Screenshot:
Stisnuti tipku back i dok ju držiš onda srednju tipku.
To nazalost ne radi u quadrantu. Bar ne meni.
Screenshot:
Stisnuti tipku back i dok ju držiš onda srednju tipku.
To nazalost ne radi u quadrantu. Bar ne meni.
Ajme majko koji su ovo idioti od nekih ljudi na XDA forumu...frajer oce OC-lockat procesor pošto-poto...i još pita koliko je to dobro.

Zadnja poruka od Darkya
STOP downloading and installing version 9. just wait for the fixes - will be back online soon :) PATIENCE, people!]
aa dobro, odoh malo učit neš i spremit se za poso pa opet provirim da vidim kakvo je stanje 
opla, evo ga, baš mislio otić od kompa i dođe
http://www.multiupload.com/JDCO9KS2C2
pa da vidimo sad :)
opla, evo ga, baš mislio otić od kompa i dođe
http://www.multiupload.com/JDCO9KS2C2
pa da vidimo sad :)
aj ti sad nama reci di mi možemo vidit o cemu se u biti radi...o kakvoj verziji update-a šta je mijenjano?
daj link 
bilo gdje možeš vidjet, uglavnom svugdje je maknut 9.0 i 9.0.1 i stavljen ovaj
evo što napisahu
just fixed everything where problems occured.
- rebuilded scripts.
- fixed apps not installing.
- replaced market with a working one.
- permissions script check added.
- all graphical things fixed for both battery mods.
- more we can't remember.
ak tebi sve šljaka ostani na 9.0, ja uvijek pucam na najnoviju, hehe
bilo gdje možeš vidjet, uglavnom svugdje je maknut 9.0 i 9.0.1 i stavljen ovaj
evo što napisahu
just fixed everything where problems occured.
- rebuilded scripts.
- fixed apps not installing.
- replaced market with a working one.
- permissions script check added.
- all graphical things fixed for both battery mods.
- more we can't remember.
ak tebi sve šljaka ostani na 9.0, ja uvijek pucam na najnoviju, hehe
Sa nestrpljenjem čekam tvoj brzinski review onoga što možeš vidjeti na prvu... A tokom idućih dana pravi :) Moja Galaxy je još uvijek na 2.2.1 i nestrpljivo čeka na Darky-a... :)
može, samo je navala na ovaj link, spušta mi se kao da imam 56K modem, gamad, svi navalili ko na rasprodaju u shopping centru 
Hehe, nije ti to do linka, to ti je do servera na kojem je link. Svi mi idemo na regular downlaod, to je taj SLOW DOWNLOAD, ne dozvoljavaju punu brzinu, kad bi im platio i išao na premijum skidalo bi ti na maksilmumu koliko ti to tvoj provider dozvoljava. Ja sam skinuo, a trebalo je dobrih pola sata.
Konkretno...opet ista stvar recimo sta smo ja i Hose Mourinho vidjeli je slijedeća.
Kad pišeš novu poruku,
i iz nje ideš u imenik za odabrati primaoca, opet nemaš tamo neka abecedna slova u desnoj traci za brži odabir npr. slovo ''H'' i sl.
Jeli ovo itko primjetio na darkyu???
Da sad ne saljem linkove (youtube) jer ih ima dosta ali vidio sam da ekipa stavlja 2.3 na galaxy s...cak nesto spominju da je to od 2.3 nexusa s na galaxy-u s.jel znate sta o tome?
Rade još na tome. CyanogenMOD tim je tome najbliži. Ono što se stavlja za sad je "poluproizvod". No navodno će službeni 2.3 izaći u Q2 ove godine.
evo ga, stavio 9.0.2 išlo sve ko po špagici, odlično 
Stavlja li netko teme na mob? Bas gledam po xda, ima nekih super tema.
Ima li tko iskustva s tim, kako se stavljaju?
Stavlja li netko teme na mob? Bas gledam po xda, ima nekih super tema.
Ima li tko iskustva s tim, kako se stavljaju?
je, vec sam ih dosta promjenio, pise kako ali mislim da se vecinom flashaju kroz CW...
Neke aplikacije traže rootan mobitel.
Najjednostavnije je držati BACK tipku i pritisnuti Home tipku, treba se čuti zvuk okidača.
SS je spremljen u Album.
Tako je na originalnom 2.2.
Najjednostavnije je držati BACK tipku i pritisnuti Home tipku, treba se čuti zvuk okidača.
SS je spremljen u Album.
Ajde tako napravi screenshot Quadranta...
E vidis samo sam skočio na nepročitano i uletio s odgovorom, pritom sam zaboravio da je rasprava bila oko Quadranta.
Isprike...
SS je spremljen u Album.
Aj probat ću pa javim. 
Danas sam se prvi put spojio na wi-fi i odma mi je skocio baloncic iznad samsung app....kako da maknem taj baloncic ali bez da skidam sve te aplikacije?
Danas sam se prvi put spojio na wi-fi i odma mi je skocio baloncic iznad samsung app....kako da maknem taj baloncic ali bez da skidam sve te aplikacije?
Mislim da je dosta samo pregledati ih.
Kako je nemam te oznake, zaključujem da te one obavještava o novim aplikacijama.
To je stvar TouchWiz launchera i nemreš maknut, promijeni, stavi neki drugi launcher
SS je spremljen u Album.
Aj probat ću pa javim. 
Bogami radi ovako screenshot sa back i home tipkom...jeeeeeeeee
Ovaj Dock na Homescrenu, da li dolazi isključivo s Darkyem ili ima neki Launcher na Marketu?
Launcher Pro i ikone od Windows mobilea.
Imas li slučajno link za ikone?
Koristim isti launcher ali ikone mi se neda tražiti.
Imas li slučajno link za ikone?
Koristim isti launcher ali ikone mi se neda tražiti.
koju verziju roma imas?