec da bi igrali bf1 i kasnije odmah prekinut...s tim da ti daju neki popust ako kasnije kupiš igru ali mora ići preko origina

12 godina

S origin accesom nes moc igrat igru ako ju nisi kupio...samò ces moc igrat kupljenu igru par dana ranije

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

S origin accesom nes moc igrat igru ako ju nisi kupio...samò ces moc igrat kupljenu igru par dana ranije

netocno... mozes igrati igru 10 sati bez kupnje

16 godina
Battlefield 1

i nakon toga je kupiti uz deset posto popusta.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Možeš igrat bez da kupiš,kad potrošiš 10 sati onda je gotovo.Ali ako kupuješ kasnije igru onda možeš dobit neki popust,tj 10 posto.

I još je jedna caka da ti se sve mape i modovi otvaraju sa izlaskom digital deluxe verzije pod uvjetom da nisi već potrošio svih 10 sati prije.

https://www.battlefield.com/news/article/battlefield-1-play-first-trial-details

12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Znaci ako ocu igrat prije 21 moram kupit delux verziju? i onda od 13 mogu igrat ako uzemem origin acces?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Znaci ako ocu igrat prije 21 moram kupit delux verziju? i onda od 13 mogu igrat ako uzemem origin acces?

Vidim da neki još ne razumiju.

Ako se uzme Origin Access onda:

- igraš ograničenu verziju od 13og (5 mapa, 4 moda igre), ograničenu na 10 sati igre UKUPNO

- ako ne kupiš Early Enlister Deluxe i nisi iskoristio svih 10 sati, 18og ti se otvaraju sve mape i modovi igre te možeš iskoristiti preostalo vrijeme (od tih 10 sati) na igranje svega dostupnog u MP-u.

- ako si iskoristio svih 10 sati igre prije izlaska E.E. Deluxe verzije, a nisi kupio tu E.E.Deluxe verziju onda ne možeš igrati (dok ne kupiš igru).

Dakle, najmudrije je uzeti Origin Access da dobiješ tih 10 sati, igrati nekih 5-6 sati prije 18og, iskoristiti ostalih 4-5 sati od 18og do 21og i onda nakon izlaska igre kupiti igru.

Time dobiješ i Dog Tag i Battlepack i ne kasniš u igru i igraš kao da si uzeo E.E.Deluxe a u biti nisi. XD

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
Nvidia GTX 680 kaže...

nemoraš uopće kupit igru,moraš kupit ovaj origin i ea acces i možeš igrat od 13. i imaš 10h na raspolaganju

čitajte ovo:

https://www.battlefield.com/news/article/battlefield-1-play-first-trial-details

14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Vidim da neki još ne razumiju.

Ako se uzme Origin Access onda:

- igraš ograničenu verziju od 13og (5 mapa, 4 moda igre), ograničenu na 10 sati igre UKUPNO

- ako ne kupiš Early Enlister Deluxe i nisi iskoristio svih 10 sati, 18og ti se otvaraju sve mape i modovi igre te možeš iskoristiti preostalo vrijeme (od tih 10 sati) na igranje svega dostupnog u MP-u.

- ako si iskoristio svih 10 sati igre prije izlaska E.E. Deluxe verzije, a nisi kupio tu E.E.Deluxe verziju onda ne možeš igrati (dok ne kupiš igru).

Dakle, najmudrije je uzeti Origin Access da dobiješ tih 10 sati, igrati nekih 5-6 sati prije 18og, iskoristiti ostalih 4-5 sati od 18og do 21og i onda nakon izlaska igre kupiti igru.

Time dobiješ i Dog Tag i Battlepack i ne kasniš u igru i igraš kao da si uzeo E.E.Deluxe a u biti nisi. XD

Ma Domi ti nikad nista ne razumi.... Sve fino pise na njihovim stranicama.. jos je BF 1 prva igra di mozes prenjeti statse prije bi dobio random nick i lupaj do isteka ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 11:24 (ceco22).
17 godina
Battlefield 1

Desetak minuta Single Player kampanje:

Upozorenje - SPOILERI - nemojte gledati ako se želite iznenaditi s prvih 10ak minuta SP-a kada budete igrali

Čini se da su naziv "interaktivni quick-time-event" podigli na jedan novi, višlji nivo.

Dakle, interaktivan film totalno. Ali mi se sviđa jer čini se da su pokušali prenjeti osjećaj rata.

Ovo bi, ako je dobro izvedeno (nadamo se), moglo značiti da će BFI imati možda i najbolju kampanju u nekakvom shooteru u zadnjih nekoliko godina!

I naravno, replayability će biti nula, jer će uvijek biti isto.

Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
191x7 kaže...

Desetak minuta Single Player kampanje:

Upozorenje - SPOILERI - nemojte gledati ako se želite iznenaditi s prvih 10ak minuta SP-a kada budete igrali

Prekrasno .. kako ću sad izbjegavati ovo do izlaska igre...

Pa svaki drugi video će biti vezan uz ovo...

17 godina
Battlefield 1

Iskreno, ne znam što ću, BFI i BF4 mi ne stanu na SSD skupa, a nemam za još jedan (veći) SSD. Obje igre su na HDD-u kao krepana kokoš, a ne znam koju ću više igrati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 14:38 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 1

Pozz decki, igrao sam prije bf3 i 4, ali to je bilo jako kratko i ne mogu reci da mnogo znam. 

Uglavnom moje pitanje je, koju verziju moram uzeti da bi dobio sve dlc-ove i ekspanzije, tj. da ih ne moram dodatno kupovati ? Je li se moze tako kupiti ili ? Koliko kosta. Gledao sam na njihovom sajtu, ali se nisam bas snasao, pa ako neko od vas moze da objasni, hvala unaprijed. 

I jos jedno pitanje, hocu li moci igrati 60fps/ultra na trenutnim settingsima ili moram ici na jacu graficku ?

Darko
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 8:30 (DarkoKwon).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Jesi igrao betu?

Po tome bi trebao znati peeformanse.

Da bi imao sve te dlceve trebaš kupiti ultimate,ako mislis preorderati,plus imas jos neki content.To ti je 130 eura.A mozes ici metodom standard plus premium,ako ne mislis taj sadrzaj uzimat.To ti je isto oko 100 eura.

edit:191x7 kupi polovni ssd

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 8:53 (drakula789).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice