Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 459.693
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Onda z3 i Z5 serije imaju samo CE1. Kolega iz razloga što smo svi isti tu, svi raspravljamo, zamisli 5 profesora samih u učionici, svaki ima svoje mišljenje i argumente ali su i dalje kolege prefesori 

1 0 hvala 0
12 godina

1. Dali ovo znači da mi je uređaj otključan na sve mreže? (Vidi screenshot)

2. Ako ne, dali postoji način saznati dali je otključan na sve mreže bez umetanja sim kartice drugog operatera?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
RobotTitan kaže...

2. Ako ne, dali postoji način saznati dali je otključan na sve mreže bez umetanja sim kartice drugog operatera?

*#*#7378423#*#*

I onda ideš Service Info i vidiš dali je zaključan sim odnosno otključan.

L.P.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 5:22 (kruskar).
15 godina

Dal ima kojih naznaka, kada će VIP pustiti OTA,,, pomalo sam ljubomoran na ove ostale koji imaju Marshmallow

0 0 hvala 0
12 godina
kruskar kaže...
RobotTitan kaže...

*#*#7378423#*#*

I onda ideš Service Info i vidiš dali je zaključan sim odnosno otključan.

L.P.

Znači, moj je zaključan jer u zagradi ima (X) a pod Network (5)

Doduše, imam ključ za otključavanje koji mi je poslao T-mobile ali sam mislio da je mob. možda već bio otključan kad sam ga preuzimao.

12 godina

Koji k... Ujutro mi je pisalo 900 i nekaj MB da sam potrosio i sad pogledam i nekaj mi je pojelo 400MB, uredaj je na zadnjoj verziji, podeseno iskljucivo na wifi,napravim refresh, jos uvijek 5.1.1. zadnja verzija, nista mi ne nudi za update. Kaj mi je to pojelo internet??

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
17 godina

..u vezi antutua, i nakon faktory reseta konstantno dobivam oko 44 000 antutnu, koje je tu lud

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Dal ima kojih naznaka, kada će VIP pustiti OTA,,, pomalo sam ljubomoran na ove ostale koji imaju Marshmallow

To ni u Sonyju valjda ne zna. Razumijem nestrpljivost al ako hoćeš prvi dobivat ažuriranja operaterski ROMovi nisu pogodni za to, to smo već razradili 

gocc01 kaže...

Koji k... Ujutro mi je pisalo 900 i nekaj MB da sam potrosio i sad pogledam i nekaj mi je pojelo 400MB, uredaj je na zadnjoj verziji, podeseno iskljucivo na wifi,napravim refresh, jos uvijek 5.1.1. zadnja verzija, nista mi ne nudi za update. Kaj mi je to pojelo internet??

Jel ti uključena automatska sinkronizacija?

bik kaže...

..u vezi antutua, i nakon faktory reseta konstantno dobivam oko 44 000 antutnu, koje je tu lud

Jel brišeš iz recent memorije aplikacije? Jesi imao neke moddove instalirane na prethodnom firmwareu?

12 godina
bubimir13 kaže...

gocc01 kaže...

Jel ti uključena automatska sinkronizacija?

Sinkronizacija čega? Nisam dobio nikakvu obavjest o updateanju, nikakvu oznaku da se nešto skida. 

Facebook, gmail, messenger i viber klasika da mi stigne obavijest ali tek kad upalim ekran zbog stamine.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
12 godina
neaktivan

U postavkama - Računi gore 3 točkice i vidi jel uključeno. Ako je moguće je da je povukao zbog neke vrste backupa ili tako nečeg, jer u mojem 6godišnjem korištenju smartphonea mi se nije desilo da mi podaci ''samo'' nestanu ili samo se potroše. Al uvijek postoje takve situacije, pa reko da provjerimo i dođemo do krivca

12 godina

Je sad sam pogledo upaljeno je, kaj sad? Kaj bi mi moglo pojest 400MB jbt pa 4. je tek a ja sam već ubio gigu i pol interneta 

0 0 hvala 0
17 godina
Brisao sam, stavio drugo rom, situacija ista, inače sve radi super što se brzine tiče, brže nego lolipop. Šta može ostat u njemu nakon potpunog brisanja sistema, data, ceha..?
12 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Je sad sam pogledo upaljeno je, kaj sad? Kaj bi mi moglo pojest 400MB jbt pa 4. je tek a ja sam već ubio gigu i pol interneta 

Dovoljno je da je išao na google disk ili fotografije backup radit, odu megići. Gle, kažem ti da se ja s tim susretao nisam još i ne mogu ti konkretnije pomoći osim ovako ovog na što sumnjam, pa ćeš nekako sam morat dokučit, jbg. 

Ako je netko pametniji od mene, a sigurno je, dajte uskočimo i pomozimo kolegi, preventive radi. 

bik kaže...
Brisao sam, stavio drugo rom, situacija ista, inače sve radi super što se brzine tiče, brže nego lolipop. Šta može ostat u njemu nakon potpunog brisanja sistema, data, ceha..?

Pa pitam te iz razloga ako si na prethodnom flashao nešto što je doprinjelo boljem radu, neke skripte il one performance boostere koje imaju, ili je unutar ROMa to bilo već uključeno (neki Existance ili ressurection to imaju, možda čak i Slim, nisam siguran) pa ti je to ostalo prije reseta i dizalo.

A recimo ako nisi obrisao recent aplikacije meni to zna spusti za 3-4 tisuće rezultat, iako ne znam točno zašto. 

Na kraju ti sintetičari nisu niti bitni jer tu se može ''sredit'' nekoliko varijabla i dignut score da na 801 bude jači nego na 820 (valjda) i onda pred ekipom se kurčit. Bitnije je da on fluidno vergla a šta će ti kurci palci pokazat je samo stvar što mi tu pokušavamo neke referentne točke napravit pa da se zna otprilike dal se dobiva šta ili gubi na performansama po nadogradnji.

13 godina
odjavljen

Evo dokaza za ono sto sam ja govorio da je zapravo official 570 jos uvijek nepopravljena beta, sada najavljuju bugfix listu trenutne 570 bete. Nadam se da nece dugo trebati da izadje u official izdanju, ono sto je meni najbitnije je wifi bug fix a i stamina se vraca ;)

http://www.xperiablog.net/2016/05/04/new-beta-marshmallow-update-stamina-battery-mode/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+XperiaBlog+%28Xperia+Blog%29

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 20:16 (Robilad).

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam uzeo Wsken Xcable. Malo je skuplji od običnog Wskena (oko 11$) ali mogu potvrditi da puni super brzo. Zapravo i ne vidim razliku između usb i magnetnog punjačea.
12 godina
gocc01 kaže...

Ako imaš OneDrive instaliran i uključenu autosync on zna povuči kompletnu galeriju na server jer radi backup fotki. Zato sam ga ja deinstalirao. Također kad radim flashanje prvo što napravim je da podesim Wi-fi pa tek onda upišem svoju gmail adresu jer kad nju jednom upišeš i logiraš se odmah počmu nezadrživo stizat tvoje aplikacije sa google playa. Znam da tebi nije u tome problem ali ako imaš OneDrive ili bilo koju aplikaciju koja radi automatsku sinkronizaciju fotki na neki server, tu bi možda mogao biti problem. Vlastito iskustvo.

12 godina
Gale92 kaže...

Zašto jednostavno ne flashas neki Customized rom? Npr. Baltic Generic ili neki drugi pa kad Vip pusti MM onda flashas natrag na Vipov ako baš njega želiš.

14 godina

Dali ima netko problema s freezanjem fm radio app-a? Već mi se nekoliko puta dogodilo da dok slušam app se zamrzne, a radio nastavlja svirati. Onda se app sruši (force close), ali radio i dalje svira, izvadim slušalice i čuje se samo šum. Pomaže jedino reboot. Uopće nam pravila kad se to događa, s GPS-om uključenim, bez GPS-a....

Nadam se da će ovaj friški MM to ispraviti

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Ako je netko zainteresiran, napravio sam crni sat od xperie (widget) pa tko zeli moze skinuti ovdje http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/app-black-xperia-clock-widget-t3372567

2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Svaka čast, odličan je. Baš sad gledam

17 godina
Napokon normalan score, izgleda sam imao stari twrp gore još od bete neke gluposti..
12 godina
neaktivan

da to može sjebat skor, nisa znao...

14 godina

Meni još uvijek nije jasno zašto su izbacili Z3 koja je maltene identična Z2,score maltene identičan,nema logike.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
To ti je sonyjeva ideologija izbacivanja flagshipa svakih 6mj sa malim unapredenjima
10 godina
Xperia z3, android 6.0.1 MM, stock

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Z1 compact stock Android 5.1.1

Antutu: 50696.

A taman sam mislio kupiti Z3 compact. Ako je razlika i na njemu ovako mala između z1 i z3, onda se ne isplati kupiti z3.

0 0 hvala 0
17 godina

Ako ti je antutu scor mjerilo isplativosti onda moš bit na z1c još koju godinu.

11 godina
neaktivan
bik kaže...

Ako ti je antutu scor mjerilo isplativosti onda moš bit na z1c još koju godinu.

U buduće, prije no što opleteš po meni, napravi usporedbu, pa onda zaključuj: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6539&idPhone2=5753&idPhone3=6538

Posebno pogledaj dio o CPU-u i grafičkom dijelu, fotiću i još nekim karakteristikama sva tri mobitela.

Antutu sasvim sigurno nije presudan ali je ipak neka mjera za usporedbu, zar ne?

17 godina

Nema to veze s tobom nego tvoja izjava tj usporedba z1c i z3c, z3c ja baš u svemu bolji.

11 godina
neaktivan
bik kaže...

Nema to veze s tobom nego tvoja izjava tj usporedba z1c i z3c, z3c ja baš u svemu bolji.

Ček, ček: nema to veze samnom nego s mojom izjavom, a moja izjava inače nema veze samnom? Ha?

Gledat ću još neko vrijeme cijene Z3c, mada se za 600-700 kuna više može kupiti Z5c.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice