Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 462.334
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen

dobro je sto ti se dalo to sve pisati ;) , ja cu se samo nadovezati vezano za dpi kojeg si spominjao, koga zanima moze mjenjati dpi bez root-a , znaci samo preko debug opcije i preko pc-a odnosno adba..

adb shell wm density ***   ( *** - broj dpi-a koji vam najvise odgovara, 380 je default na Z3 )

adb reboot

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 22:29 (Robilad).

0 0 hvala 1
14 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
Robilad kaže...

dobro je sto ti se dalo to sve pisati ;) , ja cu se samo nadovezati vezano za dpi kojeg si spominjao, koga zanima moze mjenjati dpi bez root-a , znaci samo preko debug opcije i preko pc-a odnosno adba..

adb shell wm density ***   ( *** - broj dpi-a koji vam najvise odgovara, 380 je default na Z3 )

adb reboot

480 je tvornički dpi   Previše imo. Jedno vrijeme sam na XZ imao čak 360, ali to je bilo dok sam koristio KitKat, na taj UI mi je odgovarala tako malo vrijednost

13 godina
odjavljen
speedy56 kaže...
Robilad kaže...

adb reboot

480 je tvornički dpi   Previše imo. Jedno vrijeme sam na XZ imao čak 360, ali to je bilo dok sam koristio KitKat, na taj UI mi je odgovarala tako malo vrijednost

Yeap, krivo napisah 480 je tvornicki

14 godina
neaktivan

Ja ga vozim na 360,pre zadovoljan sam s obzirom da koristim smart launcher

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

pozdrav raja, zelio bih kupiti sebi xperiu z3 16 gb verzija, i obicna je nije compact verzija, pa ako mozete da mi kazete svoja neka iskustva sa telefonom, da li je dobar da li vrijedi za njega dati 300 eura, kakva je kamera, brzina neta i ostalo. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nedac10 kaže...

pozdrav raja, zelio bih kupiti sebi xperiu z3 16 gb verzija, i obicna je nije compact verzija, pa ako mozete da mi kazete svoja neka iskustva sa telefonom, da li je dobar da li vrijedi za njega dati 300 eura, kakva je kamera, brzina neta i ostalo. Hvala unaprijed

Telefon je odlican. Ako je nov onda 300 eur nisu problem

Procitaj temu

17 godina
No me interesa nada!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Daj mi recite kaj treba pripazit na kupnju polovnog Z3 osim IMEI-a, racuna, garancije i tih osnova...

Hvala!

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Jeste li znali da nece biti STAMIN-e na Marshmallowu?  

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Edge kaže...

Daj mi recite kaj treba pripazit na kupnju polovnog Z3 osim IMEI-a, racuna, garancije i tih osnova...

Hvala!

Pripazi na to da li su menjali ekran ili zadnji poklopac. Obicno se prednje staklo odmah primeti zato sto ima vrlo uske margine gresaka prilikom montaze pa malo veci slampaviji rad se odmah primjeti. 

Pogledaj dobro ekran, na bjeloj osnovi, da li ima zutih mrlja sto ukazuje na pregrjijavanje, da li rade oba zvucnika podjednako glasno (sto ce ti pokazati dali je mozda ovaj popravljan ili bio jednom potopljen), vidi da li radi kamera 

12 godina
neaktivan
Edge kaže...

Hvala!

Uz ovo što je kolega nabrojao, nagni par puta vodoravno da vidiš jel sve u ravnini, što bi se isto primjetilo ako je mjenjano, i na zadnjem staklu obavezno pod svjetlom pregledaj oko kamere iz više kutova zbog možebitnih ogrebotina. I svakako pogledaj stanje kapica od sima i sd kartice u kakvom su stanju, ako sjedaju točno u utor onda je sve tip-top.

14 godina
Lazarus Long kaže...

neće je biti do aprila

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
Lazarus Long kaže...

Da, ali dobit ćemo Androidov Doze pa vjerujem da tih mjesec dana dok ne dođe taj dodatan MM upgrade nam neće baš puno faliti.

A i uvijek postoji Powernap xposed modul, koji je Stamina za sve ostale uređaje 

Gledam sam nekoliko video po Youtube gdje su uspoređivali Z3 na koncpetnom MM rom-u i Z5 na original Lollipopu i često je Z3 radio brže. Mogao bi ovo biti vrhunski upgrade, upravo zbog tog Concept rom programa.

10 godina
neaktivan
Kad će više MM....

1 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Ovaj Z3 je skoro pa nemoguce naci na njusci, i to jos u ZG. Trazim iskljucivo crni, pa ako netko prodaje ili zna nekog nek se slobodno javi. :D

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Turash GTI kaže...
Kad će više MM....

Po nekim informacijama mogao bi u 4. mjesecu, ovisno o trajanju Bete. Ako ti se neda čekat, ftf fajlovi za flash putem flashtoola su dostupni i za concept i za betu mislim...

15 godina
Turash GTI kaže...
Kad će više MM....

isplati se čekati, 

13 godina
odjavljen
bubimir13 kaže...
Turash GTI kaže...
Kad će više MM....

Po nekim informacijama mogao bi u 4. mjesecu, ovisno o trajanju Bete. Ako ti se neda čekat, ftf fajlovi za flash putem flashtoola su dostupni i za concept i za betu mislim...

Po informaciji od sony mobile poljska mogao bi update krenuti vec sutra, bar su se izjasnili tako putem facebooka 11.3 da bi MM update trebao krenuti u nardnih par dana. Poznavajuci sony oni pustaju upgrade utorkom..budemo vidjeli sutra a evo link gdje pise https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=10154738127903902&id=294613988901&refid=17&_ft_=top_level_post_id.10154738127903902%3Atl_objid.10154738127903902&__tn__=%2As

15 godina
Robilad kaže...

Po informaciji od sony mobile poljska mogao bi update krenuti vec sutra, bar su se izjasnili tako putem facebooka 11.3 da bi MM update trebao krenuti u nardnih par dana. Poznavajuci sony oni pustaju upgrade utorkom..budemo vidjeli sutra a evo link gdje pise https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=10154738127903902&id=294613988901&refid=17&_ft_=top_level_post_id.10154738127903902%3Atl_objid.10154738127903902&__tn__=%2As

Ne izgleda loše po ovome 

14 godina
neaktivan

A mogli su ga oni odavno pustit s lanca al moraju nas malo drzat u iscekivanju. Nebi bilo lose da se sve kompanije dogovore da pocnu naplacivat update 1$ xD

0 0 hvala 0
15 godina
4L4N kaže...

A mogli su ga oni odavno pustit s lanca al moraju nas malo drzat u iscekivanju. Nebi bilo lose da se sve kompanije dogovore da pocnu naplacivat update 1$ xD

S ovime što si rekao slažem se....

10 godina
neaktivan
Izgleda super, ove novosti za kameru vrijedi samo za z5 ili i za z3?
15 godina
Turash GTI kaže...
Izgleda super, ove novosti za kameru vrijedi samo za z5 ili i za z3?

vrijediti će i za Z3 

12 godina
neaktivan
Robilad kaže...
bubimir13 kaže...
Turash GTI kaže...
Kad će više MM....

Ako ste prije tjedan dana dobili nadogradnju aplikacije Ažuriranje softvera, ili Software update aplikacije, onda da, moguće, ako niste onda gotovo sigurno neće. To ne važi za ažuriranje Whats New aplikacije već samo za Software Update. 

14 godina
neaktivan

Mi dobivamo mm a N je vec vani hahaha

Ja na mm ne prelazim dok ga ne rootaju. :P

0 0 hvala 0
10 godina
Ja sam dobio prije desetak dana update updatera... :D
14 godina
4L4N kaže...

za godinu dana i mi cemo dobiti android N

strpljenja

kekeke

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
neaktivan
4L4N kaže...

Rootaj 5.1.1, ubaci recovery i flashaj prerootd ROM i imaš root i recovery a moguće i xposed, ovisi kako si napraviš pomoću PRFC-a ili kako napravi onaj od koga to preuzmeš. U čem je problem?

17 godina

Pa očito je problem nabaviti "prerootd MM za Z3 ROM" jer još nije ni izašao 

12 godina
neaktivan

Stigne. Strpite se malo 

Zasad je MM mrak, vjerujem da je i Z3 verzija isto. Oni koji do sada nisu, sad će dobit novi UI kamere.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice