Antutu nije neko mjerilo kako mobitel radi... RL performance se gleda a to se vidi tek nakon par mjeseci korištenja :)
Ja san reka da mob radi besprijekorno nakon 5 miseci a antutu je valjda pokazatelj nekog ku.... od čega je sastavljen
Antutu nije neko mjerilo kako mobitel radi... RL performance se gleda a to se vidi tek nakon par mjeseci korištenja :)
Ja san reka da mob radi besprijekorno nakon 5 miseci a antutu je valjda pokazatelj nekog ku.... od čega je sastavljen
Neka on pokazuje, pokazuju i razno razni kinezi oko 40 000 pa drek valjaju.Osobno sam vidio kako neki puno slabiji mobiteli rade brže nego ovi duplo jači... Tebi radi i to je dobro, ne kažem ja da je mobitel loš, samo taj antutu je postalo preveliko kur*enje...
Također dajem podršku ZOPO-u. Imam Zopo zp1000 već godinu dana, sve radi uredno, brzo i fluidno kao i kad je došao. Sa takvim octa core procesorom, nije ni potrebno 2 gb rama imat, samo nekima može smetat non-removable battery. Meni osobno ne. Kućište je metalno i iznimno kvalitetno, ne skliže se kao jeftina plastika i ugodno ga je držati u ruci. Pogotovo jer je slim model i jako elegantno to sve izgleda. Tako da ako se odlučiš na taj model sigurno nećeš pogriješiti 
Može preporuka za kineza do 200 eura,isporuka bi bila u njemačku,pa je dostava manja .Važna mi je brzina,5inča,ekran kamera nije najvažnija,(može i ebay,amazon)
Poštovanje ekipo,evo imam jednu molbu , ćerka od mog dobrog prijatelja odlućila kupiti kineza, pošto on zna da sam ja kupovao kineze i da sada imam kineza obratio mi se za pomoć , tj preporuku ali ja nisam neki veliki znalac već sam jednostavno čitajući ovdje komentare izabrao sebi zadnji mob i za sada sam super zadovoljan ( LENOVO A806 ) Tako da sam mu dao popis nekih firmi ( Xiaomi, Huawei, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL. OPPO,Asus ,Yiaju ) i stranica za kupnju. Njegova ćerka je ipak izabrala Elephone P5000 za 170 $ na Geekbuyingu , e sada bi pitao vas ako imate volje da me posavjetujete što da mu kažem , da li je to ok omjer uloženog i dobivenog ili za te pare ili malo više do 200$ dolara neto ( 250 sa PDV-om ) može dobiti bolji stroj i koji. Znam da davim da je takvih pitanja bilo već milion , ali zaista mi se ne da tražiti unazad u povijes , pa ako može neki konkretan savjet bio bih zaista zahvalan
se ne da tražiti unazad u povijes , pa ako može neki konkretan savjet bio bih zaista zahvalan
da sam na tvojem mjestu ja bi uzeo Lenovo K3 Note ili Meizu M1 Note, taj elephone neznam kakve je kvalitete, dečki će ti objasnit jel ti se isplati
Samo pročitaj postove sa ove posljenje strane i bit će ti jasno.
Nije vrag da ti se ni to ne da.
Ma bjezi od elephona, nemoj da se cura mora zaje*avat s software-skim greskama a ne daj boze i losijom kvalitetom da ju pogodi ..
Dobro je pala cijena ovom Hongmi-u 1S, istina, nije baš mlad al za one kojima to nije bitno, neloše(700-750kn)
Cekam ovaj mobitel od subote i vidim da ce biti dostavljen GLS-om pa se pitam dal oni dostvljaju subotom ili moram cekati ponedjeljak?
EDIT
Saznao sam da ne rade subotom,pa me zanima dali je moguce da osobno odem kod njih i preuzmem paket?
Njegova ćerka je ipak izabrala Elephone P5000 za 170 $ na Geekbuyingu , e sada bi pitao vas ako imate volje da me posavjetujete što da mu kažem , da li je to ok omjer uloženog i dobivenog ili za te pare ili malo više do 200$ dolara neto ( 250 sa PDV-om ) može dobiti bolji stroj i koji. Znam da davim da je takvih pitanja bilo već milion , ali zaista mi se ne da tražiti unazad u povijes , pa ako može neki konkretan savjet bio bih zaista zahvalan
Ja čekam da mi stigne taj Elephone P5000, naručio za prijatelja koji ga je baš njega htio zbog baterije, pa ćemo vidjeti kakav je... Ali ako ćeš ga naručivati uzmi s Coolicool jer vraćaju PDV, a ista je cijena kao na Geeku pa te ispadne na kraju cca 200 kn jeftinije... I imaj na umu da je vjerojatno vraški težak mobitel, znam po THL 4000...
Cekam ovaj mobitel od subote i vidim da ce biti dostavljen GLS-om pa se pitam dal oni dostvljaju subotom ili moram cekati ponedjeljak?
EDIT
Saznao sam da ne rade subotom,pa me zanima dali je moguce da osobno odem kod njih i preuzmem paket?
Moguće je preuzimanje kod njih.Šta si nestrpljiv toliko, trebao si znat da će tako bit kad naručuješ mob izvana. Strpljenje je majka mudrosti...
Koiko je ova stranica pouzdana, ima li tko taj mob http://www.wowshop.hr/doogee-dg280-black.html
Pouzdana je stranica. A o tom mobitelu... rekli smo već da se izbjegavaju dogee i slični...
Ljudi, sta mislite o Lenovo Vibe Z2 PRO ili o Lenovo Vibe Shot? :/ Jel neko imao Lenovo Vibe Z2 PRO? Da li moze da mi napise neke utiske?
Dobro je pala cijena ovom Hongmi-u 1S, istina, nije baš mlad al za one kojima to nije bitno, neloše(700-750kn)
http://www.mobicity.co.uk/phones/other-phones/xiaomi-hongmi-1s-8gb-quad-core-dual-white.html?___SID=U
Plus dostava oko 130kn.
Pozdrav ekipa,
Tražim jednu dobru dušu na ovom forumu pošto vidim da mnogi naručuju s gearbest-a.. Naravno cura bi htjela elephone w1 s gearbest-a, a ja nemam kreditnu karticu makar imam novaca na paypal-u,ali nemam dovoljno. Sada bih trebao ili da mi netko naruči s gearbest-a ili da mi prebaci par dolara na paypal.. Za uslugu plaćam pivu,kavu sok.. Ko šta pije... Hvala vam i dalje možemo preko PP-a,ili preko mob-a... 

Hehe, dobra im je druga promotivna fotk na reklami gdje piše: "Connection failed" :)
Moze link? Ovaj Lenovo je prejeftin 
Moze link? Ovaj Lenovo je prejeftin 
http://www.to2c.com/croatia-bih-warehouse-lenovo-k3-note.html
Trenutni bestbuy za ~100€, akcija neka, ljetna sniženja ? :)
Moj Ulefone bepro još uvijek šljaka jako dobro, ima li nešto bolje ?(ulefone je oko 115eur).

Kako je prejeftin kad inače košta cca 150$?
http://www.mobicity.co.uk/phones/other-phones/xiaomi-hongmi-1s-8gb-quad-core-dual-white.html?___SID=U
Plus dostava oko 130kn.
Što, sad i dostavu naplaćuju?
Odnosno, ni kuponi za besplatnu dostavu ne prolaze?

Kako je prejeftin kad inače košta cca 150$?
vidio sam
htio sam vidjeti što još ima u tom shop-u, a nisam imao link
Ima li kakav kinez sa 4,7-5 inčnim ekranom i baš dobrom kamerom?
To je dobra cijena iako je uređaj malo stariji.
Bok,zanima me vase misljenje o ovom mobitelu,gledao sam malo recenzije po youtube-u i cini mi se kao dosta dobar mob,ali zanima me ovo u vezi sim kartica, hoce li raditi nase sim kartice na njemu?
ima, gionee elifie e7 mini, na akciji ti je za samo 99$. već se danima vrtim oko njega, ali mi baterija baš nije nešto. možda se varam
Xiaomi Mi4 ili nešto povoljniji ZTE Nubia 5S