Windowsi 10 će još dugo vremena biti OS broj 2

poruka: 33
|
čitano: 4.579
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windowsi 10 će još dugo vremena biti OS broj 2".
17 godina
Re: Windowsi 10 će još dugo vremena biti OS broj 2
PlayMaker10 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Meni je Vista bila najdraži OS. Nikad problema sa njom, brza, pouzdana... Tri godine sam ju imao i prešao na Win7 koji je bio Vista "SP3" sa novim UIjem. Ništ posebno.

Baš zanimljivo šta su ljudi, isto razmišljamo, koristio sam XP, čim je Vista izašla prešao sam na nju iako su ju svi kritizirali nikad nisam imao problema čak niti bez SP-a a da ne govorim za SP 2, 7 je obična Vista SP3, ali ljudi ko ljudi 7 hvale kao da je ne znam šta a Vistu koja je isti OS su kritizirali. Ja niti sa jednim njihovim OS-om nisam imao nikakav problem ako je i bio to je bilo uvijek u driveru a nikad u samom operativnom sustavu.

Isto tako, nikakvih problema ni sa Vistom, ni sa sedmicom, osmicom itd... Zapravo lažem, na osmici, tj. 8.1, sam imao problem da Spore nije baš najbolje radio, igra se randomly kršila, nekada odmah po startu, nekada nakon 10-15 minuta. No osim toga sve štima.

Sada sam na desetci i isto tako sve štima. Jedina iritirajuća stvar je nemogućnost isključivanja automatskog update-a, ali i to se da rješiti sa malo kopanja po sustavu.

12 godina
odjavljen
Re: Windowsi 10 će još dugo vremena biti OS broj 2
steelman kaže...
Silwncer kaže...
steelman kaže...

Moj najveci problem s Windows 10 je da ima 2 razlicita control panela, jedan klasicni control panel a drugi ovaj settings, i sad kad trebas neku opciju moras oba dva trazit mislim koje nebuloze.

Klasični se već polako uklanja . 

Steta. Klasnicni je jedno 3 put bolji od ovoga novoga kaj se tice PC-a.

Ma ne isplati im se održavati 500k linija koda i jako je kompleksno. 

Pa dobro šta sad da se radi ehehehehe heheheheh
11 godina
Windowsi 10 će još dugo vremena biti OS broj 2

Za svaki slučaj:

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice