Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 462.441
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pretpostavljam kada izade Marshmallow, bit ce moguce spojiti mobitel na PC i instalirati update preko softwarea i to onaj genericni prije nego sto T-Mobile izbaci OTA update. I ja imam taj isti logo pa se nadam da cu to tako rijesiti da ne kompliciram puno stvar. Neka me netko ispravi ako sam u krivu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji je najbolji all-round mod za slikanje sa xZ3. Ovaj auto mode je katastrofalno loš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
Nećeš se tako moć riješiti tmobile branda. Nakon šta sony pusti update tebi neće doći dok tmobile ne brendira i pusti tu svoju verziju. Mozes ga se riješiti samo flashanjem nekog generic .tft sa flashtoolom
[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
12 godina
neaktivan

Provjeri samo dal ti je model D6603 i evo ti link za to CE1 Unbranded Generic. Google pretraživanjem nije teško doći do ftf za flash Sony uređaja...

LINK

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 12:39 (bubimir13).
12 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Koji je najbolji all-round mod za slikanje sa xZ3. Ovaj auto mode je katastrofalno loš.

manual mod jer ima manje ISO od Auto ali stavi na 8mpx zbog oversamplinga. I igraj  se sa onim scenama u manualu, naći ćeš zgodne stvari...

Ako imaš root i da ti se eksperimentirat, probaj OVO i OVO uz OVO

12 godina

Evo, flashao sam ga i nestao je T-Mobile logo ali mi je spustio softver sa 23.4.A.1.264 na 23.4.A.1.232 

Nakon flashanja je bio 23.4.A.1.200 onda sam išao na ažuriranje softvera te ptimio OTA nadogradnju na 23.4.A.1.232 i ni makac dalje. Probao sam i preko PC Companiona isto ista stvar. Veli "Your phone/tablet is up to date".

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

i bolje ti je na .200 koliko ja znam jer su neš zasrali sa .232. CE1 inače dobije uvijek dobra ažuriranja sa malo bugova pa eto budi miran, šta treba doći, doći će na vrijeme i u dobrom stanju.

12 godina

Na .200 sam bio nakon flashanja. Onda sam odmah preko OTA dobio .232 i sad je na .232. Nadam se da će uskoro opet na .264.

12 godina
neaktivan

Aha, onda ako te žulja šta nije najnovije flashaj BAL, baltičku customizaciju, taj uvijek dobije prvi ažuriranja, ali ako nemaš problema sa radom i baterijom na CE1 onda bolje ostani na CE1 jer će ažuriranja dolazit

12 godina

Ostati ću na CE1 ako ne bude nikakvih problema sa baterijom i radom uređaja. Čekat ću .264 a možda i dočekam jednom i MM. 

12 godina

Ipak sam flashao na .264 - baltic generic. Sve je prošlo bez problema. 

I nema više T-Mobile loga. 

13 godina
odjavljen
RobotTitan kaže...

Ipak sam flashao na .264 - baltic generic. Sve je prošlo bez problema. 

I nema više T-Mobile loga. 

Ja koristim vec dosta dugo od tele2 official rom, trenutno je posljednji .264 dobije uvijek nadogradnju medju prvima i nema nikakvih brendiranih aplikacija bloatware-a.

12 godina

Da, primjetio sam da Tele2 dobija kod nas prvi nadogradnju. Nema ni svoj logo prilikom uključivanja mobitela?

13 godina
odjavljen
RobotTitan kaže...

Da, primjetio sam da Tele2 dobija kod nas prvi nadogradnju. Nema ni svoj logo prilikom uključivanja mobitela?

Nema apsolutno nikakav logo, niti jedne aplikacije dodane od tele2, doduse rom je identican kao i central europe, bez ikakvih bloatware-a 

12 godina

Lijepo od njih.

BTW, izgleda da ima više central europe romova. Onaj kojeg sam ja prvo flashao je na .200 (CE1) a ovaj koji upotrebljava Tele2 je prvi dobio .264

I ovaj baltički generic je super. Točnije, isto je sve kao i prije flashanja osim Tmobile znaka (kojeg više nema). Naravno, isto je na .264

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 16:57 (RobotTitan).
13 godina
odjavljen

Trebao bi jednog dobrovoljca koji koristi stock cisti official rom bez root-a, da samo istestira port koji sam napravio, radi se o xperia z5 launcheru,  znaci samo da vidi moze li se instalirati bez roota i hoce li funkcionirati. Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Daj tu link ili nek ti se dobrovoljci jave preko PP-a, al više ćeš dobrovoljaca dobit na XDA forumu za Z3 uređaje...

13 godina
odjavljen
bubimir13 kaže...

Daj tu link ili nek ti se dobrovoljci jave preko PP-a, al više ćeš dobrovoljaca dobit na XDA forumu za Z3 uređaje...

Mislio sam finalnu verziju staviti na xda jer koliko vidim nema ni jedan launcher od z5 a da stvarno radi na non rooted, ali prije toga sam htio bar da jedan proba hoce li raditi na stock.  koristis li ti stock posaljem ti link na pp da probas ako ti nije problem?

12 godina
neaktivan

Mislim da je OVO ono što kažeš da nema... I ja imam Z5C pa mi ne treba takav port, al sigurno ima ljudi koje zanima to. I fora kod XDA je što ne moraš tamo stavit finalnu verziju da bi dobio feedback tako da ti je moj savjet da staviš kao WIP verziju 1.0

13 godina
odjavljen
bubimir13 kaže...

Mislim da je OVO ono što kažeš da nema... I ja imam Z5C pa mi ne treba takav port, al sigurno ima ljudi koje zanima to. I fora kod XDA što ne moraš tamo stavit finalnu verziju da bi dobio feedback tako da ti je moj savjet da staviš kao WIP verziju 1.0

Da upravo to, ali to neradi bez roota, kao sto se moze vidjeti u komentarima istog a i sam sam isprobao dok nisam imao root pa nije radilo ;) sry nisam znao da si na z5 normalno da te ne zanima kad vec imas taj launcher :-P 

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 19:45 (Robilad).
12 godina
neaktivan

Ha čuj, nemogu baš prodavat potpuno isti uređaj, moraju malo nešto izmjenit. Al u principu, dovoljan ti je i louncher sa concept ROMa jer je on sličan Z5. Stvar je možda različita samo u wallpaperima i onom skaliranju wallpapera koje je napokon normalno i popravljeno da uzme cijelu sliku i raspodjeli po prozorima koliko ih imaš.

Al nek te neobeshrabri u daljnjem developmentu, samo ti to stavi pa vidi šta ljudi kažu, isto ekipa radi i sa camera portovima, pa ih je par uspjelo napravit potpuno funkcionalan...

13 godina
odjavljen
bubimir13 kaže...

Ha čuj, nemogu baš prodavat potpuno isti uređaj, moraju malo nešto izmjenit. Al u principu, dovoljan ti je i louncher sa concept ROMa jer je on sličan Z5. Stvar je možda različita samo u wallpaperima i onom skaliranju wallpapera koje je napokon normalno i popravljeno da uzme cijelu sliku i raspodjeli po prozorima koliko ih imaš.

Al nek te neobeshrabri u daljnjem developmentu, samo ti to stavi pa vidi šta ljudi kažu, isto ekipa radi i sa camera portovima, pa ih je par uspjelo napravit potpuno funkcionalan...

Sto je najgore ni od concept roma launcher neradi bez roota, odnosno nitko nije napravio port bar ga ja nisam nasao, doduse radi na drugim mobitelima druge marke..jer problem porta kod sonya je onaj signature check u service.jar (superusermod) koji uvjek zahebava kad se pokusaju instalirat system official sony aplikacije sa drugih sony telefona.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 20:10 (Robilad).
17 godina

Budem ja na Z3C isprobao.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
marinn95 kaže...

E hvala kolega, Z3 je isprobano i radi, mozes i ti na z3c evo link pa probaj http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/app-xperia-z5-launcher-root-test-t3296403 

17 godina
Robilad kaže...
marinn95 kaže...

E hvala kolega, Z3 je isprobano i radi, mozes i ti na z3c evo link pa probaj http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony-themes-apps/app-xperia-z5-launcher-root-test-t3296403 

Ako želiš par ss-ova postam, ali ne vidim potrebu budući da sve radi, znači disable root preko xposeda na željenu aplikaciju, od postavljanja shortcuta/widgeta, mjenjanja wallpapera pa i live wallpapera, nema text overlay-a ni ničega sličnog.   

Bravo. 

SLIM 4.6, build .264, Android 5.1.1

I'm not crazy, my mother had me tested!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 1:16 (marinn95).
18 godina
neaktivan

Jel mi moze netko preporucit najbolji zastitnu foliju/staklo s ebaya za M4 Aqua? Znam da je kriva tema, ali onu temu skoro nitko ne gleda, a ako je netko narucivao za Z3, valjda ima od istog sellera i za M4 ili zna koja marka je dobra

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Jel mi moze netko preporucit najbolji zastitnu foliju/staklo s ebaya za M4 Aqua? Znam da je kriva tema, ali onu temu skoro nitko ne gleda, a ako je netko narucivao za Z3, valjda ima od istog sellera i za M4 ili zna koja marka je dobra

Ja sam kupio Nilkin H9+ za svoju Z3, preporucam ti to staklo ako ima verzija za M4 Aqua.

12 godina

Dal ima netko preporuku za case/cover sa ebaya koji mi neće yebat kaljeno staklo? Kupil sam kaljeno i case za njega u Areni i 

čim ga stavim rub mi podiže staklo sa ekrana pa se odljepljuje 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja sam u tele 2 i svaka pohvala im baš su brzi.
10 godina
neaktivan
Ja sam u smart oprema u šoping centru prečko kupovao, možeš iprobati prije kupnje.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice