poslao sam ti PM pa mi molim te odgovori na sva pitanja tamo da mogu sutra pisat talijanu da vidimo kako cemo to rijesit... ;)
Evo samo za ostale. Nakon sto se Sasa ukljucio stvari idu puno brze i bolje. Momak/covjek zlata vrijedi.
Evo samo za ostale. Nakon sto se Sasa ukljucio stvari idu puno brze i bolje. Momak/covjek zlata vrijedi.
htio bi narucit za mamu nes do 100€, pozeljno da je kakav poznatiji brand(xiaomi, meizu, lenovo...). ekran najvise 5" more i manje. Bit ce povremenog igranja candy crusha, i dosta slusanja muzike preko slusalica...More narucivanje izvana il ovdje kod nas, sve dolazi u obzir. More koja preporuka? prolistao sam zadnjih 5 stranica i nasao link za neki leagoo m5 iz njemacke za 80€, i to je vise manje to...
Meizu M3, honorbuy, $89
bio bi idealan da ima radio. ali Fm radio je must, a za ovog pise da nema...
Potpis
htio bi narucit za mamu nes do 100€, pozeljno da je kakav poznatiji brand(xiaomi, meizu, lenovo...). ekran najvise 5" more i manje. Bit ce povremenog igranja candy crusha, i dosta slusanja muzike preko slusalica...More narucivanje izvana il ovdje kod nas, sve dolazi u obzir. More koja preporuka? prolistao sam zadnjih 5 stranica i nasao link za neki leagoo m5 iz njemacke za 80€, i to je vise manje to...
Xiaomi Redmi 2 sa njuske. Imas ih po 600-ak kuna.
Leeco je več postao respektabilan takmac na kineskom tržištu smartphona
i vjerujem da je vas dosta upučeno koliko su kvalitetni, zato ovaj tjedan imamo
kupone za njihov flagship druge generacije Le Max 2.. ;)
Le Max 2 4/32 Gold - MAX32G
ušteda oko 20€
Le Max 2 6/64 Force Gold - MAX64FG
ušteda oko 21€
Le Max 2 6/64 Gold - MAX64G
ušteda oko 24€
Kodovi vrijede do petka 11.11 u 23:59..
drugo mislim da sve znate.. ;)
sandokan111 hvala ti puno..
Pozdrav ekipa!
Znači ovako,planiram naručiti sa ove stranice xiaomi mi5,vidim da imaju dobar popust u četvrtak.
https://www.aliexpress.com/store/product/Latest-Xiaomi-Mi5-In-stock-xiaomi-mi-5-3GB-snapdragon-820-M5-3000mAh-16ML-NFC-dual/1986585_32684580233.html?spm=2114.8147860.0.0.WsHz3V
Zanima me ako odaberem ovaj standardni shiping koji je free,da li na to ide porez ili? Dal placam porez ako odaberem DHL koji se placa dodatnih 25$?
Pise da je na mobu GLOBAL rom,support OTA ....to znaci da je vec predinstaliran google play i da ne moram nista ja posebno instalirat na njega?
Hvala unaprijed na odgovorima.
Pozdrav ekipa!
Znači ovako,planiram naručiti sa ove stranice xiaomi mi5,vidim da imaju dobar popust u četvrtak.
https://www.aliexpress.com/store/product/Latest-Xiaomi-Mi5-In-stock-xiaomi-mi-5-3GB-snapdragon-820-M5-3000mAh-16ML-NFC-dual/1986585_32684580233.html?spm=2114.8147860.0.0.WsHz3V
Zanima me ako odaberem ovaj standardni shiping koji je free,da li na to ide porez ili? Dal placam porez ako odaberem DHL koji se placa dodatnih 25$?
Pise da je na mobu GLOBAL rom,support OTA ....to znaci da je vec predinstaliran google play i da ne moram nista ja posebno instalirat na njega?
Hvala unaprijed na odgovorima.
Free shipping = placas pdv
dhl= placas pdv
Global rom = da ima google servise
---
potrazi top one trgovinu i tam odaberes dhl i onda neplacas pdv
A zašto ga uopće koristiš na punjaču? Pogotovo prije nego formiraš bateriju.
Shebat ćeš si bateriju brzinski, a ni usb konektor ti ne bu duga vijeka.
Kakvo formiranje baterija, to je bilo prije 10g dok su bile NiCd baterije.
I zašto ne bi mogao koristiti mobitel na punjaču?
Bemti, koji sam ja kreten, pa idem ovdje soliti pamet, jelda.
Samo jedan primjer, od mnogih s kojima sam se susreo, jer je baš kardinalan.
Žalio mi se prijatelj, da mu baterija drži samo 4 sata, a deinstalirao je sve komunikacijske programe i servise.
Samo goli telefon. U 7 skine s punjača, u podne fajrunt. Ugašen.
Nakon mog tretmana, rootanja, kalibriranja sa gmailom, facebookom i messengerom sada drži 36 sati.
Goli telefon preko 2 dana. Toliko o kvaliteti litijskih baterija. Ja sa nijednom baterijom nisam imal problema.
hvala puno :) znas jos mozda koliko bi morao platit pdv?
Uzmes iz top one ducana jer se ne isplati kupovati iz ovog sta si ti linkao em je 360$ em jos ide pdv 25%, na top one je malo manje od 300$ + dhl cca 30$ i nemas nikakvih dodatih troskova
450$ najmanje iz ovog tvojeg ducana naprema 330$ iz top one isto 64gb verzija mi5
Leeco je več postao respektabilan takmac na kineskom tržištu smartphona
i vjerujem da je vas dosta upučeno koliko su kvalitetni, zato ovaj tjedan imamo
kupone za njihov flagship druge generacije Le Max 2.. ;)
Le Max 2 4/32 Gold - MAX32G
ušteda oko 20€
Le Max 2 6/64 Force Gold - MAX64FG
ušteda oko 21€
Le Max 2 6/64 Gold - MAX64G
ušteda oko 24€
Kodovi vrijede do petka 11.11 u 23:59..
drugo mislim da sve znate.. ;)
sandokan111 hvala ti puno..
samo jos napomeni za koji web shop vrijede i bilo bi super (mislim za one ljude koji nisu tako stalni gosti ovdje). Hvala 
pogledaj si malo http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4a-8420.php koji je tek sada izasao, imas na oppomartu trenutno preorder i ispadne oko 800kn sveukupno (placas i shipping 29$ )
Oppomart šalje bez pdv-a?
Oppomart šalje bez pdv-a?
da, iz francuske ide ja mislim, samo trebas odabrat eu expedited shipping
Mali offtopic, no zašto na Aliexpressu sve rijeđe viđam free shipping? Gledao sam Pineng power bank, prije se nudio s free shipping, no većina sad ima samo opciju DHL-a koja je onako 5 puta skuplja nego sam powerbank, zna tko zašto?
Da li netko ima kodove za honorbuy? upravo se spremam uzeti Redmi 3s.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Bude neka dobra duša koja ima malo vremena 11.11. prošla 2-3 online dućana i napisala cijene za neke popularnije mobitele?
Tipa Redmi 3/4, Redmi note 3/4, Mi5/s i Huawei P8/9 lite.
pogledaj si malo http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4a-8420.php koji je tek sada izasao, imas na oppomartu trenutno preorder i ispadne oko 800kn sveukupno (placas i shipping 29$ )
e ovo je vec ok deal. znaci sigurno nema carine ni pdva? ako je preorder, kad bi krenuo shiping?
izracunao sam nekih 830ak kn da bi izaslo, malo preko budgeta al ne strasno
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Ja se nadam da će trgovine 11.11. nenajavljeno spustiti cijene nekih proizvoda 
Btw na TopOone piše: Redmi Note 4: $231.24 SALE US $184.99
Nisam pratio cijenu do sad pa ne znam dal je ovo samo za reklamu povišena početna cijena, il je stvarno spuštena.
Bemti, koji sam ja kreten, pa idem ovdje soliti pamet, jelda.
Samo jedan primjer, od mnogih s kojima sam se susreo, jer je baš kardinalan.
Žalio mi se prijatelj, da mu baterija drži samo 4 sata, a deinstalirao je sve komunikacijske programe i servise.
Samo goli telefon. U 7 skine s punjača, u podne fajrunt. Ugašen.
Nakon mog tretmana, rootanja, kalibriranja sa gmailom, facebookom i messengerom sada drži 36 sati.
Goli telefon preko 2 dana. Toliko o kvaliteti litijskih baterija. Ja sa nijednom baterijom nisam imal problema.
Ja sam baš imao probleme s baterijom za koju sam radio formiranje, ta mi je prva otišla u laptopu, od tada se više ne zamaram time, a ovakve drastične razlike kakve navodiš nisam primjetio.
Međutim, i dalje mi nije jasno zašto smatraš da se baterija više grije ako se mobitel koristi dok se puni. Punjač daje snagu koliko je deklariran, mobitel od toga troši onoliko koliko mu treba, a ostatak puni bateriju, klasični floating charging.
Hehe, imam u wish listi nekoliko car cam snimača sa gps-om.
Prije tjedan dana su bili cca 36$, odjednom su preko 44$, a sada na akciji oko 38$.
Led kuruze su jedino stvarno pojeftinile, pa ko treba ...
Mobitele sad ni ne gledam, jer su svi poskupili, za one jeftine ti svijeća treba - nemam vremena za to.