Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 462.436
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
gocc01 kaže...

Snimao sam malu neki dan u auto modu i upalio se mod "Bebe" kojeg nema u postavkama. Di je to i kaj je to?

Auto mod ima puno više postavki, zato i je auto mod jer ih inteligentno otkriva pomoću ISP, procesora i samog senzora. Ne brini, sve štima.

4L4N kaže...
bubimir13 kaže...

Odi u safe mode (dugo držiš tipku za uključit/ugasit, kad dobiješ prozor sa opcijama dugo zadržiš opciju za ugasit dok ti se ne pojavi novi prozor u kojem odabereš da se slažeš da odeš u safe mode) i tamo provjeri da li radi jer je safe mode lišen aplikacije treće strane

misliš recovery mode?

Ne, na Sonyju ne postoji ono kao kod drugih stock recovery, postoji samo safe mod i fastboot ili kako već. Recovery se može ubacit samo kada se otključa bootloader jer je vezan uz kernel.

13 godina
odjavljen

Ma nije recovery vezan za kernel i moze se flashati bez otkljucavanje bootloadera..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A da zezno sam se u tom dijelu, ja razmišljam iz pozicije Z5 trenutno koja ima taj dm-varity il kako već koji onemogućava te pizdarije. Al svejedno, stock recovery ne postoji na Xperiji, zato sam ti rekao da probaš u safe modu jer ako si nešto instalirao što loše reagira sa kamerom tamo bi ti trebalo sve šljakat pa onda samo brišeš šta se sudara.

10 godina

Pozz ekipo. Narucio sam novi z3 za 2250kn. Nadam se da ce me uredaj sluziti kao moj prethodni mob. Imam nokiu n9 skoro 5 godina. :D   Citajuci forume odlucio sam se za z3 jer je uredaj za ove novce bestbuy. Lp

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
deepshitcro kaže...

Pozz ekipo. Narucio sam novi z3 za 2250kn. Nadam se da ce me uredaj sluziti kao moj prethodni mob. Imam nokiu n9 skoro 5 godina. :D   Citajuci forume odlucio sam se za z3 jer je uredaj za ove novce bestbuy. Lp

Obična ili Compact verzija? Gdje si ga uspio naći za 2250kn? Na Njušci ima Compacta za oko 2000, obični su skuplji...

10 godina

obicna, uletio oglas na njusci i odmah ga uzeo. :)

12 godina

Negdje sam pročitao da će u softveru 6.0 izbaciti one male aplikacije. To me malo razočaralo jer su mi simpa. U biti, mob leti i radi savršeno na 5.1.1 i uopće neznam što mogu poboljšati sa 6.0 osim, eventualno, kameru (koja je i sada za moje potrebe jako dobra). Baterija je isto sada odlična.... 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RobotTitan kaže...

Negdje sam pročitao da će u softveru 6.0 izbaciti one male aplikacije. To me malo razočaralo jer su mi simpa. U biti, mob leti i radi savršeno na 5.1.1 i uopće neznam što mogu poboljšati sa 6.0 osim, eventualno, kameru (koja je i sada za moje potrebe jako dobra). Baterija je isto sada odlična.... 

kad probas 6 ticu ćeš skuzit kolko 5.1.1 lagga i kolko je sporiji. Ja bi ostao na 6tici odmah da se može rootat bez otključavanja bootloadera

12 godina
Simpzon kaže...
deepshitcro kaže...

Obična ili Compact verzija? Gdje si ga uspio naći za 2250kn? Na Njušci ima Compacta za oko 2000, obični su skuplji...

Ja sam svoj kupio sa Njuškala za 2100kn zapakiran, garancija sluške kutija je bila zaljepljena :-) 

Kaj je najbolje, oglas je bio star dva tjedna 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
14 godina
neaktivan
gocc01 kaže...
Simpzon kaže...
deepshitcro kaže...

Ja sam svoj kupio sa Njuškala za 2100kn zapakiran, garancija sluške kutija je bila zaljepljena :-) 

Kaj je najbolje, oglas je bio star dva tjedna 

ja sam svoj platio 1600kn prije god dana :) sa kutijom,papirima,jamstvom,slusalicama itd..  :) 

Imao sam z2 koji sam platio 1600kn,prodao ga za 2200 i kupio z3 za iste pare :P

11 godina
neaktivan

Pozdrav dal se zna kad dolazi 6.0 verzija za Z3 i pitanje jedno, ako mi je mobitel na stand buyu znaci ne koristim ga da li je normalno da preko noci skine par % te baterija padne sa recimo 50% na 47% ili 48% ,hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav i tebi, ne zna se jer Sony nije objavio road map za nadogradnje, valjd jedini koji to nije od jačih OEMa, prilično indolentno po mom mišljenju. I da, normalno je, zapravo, to je prilično dobro, Samsung i LG imaju leak i po 8-10%, pogotovo Galaxy S5.

14 godina

I to najviše zbog Lollipopa, sjećam se 4.3 jellybeana na svojoj XZ, samo uz Greenify mi je znao gubiti po max 2% (preko noći bi bile ravne crte u onom grafu potrošnje baterije), sad na Lollipopu ima i Greenify, i Amplify, i Servicely i nema šanse da ga natjeram da tolko malo troši

0 0 hvala 0
12 godina

I da ne bum poludil s ovim mobitelom; Napravim 100-150 slika, prebacim ih u folder na komp, ove na mobu zbrišem i jučer krenem prebacit nove slike kad ono 

već imam te slike na jebenom kompu!! 

Sony im da naziv DSC_0001 itd i kad ih makneš sa mobitela on ponovno krene dodjeljivat naziv slike DSC_0001 i sad sam morao 

to sve stavit u novi folder. 

Sad hoću ponovno prebacit nove slike i ja opet u mobitelu imam DSC_0001. 

Na Samsungu sam mogao odabrati na koji način želim da slika nosi naziv, datum/broj slike ili samo broj slike a na ovom 

teletu od sonya se mogu sad je....

Dal ima neki  način da se to zaobiđe? Rootom ili nekim updateom jer ovo je idiotizam jbt pa neću svaku put ručno 

dodjeljivat svakoj slici datum i vrijeme jer moj mobitel to ne može napravit sam 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
17 godina
Ja osobno nemam s tim problema jer mi sve slike odmah baca na Onedrive i tamo ih poreda po datumu, ne briše stare. Možeš probat s ovom aplikacijom:
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ciubex.dscautorename
14 godina
RobotTitan kaže...

ma ne smiju to izbaciti, ja taman htio da tražim gdje da pišem sonyu da unaprijede small apps, jel kako ih oni vec zovu, evo na xperiji baš ih isprobavao, i meni je apsurdno da nema opcija za slike, video, i one 3rd party kao youtube recimo.

Samsung je to na najbolji nacin izveo, i bas bih volio da i Sony tako uradi.

btw. ovo gore sto ja trazim ima na storeu, ali ne od sonya, ovo bi trebalo da dodje integrisano uz sistem.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
Indestructible kaže...
RobotTitan kaže...

ma ne smiju to izbaciti, ja taman htio da tražim gdje da pišem sonyu da unaprijede small apps, jel kako ih oni vec zovu, evo na xperiji baš ih isprobavao, i meni je apsurdno da nema opcija za slike, video, i one 3rd party kao youtube recimo.

btw. ovo gore sto ja trazim ima na storeu, ali ne od sonya, ovo bi trebalo da dodje integrisano uz sistem.

Kako nemaš opciju za slike i video? Kod mene na Z3 imam (originalno-bez da sam ih ja dodavao) u malim aplikacijama i jedno i drugo (vidi screenshot). A postoji mogućnost da skoro svaku aplikaciju pretvoriš u malu aplikaciju i smjestiš u taj prostor.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 2:06 (RobotTitan).
12 godina
RobotTitan kaže...
Indestructible kaže...
RobotTitan kaže...

Kako nemaš opciju za slike i video? Kod mene na Z3 imam (originalno-bez da sam ih ja dodavao) u malim aplikacijama i jedno i drugo (vidi screenshot). A postoji mogućnost da skoro svaku aplikaciju pretvoriš u malu aplikaciju i smjestiš u taj prostor.

Što duže razmišljam to sam manje siguran jesam li ili nisam dodao male aplikacije za slike i video ili su bile originalno integrirane tu .... Imam osjećaj da su od uvijek tu. Ako griješim, sorry ... 

15 godina

Zanima me kako postaviti neku fotografijicu, na zaključanom zaslonu s gornje desne strane u onom kružiću?

Na Google accountu za mob imam fotku ali ona se ne sinkornizira s istom...

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Gale92 kaže...

Zanima me kako postaviti neku fotografijicu, na zaključanom zaslonu s gornje desne strane u onom kružiću?

Na Google accountu za mob imam fotku ali ona se ne sinkornizira s istom...

Udjes u google + - settings - acount settings (tvoj gmail) - contacts - upalis keep contacts up to date

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2016 9:30 (Robilad).
12 godina
neaktivan

Stisni na nju, odvest će te u polje Vlasnik i gost i kod vlasnika stisni na sliku ili tako nešto, i uredi profil koji ti iskoči. To bi trebalo bit to.

10 godina
Koristio sam s5, s6 edge i sada z3. Mogu ga samo pohvaliti, stavio sam kaljeno na ekran i sa zadnje strane jer ga ne planiram mijenjati dok ne izade z8 otp... :D
Fluidnost besprijekorna mada je pun aplikacija ko brod, baterija dura solidna dva dana, kamera za moje potrebe vrhunska... Ekran full hd, mislim da je to top sto bi mobiteli trebali koristiti, perfektna slika a osrednja potrosnja baterije. :D
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
deepshitcro kaže...
Koristio sam s5, s6 edge i sada z3. Mogu ga samo pohvaliti, stavio sam kaljeno na ekran i sa zadnje strane jer ga ne planiram mijenjati dok ne izade z8 otp... :D
Fluidnost besprijekorna mada je pun aplikacija ko brod, baterija dura solidna dva dana, kamera za moje potrebe vrhunska... Ekran full hd, mislim da je to top sto bi mobiteli trebali koristiti, perfektna slika a osrednja potrosnja baterije. :D

Ugodno je čitati tvoj post jer i sam imam Z3. Istina, baterija na Z3 je bolja od one na S6 Edge ali koliko sam imao prilike u par navrata isprobati S6 Edge po T-Mobile centrima imam osjećaj da mu je kamera bitno brža a i bolja od one na Z3. I mene zadovoljava u potpunosti kamera na Z3 ali svejedno sam malo iznenađen da si prešao sa S6 Edge na predprošlogodišnji Sonyjev flagship a ne na Z5 ako već nisi bio zadovoljan sa S6 Edge. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 1:05 (RobotTitan).
17 godina
S6 edge jedva izgura jedan dan sa 3.5h sota, sve jasno..
10 godina
Citao sam po forumima i u 90% slucajeva svi daju glas za z3 vs z5. Dobio sam s6 edge od tetke na poklon i poklonio ga burazu cim sam kupio ovaj. Nekako mi je sony (prije sony-ericsson) prirastao srcu. Imao sam k850i i c905 cija kamera i dan danas daje savrsene slike, jedino sto mi je otisao zvucnik a i ekran je premali... :D
12 godina
neaktivan

Zato što je Z5 nedorečen. Ima hardverski potencijal koji su softverski totalno sputali.

11 godina
neaktivan

Kakva je baterija u Z3? Planiram zamijeniti Flex 2 za Z3c pa pitam ovdje posto je valjda poprilicno isto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Evo ja ga koristim 2 dana tako reci cijelo vrijeme jer sam ga ubo prije 3 dana i baterija je na 21%. Puuuno dulje nego na s5 i s6 traje, ja sam prezadovoljan posto mob ipak ima 5.2 full hd ekran. Vidi jos sa krisnicima koji ga imaju dulje od mene, oni ipak mogu dati bolji sud. :)
12 godina
neaktivan
metrix.2k kaže...

Kakva je baterija u Z3? Planiram zamijeniti Flex 2 za Z3c pa pitam ovdje posto je valjda poprilicno isto.

Lijepo su ti ljudi govorili... I dalje je baterija over-all najjača na Z3c uzimajuć u ubzir cijeli hardverski paket. I još će bit jača sa MM.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2016 0:07 (bubimir13).
17 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, 

vlasnik sam z3 već više od godinu dana i prezadovoljan sam mobitelom, a posebno njegovom baterijom. Uglavnom, danas mi je mobitel pao na pločice i puklo mi je stražnje staklo  Sada me zanima da li je netko imao sličnu situaciju, koliko dođe popravak, gdje je najbolje popravljati (inače, iz Osijek sam)?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice