Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.274.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1

Nadogradio 10ak desktopa i 4 laptopa (razne kombinacije Win7 x86/x64, Win 8.1 x64) i sve i jedna instalacija prošla bez problema.

Gle, kad ti ne ide, zovi nekog tko se kuži... Nemoj lupetat po forumu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
Battlefield 1

Meni je bezveze da netko koristi stari OS na dosta modernom PCu i onda mu taj OS ne može iskoristiti sve stvari koje tvoj harver ima.

Win7 je bio ok za svoje doba ali ima dosta problem. Recimo aero je često znao raditi sranja u igrama i krasti perofrmanse itd itd.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Nadogradio 10ak desktopa i 4 laptopa (razne kombinacije Win7 x86/x64, Win 8.1 x64) i sve i jedna instalacija prošla bez problema.

Slažem se, svoj komp sam nadogradio na 10tku sa win 8.1, frendov lap sa win7 i još preko nekoliko računala čiste instalacije.

Nikad nikakvih problema, praktički nisam trebao drivere instalirati (iako neke jesam čisto da budu oni od dotičnog hardvera a ne neki generički).

Poanta je da od win 7 nadalje driveri i podrška od starta radi sve bolje i bolje.

14 godina
protjeran
Koji windows je najprimjereniji za pr0ove? Unaprijed hvala

2 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Ovo pitanje je očito meni upućeno pa ću ti odgovoriti.

Ja koristim Ubuntu!

Odličan!!!

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Volume kaže...

Windows M16, Pro edition!

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Nije ti ovo Facebook da "dislajkamo"...

XP je oličenje pouzdanog i stabilnog sustava koji je dobro napisan. Valjda se ne sjećaš problema sa AMDom, VIA driverima, razbijanjem boota, DMA kanalima koji su se magično prebacivali u PIO mod pa bi brzina pala negdje na rang floppya, sigurnosnih rupa i propusta, problematičnog networkinga, DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL koji si gledao više nego desktop, katastrofalnog memory managmenta, očajnog multi-threadinga, restart loopa (thanks nvidia) i kao šećer na kraju, random corruptanje registrya. Savršen OS.

Tebi je možda doma i bio dobar ali ako si morao raditi išta ozbiljno sa tim smećem od sustava, dok SPa 2 je bio kompletno neupotrebljiv.

Sva sreća pa su sa Vistom krenuli u pravom smjeru (Win7 je ništa drugo nego SP3 za Vistu sa novim UIjem) i kasnije, novi kernel i driver model u 2k12 generaciji (to uključuje i 8.1).

Je8o te XP, da te je8o. Slobodno "dislajkaj".

"Pola stvari i drivera ne radi"

Xp je imao svoje mušice ali je bio moćan sustav, za to vrijeme, mislim da boljeg sustava nije bilo.

Ista vista mi je bila užas i nikako mi nije sjela, tek na 7 sam bio zadovoljan.

Da, sad 8.1. koji koristim jako se blesavo ponaša, očito sam neki loš stavio kad se tako blesira pa zato idem upgrade na 10 čisto da probam.

Probao sam ga malo na laptopu, nije mi se svidjelo što su napravili od updatea, control panela, starta, i svega što taj windows pokuašva napravit od stolnog računala.

CyberDemonVZ kaže...

Valjda zato jer misle da nisi u pravu? :)

Pretpostavljam da si unaprijed, prije isprobavanja, odlučio da ti se Win 8 i sad 10 ne sviđaju. I to i pogrešnih razloga - jer ti se ne sviđa dizajn i jer ti je netko od frendova tako rekao.

A dobre stvar ignoriraš, noviji sustav, bolja podrška, novije tehnologije, brži sustav, brže izvršavanje programa i igara, bolje upravljanje memorijom, SSD-om.. itd...

Lol ne, probao sam sve sustave, win 10 najmanje, na lapu, i dovoljno mi je bilo vidjet što su sve napravili od stvari koje su funkcionrale dobro prije, sad izmišljaju toplu vodu, naveo sam gore neke od njih.

Naravno da noviji sustav bolje radi i sve to, ali koliko bolje za krajnjeg home korisnika? Koliko on vidi te prednosti novijeg sustava?

Sum_of_all_fears kaže...

Što kad mi ne ide? hoćeš reć da ne znam stavit winse niti si održavati računalo? Nemoj zaključivati takve stvari na temelju dva posta u kojima i dalje stojim kod toga da sam nazadovoljniji bio na xp, bez obzira kakve mane i on tad imao.

Na visti sam gorio, 8.0 me ispizdila, tek na 8.1. sam bio zadovoljan, ali sad mi loše rade, stalno neki čudni errori pa ću na 10 da vidim zašto vam je tolio bolja.

Jack Sparrow kaže...

Meni je bezveze da netko koristi stari OS na dosta modernom PCu i onda mu taj OS ne može iskoristiti sve stvari koje tvoj harver ima.

Win7 je bio ok za svoje doba ali ima dosta problem. Recimo aero je često znao raditi sranja u igrama i krasti perofrmanse itd itd.

Slažem se, zato sam i mislio upgrade sad prije b1 da vidim što sam dobio tim upgradeom. Na 8.1. sam prešao radi b4, prislio se tada, zadovoljan sam dosad bio kako je radio, ali falio mi je win 7 kao takav tako da sam uvijek korostio classic start itd...

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
fila2208 kaže...

Kontam rušit winse jer rade ko krepana mačka...i sad ne znam na što bi, pa da vidim na kojim vas ima najviše, i ako se nekom da pojasniti zašto?

Ići na 10 pa tražit drivere yebat se s tim, ili se vratit na 7 di je sve uvijek super radilo?

Nre trebaju ti driveri za win 10 osim za grafičku, ako ti je stariji hardware (kao što i jeste). Ja nekidan instalirao, i na stranici Asusa, pod matičnom nema ponuđen niti jedan driver. Kad sam install win, sve radi za 5.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ma kaj se sekirate fila je poznati hipster jugo-nostaligičar. Kod njega je na piceku xp a u đžepu Nokia3310. A slušaju se vinil ploče, iz jugotona naravno

pero_HR
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
peroko kaže...

Ma kaj se sekirate fila je poznati hipster jugo-nostaligičar. Kod njega je na piceku xp a u đžepu Nokia3310. A slušaju se vinil ploče, iz jugotona naravno

Nego šta.

ma fraknut ću danas desetku pa ću doć pljuvat ovdje da me možete i dalje ''dislikeat'' 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 10:52 (fila2208).
16 godina
Battlefield 1

tebe moj fila previse muci taj dislike..  mislim pogle si maxa, kolko su njega isprstenjarili ni prdeti vise nemre a ne zivcira se..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
red_bull kaže...

tebe moj fila previse muci taj dislike..  mislim pogle si maxa, kolko su njega isprstenjarili ni prdeti vise nemre a ne zivcira se..

Kad se napravi analiza, mislim da je M4X dao više TD-ova nego što ih je primio. Čovjek voli davati!

16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Xp je imao svoje mušice ali je bio moćan sustav, za to vrijeme, mislim da boljeg sustava nije bilo.

Ista vista mi je bila užas i nikako mi nije sjela, tek na 7 sam bio zadovoljan.

Da, sad 8.1. koji koristim jako se blesavo ponaša, očito sam neki loš stavio kad se tako blesira pa zato idem upgrade na 10 čisto da probam.

Probao sam ga malo na laptopu, nije mi se svidjelo što su napravili od updatea, control panela, starta, i svega što taj windows pokuašva napravit od stolnog računala.

XP je bio loš i nestabilan sustav, sklepan nabrzaka od NTa, 2k i 9x generacije. Izvukli najgore od svih njih.

Vista je radila baš kako treba, samo je tražila (tada) malo bolji hardver i naravno, lulekima nije bila jasna aktivacija.

fila2208 kaže...
 Što kad mi ne ide? hoćeš reć da ne znam stavit winse niti si održavati računalo? Nemoj zaključivati takve stvari na temelju dva posta u kojima i dalje stojim kod toga da sam nazadovoljniji bio na xp, bez obzira kakve mane i on tad imao.

Na visti sam gorio, 8.0 me ispizdila, tek na 8.1. sam bio zadovoljan, ali sad mi loše rade, stalno neki čudni errori pa ću na 10 da vidim zašto vam je tolio bolja.

Quote se nije odnosio na tebe... Nemoj zaključivati bez da pogledaš na koga se post odnosi.

14 godina
protjeran
Battlefield 1

Koji windows najbrže učitava bf1? Pitam radi litl tenkića. Unaprijed hvala 

0 0 hvala 0
16 godina
peroko kaže...

Šta fali jugotonu?????

NE DIRAJ MI JUGOTON

15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Evo još jednog jugo nostalgičara, samo kaj ovom ne raste brada jer je mali pa nemre bit hipster ko fila 

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 12:25 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
peroko kaže...

Evo još jednog jugo nostalgičara, samo kaj ovom ne raste brada jer je mali pa nemre bit hipster ko fila 

pfff papak, pa fila ako je policajac mora biti obrijan. 

15 godina
red_bull kaže...

Sinoć spavat nisam mogao.

Ma ne, čisto pitao za winse i za mišljenja, jer ću tu najprije dobit odg.

xp rulz, sve ostalo shitz :)

17 godina
fila2208 kaže...

Vidim ljudi dislikeaju naveliko, ne kužim zašto ali ok. U doba xp sve je radilo i bilo jednostavno. Dugo sam se nećkao na 7 i tu bio zadovljan.

Na 8.1. sam prešao isto silom, i nikad nisam bio baš zadovoljan, a sad ću stavit 10 da vidim što je toliko dobro da ste svi na njemu. Meni je bitnije da sve na sustavu radi ko podmazano, rađe nego da imam latest pa pola drivera i stvari ne radi, ali bitno da je zadnji sustav.

A sad ajde dislike :)

U moje doba, MSDOS 6.22, sve je bilo jednostavno i sve je radilo onako kako je bilo pred zadnje gasenje kompa. 

Ovo sve novo je zaqurac i ne radi kako je zamisljeno! 

13 godina
mrfloyd kaže...
fila2208 kaže...

Vidim ljudi dislikeaju naveliko, ne kužim zašto ali ok. U doba xp sve je radilo i bilo jednostavno. Dugo sam se nećkao na 7 i tu bio zadovljan.

Na 8.1. sam prešao isto silom, i nikad nisam bio baš zadovoljan, a sad ću stavit 10 da vidim što je toliko dobro da ste svi na njemu. Meni je bitnije da sve na sustavu radi ko podmazano, rađe nego da imam latest pa pola drivera i stvari ne radi, ali bitno da je zadnji sustav.

A sad ajde dislike :)

U moje doba, MSDOS 6.22, sve je bilo jednostavno i sve je radilo onako kako je bilo pred zadnje gasenje kompa. 

:) je, radilo je - za one koji nisu znali s memorijom tu je bio i memmaker :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 12:50 (bender_007).
17 godina
bender_007 kaže...
mrfloyd kaže... 

:) je, radilo je - za one koji nisu znali s memorijom tu je bio i memmaker :)

Ah, dobra stara vremena.

Ja sam si sam "isprogramirao" izbornik, kojim se kod paljenja kompa biralo koji mem-setup želim. Često je trebalo poseben postavke da Sound Blaster u nekim igrama radi!

15 godina
Battlefield 1

Kupujem BF1 kada ga Linux bude mogao pokrenuti :) a ni onda :)

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 1

pozz, pa vidimo koliko mu treba da me naživicra :)

3 drivera nije našlo, s tim da lan nije instalirao isto, ali dobro, sve je zasad ok, iako sam 10min tražio di stavljam ikone na desk :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

3 drivera nije našlo, s tim da lan nije instalirao isto, ali dobro, sve je zasad ok, iako sam 10min tražio di stavljam ikone na desk :)

Pa nemoj pustiti windows da ti sam instalira drivere. Sam si skini sa stranice, a za one koje baš nemaš odi pod device manager i stisni da ti i skine.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

Pa nemoj pustiti windows da ti sam instalira drivere. Sam si skini sa stranice, a za one koje baš nemaš odi pod device manager i stisni da ti i skine.

joj kuki monster...pa naravno sve sam pripremio, samo mi lan nije našao, njega sam ručno i još 3 unknowna i njih sam stavbio da traži u folderu i povukao čas posla :)

9 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

joj kuki monster...pa naravno sve sam pripremio, samo mi lan nije našao, njega sam ručno i još 3 unknowna i njih sam stavbio da traži u folderu i povukao čas posla :)

Pa nemoze ti lan naci kada nisi povezan na internet upravo zbog toga sto nemas drivera. ili imas neki trumbalumba lan chipset kojeg nisu predvidjeli u instalaciji.

15 godina
sp0ngy kaže...

Pa nemoze ti lan naci kada nisi povezan na internet upravo zbog toga sto nemas drivera. ili imas neki trumbalumba lan chipset kojeg nisu predvidjeli u instalaciji.

Lol, samo ću reć da mi se to nije desilo dosad već uvijek nađe lan driver i net uvijek radi, ovo na 10 je čudno da nije stavio lan.

I kolega mi baš veli, sve nađe ali lan iz nekog razloga ne. Kažem nije bed, samo sam komentrao. Ne moraš se osjetiti napdnutim zato jer kažem nešto za win 10. 

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

vidim da me neki provociraju sa ssdom itd.,koliko sam ja istraživao negdje na redditu sam naišao na informaciju da je najbolji os za gaming windows 10 enterprise verzija(nisam sto posto siguran ali mislim da je ta verzija),ona je valjda za prave pro fegete i online gaming najbolja...sad nemogu pronać taj tekst ali to sam pročitao objašnjenje na redditu,jedan je feget to istraživao...

filla,td ti daju bezveze,kao prvo imaš hd7950 i nemaš podrške za dx 12(zapravo imaš ali nema veze) šta je jedina prednost koja je na strani windows 10,ovi provovi šta te bezveze provociraju imaju svi dx 12 hardver tj. grafičke tako da bi oni mogli imat nešto više fps u odnosu na dx11 ali i to je pitanje,moguće da će se BF1 igra bolje vrtit i na DX11.....razlike nema između win 7 64bit i win10 64bit kad je u pitanju online gaming,bf1 će ti jednako dobro radit na win 7 64bit kao i na win 10 64bit...kažem jedini benefit win 10 u odnosu na win 7 je taj dx12...drugo šta su kod win 10 napravili sranje je kaj su dodali puno gluposti koje ti uopće ni ne trebaju i kaj su puno opcija još više sakrili,više je kao mobile os i xbox os,nije da win10 nevalja ali nije ništa posebno osim kaj te kroz njega mogu pratit i više špijunirat...

šta se tiče win 7,najveći problem kod njega je to kaj ima pun k**** update-ova i to ako skidaš preko interneta i imaš spor net traje danima,dakle trebao bi negdje na internetu pronać sve te update-ove na jednom mjestu,skinut i stavit na usb ili slično i kasnije samo instalirat,a ne da ti se skidaju preko interneta,to je problem za win 7...a ovo šta ovaj kuki i ostali pričaju gluposti kako je win 10 brži i bolji za sve pa i za online gaming i slične gluposti ne shvaćaj ozbiljno...ja pišem korisne postove i dobim TD bezveze,npr. ova cod njubara ratkapa 16 iliti gago mi na svaki post udari td,to te netreba smetat,to ja opravdavam tako da neki jednostavno nisu čisti,kako drugačije objasnit da ti na koristan post netko udari td

drugo,dx11 neće još tako skoro nestat jer bi proizvođači igara izgubili dosta novca a to im nije cilj...win 10 je prvenstveno za one koji imaju dx 12 hardver tj. grafičke(benefit je taj da bi mogli imat nešto više fps u igrama u odnosu na dx11),onaj tko i dalje ganja dx11 grafičke nema razloga za prelazak na win 10...dx12 je još uvijek u povojima a dx11 neće samo tako brzo izbacit...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 16:56 (M4X).
Moj PC  
0 11 hvala 2
16 godina
odjavljen
M4X kaže...

vidim da me neki provociraju sa ssdom itd.,koliko sam ja istraživao negdje na redditu sam naišao na informaciju da je najbolji os za gaming windows 10 enterprise verzija...

Popljuvao sam kavu po tipkovnici, dužan si mi novu tipkovnicu (neće ti to biti problem, ako imaš za SSD od par iljada kuna imaš i za non-pro tipkalo od 70kn)

Ti nemaš blage veze što pišeš. Totalno si mjerodavan davati ocjene koji je OS sranje a koji nije. Ko Mara sa placa. Vjerojatno je ona mjerodavnija jer čak i ona zna da npr. fiskalizacija ne radi na XPu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2016 17:08 (Sum_of_all_fears).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Vidim ljudi dislikeaju naveliko, ne kužim zašto ali ok.....

Valjda zato jer misle da nisi u pravu? :)

Pretpostavljam da si unaprijed, prije isprobavanja, odlučio da ti se Win 8 i sad 10 ne sviđaju. I to i pogrešnih razloga - jer ti se ne sviđa dizajn i jer ti je netko od frendova tako rekao.

A dobre stvar ignoriraš, noviji sustav, bolja podrška, novije tehnologije, brži sustav, brže izvršavanje programa i igara, bolje upravljanje memorijom, SSD-om.. itd...

ti si to sve istraživao i imaš dokaze da je win 10 64bit bolji u svemu tome od win7 64bit ultimate? I da se igre brže izvršavaju na windowsu 10,upravljanja memorijom,ssd-om itd... ajde ne pričaj gluposti,win 7 i dalje isto dobiva podrške i sve,a da ne pričam o tome da ga neki koriste za naprednije i korisnije stvari nego šta je običan gaming...jadni ovi win7 useri u bf1 mp gamingu,win10 fegeti će bit u prednosti...

jedina nova tehnologija je dx12,i jedini benefit koji donosi dx12 je taj da bi ovi na win10 mogli imat koji fps više a i to je pitanje kad se igra vrti na ultra...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice