Nisam to ni vidio. Tek maloprije sam sjeo i upalio komp.
Budem pogledao malo kasnije.
Ne trebaš gledati, netko te je pretekao.
nisi mi označio udaljenost na stražnjim otvorima 2x80mm, ostatak je uredu, sutra crtam tehnički crtež, jer trenutno cugam 7. pivu x)
nisi mi označio udaljenost na stražnjim otvorima 2x80mm, ostatak je uredu, sutra crtam tehnički crtež, jer trenutno cugam 7. pivu x)
Za vruće dane ništa nije bolje od mrzle pive. To će biti hlađenje svih hlađenja.
Večer svima, trunete doma k'o i ja? :D
Ja sam radio do maloprije, koje je vaše opravdanje :D
I ja sam radio do prije 5 minuta... :)
Večer svima, trunete doma k'o i ja? :D
Ja sam radio do maloprije, koje je vaše opravdanje :D
I ja sam radio do prije 5 minuta... :)
ja svoje radim još uvijek x)
Jel netko radi u Solid Edgeu?
Večer svima! Što ima?
Jel se štogod klima?
Večer i tebi...
Za tvoju informaciju aktuelna verzija AutoCAD-a je 2012, di si skopao tu 2008-cu?
Večer svima! Što ima?
Jel se štogod klima?
f*ck autocad, ja radim rukom x)
Uz onako dobar help, treba ti max tri tjedna da ga više nikad ne napustiš.
Večer svima! Što ima?
Jel se štogod klima?
Večer i tebi...
Za tvoju informaciju aktuelna verzija AutoCAD-a je 2012, di si skopao tu 2008-cu?
Ma ja navikao na 2008 i nema šanse da pređem u potpunosti na zadnji...
Neznam nekako mi najbolje paše 2008... 
evo dobio poziv od djevojke moram na date.. ekipa čitamo se..
Uz onako dobar help, treba ti max tri tjedna da ga više nikad ne napustiš.
znam ja raditi i u autocadu, ali preferiram rukom, već 5 godina crtam rukom i tehnički crteži su stvarno na profesionalnoj razini, i primjetio sam da ljudi više cijene kad se potrudiš i nacrtaš da to izgleda stvarno odlično nego kad isprintaš na komad papira
još 20-30 ledica pa gotovo za danas :D
Dakle evo ovako, taman sam ti napravi 1/1 skicu :-D
šteta što će je bug odrezati :-D
Uglavnom udaljenost od subova neka bude (centar venta) 45mm, a tako simetrično i drugi.
A u sredinu napraviti rupu otprilike dugu 4cm kao na slici, nadam se da si shvatio :-D
znam ja raditi i u autocadu, ali preferiram rukom, već 5 godina crtam rukom i tehnički crteži su stvarno na profesionalnoj razini, i primjetio sam da ljudi više cijene kad se potrudiš i nacrtaš da to izgleda stvarno odlično nego kad isprintaš na komad papira
Ne znam za tebe ali ja 15 godina radim u AutoCAD-u (prije toga sam nešto pokušavao) i nema tog ručno napravljenog crteža kojim se može postići ono što ja trebam. Svaka dimenzija štima (kad uzmeš trobrid i mjeriš), pravilno određene debljine i boje dižu crtež na jednu novu dimenziju, o utrošku vremena ne treba ni govoriti.
Dakle evo ovako, taman sam ti napravi 1/1 skicu :-D
šteta što će je bug odrezati :-D
Uglavnom udaljenost od subova neka bude (centar venta) 45mm, a tako simetrično i drugi.
A u sredinu napraviti rupu otprilike dugu 4cm kao na slici, nadam se da si shvatio :-D
nadam se rubova x)
nego, ako pod dužinom misliš visina rupe, koja bi trebala biti širina te rupe? od jednog venta do drugog?
još 20-30 ledica pa gotovo za danas :D
Čekaj malo, tebe to ulovi svaka četri tjedna. Mislim da znam zašto.
ne, mislim baš na subove 
da, visinom na sredini, a širinom do rubova venta :-)
Dobra večer...
Vidim rooswelt ti si se ozbiljno prihvatio projektiranja i dizajna u Paintu...
Dobra večer...
Vidim rooswelt ti si se ozbiljno prihvatio projektiranja i dizajna u Paintu...
hahah Paint FTW 
Ma primio bi se ja i ozbiljnije da pored mene nije žujica 
zna ko kako bojati ivericu? Potpuno čistu bez ikakvih presvlaka ili plastika na njoj, ali je jako glatka. Samo malo pobrisim s 150 i stavim normalno temeljnu ili ima neki posebni postupak?
Čekaj malo, tebe to ulovi svaka četri tjedna. Mislim da znam zašto.
mislim da si u pravu xD
ne, mislim baš na subove 
nije mi baš jasno što su subovi x(
zna ko kako bojati ivericu? Potpuno čistu bez ikakvih presvlaka ili plastika na njoj, ali je jako glatka. Samo malo pobrisim s 150 i stavim normalno temeljnu ili ima neki posebni postupak?
želiš lak ili baš boju?
ne, mislim baš na subove 
nije mi baš jasno što su subovi x(
Ma rubovi, zahebavam se :-D
želiš lak ili baš boju?
Boju, mat nikako sjajnu i po mogučnosti sivu. Jer ako mi je sve u autu bijelo pa mora biti neke dinamike...
mislim da si u pravu xD
Udri onda po LED-icama, kad je fotić crknuo.