"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.529
|
čitano: 7.262.606
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
sasha2511 kaže...
@sandokan111 nije mi u "opisu radu" ali iskoristavam to sta ih imam na Skype-u da ubrzam stvari.. evo bas neki dan covjek dobio 2/16 model umjesto 3/32 RN3 i rijesili smo to za par dana.. 2/16 je na putu za IT a njemu ce poslat ono sta je platio. dakle mozemo ubrzat stvari ponekad..
poslao sam ti PM pa mi molim te odgovori na sva pitanja tamo da mogu sutra pisat talijanu da vidimo kako cemo to rijesit... ;)

Evo samo za ostale. Nakon sto se Sasa ukljucio stvari idu puno brze i bolje. Momak/covjek zlata vrijedi.

14 godina
EZY-E kaže...
MEDO11 kaže...

htio bi narucit za mamu nes do 100€, pozeljno da je kakav poznatiji brand(xiaomi, meizu, lenovo...). ekran najvise 5" more i manje. Bit ce povremenog igranja candy crusha, i dosta slusanja muzike preko slusalica...More narucivanje izvana il ovdje kod nas, sve dolazi u obzir. More koja preporuka? prolistao sam  zadnjih 5 stranica i nasao link za neki leagoo m5 iz njemacke za 80€, i to je vise manje to...

Meizu M3, honorbuy, $89

bio bi idealan da ima radio. ali Fm radio je must, a za ovog pise da nema...

10 godina
neaktivan
Original punjac koji sam dobil u paketu
Potpis
15 godina
neaktivan
MEDO11 kaže...

htio bi narucit za mamu nes do 100€, pozeljno da je kakav poznatiji brand(xiaomi, meizu, lenovo...). ekran najvise 5" more i manje. Bit ce povremenog igranja candy crusha, i dosta slusanja muzike preko slusalica...More narucivanje izvana il ovdje kod nas, sve dolazi u obzir. More koja preporuka? prolistao sam  zadnjih 5 stranica i nasao link za neki leagoo m5 iz njemacke za 80€, i to je vise manje to...

Xiaomi Redmi 2 sa njuske. Imas ih po 600-ak kuna. 

12 godina
Zato jer se baterija onda više zagrijava a to joj smanjuje vijek trajanja i broj ciklusa.
10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Leeco je več postao respektabilan takmac na kineskom tržištu smartphona

i vjerujem da je vas dosta upučeno koliko su kvalitetni, zato ovaj tjedan imamo

kupone za njihov flagship druge generacije Le Max 2..   ;)

Le Max 2 4/32 Gold -  MAX32G

ušteda oko 20€

Le Max 2 6/64 Force Gold - MAX64FG
ušteda oko 21€

Le Max 2 6/64 Gold - MAX64G
ušteda oko 24€

Kodovi vrijede do petka 11.11 u 23:59..

drugo mislim da sve znate..   ;)

sandokan111  hvala ti puno..  

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 16:25 (sasha2511).

4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa! 
Znači ovako,planiram naručiti sa ove stranice xiaomi mi5,vidim da imaju dobar popust u četvrtak. 
https://www.aliexpress.com/store/product/Latest-Xiaomi-Mi5-In-stock-xiaomi-mi-5-3GB-snapdragon-820-M5-3000mAh-16ML-NFC-dual/1986585_32684580233.html?spm=2114.8147860.0.0.WsHz3V

Zanima me ako odaberem ovaj standardni shiping koji je free,da li na to ide porez ili? Dal placam porez ako odaberem DHL koji se placa dodatnih 25$? 

Pise da je na mobu GLOBAL rom,support OTA ....to znaci da je vec predinstaliran google play i da ne moram nista ja posebno instalirat na njega? 

Hvala unaprijed na odgovorima. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
tarz01 kaže...

Pozdrav ekipa! 
Znači ovako,planiram naručiti sa ove stranice xiaomi mi5,vidim da imaju dobar popust u četvrtak. 
https://www.aliexpress.com/store/product/Latest-Xiaomi-Mi5-In-stock-xiaomi-mi-5-3GB-snapdragon-820-M5-3000mAh-16ML-NFC-dual/1986585_32684580233.html?spm=2114.8147860.0.0.WsHz3V

Zanima me ako odaberem ovaj standardni shiping koji je free,da li na to ide porez ili? Dal placam porez ako odaberem DHL koji se placa dodatnih 25$? 

Pise da je na mobu GLOBAL rom,support OTA ....to znaci da je vec predinstaliran google play i da ne moram nista ja posebno instalirat na njega? 

Hvala unaprijed na odgovorima. 

Free shipping = placas pdv

dhl= placas pdv

Global rom = da ima google servise

---

potrazi top one trgovinu i tam odaberes dhl i onda neplacas pdv

Potpis
16 godina
neaktivan
sosta kaže...
dak0001 kaže...

A zašto ga uopće koristiš na punjaču? Pogotovo prije nego formiraš bateriju.

Shebat ćeš si bateriju brzinski, a ni usb konektor ti ne bu duga vijeka.

Kakvo formiranje baterija, to je bilo prije 10g dok su bile NiCd baterije.

I zašto ne bi mogao koristiti mobitel na punjaču?

Bemti, koji sam ja kreten, pa idem ovdje soliti pamet, jelda.

Samo jedan primjer, od mnogih s kojima sam se susreo, jer je baš kardinalan.

Žalio mi se prijatelj, da mu baterija drži samo 4 sata, a deinstalirao je sve komunikacijske programe i servise.

Samo goli telefon. U 7 skine s punjača, u podne fajrunt. Ugašen.

Nakon mog tretmana, rootanja, kalibriranja sa gmailom, facebookom i messengerom sada drži 36 sati.

Goli telefon preko 2 dana. Toliko o kvaliteti litijskih baterija. Ja sa nijednom baterijom nisam imal problema.

dak
13 godina
neaktivan

hvala puno :) znas jos mozda koliko bi morao platit pdv?

18 godina

Uzmes iz top one ducana jer se ne isplati kupovati iz ovog sta si ti linkao em je 360$ em jos ide pdv 25%, na top one je malo manje od 300$ + dhl cca 30$ i nemas nikakvih dodatih troskova

450$ najmanje iz ovog tvojeg ducana naprema 330$ iz top one isto 64gb verzija mi5

https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi5-M5-Mobile-Phone-Snapdragon-820-Quad-Core-3GB-RAM-64GB-ROM-5-15/342812_32611770429.html

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 20:00 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sasha2511 kaže...

Leeco je več postao respektabilan takmac na kineskom tržištu smartphona

i vjerujem da je vas dosta upučeno koliko su kvalitetni, zato ovaj tjedan imamo

kupone za njihov flagship druge generacije Le Max 2..   ;)

Le Max 2 4/32 Gold -  MAX32G

ušteda oko 20€

Le Max 2 6/64 Force Gold - MAX64FG
ušteda oko 21€

Le Max 2 6/64 Gold - MAX64G
ušteda oko 24€

Kodovi vrijede do petka 11.11 u 23:59..

drugo mislim da sve znate..   ;)

sandokan111  hvala ti puno..  

samo jos napomeni za koji web shop vrijede i bilo bi super (mislim za one ljude koji nisu tako stalni gosti ovdje). Hvala 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 20:05 (Gam3r).
10 godina
neaktivan
MEDO11 kaže...

pogledaj si malo http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4a-8420.php koji je tek sada izasao, imas na oppomartu trenutno preorder i ispadne oko 800kn sveukupno (placas i shipping 29$ )

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 21:05 (Deutsch).
16 godina

Oppomart šalje bez pdv-a?

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
underdog kaže...

Oppomart šalje bez pdv-a?

da, iz francuske ide ja mislim, samo trebas odabrat eu expedited shipping

10 godina
neaktivan
@Gam3r vrijedi za Grossoshop i za dostavu iz Kine preko SF Ex bez carine/pdv-a..
nesmijem stalno spominjat jer ispada reklama pa dobijem po nosu.. ;)
11 godina
neaktivan

Mali offtopic, no zašto na Aliexpressu sve rijeđe viđam free shipping? Gledao sam Pineng power bank, prije se nudio s free shipping, no većina sad ima samo opciju DHL-a koja je onako 5 puta skuplja nego sam powerbank, zna tko zašto? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Da li netko ima kodove za honorbuy? upravo se spremam uzeti Redmi 3s.

0 0 hvala 0
18 godina
Mislim da ti je najjeftiniji top one i grossoshop, honorbuy ima skupu postarinu 39$ tak da ispadne nekih 120-130kn skuplji kod honorbuya naprema top one. Probaj samo staviti u kosaricu pa spremi, pa pogledaj sljedeci dan jer nude kakav popust.
14 godina

Bude neka dobra duša koja ima malo vremena 11.11. prošla 2-3 online dućana i napisala cijene za neke popularnije mobitele?

Tipa Redmi 3/4, Redmi note 3/4, Mi5/s i Huawei P8/9 lite.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Deutsch kaže...
MEDO11 kaže...

pogledaj si malo http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4a-8420.php koji je tek sada izasao, imas na oppomartu trenutno preorder i ispadne oko 800kn sveukupno (placas i shipping 29$ )

e ovo je vec ok deal. znaci sigurno nema carine ni pdva? ako je preorder, kad bi krenuo shiping?

izracunao sam nekih 830ak kn da bi izaslo, malo preko budgeta al ne strasno

18 godina
Koliko vidim ako odaberes ez shiping metodu da bi trebao doci bez pdv, ako se sta dogodi oni kao pokrivaju troskove, znaci ako prodje prodje, ako ne oni bi navodno pokrili troskove pdv. Isti taj mob na top one 123$ sa dhl i sigurno beg ikakvih problema. Ima negdje i kod za popust od 5$ i na isto te onda izadje. Ako narucis sa oppomarta javi iskustva da vidimo jer prolazi bez pdv
11 godina
neaktivan
Pozz...neka me netko demantira ali ne vidim nikakve konkretne, financijski korisne popuste na alliexpressu sto se tice 11.11.Eventualno Mi 4c koji je ionako vec snizen podosta,sada ce biti 100$,Le eco le2 kojeg posjedujem (130$), Le max 2 (204$) te mozda leagoo z5 (34$),za totalno nezahtjevne korisnike.

0 0 hvala 0
14 godina
mightyboss kaže...
Pozz...neka me netko demantira ali ne vidim nikakve konkretne, financijski korisne popuste na alliexpressu sto se tice 11.11.Eventualno Mi 4c koji je ionako vec snizen podosta,sada ce biti 100$,Le eco le2 kojeg posjedujem (130$), Le max 2 (204$) te mozda leagoo z5 (34$),za totalno nezahtjevne korisnike.

Ja se nadam da će trgovine 11.11. nenajavljeno spustiti cijene nekih proizvoda

Btw na TopOone piše: Redmi Note 4: $231.24 SALE US $184.99

Nisam pratio cijenu do sad pa ne znam dal je ovo samo za reklamu povišena početna cijena, il je stvarno spuštena.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
neaktivan
Povisena naravno,marketinski fino odradjeno pa tko ne zna,navaliti ce...sramotno...

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Je sramotno ali tak svi rade, miband je odjednom redovna cijena 40-50$ na hrpi oglasa kaj sam pogledal, xiaomi power strip 16$ 11.11 a do prije par dana je bil 12-14$ redovno, kod 2 prodavaca naso pravu akciju, di kosta 9$... Joystici xiaomijevi isto po 30$...
15 godina
dak0001 kaže...

Bemti, koji sam ja kreten, pa idem ovdje soliti pamet, jelda.

Samo jedan primjer, od mnogih s kojima sam se susreo, jer je baš kardinalan.

Žalio mi se prijatelj, da mu baterija drži samo 4 sata, a deinstalirao je sve komunikacijske programe i servise.

Samo goli telefon. U 7 skine s punjača, u podne fajrunt. Ugašen.

Nakon mog tretmana, rootanja, kalibriranja sa gmailom, facebookom i messengerom sada drži 36 sati.

Goli telefon preko 2 dana. Toliko o kvaliteti litijskih baterija. Ja sa nijednom baterijom nisam imal problema.

Ja sam baš imao probleme s baterijom za koju sam radio formiranje, ta mi je prva otišla u laptopu, od tada se više ne zamaram time, a ovakve drastične razlike kakve navodiš nisam primjetio.

Međutim, i dalje mi nije jasno zašto smatraš da se baterija više grije ako se mobitel koristi dok se puni. Punjač daje snagu koliko je deklariran, mobitel od toga troši onoliko koliko mu treba, a ostatak puni bateriju, klasični floating charging.

10 godina
neaktivan
Vise se grije jer se procesor koristi i grije, baterija se puni pa se grije, u svakom slucaju se bolje zagrije skupa neg svako posebno, a i samim grijanjem se smanjuje jacina punjenja i tim sporije puni :) znam iz vlastitog iskustva da smanji struju punjenja da ne dode do pregrijavanja, a i cital sam na netu da se brze puni dok se stavi vrecica s ledom il necim hladnim pod mob
16 godina
neaktivan

Hehe, imam u wish listi nekoliko car cam snimača sa gps-om.

Prije tjedan dana su bili cca 36$, odjednom su preko 44$, a sada na akciji oko 38$.

Led kuruze su jedino stvarno pojeftinile, pa ko treba ...

Mobitele sad ni ne gledam, jer su svi poskupili, za one jeftine ti svijeća treba - nemam vremena za to.

dak
10 godina
neaktivan
To je vec druga stvar, kalibracija... Stare baterije neznam jel si mogo popravit ak si ih krivo formiral, a na androidu obrises baterystats fajl i par puta napunis do kraja i ispraznis isto tak, naravno, lakse je preko app napravit nego trazit taj fajl :) nekoliko mobitela normalno koristeno i u pocetku na punjacu i nis nije bilo.. :) najbitnije je da se neko vrijeme puni do vrha i ne stavlja punit kad ima npr 30-40%..
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice