Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 459.704
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
Robilad kaže...

Neznam kako je kod tebe ali ja sam imao potpuno funkcionalan "now on tap" bez ikakvih trikova, jos dok sam na ruskoj verziji MM bio.

Ja sam na onom Customized MEA MM-u i u postavkama Google appa, uopće nisam mogao omogučiti now on tap (tekst je onako u sivoj boji)

Edit: Yeeeeeeeej!  uspio sam ga omogučiti. U postavkama aplikacija sam Google omogučio kao "personal assistent", nakon čega mi je ponudio permission za screenshot. Trebao sam odmah ići gledati koje su mu dozvole omogučeno, jer mogu reći da mi se ne sviđa kako su to napravili u MM. Kod prvog paljenja uređaja za svaku sitnici te pita za te dozovole, meni je dovoljan AppOps Xposed modul ako me nešto zeza 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 19:39 (speedy56).
12 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Držim oko i na ovome

http://forum.xda-developers.com/z3/themes-apps/mm-6-0-1-qualcomm-adreno-drivers-april-t3366050

Ako netko ima volje neka proba flashati i javi dali se vidi razlika pošto je na xda još uvijek malo komentara

Evo flashano, provrtio sam Antutu i Geekbench prije/poslije pa evo skrinšota:

Antutu PRIJE Antutu PRIJE

Antutu POSLIJE Antutu POSLIJE
Geekbench PRIJE Geekbench PRIJE
Geekbench POSLIJE Geekbench POSLIJE
17 godina

Stavio i ja, prije dobio veci skor..

1. 43979

2. 43686

Valja li taj skor uopce za Z3? Na custom MM sam.

12 godina
neaktivan

Onda ti i nije nešto ako je custom.

17 godina
12 godina
neaktivan

Jel ne bi trebao bit oko 50k? Al vjerojatno si imao u recent appsima toga pa ti smanji. S obzirom da Z3c može imat jedino bolji 3D i grafičke elemente (zbog 720p ekrana manje piksela tera) a Z3 bi trebao imat prednost u RAM dijelu, tako da bi to trebalo bit ujednačeno, odnosno razlika bi trebala bit po 1000-2000 al ne baš i 12k.

17 godina

Nemam poima, prvi put sam sad uopce vrtio antutu na Z3.

Koliko gledam rezultate po netu razlika je 43911-Z3C vs 40437-Z3

http://www.phonearena.com/phones/Sony-Xperia-Z3_id8764/benchmarks

12 godina
neaktivan

To je stara verzija Antutu5, ovo sad je 6 i recimo Z5c ima preko 86k a Z3c sa ovim 56k, dok je na ovoj usporedbi razlika od par tisuća. Uglavnom ti svaka nadogradnja digne za koju tisuću zbog nekih stvari koje poštimavaju, iako ti rad izgleda jednak. Zato obično ne vjerujemo sintetičkim benchmarcima, ali ovo sam napravio čisto da ako još nekog zanima taj driver pa da istražim 

17 godina

Jasno da je stara verzija antutua, stavio sam samo radi usporedbe, razlika je oko 10% za z3c zbog rezolucije. Sumljam da taj bench uopce puni memoriju do kraja, testira samo prijenos pa se 2 vs 3gb se ne vidi.

Ako je tome vjerovati ti bi onda na z3c trebao imat oko 49000 a imas dosta više ili bi ja trebao imat 56000-10%=50400, koji rom imas uopce?

Sad si bacio kost moram cu i geekbench skidat a rekao sam si davno da me benchovu na mobitelu ne zanimaju dok on radi dobro 

12 godina
neaktivan

Prerooted stock ROM samo, ništa fancy. Poslje samo flasham zipove ako mi se svidi, al volim ipak da mi je sve netaknuto i original na njemu. Probaj, to je samo referentni podatak, nikako nešto što bi se uzimalo kao vrhunska mjera. Pogotovo jer Z3 i Z3c rade potpuno isto.

15 godina

Zanima me dali su svi dobili Android 6.0.1 Marshmallow, ja imam uređaj kupljen na Vip pretplati (nebrendirani) no nadogradnju još nisam dobio... 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

https://xpericheck.com/device/D5803

Kao što vidiš nisu. Bit će uskoro...

15 godina
bubimir13 kaže...

https://xpericheck.com/device/D5803

Kao što vidiš nisu. Bit će uskoro...

dali je ovo možda 

17 godina

Ima još koji dobrovoljac da odvrti Antutu bench, stavi Screenshot i napiše koji Android ima radi usporedbe rezulata?

@gale; samo je tele2 dobio zasad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 12:15 (bik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bik kaže...

I t-mobile danas 

15 godina

T-Mobile? Kod mene ne ... da nisi nesto pobrkao?!

0 0 hvala 0
14 godina
bubimir13 kaže...

Evo flashano, provrtio sam Antutu i Geekbench prije/poslije pa evo skrinšota:

bik kaže...

Stavio i ja, prije dobio veci skor..

1. 43979

2. 43686

Valja li taj skor uopce za Z3? Na custom MM sam.

Hvala drugovi 

Kasnije ću flashati  

14 godina
bik kaže...

Ima još koji dobrovoljac da odvrti Antutu bench, stavi Screenshot i napiše koji Android ima radi usporedbe rezulata?

Custom ROM : 54265 score 

Z3, 6.0.1, build 23.5.A.0.570

gore Xposed, amplify, greenify

steam id: Tormento_Cro ; Origin ID: Tormento_Cro
15 godina
LUX_67A kaže...

T-Mobile? Kod mene ne ... da nisi nesto pobrkao?!

potvrda 

14 godina
bik kaže...

MM build .570 56 342 bodova na Antutu s onim driverima sa xda koje sam ranije postao (ne da mi se uploadati ss )

56 342 bodova

3d - 4907

UX - 20906

CPU - 21477

RAM - 9052

Edit:

Moram reći da ovaj MM LETI! Fakat se kuži da je cijeli mobitel brži, fluidniji, aplikacije se brže otvaraju, itd... Baterija mi se za sada ne čini lošija nego prije, ali nemam dojam niti da je puno bolja. Iako, još nisam imao baš pravi ciklus unutar dva dana, a da nisam vrtio benchmark, flashao nešto, rebootao nekoliko puta....

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 18:42 (speedy56).
17 godina
neaktivan

ev kod tele2 od veceras krenila nadogradnja na 6.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hoće tko probat 

http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/mod-xperia-x-sound-processing-ported-t3369645

Za sada osjetim samo da je malo glasniji nego na stock MMu bez toga, slušalice još nisam probao.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dobio update Mm na tele 2.
Jeste li primijetili da je na MM signal slabiji i WiFi signal također??

0 0 hvala 0
14 godina
bubimir13 kaže...

Hoće tko probat 

http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/mod-xperia-x-sound-processing-ported-t3369645

Za sada osjetim samo da je malo glasniji nego na stock MMu bez toga, slušalice još nisam probao.

Probat ću

Zanima me i ovo, ali nemam deodexan rom (nisam našao kako ga deodexirati, ima netko možda kakav prijedlog? ) 

http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/app-official-xperia-x-ui-t3365916

15 godina

Što VIP čeka, tko zna

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mogu rec da je lolipop bolji u multitaskingu... mm sad kad izadem iz igre ponovno reload iz pocetka igru, dali je ko isprobao?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
bubimir13 kaže...

Hoće tko probat 

Probat ću

Zanima me i ovo, ali nemam deodexan rom (nisam našao kako ga deodexirati, ima netko možda kakav prijedlog? ) 

http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/app-official-xperia-x-ui-t3365916

E nisam propao jer isti problem, izgleda da još nema efektivnog deodexa za MM :(

Probao sam ga flešat ovako, ali je onda SystemUI FC cijelo vrijeme.

Turash GTI kaže...
Mogu rec da je lolipop bolji u multitaskingu... mm sad kad izadem iz igre ponovno reload iz pocetka igru, dali je ko isprobao?

Sjebali su minfree, ima to na XDA da je preagresivan multitasking u MM

14 godina
bubimir13 kaže...

E nisam propao jer isti problem, izgleda da još nema efektivnog deodexa za MM :(

Probao sam ga flešat ovako, ali je onda SystemUI FC cijelo vrijeme.

Šteta, ne volim flashati one modificirane stock romove s "XZ3 Android development" sekcija na XDA. Između ostalih, obično su deodexani, ali gotovo uvijek developeri dodaju još neke tweakove koji mi kasnije samo stvaraju probleme. Radije flasham čisti stock i dalje ga uredim kako želim

14 godina

Lupim ja sad Z2 antutu test s stock 6.0.1,ss prije i poslje dam,sam da odvrti sad test da mogu oba ss-a izvuć iz mobitela.

Manje više isti su Z2 i Z3.

EDIT
Evo SS-ova.

Prvi ss je na androidu 5.1.1(ostao u antutu zabilježen) drugi je na 6.0.1

5.1.1 5.1.1
6.0.1 6.0.1
Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 12:39 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zanima me dal bi se moglo s ovim USB mini usisivačem, ukloniti onu prašinu s oba zvučnika (gore/dolje) na uređaju?
Odnosno dal je to efikasno tj, dal se prelaskom preko njih može doći do kojih oštećenja.... 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice