Evo jedna ali slatka
jel ovo onaj philipsov sustav za zvuk? vidio sam ga jucer u ducanu, mozes malo rec kakav je?
Evo jedna ali slatka
jel ovo onaj philipsov sustav za zvuk? vidio sam ga jucer u ducanu, mozes malo rec kakav je?
Vrhunski !
Po gotovo što je costum made
Znam koliko sam samo slatke muke prošao sa svojim deskom dok nisam postigao ono što želim, stolarija mi je hobby BTW, a po struci sam pomorac strojar i navigajem u svosjtvu upravitelja stroja i kada sam bio na brodu radio sam nacrt za stol, a kada sam se iskrcao otišao sam u max morrisa i kupio materijal i direkt u kućnu garažu (radionu) i prionuo poslu
Svaka čast !
Evo jedna ali slatka
Meni je sasvim ok privuko me izgled i cjena platio sam ga 1070 vise manje koju kunu poslje mjesec dva digli su cjenu za 300 kuna jedina zamjerka je daljinski koji je kao da se djete igralo evo slike pa vidite sami
sad je 1499
Vrhunski !
Po gotovo što je costum made
Znam koliko sam samo slatke muke prošao sa svojim deskom dok nisam postigao ono što želim, stolarija mi je hobby BTW, a po struci sam pomorac strojar i navigajem u svosjtvu upravitelja stroja i kada sam bio na brodu radio sam nacrt za stol, a kada sam se iskrcao otišao sam u max morrisa i kupio materijal i direkt u kućnu garažu (radionu) i prionuo poslu
Svaka čast !
Hvala kolega.. Kad netko te struke pohvali, onda je užitak još veći
Sutra ili neki drugi put slikam svoj cable management
1
1
Neznam zašto ti nemogu odg u inbox, to je zvučna kartica Behringer U-Phoria UMC204HD i možeš je kupit u Audio Pro trgovini
Pozdrav svima.
Nov sam ovdje pa da se predstavim,te pokezem svoju novu zvijerku.Ja sam Mateo ,dolazim iz Rijeke..
Spec mog racunala:cooler master xaf xb evo, inter i7 6700K,Asrock z170 gaming k6+,32Gb Ripjawls 3000mhz, corsair h80i,2x gtx 960 phantom 4gb,2x intel SSD 124gb,hdd 3T, 4x Jetflo vent,nzxt fan controler, cm storm triger, rat 7..
Nadam se da ce Vam se svidit..
Jako lijepo izgleda. Samo jedno pitanje. Kakva je situacija sa noise-om? Otvoren tip kućišta i jos ti stoji to sve na stolu tik do tebe. Istina ima fan control ali mislim da recimo ljeti bar bi trebalo to malo pojacat? Znaci nije zamjerka cisto me zanima :D inace sve super!
Ej pozdrav i Hvala.:)
Pod opterecenjem zna biti prilicno bucan , dok u normalnom radu je OK...A do ljeta cemo smislit nesto :)
Prelijepo, pohvale!
I vidim da je stigao i noisač o kojewm si pričao, dali je ispunio ocekivanja? I posto mislim uzimati za dual monitor nosac sta mislis dali se moze jedna ruka maknuti? jer jos nemam drugi monitor kupljen. Mislim da cu teti iz njemacke reci da mi ga nabavi ipak je cjenovno jako prihvatljiv u odnosu na 900 kn ili vise za opcije u Hr.
Prelijepo, pohvale!
I vidim da je stigao i noisač o kojewm si pričao, dali je ispunio ocekivanja? I posto mislim uzimati za dual monitor nosac sta mislis dali se moze jedna ruka maknuti? jer jos nemam drugi monitor kupljen. Mislim da cu teti iz njemacke reci da mi ga nabavi ipak je cjenovno jako prihvatljiv u odnosu na 900 kn ili vise za opcije u Hr.
Hvala ti kolega
Brateck nosače bih stvarno preporučio apsolutno svima.
Nadmašio je sva moja očekivanja. Od same kutije, kvalitete pakovanja, korištenog stiropora do naravno kvalitete izrade samog nosača.
Tako jednostavno za sastaviti, al kako tek izgleda!
Pa onda detalj za kablove kako su vješto riješili.
Stvarno se na svakom milimetru proizvoda vidi Made in Germany.
Pozdrav svima.
Nov sam ovdje pa da se predstavim,te pokezem svoju novu zvijerku.Ja sam Mateo ,dolazim iz Rijeke..
Spec mog racunala:cooler master xaf xb evo, inter i7 6700K,Asrock z170 gaming k6+,32Gb Ripjawls 3000mhz, corsair h80i,2x gtx 960 phantom 4gb,2x intel SSD 124gb,hdd 3T, 4x Jetflo vent,nzxt fan controler, cm storm triger, rat 7..
Nadam se da ce Vam se svidit..
nije loše nije.. samo zelene slušalice ? i matičnica da je zeru bolja bilo bi top
Ma da najmanje 3-4 incha da bude razlika medu 2 monitora i naravno napredak u rezoluciji, tako to ja isto vidim.
Jedino sto sam mogao naci kao napredak u tvom setupu je nova stolica hhh
UPDATE : U3415W
Samo mi se nesviđa sto je monitor tako visoko nebih ja mogao drzati glavu u tom polozaju vise od sat vremena a da me nezaboli vrat :/. Inace super si poslozio!
Kako se zove ova slika koju imaš za pozadinu ?
Link gdje si ju skunio ?
Tnx
Kako se zove ova slika koju imaš za pozadinu ?
Link gdje si ju skunio ?
Tnx
Samo mi se nesviđa sto je monitor tako visoko nebih ja mogao drzati glavu u tom polozaju vise od sat vremena a da me nezaboli vrat :/. Inace super si poslozio!
pa sta da ti kazem, meni je solidno ovako, nije bas visoko toliko, mozda se cini jer je na toj polici stand pa plus monitor na standu, fino se izvalim i u ravnini glave mi je :)
Tražim savjet forumaša :)
Znači ovo je kako sam ja otrpilike zamislio sobu koju gradimo trenutno
dajte i vi svoje ideje
inače bitno bi bilo ako možete otprilike označit i di stavit z906 da se najbolje čuje u toj sobi itd
ono šta sigurno ide u sobu je
z906, komp, 127cm tv, gaming stolica
ormar, krevet klasika.. ostalo nije potrebno al dajte prijedloge :)=
Dobar ti je raspored, stavis naravno telku ispred kreveta iznad ovog ljevog stola. a mozes i nabavit kutni stol u desnom kutu za komp pa oslobodis vizualno mjesto ispod telke.
kutni stol bi ovdje super pasao.
Meni se svida, ja sam svoj monitor isto podigao tako visoko, cilj mi je bio da kad se uspravim da mi je monitor u razini glave tako da se natjeram na pravilno drzanje. Vecina ljudi gleda u monitor pod kutom prema dolje sto je pomeni neispravno
Malo da pokažem svoj napredak u setupu:
Nabavljena nova tipkovnica - G710+, i podloga za miš Glorious Extended, skroz sam reorganizirao ormariće pored stola i cijeli raspored, i izvadio iz stola ladice sa desne strane tako da imam vise mjesta za noge i stolicu.
Iduce prvo cu nabaviti Led lampice da bude bolji ugodaj ponoci, farbanje zidova i neke custom slike, a kasnije sit-stand desk vjerovatno iz Ikee. Jos uvijek razmisljam o novim zvucnicima (Presonus 4,5) koji jos nisu stigli iz uvoza cekam ih vec mjesec dana...
Dobar ti je raspored, stavis naravno telku ispred kreveta iznad ovog ljevog stola. a mozes i nabavit kutni stol u desnom kutu za komp pa oslobodis vizualno mjesto ispod telke.
za tv sam mislio da ide na zid iznad stola ili 1m ispred kreveta pa na plafonu da bude i da ima stalak koji ju spušta
za tv sam mislio da ide na zid iznad stola ili 1m ispred kreveta pa na plafonu da bude i da ima stalak koji ju spušta
To je luda ideja, ali nebi to radio, cudno bi zgledalo i teska bi bila izvedba? Rađe stavi taj kutni stol gdje ce ti biti komp. pa imas slobodan cijeli ili vecina zida za veliku telku. Nisam fan stalnog lezanja i gledanja telke uvijek u tom polozaju. Ja bi ako stane stavio malu neku nižu fotelju (Kauč) ispred i u ravnini sa krevetom, i tako bi imao opciju gledanja telke iz veče blizine a zgodna je to i pozicija ako bi igrao neku konzolu na toj telci. Naravno mozes staviti ruku za Tv za podesavanje gore dolje
hmm zašto sam napinjao ravni stol.. zbog z906.. želim da osjetim zvuk i kad ležim gledam filmove a i dok igram igrice.. da se bas i sve osjeti.. di njih stavit ?