"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.529
|
čitano: 7.262.726
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
9 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Bugfanno1: uzmi redmi Note 4 3/64; koristim ga 10ak dana i sve radi jako dobro. 

ZY-E: naruci preko top one trgovca na aliexpress. Pazi da ima fotografiju no customs duty for eu by dhl. Obavezno odaberi dhl (ne free shipping). Evo link: https://m.aliexpress.com/item/32720790752.html

ako hoces, prije placanja zapisi order id pa posalji PM korisniki Ilion na telekineza forumu-dobijes popust. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 18:22 (goldfinger).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

A možda novi Xiaomi redmi 4 pro? ;) Za te bi novce ja sada uzeo taj ili note 3 pro 3gb 32gb...

Pucaaaajjjj :)
10 godina
neaktivan

http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Piston-3-Earphones-Earbuds-In-Ear-With-Mic-Remote-Wire-Control-/331863466836

Mislite li da su ovo prave Xiaomi Piston 3 slušalice? Naručio sam, zbog cijene pretpostavljam da bi trebale biti, nigdje nije navedeno da su prave ili nisu, slike su od originalnih slušalica.

0 0 hvala 0
12 godina

Pise ti u opisu "brand: xiaomi", znaci da se prodaju kao original. E sad, da li ces dobiti original ili kopiju.... 

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Narucio sam na kraju meizu mx6 najvise zbog kamere, nadam se da nece iznevjeriti

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
AnđeoGabrijel21 kaže...

http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Piston-3-Earphones-Earbuds-In-Ear-With-Mic-Remote-Wire-Control-/331863466836

Mislite li da su ovo prave Xiaomi Piston 3 slušalice? Naručio sam, zbog cijene pretpostavljam da bi trebale biti, nigdje nije navedeno da su prave ili nisu, slike su od originalnih slušalica.

prave piston slusalice bi imale rating 5.0 ili 4.8+ , http://www.gearbest.com/piston-_gear/ evo ti

10 godina
neaktivan

Na ovom linku niti nema spomenutih slušalica, Youth i Basic nisu te niti originali koštaju 3 ili 4 dolara.

A ovaj rejting što se tiče zvjezdica mi djeluje opako da nije u redu, pogotovo za tu cijenu.

Na ebayu i nema baš puno sellera koji imaju ovakav rejting, barem što se tiče ovakvih slušalica.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
AnđeoGabrijel21 kaže...

Na ovom linku niti nema spomenutih slušalica, Youth i Basic nisu te niti originali koštaju 3 ili 4 dolara.

A ovaj rejting što se tiče zvjezdica mi djeluje opako da nije u redu, pogotovo za tu cijenu.

Na ebayu i nema baš puno sellera koji imaju ovakav rejting, barem što se tiče ovakvih slušalica.

e da imas pravo nisu to te na gearbestu, ali ne znam kakve ce ti kvalitete bit te sa ebaya

10 godina
neaktivan

Ne znam, čitao sam komentare na više ponuda, svugdje piše ok, fast delivery i eventualno neki loši komentar u manjini.

Ima ih čak i za 3$ i piše original a nisu, to i piše u komentarima.

Zato sam i uzeo ove od 10$, kao valjda ako su skuplje su originali.

Kako se njima isplati krivotvoriti slušalice koje nove originalne koštaju manje od 10$?

0 1 hvala 0
16 godina

Ovaj MC Mart na aliexpressu mi se čini ima dosta dobre cijene, a i kod nekih mobova im piše tariff free, što bi valjda bilo bez dodatnih davanja?

Jel itko probao?

Uzeo bih ovo

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
A ti probaj pa javi.
Da pročitaš item description onda bi vidio ovo:
"Declaration:We will declare it as a lower price, but it is also necessary for you to pay tax if needed, we are not responsible for custom duty tax"

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav, da li netko zna gdje bih mogao kupiti Nomu S30 a da izbjegnem plačanje pdv-a?

0 0 hvala 0
15 godina

Nekako me najviše vuče Le 2, jer ima dobru kameru i 5,5 inča, ali zanima me ako ga netko ima, da li se moze gore stavit neki EU friendly ROM?

10 Xiaomi Mi4c 2/16
1 ZTE Nubia Z7 Max
1 LeEco Le 2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupujem novi mob pa sam gledao sam da bi uzeo Xiaomi redmi 3s prime za 1500kn kod nas. 

Upao mi u oko i LENOVO VIBE S1 LITE.

Najbitnija bi mi bila pouzdanost, znači da mob radi "out of the box" (bez prčkanja, rootanja itd) i ekran do 5".

Jel li se da nešto bolje naći?

Can't find a better Jam!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 23:52 (Gunner_V).

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi redmi 3s 2/16 ili xiaomi mi4c 2/16? I jedan i drugi me izađu 900kn, ali nekako više naginjem prema mi4c, iako me malo bode nedostatak micro sd kartice kod mi4c. Kod 3s čitam da se ljudi žale na 3g/4g pucanje veze. Iskustva iz prve ruke i preporuke?

0 0 hvala 0
14 godina

Redmi 3S noviji, daleko bolja baterija, Android 6.0...

I ako ti je važno, ima Global ROM.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 9:46 (Cromaki).
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
Mi4c definitivno, brži procesor, bolja kamera, bolji display, veći izbor custoom romova, nikakvih problema 3 mj.

2 0 hvala 1
16 godina
Hvala kolege na odgovoru.
Gogo, daj mi reci jel mi4c redovno dobiva update, te ako koristiš miui, na kojoj si verziji miui/android? E da, i kolki ti je prosječno SOT?
10 godina
Miksam romove, Miui eu. Dev imaš svaki tjedan, trenutno sam na Paranoidu.
SOT ne mjerim, ali baterija traje jedan dan normalnom do malo naprednijom upotrebom, btw gdje je to 900kn ?

0 0 hvala 0
16 godina
Honorbuy ima za 111€ i dostava 19€ plus kupon s telekineze za minus 6€ i ispadne 124€ ilitiga 900 i nešto sitno kuna

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
10 godina

0 0 hvala 0
16 godina

Ispičavam se, krivo sam napisao.

Na Grossoshop je ta cijena.

EDIT:

otišla baba s kolačima, sad je cijena 123€ za mob

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 16:54 (underdog).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kao prvo isprike zbog upadanja s padobranom :)

Kao drugo: bestbuy kinez do 1000 kn?

- ne patim na kameru

- ne igram igre na mobu

- poželjan čim manji ekran

- važno mi je da je bar 2GB ram barem, da mogu zvati, slati poruke i da barem izdrži godinu dana

Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 17:52 (Airbourne).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Kupujem novi mob pa sam gledao sam da bi uzeo Xiaomi redmi 3s prime za 1500kn kod nas. 

Upao mi u oko i LENOVO VIBE S1 LITE.

Najbitnija bi mi bila pouzdanost, znači da mob radi "out of the box" (bez prčkanja, rootanja itd) i ekran do 5".

Jel li se da nešto bolje naći?

I ja sam imao istu dvojbu pred nekih tjedan dana i uzeo za ženu ipak Lenovo Vibe S1 lite, bijeli. Preporuka u svakom slučaju, tu ne trebaš ništa rootati, ima HR jezik, Lenovo ima i servis i predstavnika u Hr.

A ovaj Xiaomi, ma bježi...em nema ovlaštenog predstavnika ni servis u Hr, em što čitah ovdje i na PC expert forumu je živa katastrofa... Mobiteli dolaze sa kineskim blotverom, treba se ubacivati roomove, pa onda u 95% slučajeva nešto ne radi ili šteka. Ako treba servis on je upitan jer ne vjerujem da kod nas ima dijelova pa makar i da su kupljeni u našim shopovima a ovi naručeni iz Kine je živa lutrija. Ako ne radi treba slati u Kinu i moliti boga...kome to treba??  Lijepo izgledaju i odlične specifikacije imaju ali, hvala ne.

Lenovo je ipak, iako kineska, provjerena marka. Uzmi slobodno S1 lite.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 17:58 (Renta10).
15 godina
neaktivan
Airbourne kaže...

Kao prvo isprike zbog upadanja s padobranom :)

Kao drugo: bestbuy kinez do 1000 kn?

- ne patim na kameru

- ne igram igre na mobu

- poželjan čim manji ekran

- važno mi je da je bar 2GB ram barem, da mogu zvati, slati poruke i da barem izdrži godinu dana

Hvala unaprijed

maloprije naveden Xiaomi Redmi 3S. Evo i linka (obavezno odaberi DHL dostavu ako si u hrvatskoj i ako nisi u remote podrucju. Dode ti za cca 5 radnih dan bez ikakvih dodatnih davanja)

11 godina
neaktivan

maloprije naveden Xiaomi Redmi 3S. Evo i linka (obavezno odaberi DHL dostavu ako si u hrvatskoj i ako nisi u remote podrucju. Dode ti za cca 5 radnih dan bez ikakvih dodatnih davanja)

jel ga treba rootati ili što već, ili samo ubacim karticu i pičim?  i hvala na brzom odgovoru

15 godina
neaktivan

Napomenes da ti stave official globalni rom (cak ima i podrzan hrvatski) i ubacis karticu i deres 

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Gam3r kaže...

Napomenes da ti stave official globalni rom (cak ima i podrzan hrvatski) i ubacis karticu i deres 

Zar nije zadnji Global stable 8.0.3 i nema hrvatski jezik?

15 godina
neaktivan

stave global onaj koji ima weekly updejtove. Kakav got da je, official je, nema bloata nikakvog u play store predinstaliran s njime, nikakvih bugova nisam nasao na njemu cudnih i ima hrvatski jezik. Sto ti vise treba?! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice