mobitel mi je stiago u roku 7 dana, 4 dana je u Hr vec! :D
Evo danas sam upravo primila pismo za carinjenje pa me zanima da li mogu otici u Branimirovu da platim i odmah preuzmem paket ili bi svejedno morala cekati?
Posto ti nitko ne zeli odgovorit ja cu:
Kratko i jasno: NE
(Ako se pitas zasto kratko i jasno, odogovor je, zato sto je to pitanje postavljeno barem 20puta vec u ovoj temi) 
EDIT:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Da javim samo da je sestri stigo jucer xiaomi mi4i, a posto nisam kuci ne mogu dat svoj komentar, al po njenim komentarima ona je oduševljena kvalitetom i ekranom, lijepe boje na FHD ekranu plus veoma sarenolik miui ..
Nije se pozalila na lag do sad ni na grijanje, prvo punjenje imala je 5:30 sot-a na automatskom osvjetljenju sa konstantnim wifiom upaljenim, osim kad je spavala preko noci 5 sati tad nista nije koristeno i wifi je bio ugasen,.
Od appova ima sve drustvene aplikacije, FB, messenger, whats app, viber, telegram, tumblr, instagram, instafollow, youtube, retrica i obicna kamera, sve koristeno na dnevnoj bazi, pa eto ja sam zadovoljan s baterijom,..
kad ocisti multi taks windows ostane joj ~1gb slobodno rama, od 16gb memorije sto ima interne samo je 10.7 bilo slobodno za upotrebu kad je dobila mobitel..
I kao sto rekoh posebno je odusevljena izradom samog mobitela i odabira polimera koji je relativno mekar na dodir i kako ona kaze imas osjecaj da mozes nokat zabit u njega :)..
Ako nekog zanima vise o mobu, to mogu napisat kad dodem kuci i vidim osobodno, sad sam odsutan od kuce, ispiti su faks ceka, treba nesto i polozit :)

.