Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.273.778
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
ceco22 kaže...

ja sam uzeo jos poslije onog prvog predstavljanja za 29 € a uzet u Orgin preplatu zbog drugih igri koje mogu igrati iz trezora... Taman dok izadje igra... Bemti ovog Mad Maxa igram vec 4 dana jos nisam rjesio 60% sporednih misija... Najbolje ulozenih 20kn u igru ikada...

a meni se bas igra cinila kao smece

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
pirat kaže...

I,tko će sve kupiti origin access za 10 mjesec zbog tih 10h igre?

Možda ja.

Kad skužim kak umanjiti onih 3.99Eura. 

Idem probati Origin acess iz JARa

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
pirat kaže...

Ja sam uzeo na g2play za 41€..

Ja sam stavio u cart pa čekam 

Jedino što ću trebat novi kod za slijedeći mjesec za popust ako ne kupim danas...

16 godina
Battlefield 1

Uzeo jedan mjesec , dalje sigurno ne, cisto radi ubijanja vremena do bf1 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 1

Bok Friday I ostali. Kako ste?

Navodno igra starta 18og za sve koji su beta-testirali i kupili igru do 17og.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Andi_zg kaže...

Uzeo jedan mjesec , dalje sigurno ne, cisto radi ubijanja vremena do bf1 

I ja isto, ali naravno odigrat ću do onda i Hardline, unravel sad kad sam već kupio.

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
ceco22 kaže...

ja sam uzeo jos poslije onog prvog predstavljanja za 29 € a uzet u Orgin preplatu zbog drugih igri koje mogu igrati iz trezora... Taman dok izadje igra... Bemti ovog Mad Maxa igram vec 4 dana jos nisam rjesio 60% sporednih misija... Najbolje ulozenih 20kn u igru ikada...

a meni se bas igra cinila kao smece

Ako si fan Mad max svijeta igra je pogodjena totalno... Osobno nisam u 50 igre vidio nigdi da se neprijatelj spawna... kad pocistis neki dio mape oni se ne pojavljuju vise tamo.... Shadow of Mordor mi je bio odlican ali mi je ovo bolje i od Batmana...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
15 godina
MRSKI kaže...

Ja ne jer sam već odlučio da igru sigurno kupujem.

Ako kupim igru dan prije izlaska da li se to smatra prednarudžbom? Lažem sebe da nije

A ti si taj što glumi da ne uzima a zapravo preordera?

dakle tako,a svi mislili da je dama

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
mrxa1 kaže...
pirat kaže...

Ja sam stavio u cart pa čekam 

Jedino što ću trebat novi kod za slijedeći mjesec za popust ako ne kupim danas...

A što znači to Day One edition?

Sreća je put, a ne odredište.
16 godina
goodie kaže...

A što znači to Day One edition?

Ma dobije se neka puška, avion il nešto još...tak svejedno al ta je jeftinija ;)

14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Kakvo smeće je ova tema postala, ni bi ni sekunde žalio da jednostavno nestane zajedno s modovima koji mirno gledaju svađu uvrede i prepucavanje. Doslovno 1 od 10 postova je donekle vezan uz naziv teme. Nisam primjetio da je takva situacija na drugim temama koje pratim odnosno koje me zanimaju. Kao da se najveća trol cancer bug forum ekipa skupila na jednom mjestu, ustvari od svih tema na svim forumima koje prativ ovo je definitivno ekstrem sranja i gluposti. Inače pratio sam temu jer mi je lakšte tu na brzinu doći do nekakvih informacija vezanih uz igru nego pretraživati internet ali mi se čini da to više uopće ne funkcionira kako je zamišljeno. 6 zadnjih stranica je čisto prepucavanje i svađa. 

Kako je došlo do toga da trolovi diktiraju smijer i politiku vođenja iste i određuju pravila?
Ako ti se ne sviđa ne moraš dolaziti! Ali mene zanima BF1 na koju drugu temu da odem?
Zašto moderatori ne rade svoj posao?
Za mene je ova tema dno i sramota ovog portala.

Odabrao si loše mjesto za informiranje. Mislim da ti u besbućima interneta treba cca. 5 sekundi za pronalazak mjesta koje se strogo bavi plasiranjem informacija o igri.

Ako do sada nisi skužio, ovdje se okuplja dosta šarolika zajednica i zbog toga se prelazi okvire same teme. Da se promijeni način postanja, tema bi imala 10 stranica. Tebi možda bolje, ali masa ljudi ovdje zato ne bi igrala skupa.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

I,tko će sve kupiti origin access za 10 mjesec zbog tih 10h igre?

pa kupit će samo pravi fegeti koji još ranije žele igrat igru,ja ne kupujem,ipak su otišli previše,bezobrazni su i iskorištavaju to,daju ti pogodnost ranijeg izlaska jer znaju da se fegeti na to pale i da će sigurno kupit

pirat kaže...
mrxa1 kaže...

Ja sam razmišljao...10h je dosta vremena da vidiš dal ti igra odgovara a i više je mapa/modova...

Ako se odlučim, imam još uvijek preorder na key stranicama...ovih 10% mi ne zvuči baš primamljivo kad je 35-40tak eura okolo ;)

ako koga zanima ja sam na originu digital deluxe za 79,99eura i premium za 49,99

16 godina
M4X kaže... 

pa kupit će samo pravi fegeti koji još ranije žele igrat igru,ja ne kupujem,ipak su otišli previše,bezobrazni su i iskorištavaju to,daju ti pogodnost ranijeg izlaska jer znaju da se fegeti na to pale i da će sigurno kupit

Ti koji želiš uć u tenk prije nego upališ komp, TI nećeš igrati ranije??

Shvaćaš da ti se statistika prenosi u full game? 

Nadam se da se zezaš da si kupio i premium pošto ništa neće izaći do 3.mj. 2017.

12 godina
Battlefield 1

Ja planiram uzet osnovnu verziju preko G2A 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrxa1 kaže...
M4X kaže... 

Ti koji želiš uć u tenk prije nego upališ komp, TI nećeš igrati ranije??

Shvaćaš da ti se statistika prenosi u full game? 

Nadam se da se zezaš da si kupio i premium pošto ništa neće izaći do 3.mj. 2017.

Neću igrat ranije ako misliš na ovaj origin acces,to nemam i ne kupujem sigurno.Premium pass je kupljen isto,zašto bi se zezao.

16 godina
M4X kaže...

Neću igrat ranije ako misliš na ovaj origin acces,to nemam i ne kupujem sigurno.Premium pass je kupljen isto,zašto bi se zezao.

Dao si 130eura ali nećeš dat 4 eura jedan mjesec da bi igrao tjedan dana ranije i sav napredak ti ostaje?

OK, prevario si sistem...

17 godina
odjavljen
mrxa1 kaže...
M4X kaže...

Dao si 130eura ali nećeš dat 4 eura jedan mjesec da bi igrao tjedan dana ranije i sav napredak ti ostaje?

OK, prevario si sistem...

Nisam znao da ništa ne izlazi do 3. mjeseca

15 godina
Battlefield 1

Jebeš igru ja gledam kako ću dati 3000kn za ramena na svom audiju...ko će mi igru kupit onda?

Ajde neke donacije za siromašne 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Jebeš igru ja gledam kako ću dati 3000kn za ramena na svom audiju...ko će mi igru kupit onda?

Evo ti TU od mene. Nije puno ali je od srca

15 godina
MRSKI kaže...
fila2208 kaže...

Evo ti TU od mene. Nije puno ali je od srca

Hvala prijatelju, kad ih skupim puno, zamejnit ću ih za novac :)

13 godina
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...

Ja ne jer sam već odlučio da igru sigurno kupujem.

Ako kupim igru dan prije izlaska da li se to smatra prednarudžbom? Lažem sebe da nije

A ti si taj što glumi da ne uzima a zapravo preordera?

dakle tako,a svi mislili da je dama

Jebo ti čovjeka od kojeg je njegov karakter jači 

11 godina
Battlefield 1

Normalno da se kupuje.Bit ce zanimljivo na ts-u opet kad se svi skupe.

A valjalo bi da nam se i Max prikljuci jer ovakve legende se ne pojavljuju cesto,rijede su od najrijedjeg pokemona.Cak sam i SSD kupio radi njeg.

bf4: [G] hrka11
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

A valjalo bi da nam se i Max prikljuci jer ovakve legende se ne pojavljuju cesto,rijede su od najrijedjeg pokemona.Cak sam i SSD kupio radi njeg.

Pa dama me isto kopira,kupio je isti pcie m.2...jedino je razlika kaj je on uzeo onu verziju bf1 sa akcijskom figuricom

16 godina
hrka11 kaže...

Želiš reći da ga je teško naći ko pečeno janje u hercegovini? 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
hrka11 kaže...

Navodno je problem samo oko Gruda...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
amater_2 kaže...
hrka11 kaže...

Jbt. ti si iz irelanda doša na janjetinu a ono....čevapćići. I kaže ODLIČNI SU...

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
hrka11 kaže...

Samo da se javim vezi sinoc.

...

Dođe pijan kući i onda je ljut na sve...

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
nicky.sl kaže...

Ljudi moji uništili ste temu.

Otirali ste sav normalan svit odavde svojom arogancijom i bezobraznim "hvatanjem u krug" svakog tko se pojavi u temi i pita nešto normalno.

Tončijev način mi se inače ne sviđa ali u slučaju ove teme potpuno ga podržavam ali također mu zamjeram što nije obrisa kompletnu temu jer ovo stvarno više nema smisla.

Idite negdi drugo ličit svoje frustracije.

a ti si novi ovdje....

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
smiglcro kaže...

Kakvo smeće je ova tema postala, ni bi ni sekunde žalio da jednostavno nestane zajedno s modovima koji mirno gledaju svađu uvrede i prepucavanje. Doslovno 1 od 10 postova je donekle vezan uz naziv teme. Nisam primjetio da je takva situacija na drugim temama koje pratim odnosno koje me zanimaju. Kao da se najveća trol cancer bug forum ekipa skupila na jednom mjestu, ustvari od svih tema na svim forumima koje prativ ovo je definitivno ekstrem sranja i gluposti. Inače pratio sam temu jer mi je lakšte tu na brzinu doći do nekakvih informacija vezanih uz igru nego pretraživati internet ali mi se čini da to više uopće ne funkcionira kako je zamišljeno. 6 zadnjih stranica je čisto prepucavanje i svađa. 

Kako je došlo do toga da trolovi diktiraju smijer i politiku vođenja iste i određuju pravila?
Ako ti se ne sviđa ne moraš dolaziti! Ali mene zanima BF1 na koju drugu temu da odem?
Zašto moderatori ne rade svoj posao?
Za mene je ova tema dno i sramota ovog portala.

Da vam na kraju linkam pravila kojih se ni modovi ne drža što je dodatna hrana trolovima:

Preambula - Pravila ovoga foruma vrijede za sve korisnike i moderatore, administratore i ostala bića iz viših sfera postojanja, osim ako se ne odluči drukčije. Nepoznavanje pravila nije isprika za njihovo kršenje. Otvaranjem računa na forumu pristajete na ova pravila i druga specijalna pravila koja vrijede za razne podsekcije foruma.     

Pravila komuniciranja - Od forumaša se očekuje da druge forumaše tretiraju s poštovanjem, bez vrijeđanja, psovanja i omalovažavanja. Postovi kojima je isključiva svrha vrijeđanje nekoga, posebice oni u kojima se koriste psovke bit će izbrisani, a forumaši koji opetovano krše pravila normalne komunikacije bit će opomenuti i na kraju izbačeni s foruma. Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi.  

Off-topic - Trudite se da diskusija bude u vezi s temom koju pokriva naslov teme, grupa i podgrupa foruma u kojoj se nalazi. Postovi unutar diskusije koji su off-topic bit će brisani, a korisnici koji ih stavljaju kažnjeni kartonom, suspenzijom ili isključenjem.     

Spam - Netematsko i tematsko spamanje po forumima je zabranjeno. Namjerna opstrukcija rasprave postanjem besmislenih postova kojima je svrha uništiti diskusiju je također zabranjena i spada pod spamanje. Takvi će se postovi brisati, a ponovljeni prekršitelji izbacivati s foruma.    

Trolanje - Postovi kojima je jedini cilj izazvati negativne reakcije drugih komentatora, izazivati i provocirati smatraju se trolanjem i brišu se, a autori kažnjavaju shodno procjeni moderatora.

sta radi nejebica od ljudi majko nukla

ontopic: kad izlazi bf1?

11 godina
Friday kaže...
amater_2 kaže...
hrka11 kaže...

Sta je to janje?

To se jede ili ?

bf4: [G] hrka11
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice