Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 460.239
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava

tocno to je stari update ja sam ga isto dobio prošle godine u tele 2

11 godina
neaktivan
Jbg nikada dočekati Mm od siječnja na kraju travanj!
Nadam se da će to iščekivanje u konačnici isplatiti!

0 0 hvala 0
17 godina
mp3david kaže...
kiky94 kaže...
Nešto je stiglo :D

na kojoj mrezi si dobio update??

Na tele2 sam

15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

U vezi one moj maskice (http://ebay.to/1R4sC5r), maskica je danas pristigla. Osobno sam vrlo iznenađen kvalitetom maskice te brzinom isporuke.
Ista je naručena 10.3, da bi danas ( 18.3) bila na mojoj kućnoj adresi

Meni je isto stigla u roku od tjedan dana, a maskica je stvarno dobra, još jedna preporuka (ako je uopće potrebna ).

17 godina
odjavljen

Kaj ak je mob kupljen u Svedskoj, ima racun, jel vrijedi garancija kod nas?

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trebala bi pošto smo u EU.

12 godina
Lazarus Long kaže...
Vec sam napisao da ga ja uspjesno koristim sa Nillkin Amazing H+ Pro. Dakle Nillkin staklo vrlo dobro (idealno cak) je upareno sa Ringke Fussion i nece se podignuti zbog casea. Ja oba proizvoda koristim evo vec 6m i imam samo pohvale.

Jel može točan link za Nillkin Amazing H+ Pro staklo? Na eBayu ima svakakvih varijanti i podvarijanti a htio bi baš takvo kakvo imaš ti jer sam si upravo naručio Ringke Fussion pa da mi sve paše tip-top.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 15:00 (RobotTitan).
12 godina
RobotTitan kaže...
Lazarus Long kaže...
Vec sam napisao da ga ja uspjesno koristim sa Nillkin Amazing H+ Pro. Dakle Nillkin staklo vrlo dobro (idealno cak) je upareno sa Ringke Fussion i nece se podignuti zbog casea. Ja oba proizvoda koristim evo vec 6m i imam samo pohvale.

Jel može točan link za Nillkin Amazing H+ Pro staklo? Na eBayu ima svakakvih varijanti i podvarijanti a htio bi baš takvo kakvo imaš ti jer sam si upravo naručio Ringke Fussion pa da mi sve paše tip-top.

Jel to to? Type: 9H+ 2.5 D 0,3 mm?

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Amazing-9H-9H-9H-Pro-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Sony-Xperia-/231765180856?var=&hash=item35f64801b8:m:mUQE8kj8W2HuUEl7YC7-Zyg

12 godina

Gotovo. Naručio sam to staklo. Nadam se da će odgovarati.

10 godina
neaktivan

Pozdrav. Htio bih sebi kupiti novi mobitel, dvoumim se izmedju lg g3 32/3 gb i xperie z3. Pa me zanima po vama koji je bolji, koji se vise isplati uzeti, ako moze neko ko vec koristi xperiu z3 neko vrijeme da mi napise svoje dojmove kakav je telefon, kako radi, da li se isplati uzeti i slicno kakav je za surfanje, igre, slike itd.. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Z3 uvjerljivo. G3 imam u obitelji, a koristio sam se Z3c (isto sve samo manji ekran) i G3 je previše trzav i loša baterija a imaju isti čipset. Kamera im je tu negdje. Apsolutno se isplati uzeti.

15 godina
neaktivan
Nedac10 kaže...

Pozdrav. Htio bih sebi kupiti novi mobitel, dvoumim se izmedju lg g3 32/3 gb i xperie z3. Pa me zanima po vama koji je bolji, koji se vise isplati uzeti, ako moze neko ko vec koristi xperiu z3 neko vrijeme da mi napise svoje dojmove kakav je telefon, kako radi, da li se isplati uzeti i slicno kakav je za surfanje, igre, slike itd.. Hvala unaprijed

Ja ti koristim z3 nekih 4 mjeseca sada. Mobitel je stvarno odličan,nema nikakvih trzanja,sve je fluidno,izgleda odlično i ima onaj "premium" feeling. Ekran ima jako lijepe boje i gledanje videa i slične stvari su odlične. Neke negativne stvari su ti prednja kamera ( nije sad loša,dosta je dobra al ipak drugi flagshipi imaju bolje, ali ako nisi opsjednut selfijima i instagramom neće ti stvarat nikakav problem :) ) i zna se dosta zagrijat pri igranju 3d igrica i zahtijevnijiem snimanju kamerom. Sad kamera, ovisi kako gledaš.Nekad zna biti odličan auto mod, a nekad zna totalno failat. Ako ti se da zezat sa manual modom daju se napravit jako dobre slike. Za kraj samo jedan ogroman thumbs up za bateriju koja mi zna izdržat nekad i dva dana. Sve u svemu mobitel iako ima već par godina drži se jako dobro i preporučujem ti ga ako ga možeš dobit za neku normalnu cijenu. Još jedna preporuka bi bila da si uzmeš kvalitetan case jer je mob dosta osjetljiv,a i da promjeniš prednju zaštitnu foliju sa nekim tampered glassom ili drugom folijom jer ova pre-aplied jako jako kupi otiske. 

10 godina
neaktivan
Borna41 kaže...
Nedac10 kaže...

Ja ti koristim z3 nekih 4 mjeseca sada. Mobitel je stvarno odličan,nema nikakvih trzanja,sve je fluidno,izgleda odlično i ima onaj "premium" feeling. Ekran ima jako lijepe boje i gledanje videa i slične stvari su odlične. Neke negativne stvari su ti prednja kamera ( nije sad loša,dosta je dobra al ipak drugi flagshipi imaju bolje, ali ako nisi opsjednut selfijima i instagramom neće ti stvarat nikakav problem :) ) i zna se dosta zagrijat pri igranju 3d igrica i zahtijevnijiem snimanju kamerom. Sad kamera, ovisi kako gledaš.Nekad zna biti odličan auto mod, a nekad zna totalno failat. Ako ti se da zezat sa manual modom daju se napravit jako dobre slike. Za kraj samo jedan ogroman thumbs up za bateriju koja mi zna izdržat nekad i dva dana. Sve u svemu mobitel iako ima već par godina drži se jako dobro i preporučujem ti ga ako ga možeš dobit za neku normalnu cijenu. Još jedna preporuka bi bila da si uzmeš kvalitetan case jer je mob dosta osjetljiv,a i da promjeniš prednju zaštitnu foliju sa nekim tampered glassom ili drugom folijom jer ova pre-aplied jako jako kupi otiske. 

hvala na podjeljenom iskustvu, pa eto znam opucati pocesto po selfi hahc a cijena mu je 305 eura

15 godina
neaktivan

A osjeti se kao blaga zamucenost,po normalnom svijetlu je dosta dobra al slobom osvijetljenju se neces usrecit :D 
Mislim da je dosta dobra cijena,na njuškalu za te novce dobiješ compact verziju.

10 godina
G3, nema ništa bolju prednju kameru u odnosu na Z3.
15 godina

Nakon nekoliko dana korištenja maskice Ringke FUSION  , primjetio sam kako se na stražnjoj strani između maskice te uređaja skuplja zrak (što rezultira omanjim mjehurćima), mislim nije ništa strašno no ono smeta kada se gleda. Sada mene zanima dal ima koji način da se ti mjehurići ne skupljaju.... ili sam samo paranoičan....

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jok pa nema, clan obitelji ima Z3 Conpact, prednja kamera nema sanse protiv G3 kamere, zadnja je bolja po pitanju sireg kuta, ali po pitanju detalja nije.

Kamera je jedan od razloga zasto se premisljam u vezi zamjene G3 za Z3.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
10 godina
Onda kupi lg g3, jer je polovan dosta jeftiniji od z3.
12 godina
neaktivan

Nema smisla trpit štucanja i duplo lošiju bateriju za 5% (ako) bolju kameru. Osim toga, Sony ima manual i garantiram da 13mpx na g3 ne može po dnevnom svjetlu imat više detalja od 20. 

17 godina

Kopka me da probam MM betu pošto imam otključan bootloader, samo sam procitao da još ne radi bluetooth audio prijenos a to mi treba. Gubim li još šta ako stavim recovery i mm? Jel tko probao MM betu na Z3?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
bik kaže...

Kopka me da probam MM betu pošto imam otključan bootloader, samo sam procitao da još ne radi bluetooth audio prijenos a to mi treba. Gubim li još šta ako stavim recovery i mm? Jel tko probao MM betu na Z3?

Nisam, radije čekam official, pa sam nekako na miru 

12 godina

Vani su slike ok, ali unutra jedna od najlosijih kamera koji god mod da koristim. Previse shuma, ako ima dovoljno svjetla onda su nekako masne, jedan klik na zoom vec se vide pikseli. 

Ne znam, nekako kamera razocarava..

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 1 hvala 0
10 godina
Ne znam u kojem ti svijetu zivis, Z3 ima odlicnu kameru kod slabog osvjetljenja...
10 godina
Potpisujem, najbolja kamera u u uvjetima slabog osvjetljena od svig flagshipa 2014. Godine. (LgG3, galaxy s5, htc m8...)
12 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Vani su slike ok, ali unutra jedna od najlosijih kamera koji god mod da koristim. Previse shuma, ako ima dovoljno svjetla onda su nekako masne, jedan klik na zoom vec se vide pikseli. 

Ne znam, nekako kamera razocarava..

Manual - stavi ISO na 100, 200 ili 400 ovisno o osvjetljenju. Ili se koristi slajderom za svjetlost.

10 godina
Neka preporuka za prednje i zadnje templed glass, za xperiu z3, ali da je što preciznija obrada rubova 2.5D.

0 0 hvala 0
10 godina

imas nekoliko str unatrag slicno pitanje i raspravu, mislim da je nillkin u pitanju.

10 godina
Zamolio bih nekoga tko je to narucio da stavi sliku kako to izgleda na mobitelu. Jel to izgleda sve fino i krasno na slikama koje objavi prodavac, a kad stigne onda zali boze..... Please da netko stavi

0 0 hvala 0
14 godina
MatijaT30 kaže...
Zamolio bih nekoga tko je to narucio da stavi sliku kako to izgleda na mobitelu. Jel to izgleda sve fino i krasno na slikama koje objavi prodavac, a kad stigne onda zali boze..... Please da netko stavi

Imaš moj kilometarski post par stranica iza s Nillkin PE+ staklom, prolistaj malo 

12 godina
neaktivan

Da se nadovezem na Ringke prozirnu masku i Nillkinovo 9H+ kaljeno.

Pusac sam, i evo u cca tjedan dana sta imam mobitel (Z1C), maskica je lagano pozutjela.

Nije jako, al u nijansi lagano je.

Kaljeno radi svoj posao, ali je podosta veliki magnet za otiske, malo smeta al naviknes se.

Sve skupa, kad se zbroji i oduzme za oboje 9/10 i kvaliteta i zadovoljstvo sa ulozenim-dobivenim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 0:04 (Psych0).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice