Added
Pokišavaš nadmašiti one-čija-imena-ne-pišemo(Mentalist i Mato).. Ideš u nemoguću misiju.
Kad smo već kod toga,
di je Mato, neviđam ga na forumu ?
Tko je to Mato?
Legenda nad legendama ovog foruma... Need I say more...?
Added
Pokišavaš nadmašiti one-čija-imena-ne-pišemo(Mentalist i Mato).. Ideš u nemoguću misiju.
Kad smo već kod toga,
Tko je to Mato?
Legenda nad legendama ovog foruma... Need I say more...?
A nekako mislim da je ova treće išla sa mnom u srednju, ali nisam siguran
Davno je to bilo
U glavnom don požuri se dok nisi dobio "kinezkinju", "indijanku", ili nedaj bože "crnkinju" od strane moderatora
Tko pogodi koji sam od ovih likova prije bio ja, dobije čokoladu:
37 | APazinjan |
---|---|
7 | APazinjan |
5 | APazinjan |
3 | APazinjan |
3 | APazinjan |
Eto dobio si odgovor na pitanje
Ah, Anshika...
Sjetim je se tu i tamo.
Ja sam nastavio sa zivotom, iako stojim cijelo vrijeme. Nove ljubavi nasao sam jos od nje. Pa cak i Nju, pa zasto shvatih da ne cjelivah prije nje, da sve samo kao pero i sjecanje bijase prazno. Zasto pravu ljubav iskusih ja, daleku i nemogucu?
Bi li navedene žene, djevojke, djevojčice mogle priložit svoje slike?
72 | Trebale bi |
---|---|
4 | Nebi trebale |
Može joker "pola-pola!?
da naravno,anshika05 ti mozes svoje meni na pm poslat
Added
Kad smo već kod toga,
Tko je to Mato?
Mato jesi to ti ?????
A ups nisi il jesi?
Ammm, mislim da bi ženskim članovima trebalo biti obavezno pod izradom profila postavljanje bar malo eksplicitnih fotografija
Pa moram "e-oženiti" neku forumašicu, kad jednom umrem da joj ostavim zvjezdice i account...
Te naravno moju pilu, Lancool-a i 50l domaće rakije od kruške...
To si meni rekao ostaviti. A kruška ide tebi za karmine (već idim da će Goc sve popit).
Mada se meni čini po ovoj temi da te kruške više nema.
Može joker "pola-pola!?
a jbg, neparan broj ponuđenih :D
Ammm, mislim da bi ženskim članovima trebalo biti obavezno pod izradom profila postavljanje bar malo eksplicitnih fotografija
da, ali svatko može stavit da je muško -.-
barem ja znam od silnih multiaccounta koliko sam ih napravio :P
Može joker "pola-pola!?
a jbg, neparan broj ponuđenih :D
Neka doda još i music women.
Pa moram "e-oženiti" neku forumašicu, kad jednom umrem da joj ostavim zvjezdice i account...
To si meni rekao ostaviti. A kruška ide tebi za karmine (već idim da će Goc sve popit).
Mada se meni čini po ovoj temi da te kruške više nema.
Imam osječaj da ovo neće biti problem :-D
Don ja ti preporučujem ančicu jer je mnogo lijepa i pametna cura- ali pazi kako postupaš s njom. Meni je rekla kada me ugleda na faksu da ću letiti niz stepenice - valjda ćeš ti bolje proći od mene
kome trebaju slike...meni recimo najvise pase music women...nekako mi je najdraza
Meni također
Znam ja zašto sam vam ''nekako najdraža''...
neznas ti radi cega si mi najdraza al sta cu kad donov b55 ide na 4 ghz+ nemam sanse ja tu
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/review-veza-do-poljupca/68533.aspx
Izbjegavaj ono što je on radio i uspijeh ti je zagarantiran :-D
makar i virtualno
Zasto svaki put kad netko spomene ljubav/curu/zenu, svi u glavi odmah imate tu moju temu?
Don ja ti preporučujem ančicu jer je mnogo lijepa i pametna cura- ali pazi kako postupaš s njom. Meni je rekla kada me ugleda na faksu da ću letiti niz stepenice - valjda ćeš ti bolje proći od mene
Ne postoji ružna djevojka...
Postoji lijepa i lijepša...
Te pamenta i pametnija...
Teško mi je odabrati BUG-icu, ali jedoj će biti sudbina da samnom dijeli MHz-e, rakiju i dobre note...
Zasto svaki put kad netko spomene ljubav/curu/zenu, svi u glavi odmah imate tu moju temu?
Pa da ljudi ne naprave iste pogreške kao ti.
neznas ti radi cega si mi najdraza al sta cu kad donov b55 ide na 4 ghz+ nemam sanse ja tu
Teško mi je odabrati BUG-icu, ali jedoj će biti sudbina da samnom dijeli MHz-e, rakiju i dobre note...
Radije ti ovo dvoje podjeli s njom, a ovo stavi za nas koji ćemo "patiti za tobom" kad te odnese neka "bug-ica"
anshika05 added to the list...
... koju si već popio pretpostavljam ...
Devojke, ja odoh da pijem, kad se vratim ima da je razjašnjeno koja je moja BUG.HR žena...
Ti se ravnaš onom starom: Mala ti ne možeš biti toliko ružna koliko ja mogu popiti