"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.725.394
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
vivienna kaže...

mobitel mi je stiago u roku 7 dana, 4 dana je u Hr vec! :D
Evo danas sam upravo primila pismo za carinjenje pa me zanima da li mogu otici u Branimirovu da platim i odmah preuzmem paket ili bi svejedno morala cekati?

Posto ti nitko ne zeli odgovorit ja cu:

Kratko i jasno: NE

(Ako se pitas zasto kratko i jasno, odogovor je, zato sto je to pitanje postavljeno barem 20puta vec u ovoj temi) 

EDIT:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da javim samo da je sestri stigo jucer xiaomi mi4i, a posto nisam kuci ne mogu dat svoj komentar, al po njenim komentarima ona je oduševljena kvalitetom i ekranom, lijepe boje na FHD ekranu plus veoma sarenolik miui ..

Nije se pozalila na lag do sad ni na grijanje, prvo punjenje imala je 5:30 sot-a na automatskom osvjetljenju sa konstantnim wifiom upaljenim, osim kad je spavala preko noci 5 sati tad nista nije koristeno i wifi je bio ugasen,.

Od appova ima sve drustvene aplikacije, FB, messenger, whats app, viber, telegram, tumblr, instagram, instafollow, youtube, retrica i obicna kamera, sve koristeno na dnevnoj bazi, pa eto ja sam zadovoljan s baterijom,..

kad ocisti multi taks windows ostane joj ~1gb slobodno rama, od 16gb memorije sto ima interne samo je 10.7 bilo slobodno za upotrebu kad je dobila mobitel..

I kao sto rekoh posebno je odusevljena izradom samog mobitela i odabira polimera koji je relativno mekar na dodir i kako ona kaze imas osjecaj da mozes nokat zabit u njega :)..

Ako nekog zanima vise o mobu, to mogu napisat kad dodem kuci i vidim osobodno, sad sam odsutan od kuce, ispiti su faks ceka, treba nesto i polozit :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 21:53 (MarioVk).
14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Nakon dvojbi uzeti ili ne uzeti, uskoro stize UMI eMax, pa eto sve koje vas bude zanimalo sto sve telefon nudi, kako se ponaša itd, bit ce uskoro i opširnija recenzija kao i za svaki mobitel do sada koji sam zbavio prije velike vecine.. ;)

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
protjeran

dsoap mi je danas xiaomi redmi 2 i vidim da nekad notifikacije od messengera uopce nedolaze...To me je nerviralo i na proslom mobitelu...Neznam u cemu je problem?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

dsoap mi je danas xiaomi redmi 2 i vidim da nekad notifikacije od messengera uopce nedolaze...To me je nerviralo i na proslom mobitelu...Neznam u cemu je problem?

18) Why push notification doesn't work on my Whatsapp, Line, Wechat, Facebook etc?

Ans: Security > Permission > Auto Start Management > Add auto start apps /

Settings > Notifications > Manage Notifications > Whatsapp > Show in notification shade / Show on lockscreen and in drop down > On 

Evo ti primjer za whats app, isto radi za sve druge aplikacije toga tipa..

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

prije bi rekao da je do glupog messengera nego do tvog mobitela

12 godina
protjeran
MarioVk kaže...
Boixus Nois PS kaže...

18) Why push notification doesn't work on my Whatsapp, Line, Wechat, Facebook etc?

Ans: Security > Permission > Auto Start Management > Add auto start apps /

Settings > Notifications > Manage Notifications > Whatsapp > Show in notification shade / Show on lockscreen and in drop down > On 

Evo ti primjer za whats app, isto radi za sve druge aplikacije toga tipa..

nemogu naci taj austo astart menager.Udem u security-permissions i sad vamo imam za uljuciti i isljuciti permission menager sa kojim nista nemogu...

14 godina
neaktivan

Aplikacija bas securitiy, u nju udjes i tamo imas sve navedeno

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina
neaktivan

Imaš Xiaomijev app security, tamo odi.

Bene docet, qui bene distinguit.
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran

Rjesio sam taj problemcic.Sad imam jos jedan.

Ka zaljucam mobitel i pritsnem tipku za zakljucvanje da vidim koliko je sati,sat pokazuje 10:46.A kad otlljucam mobitel i upisem svoju sifru pise 11:46.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 10:49 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Flashaj drugi ROM, s xiaomi.eu stranice skini zadnji multilanguage i njega flashaj i ne bi trebao imati nijedan navedeni problem..

p.s. flashanje, rotanje itd kod Xiaomia se ne gubi garncija ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 11:03 (majdo).
16 godina

Ima li netko OVAJ mobitel, isplati li se?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Ni dvije stranice unazad se pricalo o njemu

10 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

nema smisla uzimat taj zopo pored oneplus one-a koji trenutno ima jako dobru cijenu

16 godina
Pinhead kaže...
stručnjak kaže...

nema smisla uzimat taj zopo pored oneplus one-a koji trenutno ima jako dobru cijenu

Samo što ovaj trenutačno košta duplo manje.

Frka85
12 godina

Ne nadaj se. Na flash sale-u nema teorije kupiti mobitel. U prvoj sekundi se sve proda. Ne stigneš ni doći do plaćanja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 11:48 (fora2).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hello guys,šta mislite o Gionee elife e7?Sa koje stranice da ga naručim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobar mobitel skroz, dobit će sad android L. Mislim da ga imaju na Coolicool eu skladištu, pogledaj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Uhhhhh, :((( posle tolike traznje oko dobrog telefona nista jos... Cak sam ponovo hteo da porucim LETV X600. Telefon ima odlicne fotke, vido klip odlican pravi, brz, preljep itd... GIZCHINA.com je radio test i prezadovoljan je telefonom, i dao mu je veliku ocjenu 9 od 10. Mnogo su zadovoljni. ALI... na njihovom oficialnom forumu i dalje se zale na los WIFI signal, bateriju itd... Ne svi ali pojedinci. Sto je jos gore, tri korisnika telefona LETV kojima je pao LETV sa visine manje od 1m ekran im se polomio. :/// Dok tolike zalbe se nailaze na njihovom forumu Gizchina nema nista od toga.

Sta mislite vi? Nekako problem sa WIFIom i ostalim stvarima ce se rijesiti updatom, ali taj los ekran hmmmmm.... Ne znam stvarno, :( sta predlazete Vi?

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Za te pare (340$) se da uzet Oneplus One...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 18:04 (molnyi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Spremam si uzet novi mob da konacno zamjenim svoj prastari iphone 3 koji vec jedva funkcionira(u safe modu 99% vremena,lol). NE patim na mobove, pa mi se ne daje više od 2-2500kn. Gledao sam si možda uzet Zenphone 2. Iako, neznam, za te novce ima nešto bolje možda? Pretpostavljam da bi mi prioriteti bili kamera i baterija. Za igrice mi iskreno receno i nije stalo na mobu. A sto se tice svih aplikacija, trenutno ništa ne koristim, jer moj mob gotovo niš ne podržava.

Volim si skinut podcastove na preko itunesa, s obzirom da ne planiram uzimat iphone, da li nešto postoji za neke od ovih kineza ili što vec od kuda mi mob automatski može skidat podcastove na koje se pretplatim?
S obzirom da stvarno ne pratim mobove, neznam cega uopce konkretnog ima na tržištu, kolko sam vidio, Zenphone 2 i xiaomi mi4 su bili kakti hvalili.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 18:28 (Fallen87).

0 0 hvala 0
15 godina

Pa nisi loše izabrao, vjerojatno nećeš pogriješiti ni s jednim od ta dva (vjerojatno si mislio na Mi4i jer je Mi4 preko tog budzeta). Uzmi u obzir i druge stvari pri izboru - Asus je dosta veći (5.5" vs. 5"), Xiaomi ima vjerojatno nešto jaču bateriju i sl.

10 godina
neaktivan
Fallen87 kaže...

Spremam si uzet novi mob da konacno zamjenim svoj prastari iphone 3 koji vec jedva funkcionira(u safe modu 99% vremena,lol). NE patim na mobove, pa mi se ne daje više od 2-2500kn. Gledao sam si možda uzet Zenphone 2. Iako, neznam, za te novce ima nešto bolje možda? Pretpostavljam da bi mi prioriteti bili kamera i baterija. Za igrice mi iskreno receno i nije stalo na mobu. A sto se tice svih aplikacija, trenutno ništa ne koristim, jer moj mob gotovo niš ne podržava.

Volim si skinut podcastove na preko itunesa, s obzirom da ne planiram uzimat iphone, da li nešto postoji za neke od ovih kineza ili što vec od kuda mi mob automatski može skidat podcastove na koje se pretplatim?
S obzirom da stvarno ne pratim mobove, neznam cega uopce konkretnog ima na tržištu, kolko sam vidio, Zenphone 2 i xiaomi mi4 su bili kakti hvalili.

Hvala

OnePlus One 3GB RAM, Xiaomi Mi4 3GB RAM - ako planiraš naručivat iz kine

Honor 6 3GB RAM - ako planiraš kupovat novi iz dučana

LG G3 3GB RAM - ako planiraš kupovat preko oglasnika

12 godina
protjeran

Jeli tko instalirao MIUI 6 ?Jel ima kakavih problema i bugova sa notifikacijama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Jeli tko instalirao MIUI 6 ?Jel ima kakavih problema i bugova sa notifikacijama?

Osobno ne nailazim na nikakve probleme. (MIUI 5.6.11)

12 godina
protjeran

Imam i ja taj ali imam porblem sa satom i ponekad sa notifikacijama.

Jel ovo najnoviji ROM za redmi 2?

http://en.miui.com/download-261.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da, to je zadnji.

Ako nailaziš na probleme, možda bi ti bilo najbolje da budeš na stable buildu iako ja osobno uvijek koristim developer verziju i nikada nisam imao problema. Čak niti sa satom kao što si spomenuo stranicu iza. Možda bi sam restart pomogao ili da izbrišeš cache ili nešto slično...

Za notifikacije za Messenger ako ih ne dobivaš probaj ovako:

Settings -Installed apps - Messenger - Custom notification (tu označi sve) i zatim se vrati korak nazad i skroz dolje na dnu imaš Permission manager. Tu skroz na dnuimaš opciju Display pop-up window, stisni na to i daj mu dopuštenje.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran

Kada krenem skidati ovaj ROM odmah nakon 20-30 sekundi prekine se...Neznam do cega je...Nebacuje ga ni antivirus ni firewall.Samo izadje i kao da se radnja neocekivana prekinula i otvori mi winRAR.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

zanima me za mobitele do 1500 kn dali ce se do 10 mj ove godine sta spustiti cijene? tj. dali mi se isplati pricekat jos 3 mj da kupim neki xiaomi npr. 

( ne zuri mi se kupit novi mob )

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Kada krenem skidati ovaj ROM odmah nakon 20-30 sekundi prekine se...Neznam do cega je...Nebacuje ga ni antivirus ni firewall.Samo izadje i kao da se radnja neocekivana prekinula i otvori mi winRAR.

Probaj ga skinuti sa DAP, moguće da izgubiš konekciju sa serverom.

12 godina
protjeran

Evo skinio sa cini se da je bilo do konekcije.NZnam da negubim nikakvu garanciju i takve stvari ali me zanima hocu li izgubiti sve kontakte i takve stvari.Nemam SD karticu pa me zanima jel mogu to nekako spremiti

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice