Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.497
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Jar Jar Binks kaže...
Blade3 kaže...

Ima neko problema sa Appbrain aplikacijom, sve radi normalno i ok ali kad hoču izać sa back button ekran mi se zacrni na oko 1min i ništa nemrem??

Inače, kupio sam ADW launcher EX, odličan je, puno bolji od normalne free verzije, jako brz i puno toga za mijenjat.

Ja nemam nikakvih problema...radi ko švicarski sir...ups...sat {#}

I meni sad radi sve ok, to je valjda neš kod njih bilo pa su sredili

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Oluja se sprema, Darkyy 9.0 je pušten ko beta verzija nekolicini ljudi da isprobaju sve i izglancaju, bit će promijena {#}

Koga zanima vise ili zeli instalirat .... https://docs.google.com/document/d/1LGc1RMGtrmXL5DSdFtpjJb8NBBZkzSUJ894lKEKwgv0/edit?hl=de&authkey=CNS3z98K&pli=1#

ove perverzije sa aplikacijom na marketu i prekonfiguracijom samog rom-a su pre bolesne...

:D

15 godina
neaktivan
xxxmitar kaže...
Blade3 kaže...

Oluja se sprema, Darkyy 9.0 je pušten ko beta verzija nekolicini ljudi da isprobaju sve i izglancaju, bit će promijena {#}

Koga zanima vise ili zeli instalirat .... https://docs.google.com/document/d/1LGc1RMGtrmXL5DSdFtpjJb8NBBZkzSUJ894lKEKwgv0/edit?hl=de&authkey=CNS3z98K&pli=1#

ove perverzije sa aplikacijom na marketu i prekonfiguracijom samog rom-a su pre bolesne...

:D

uu, fala, stvarno izgleda bolesno, jedva čekam da dođe, makar, rađe bi čeko još koji tjedan pa da bude bez bugova nego da dođe prije sa njima

15 godina
neaktivan

Našao sam odličnu Temu , jako lijepa, sa animacijama dok ulazite/ izlazite iz nečega, doalzi sa crnim marketom (novom verzijom 2.2.11) i cool crnim dialerom....samo ju instalirate iz CWMa, u kombinaciji sa Beautiful Widgets sa marketa, prepre dobro.

0 0 hvala 1
15 godina

ima li itko problema sa battery drainom na 2.2.1 official?inace gledam u statistiku i potrosnja zaslona mi je 95 posto jel to normalno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
oppteron kaže...

ima li itko problema sa battery drainom na 2.2.1 official?inace gledam u statistiku i potrosnja zaslona mi je 95 posto jel to normalno?

Meni baterija traje oko dan,dan i pol max.sto se tice potrosnje zaslona trenutno mi je 65% ali zna biti i oko 90% tako da mislim da ti je to normalo....kad ga cesto koristim i prckam po njemu cesto mi je preko 80%

15 godina

Kako i sa čime je najbolje backupirat originalan firmware, kernel i sve što treba da se po potrebi mob vrati u originalno stanje radi garancije?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Od kako sam iz 583. pokušaja uspio instalirati Froyo 2.2, mislim da radi sasvim pristojno, bez zastajkivanja, dosta brzo, a usporedni mi je uređaj SE X1, od kojega radi mnogo brže, iako moram priznati kako su mi nekako draže WM aplikacije. Instalirao sam i iGO navigaciju, radi bez problema, a gps pronalazi satelite možda i brže nego xperia. No nije mi dao vrag mira, pa sam se igrao malo sa gps fixom (apl. GPS STATUS 3.7), ali što se tiče brzine spajanja i dostupnosti signala - bez neke razlike, prije i poslije fixa. Metar od prozora u zgradi nije mogao uhvatiti signal, tako da mi ona priča o signalu iz wc-a zvuči nevjerojatno. Osim ako wc nije u šumici pod vedrim nebom...

Inače mislio sam da će nakon instalacije Froya, radne memorije biti onako kako je deklarirana, dakle 512, no tek 300 i nešto. Za kraj dva pitanja (molbe): 1. Je li moguće i kako instalirati aplikacije na vanjsku SD karticu? 2. Koji biste mi file manager preporučili?

Hvala!

Ono s fixom i wc-om nemojte ozbiljno shvatiti!    

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pincek kaže...

Od kako sam iz 583. pokušaja uspio instalirati Froyo 2.2, mislim da radi sasvim pristojno, bez zastajkivanja, dosta brzo, a usporedni mi je uređaj SE X1, od kojega radi mnogo brže, iako moram priznati kako su mi nekako draže WM aplikacije. Instalirao sam i iGO navigaciju, radi bez problema, a gps pronalazi satelite možda i brže nego xperia. No nije mi dao vrag mira, pa sam se igrao malo sa gps fixom (apl. GPS STATUS 3.7), ali što se tiče brzine spajanja i dostupnosti signala - bez neke razlike, prije i poslije fixa. Metar od prozora u zgradi nije mogao uhvatiti signal, tako da mi ona priča o signalu iz wc-a zvuči nevjerojatno. Osim ako wc nije u šumici pod vedrim nebom...

Inače mislio sam da će nakon instalacije Froya, radne memorije biti onako kako je deklarirana, dakle 512, no tek 300 i nešto. Za kraj dva pitanja (molbe): 1. Je li moguće i kako instalirati aplikacije na vanjsku SD karticu? 2. Koji biste mi file manager preporučili?

Hvala!

Ono s fixom i wc-om nemojte ozbiljno shvatiti!    

Moguće je instalirati aplikacije na vanjsku SD karticu. Froyo to dozvoljava. No bazično aplikacije moraju biti pisane tako da to dozvoljavaju. Možeš otići u Applications > manage applications i tamo jednu po jednu otvarati i ako dozvoljava micanje na SD karticu maknuti je tamo. Možeš skinuti sa marketa recimo SDMove aplikaciju koja će ti olakšati micanje aplikacija jer će pronači one koje se mogu maknuti. Postoje i trikovi (prko androidSDK i adb komandi) koji će ti omogućiti da gotovo sve preseliš na SD karticu ali onda moraš znati što seliš jer neke sistemske aplikacije moraju biti na mobu i ako ih preseliš eto vraga... File manager... Ja imam Root Explorer-

15 godina
neaktivan

imama froyo.xfj i voodoo verziju 5.0.1, nemam ni jedan widget osim battery statusa, a kada na advanced task killeru ugasim sve aplikacije piše mi slobodne memorije od 90 do 115 MB maximalno. Da li je to normalno???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam dali je ovo pitanje za ovu temu ali pitat cu svejedno {#}....uglavnom imam facebook za android aplikaciju i kik messenger (za dopisivanje prek interneta) i kad dobijem poruku bilo to na facebook ili na kik poruka mi ili ne dodje opce sve dok ne otvorim aplikaciju ili dodje ali za 3 sata a na obje mi je ukljucen notification.jel znate mozda zasto je to tako?ako ista znaci na 2.2.1 sam i ukljucen mi je stalno 2G a ne 3G ali mislim da to nebi trebao imat veze...inace na gmail dobivam poruku u roku 2,3 sekunde tak da ne kuzim ovo.a i face i kik mi puno znace da ne trosim pare saljuci poruke.pomoc?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bok ljudi,

Imam galaxy I9000, froyo 2.2 i gledam si stavit darky's v8.0. Ali meni je to sve strasno komplicirano. Postoji li mogucnost da si trajno s*ebem mobitel tjekom flashanja?

Ima li tko neke savjete?

hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
ima li galaxy s slow motion snimanje? Posto ima 1280x720@30fps moze onda 640x360@120fps?

Ima li itko informacija kada ce izaci sluzbeni 2.3 i moze li se napraviti dead flash ako nesta podje po zlu prilikom stavljanja drugog roma?
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

Neznam dali je ovo pitanje za ovu temu ali pitat cu svejedno {#}....uglavnom imam facebook za android aplikaciju i kik messenger (za dopisivanje prek interneta) i kad dobijem poruku bilo to na facebook ili na kik poruka mi ili ne dodje opce sve dok ne otvorim aplikaciju ili dodje ali za 3 sata a na obje mi je ukljucen notification.jel znate mozda zasto je to tako?ako ista znaci na 2.2.1 sam i ukljucen mi je stalno 2G a ne 3G ali mislim da to nebi trebao imat veze...inace na gmail dobivam poruku u roku 2,3 sekunde tak da ne kuzim ovo.a i face i kik mi puno znace da ne trosim pare saljuci poruke.pomoc?

pogledaj, možda si stavio da ti provjerava svakih 3 sata, možeš stavit mislim da provjerava svakih 15 minuta il kolko već dal ima poruka (veća potrošnja baterije)

15 godina
neaktivan
ph1xton90 kaže...

Bok ljudi,

Imam galaxy I9000, froyo 2.2 i gledam si stavit darky's v8.0. Ali meni je to sve strasno komplicirano. Postoji li mogucnost da si trajno s*ebem mobitel tjekom flashanja?

Ima li tko neke savjete?

hvala unaprijed.

Naravno da postoji mogučnost.

Čitaj, čitaj i još čitaj i kad misliš da znaš sve kaj treba stavi novi rom, ako ideš po uputstvima i savijetima koje smo već stavljali na forum sve će bit ok i naravno 3button combo koji je u funkciji

15 godina
neaktivan
8ax kaže...
ima li galaxy s slow motion snimanje? Posto ima 1280x720@30fps moze onda 640x360@120fps?

Ima li itko informacija kada ce izaci sluzbeni 2.3 i moze li se napraviti dead flash ako nesta podje po zlu prilikom stavljanja drugog roma?

Mnoge zemlje još nisu dobile ni 2.2 a neke ga možda ni nebu dobile, kad izađe/ako izađe 2.3 na galaxy s moja je procijena ne prije ljeta

Neznam šta je dead flash ali ako imaš 3button combo koji je u funkciji uvijek možeš flshat pomoću odina neki drugi rom ako nešto pođe po zlu.

16 godina
protjeran

Nitko nije napisao zasto bi zadrzali hero  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mala digresija s custom ROM-ova, izašao je novi stock ROM iz Samsunga za I9000, ak netko želi može skinuti dotični sa www.samfirmwares.com.
Nova verzija je I9000XWJS3.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 17:59 (Chronic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav.. nedavno sam kupio ovaj mob i na mrak tarifi sam, pa me zanima da li je moguce poslati prazan sms? mozda pitanje zvuci malo glupo, no koliko sam skuzio za provjeru stanja treba poslat prazan sms na 0110, a meni mob dopusti slanje tek kad napisem bilo sto .. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chronic kaže...

Mala digresija s custom ROM-ova, izašao je novi stock ROM iz Samsunga za I9000, ak netko želi može skinuti dotični sa www.samfirmwares.com.
Nova verzija je I9000XWJS3.

To ti je isto ko JPY samo neka verzija za Njemačku ili Finsku, neznam točno...(ista stvar drugi naziv, kolko sam skužio)

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Hose Marinho 46 kaže...

pogledaj, možda si stavio da ti provjerava svakih 3 sata, možeš stavit mislim da provjerava svakih 15 minuta il kolko već dal ima poruka (veća potrošnja baterije)

na face-u mi refresha svakih sat vremena ali opet mi ne dolazi uvijek a ovo za kik messenger nema da se odredi vrijeme refreshanja nego samo pise za notification dali ocu ukljucit zvuk ili/i vibraciju i to je to....ne kuzim...jedan frend ima desire a drugi iphone i obojici isti tren dodje poruka.

15 godina
neaktivan

Postoji widget na 2.2.1 program monitor (ono koje aplikacije rade i tak to) i ja uvijek sve iskljucim pa tako i kik messenger.jel ima to neke veze s tim sto ne dobivam poruke???

ta aplikacija nema nikakve prijeve niti se mogu log out tak da bitrebao odam dobivat poruke.jer ja sa tim program monitorom iskljucim i gmail pa opet odma dobije malim....ne kuzim zasto meni to neradi {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hose Marinho 46 kaže...

Postoji widget na 2.2.1 program monitor (ono koje aplikacije rade i tak to) i ja uvijek sve iskljucim pa tako i kik messenger.jel ima to neke veze s tim sto ne dobivam poruke???

ta aplikacija nema nikakve prijeve niti se mogu log out tak da bitrebao odam dobivat poruke.jer ja sa tim program monitorom iskljucim i gmail pa opet odma dobije malim....ne kuzim zasto meni to neradi {#}

Kod froya se masa aplikacija koja se isključi preko raznih task managera ponovo "uključi" vrlo brzo. Mislim da je i s gmailom tako. No kako god u postavkama si stavio vjerojatno da ti sinkronizira google account pa isključio gmail ili ne poruke ćeš dobivati. A sad za kik messenger ne znam. Ali probaj ga ne isključivati preko task managera pa ćeš vidjeti.

15 godina
neaktivan

Meni Kies jos uvijek javlja da ne postoji update za moj Galaxy - pda: i9000XFJM4, phone: i9000XXJM1, csc: i9000MOTJM2.

Sto mi savjetujete? Neda mi se vise biti na 2.1.

Pomagajte.

0 0 hvala 0
15 godina

Jel se moze ta tema (Midnight) instalirat na stock froyo 2.2.1.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 20:16 (gogica).
15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Odakle ti informacija za 9.0? Koliko ja čitam na XDA, to je 8.2? Nisam pogledao na njegovu stranicu.

15 godina

Šta niko ne zna?

Ajd' da ponovim pitanje. Znači sa čime backupirat firmware sa moba zajedno sa kernelom i svime da se po potrebi može vratit natrag u mob ako zatreba u servis ga nosit pod garancijom?ž

Znači backup dok još ništa ne flashamo u mob.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lujito kaže...
Blade3 kaže...

Odakle ti informacija za 9.0? Koliko ja čitam na XDA, to je 8.2? Nisam pogledao na njegovu stranicu.

Ima jako velikih promijena a ne samo bugfixevi pa je i broj promijenjen u 9.0  Sad čemo moć birat prilikom instalacije šta želimo. Pogledaj OVO

15 godina
neaktivan
gogica kaže...

Jel se moze ta tema (Midnight) instalirat na stock froyo 2.2.1.

Nemože, trebaš instalirat Rom Manager sa Marketa a da bi to instalirala trebaš rootat mob.

15 godina
neaktivan
Chome kaže...

Šta niko ne zna?

Ajd' da ponovim pitanje. Znači sa čime backupirat firmware sa moba zajedno sa kernelom i svime da se po potrebi može vratit natrag u mob ako zatreba u servis ga nosit pod garancijom?ž

Znači backup dok još ništa ne flashamo u mob.

Mislim da moraš rootat mob. i instalirat CWM (Rom Manager) i onda pomoću njega napravit backup cijelog roma, 99% sam siguran al provijeri još jer ja nisam to radio, zaboravio {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice