"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.725.027
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Kontakte i te neke važnije stvari možeš uploudati na Mi Cloud a ostale datoteke prebaci na komp.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
protjeran

Krenio sam da instaliram vaj novi ROM,i kad sam spojio mobitel na komp trebao bih naci neki folder downloaded-rom kojeg nemam.Jel treba taj folder rucno naprviti ili ?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Firmware instaliravaš preko onog Mi PC Suita ili ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Mislio sam na onaj prvi nacicn ali sad sam skinio Miui suite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

dosao mi je zenfone 5. htio sam staviti SIM karticu ali sam tek sad skuzio da mora biti valjda ona mikro SIM. kak da ja sad prebacim taj svoj b roj na mikro SIM? moram otici do t coma ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

instalirao sam i ovaj novi ROM i primjetio sam da mi notfikacije dolaze samo kad pritisnem tipku za otkljucavanje.ZNaci kad nistza nediram na mobitelu nema nikakvih notifikacija a cim ga uljucim odmah se pojave?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

U security app pod permissions pogledaj dali te određene aplikacije imaju autostart dozvolu

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
perix231 kaže...

dosao mi je zenfone 5. htio sam staviti SIM karticu ali sam tek sad skuzio da mora biti valjda ona mikro SIM. kak da ja sad prebacim taj svoj b roj na mikro SIM? moram otici do t coma ili?

da, odeš do t-coma i oni ti zamjene karticu ;)

12 godina
protjeran
Cromaki kaže...

U security app pod permissions pogledaj dali te određene aplikacije imaju autostart dozvolu

imaju sve

16 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina

e jos sam jedno pitanje. stisnuo sam da mi se azurira software, stisnuo ok i onda se iskljucio. jel ga ja trebam ukljuciti ili? 3 min je ugasen vec

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
perix231 kaže...

e jos sam jedno pitanje. stisnuo sam da mi se azurira software, stisnuo ok i onda se iskljucio. jel ga ja trebam ukljuciti ili? 3 min je ugasen vec

Inace bi trebao sam...pricekaj jos malo,pa ako se ne ukljuci sam ti ga ukljuci

A ako nije zavrsio azuriranje softvera nemoj nista dirati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 15:21 (rocko9).
10 godina

pisalo je kao estimated time 10 min, i dolje jos postponed 1h. ja sam stisnuo ok kao da se odmah sad azurira

EDIT: probao sam ga ukljuciti, pise intel na trenutak i onda se pojavi kao onaj znak za povezati usb i zatim se izgasi. da ga povezem ili?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 15:39 (perix231).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
molnyi kaže...

Za te pare (340$) se da uzet Oneplus One...

Što ste navalili na taj 1+1, mobitel je na papiru odličan ali u stvarnosti...hm..bolje pročitajte naš forum ili neki strani pa vidite jeli vam odgovara.

Frka85
10 godina

i kad ga povezem s kompom, stalno se cuje onaj zvuk za iskljucivanje i ukljucivanje usb-a iako nista ne diram. i nije ga htuio instalirati.. sta da radim jao meni...

evo ovo se pojavi i samo tako stoji. za 3 min pocrveni i nakon iduce 3 minute se ugasi evo ovo se pojavi i samo tako stoji. za 3 min pocrveni i nakon iduce 3 minute se ugasi
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 16:00 (perix231).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
perix231 kaže...

i kad ga povezem s kompom, stalno se cuje onaj zvuk za iskljucivanje i ukljucivanje usb-a iako nista ne diram. i nije ga htuio instalirati.. sta da radim jao meni...

Cigla !!!!???

10 godina

sta cigla? odnio sam ga odmah servis pa ce oni vidjeti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Prijatelj  je odlučio čerki kupiti kineza ,odgovorio sam ga od elephone P 5000 a sada je našao  Lenovo K3 Note na Everbuyingu za 153 $ da li je to ok i da li ima neko možda  kupon za popust za taj mob 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
press kaže...

Prijatelj  je odlučio čerki kupiti kineza ,odgovorio sam ga od elephone P 5000 a sada je našao  Lenovo K3 Note na Everbuyingu za 153 $ da li je to ok i da li ima neko možda  kupon za popust za taj mob 

pogledaj si na ovoj stranici, tu bi trebo nać kupon http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-k3-note

11 godina
neaktivan
neznalica.mob kaže...

Možete li mi dati savjet, koji izabrati između sljedeća 4 uređaja? Ne očekujem puno od uređaja koji košta 1000 kn, dovoljno mi je da mu baterija traje 1 dan, da je relativno brz i da nije neki škart :)

možete li biti ljubazni i bar da mi jedan od vas napiše što je toliko bolje kod ovog xiaomi mobitela? čini mi se malo težak (a trenutno imam thl 4000 i ruka mi zatrni u 5 min korištenja) s obzirom na ostale modele, a osim toga, i malo je skuplji od drugih a ja ne kužim zašto (ima gotove iste karakteristike kao i ostali nabrojani uređaji). 

i još nešto, u tom cjenovnom razredu su i lg l bello, lg fino i lg leon - je li taj xiaomi bolji od ovih lg-a?

Znam da sam dosadna ali vi ste stručnjaci ode a meni je zbunjoza u glavi.

HVALA 

11 godina
neaktivan

Premišljam se između lenovo k3 note(210 eura,2god garancija) i lg g2 sa njuškala približno ista cijena,savjet.

15 lenovo k3 note
4 lg g2

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
press kaže...

Lenovo K3 Note je odlican telefon i za cca 150$ stvarno je tesko naci bolji telefon!

13 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
molnyi kaže...

Za te pare (340$) se da uzet Oneplus One...

Što ste navalili na taj 1+1, mobitel je na papiru odličan ali u stvarnosti...hm..bolje pročitajte naš forum ili neki strani pa vidite jeli vam odgovara.

Šta mu fali? Imaju trenutno bug sa ekrano, koji su eto, danas ispravili sa novim update-om. Zašto nebi odgovarao? Mobitel je zvijer, svi koji ga imaju na forumu su prezadovoljni.

Bene docet, qui bene distinguit.
15 godina
neaktivan

U mobitelu se nalaze dvije kartice,Tele 2 i Vip, no ni za jednu od navedenih mreza nije moguce otvoriti APN postavke kako bi se upisali navedeni podaci? sto uciniti?

13 godina
neaktivan
perix231 kaže...

Mislim da je samo trebalo instalirati drivere za svoj mob na komp pa spojiti, a ne nositi na servis.

13 godina
tiapiakia kaže...

U mobitelu se nalaze dvije kartice,Tele 2 i Vip, no ni za jednu od navedenih mreza nije moguce otvoriti APN postavke kako bi se upisali navedeni podaci? sto uciniti?

probaj nazvati podršku da ti oni pošalju postavke sms-om koje se onda instaliraju.

battlelog pukycro
11 godina
neaktivan
hajduk1962 kaže...

Premišljam se između lenovo k3 note(210 eura,2god garancija) i lg g2 sa njuškala približno ista cijena,savjet.

Wolf79 kaže...
press kaže...

Lenovo K3 Note je odlican telefon i za cca 150$ stvarno je tesko naci bolji telefon!

@hajduk1962

zašto takva razlika u cijeni? (210 eura naspram 150 usd)

pogledaj na everbuying kao što wolf kaže

11 godina
neaktivan

Ovo je iz Španjolske s 2 god gar.

12 godina
neaktivan
hajduk1962 kaže...

Ovo je iz Španjolske s 2 god gar.

pošalji link stranice , da malo proućim

10 godina
neaktivan

Lenovo s60 sam odlucio kupiti. Bitno mi je da vrti video  na YouTubeu na visokoj kvaliteti bez stekanja i sluzit ce za ,surfanje internetom te dopisivanje. Dobar izbor ili ne?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice