Drugovi, laku noć, ja vam moram poć!
Pijani Don Vas pozdravlja!
ZIP FILE!
o/
ZIP FILE!
o/
ZIP FILE!
o/
Odo i ja, idem sutra u Orahovicu na roštilj i kupanje :)
Radi se sutra od 8, al' ne ide se spavat.
fap fap fap
Ok, sad idem.
nemojte ić bojim se sam u mraku
dobra vecer svima!
evo mene malo od vana...nesto je zivo u rijeci, prvi put nakon sredine 6.mj...cudno mi bilo hahaha
de ste faperi, kaj ima?
nea nikoga ruki,samo ja i ti koko mi se čini 
fap
dobro večer... otvoreno ofc x)
Večer svima....
Ima li Ive na forumu, da zaključa onu temu u kojoj klinac traži savjet kako nagovoriti roditelja da kupi mobitel.
večer :D
Dobra večer...Blops free weekend,al se ne isplati isprobavat..fps ko da mi je lockan na 40,sa bilo kojim rezom.
Dobra večer...Blops free weekend,al se ne isplati isprobavat..fps ko da mi je lockan na 40,sa bilo kojim rezom.
Večer i tebi, ajde sad lijepo za starije građane (i članove foruma) prevedi ovo na hrvatski...
Downloadam L4D2 
Će da bude koljaže 
Vecer i pozz svima :-)
Večer :D
danas nesto mrdo po torrentu da brze skida poboljsalo se sa max 450kb/s na 470kb/s, po mom misljenju to je najbolja mogucnost za wireless internet, sto bi bilo da ga spojim na router jos.....malo gledo po njusci pa zagrizo za ps3 120gb slim..1000kuna mi sjelo u djep
jos da nabacim nesto od mojih najdrazih drmalica
Večer i tebi, ajde sad lijepo za starije građane (i članove foruma) prevedi ovo na hrvatski...
Kasnije
.Trenutno uživam u ovoj temi gdi jedan dečko pokušava nagovorit staru da mu kupi mob,i sad se skupil neka ekipica koja ga podupire ovo ono,ma daj
.Ak si oću kupit nekaj,idem i zaradim pare...
Pitanje: Da li je za ubojstvo napajanja dovoljno gurnut čačkalicu da blokira vent?
Ovo radim iz osvete.
Evo za minjovoza slike onog što trebam, dakle na prvoj skici ti je ovo crveno što treba rezati na tim "plohama", a te plohe su spojene strelicama "za 3d verziju" onog što trebam.
I tu su ti okvirne dimenzije onoga što trebam.
Na drugoj slici ti je otprilike raspored kako šta stoji unutra, s tim, da iza ovog radijatora postoje još dva 80mm venta.
valjda ćeš shvatiti što hoću :-)
unaprijed se ispričavam što sam očajan umjetnik 
Kasnije
.Trenutno uživam u ovoj temi gdi jedan dečko pokušava nagovorit staru da mu kupi mob,i sad se skupil neka ekipica koja ga podupire ovo ono,ma daj
.Ak si oću kupit nekaj,idem i zaradim pare...
Htio sam mu napisati još nešto ali nema koristi, niti će dobiti pametan savjet a kako je krenuo ni mobitel. Treba to lockat.
@lzgr: ajde lockaj onu temu Kako nagovoriti roditelja da kupi novi mobitel.
Pitanje: Da li je za ubojstvo napajanja dovoljno gurnut čačkalicu da blokira vent?
Ovo radim iz osvete.
kome?i nije
Večer svima, trunete doma k'o i ja? :D
Ja sam radio do maloprije, koje je vaše opravdanje :D
Ovo radim iz osvete.
Dobra večer
Neznam nisam probao,probaj stavit čavćiće i vidit ćeš kako radi,garantiram da ćeš cjeli život spavat ko ubijen 
Evo za minjovoza slike onog što trebam, dakle na prvoj skici ti je ovo crveno što treba rezati na tim "plohama", a te plohe su spojene strelicama "za 3d verziju" onog što trebam.
I tu su ti okvirne dimenzije onoga što trebam.
Na drugoj slici ti je otprilike raspored kako šta stoji unutra, s tim, da iza ovog radijatora postoje još dva 80mm venta.
valjda ćeš shvatiti što hoću :-)
unaprijed se ispričavam što sam očajan umjetnik 
projekt ''pumpa''?? 
evo isto dobra pjesma pocinje kako spada na 1:00
a lemanje na 1:55
Večer svima, trunete doma k'o i ja? :D
Ja sam radio do maloprije, koje je vaše opravdanje :D
Meni je doktorka rekla da zbog uha moram mirovat.Ma yebem ja nju u uho,šta zbog njega imam mirovat.Uzmem fino crnu kapu izrežem otvore za oći i usta cjelu nataknem na glavu i fino šećem vani.