Prvo kopimističko vjenčanje zaključana tema

poruka: 299
|
čitano: 39.676
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prvo kopimističko vjenčanje".
14 godina
Re: Prvo kopimističko vjenčanje
syncmaster245b kaže...

George je po po tom pitanju bio prilicno jasan. Ne bih dodao nista.

Vjencanje ko vjencanje. Ljudi obuceni u svoja najboljaodijela i maskirani covjek u suknji. Ja ne vidim nikakvu razliku izmedju dosadasnje prakse.

Vjencanje je sakrament

Po krscantstvu sakrament je vidljivo dijelo nevidljive božije milosti

Znači da je tako iz vana svi obuceni i to ali iznutra nešto drugacije kada se oženiš vidjet ćeš

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
Obi Wan kaže...

ne bih ja bas rekao da je bog savrsen.

jer da je to istina, zasto postoje ratovi, posasti, prirodne katastrofe. to bih onda znacilo da nas je bog stvorio kao neki eksperiment da vidi kako se ponasamo u kojoj situaciji. u biti to bi znacilo da je bog igrac neke jako sofisticirane sim igre

De malo uzmi kakvu knjigu ili proguglaj o ratu, pošastima i prirodnim katastrofama, što su i kako nastaju, koji su im uzroci i sl. Ma što bi se ti zamarao kada se za sve može okriviti dežurnog krivca zv. Bog.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Obi Wan kaže...

nisi shvatio moj komentar. ne radi se ovdje o slobodno volji. radi se o tome da u principu boga nije bas briga sta se desava. jer da je bog savrsen ne bih sigurno dozvolio da toliko ljudi pogine u drugom svjetskom ratu ili da tsunami pobije onoliko ljudi koji je bio prije 5-6 godina. bar ako nista drugo tsunami nije povezan sa slobodnom voljom.

Bog nam je svima ponudio iPhone, ali neki su svojevoljno odbili njegov dar i uzeli alternative. A neki jednostavno nisu imali novaca pa su bili prisiljeni uzeti jeftine i lose kopije. No On nam svima daje priliku da se iskupimo. Oni koji nemaju novaca mogu uzeti stariji polovni model. No uvijek ima onih koji ce to odbiti i krenuti drugim putem... Mislis li da bi takve trebalo kazniti?

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

De malo uzmi kakvu knjigu ili proguglaj o ratu, pošastima i prirodnim katastrofama, što su i kako nastaju, koji su im uzroci i sl. Ma što bi se ti zamarao kada se za sve može okriviti dežurnog krivca zv. Bog.

tako je, vrag je kriv! a ne bog

ko ponavlja moje riječi jede govna iza peći
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Čekaj malo, zar nije bog svorio čovjeka na svoju sliku? Nemoj mi sad s tim forama prebacivanja loptice.. Ako je on sve stvorio, pa i čovjeka, tada je kriv po zapovjednoj odgovornosti barem. Na koju foru bog, pretpostavimo da postoji i da je stvorio čovjeka, nije dežurni krivac?

13 godina
neaktivan
Prvo kopimističko vjenčanje

Ja znam sve, tko me ne slijedi je heretik i treba bit pogubljen najgorom smrću.

sarcasm off

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
zelenbic kaže...

po bibliji 

biblija ne moze dokazati da je isus napravio vodu u vinu. u biti sve supernatural sheme ne mozes dokazati. dokazuje samo da su u to doba postojali ljudi o kojima se pise, obicaji u to doba i te stvari. dakle opet se vracamo na to da je to sve osobno uvjerenje. da je kojim slucajem umjesto biblije napisan LOTR ljudi bi sad vjerovali da je gandalf bog a sauron vrag.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
(s)izgoreo kaže...
boxer kaže...

Osjetim sarkazam, ali nisam mislio ni na njega, neka okrivi koga hoće.

@NJONJI - Možeš li staviti link na 2. i 3. sliku da ih vidimo uvećane, ovako se teško može pročitati, a zanima me baš što piše.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
(s)izgoreo kaže...
boxer kaže...

po bibliji isus, bog, w/e je pobijedio vraga, znaci on je ultimativna moc, tj. on je odgovoran. a buduci da bog sve vidi, valjda moze vidjeti sta vrag radi pa bi bilo fer da sprijeci prirodnu katastrofu...

16 godina
neaktivan
bed kaže...
boxer kaže...

Čekaj malo, zar nije bog svorio čovjeka na svoju sliku? Nemoj mi sad s tim forama prebacivanja loptice.. Ako je on sve stvorio, pa i čovjeka, tada je kriv po zapovjednoj odgovornosti barem. Na koju foru bog, pretpostavimo da postoji i da je stvorio čovjeka, nije dežurni krivac?

Evo kako Biblija odgovara na to pitanje:

Bog: "Stvorio sam vam savršene uvjete, slušajte me i živite odlično."

Ljudi: "Meh. Mi bi probali bez tebe."

Bog: "Ne bih preporučio, biti će vam užasno."

Ljudi: "Nemaš ti pojma stari, mi ćemo po svom'.

Bog: "Iskusite kako je to kad sami vladate nad sobom."

...

Današnja situacija.

Sad sam objasnio kako Kršćanstvo gleda na to. Malo jasnije?

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj od mene populističke komentare. Hvala.
14 godina
Obi Wan kaže...
(s)izgoreo kaže...
boxer kaže...

po bibliji isus, bog, w/e je pobijedio vraga, znaci on je ultimativna moc, tj. on je odgovoran. a buduci da bog sve vidi, valjda moze vidjeti sta vrag radi pa bi bilo fer da sprijeci prirodnu katastrofu...

aj ti bar malo procitaj bibliju nije bog pobijedio vraga nego se on odvojio od njega jer je htio biti glavni.

15 godina
zelenbic kaže...

po bibliji 

eno pogledaj gore opet moj post uploadao sam par slika...biblija vam služi kao "dokaz" mnogo toga, kao samo zato što je napisano znači da ima istine u tome ili da je to neki dokaz samo sebi, zašto bi to bilo realnije od Harry Pottera (7 knjiga naprema jedne), djeda mraza (neće doći do tebe ako ne vjeruješ) ili ne znam ni ja čega... odrastite...

Religije su nastale dijelom kako bi se objasnile neke pojave (zeus uzrukuje grmljavinu i munje, poseidon upravlja morem itd.), dijelom zbog straha od smrti, ali dijelom i kako bi onaj tko prodaje priču i postavio sebe na visoku poziciju (znate kakvu su moć "visoki svećenici" i slično imali u prošlosti) i dobijaju hrpu love i kontrolu (mogli nekoga dati smaknuti) ali kako ljudi se nebi pobunili jer to je lako protiv jednog čovjeka, no ako mu prodaš priču da to nije od tebe nego neka svemoćna sila koja će te kazniti i mučiti cijelu beskonačnost ako ne napraviš šta ti je taj svećenik rekao... svijet bez religija bi bio puno ljepši i tolerantiji svijet, nema allahu akhbar ili KKK ili ne znam ni ja šta osnovano i poduprto vjerskim izmišljotinama...

I to nebi bio besciljan život kao što neki kažu, baš naprotiv, cilj bi bio napredak čovječanstva i jednaka prava a ne nametanje stvari (ili osuda ili zabrana kao prava istospolnih parova - "neprirodnost" jer piše u knjizi) jer netko protumači neku knjigu ovako ili onako...

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
17 godina
zelenbic kaže...
Obi Wan kaže...
(s)izgoreo kaže...
boxer kaže...

aj ti bar malo procitaj bibliju nije bog pobijedio vraga nego se on odvojio od njega jer je htio biti glavni.

http://www.christianinconnect.com/ltdevdef.htm

15 godina
boxer kaže...

@NJONJI - Možeš li staviti link na 2. i 3. sliku da ih vidimo uvećane, ovako se teško može pročitati, a zanima me baš što piše.

2. se da pročitati ovako kad klikneš na nju, nema veće a treću ću sad pokušat ovdje staviti

Evo veća rezolucija na ovom linku

http://img546.imageshack.us/img546/8751/1336316214653.jpg

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 22:41 (njonji).
17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Vjencanje je sakrament

Po krscantstvu sakrament je vidljivo dijelo nevidljive božije milosti

Znači da je tako iz vana svi obuceni i to ali iznutra nešto drugacije kada se oženiš vidjet ćeš

koga je briga za kršćanski mambo-džambo?

tema je kopimističko vjenčanje, zašto spamaš?

Obi Wan kaže...

nemoj tako, isus sad plače na nebu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 22:40 ((s)izgoreo).
16 godina
odjavljen
kikicacool kaže...
MrBlc kaže...
TIR669 kaže...

I naravno tu je neizbježno pojavljivanje ateista koji smatraju sve nas kršćane, muslimane i općenito vjernike zatupljenima jer vjerujemo u nešto nedokazano, bla bla.

I naravno tu je neizbježno pojavljivanje vjernika koji smatraju da je samo njihova religija ispravna, a sve ostalo je preseravanje (eventualno prihvaćaju mogućnost da nešto ima i u ostalih par raširenijih religija da ne ispadu talibani, pardon, inkvizitori)!

Tko kaže da ne priznamo druge religije? Priznamo. Ali vjerujemo u svoga Boga, i ne smatramo ostale (pa i ateiste i agnostike) zatupljenima zbog njihovih uvjerenja.

Ne smatraju ni svi ateisti i agnostici vjernike zatucanima (osim onih par iznimaka koje zbog doslovnih svačanja svete knjige uspijevaju ignorirati znanstveno dokazane činjenice). Moj post je direktan odgovor onima kojima je bilo kakva usporedba ovih iz članka s njihovom religijom potpuna uvreda.

Budimo realni, ipak većina današnjih religija više naginje uvjerenjima nego vjerovanjima.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Random. kaže...

Sad ga i ti kakiš; pa bog je dao čovjeku manu, uvalio im mučki jabuku i zmiju i tko je tu kriv i odgovoran? Pitam ja tebe.. Kakvi su to savršeni uvjeti s zamkama? K'o ležeći policajci, samo vrebaju iz svakog grma da iskoče nemani i napasti u tom raju..

17 godina
bed kaže...
Random. kaže...

Sad ga i ti kakiš; pa bog je dao čovjeku manu, uvalio im mučki jabuku i zmiju i tko je tu kriv i odgovoran? Pitam ja tebe.. Kakvi su to savršeni uvjeti s zamkama? K'o ležeći policajci, samo vrebaju iz svakog grma da iskoče nemani i napasti u tom raju..

koliko je god ovo komicno, ima smisla.

14 godina
njonji kaže...
zelenbic kaže...

po bibliji 

eno pogledaj gore opet moj post uploadao sam par slika...biblija vam služi kao "dokaz" mnogo toga, kao samo zato što je napisano znači da ima istine u tome ili da je to neki dokaz samo sebi, zašto bi to bilo realnije od Harry Pottera (7 knjiga naprema jedne), djeda mraza (neće doći do tebe ako ne vjeruješ) ili ne znam ni ja čega... odrastite...

Religije su nastale dijelom kako bi se objasnile neke pojave (zeus uzrukuje grmljavinu i munje, poseidon upravlja morem itd.), dijelom zbog straha od smrti, ali dijelom i kako bi onaj tko prodaje priču i postavio sebe na visoku poziciju (znate kakvu su moć "visoki svećenici" i slično imali u prošlosti) i dobijaju hrpu love i kontrolu (mogli nekoga dati smaknuti) ali kako ljudi se nebi pobunili jer to je lako protiv jednog čovjeka, no ako mu prodaš priču da to nije od tebe nego neka svemoćna sila koja će te kazniti i mučiti cijelu beskonačnost ako ne napraviš šta ti je taj svećenik rekao... svijet bez religija bi bio puno ljepši i tolerantiji svijet, nema allahu akhbar ili KKK ili ne znam ni ja šta osnovano i poduprto vjerskim izmišljotinama...

I to nebi bio besciljan život kao što neki kažu, baš naprotiv, cilj bi bio napredak čovječanstva i jednaka prava a ne nametanje stvari (ili osuda ili zabrana kao prava istospolnih parova - "neprirodnost" jer piše u knjizi) jer netko protumači neku knjigu ovako ili onako...

biblija nije jedna knjiga znaci da nema jednog pisca nego je vise ljudi pisalo kroz godine i kako je KKK povezan sa krcanstvom?

16 godina
neaktivan
bed kaže...
Random. kaže...

To je jednostavan prikaz autoriteta. Sve sam ti stvorio, nemaš nikakvih briga, jedi što god hoćeš, idi gdje god hoćeš i živi vječno. Samo mi iskaži (dužno, zar ne?) poštovanje tako da poštuješ moju granicu - ne jedi s ovog drveta. Usput, prema Krćanstvu - nije im uvalio zmiju.

Did you know?  U Bibliji se nigdje ne spominje "jabuka", već "voće". Moglo je biti bilo koje voće koje raste na drvetu.

I kao što sam rekao - ne vjerujem ja u Boga zato što sam tako pročitao. Vjerujem jer sam promišljanjem došao do tog zaključka - da je zaista izvanredno što postojim. Ne znam, jeste li ikada razmišljali o tome što je uopće postojanje. Kako postojim? Kako postoji materija? Kako postoji energija? Osobni zaključak: Wow! Bog postoji.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj od mene populističke komentare. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 22:49 (Random.).
17 godina
zelenbic kaže...

biblija nije jedna knjiga znaci da nema jednog pisca nego je vise ljudi pisalo kroz godine i kako je KKK povezan sa krcanstvom?

http://en.wikipedia.org/wiki/Christian_terrorism

17 godina
bed kaže...
boxer kaže...

To pitanje je za onoga tko je uvjeren i vjeruje da je Bog stvorio čovjeka na svoju sliku, ja u to nisam uvjeren, odnosno da je čovjek prema svojoj fizionomiji i prirodi stvoren na sliku Boga. 

No ako bih komentirao na tvoju konstataciju i da pretpostavimo i da jeste čovjeka stvorio na svoju sliku, zašto bi uopće bio odgovoran za tvoje postupke jer si samosvjesno biće slobodne volje.

Ako je propisano ne ubij, ne ukradi itd, zašto bi Bog preuzeo odgovornost za tvoju slobodnu volju ako te je pretpostavimo i stvorio na svoju sliku?

Zanimljivo si pitanje postavio, no ja bih te isto tako pitao: Zašto je Bog stvorio ateista? Ispalo bi da je Bog kriv zato što ateista ne vjeruje u njega.

16 godina
odjavljen
zelenbic kaže...

Evo ja.
Uglavnom teroija velikog praska isto nije 100 posto[neradi mi tipka...]   dokazana kao ni teorija da je bog stvorio zemlju i ljude tako da nek svatko vjeruje u svoje inace bolje da admini lockaju temu da nebude prekasno

Ovo je najveća zabluda specijalnog tipa vjernika koji se*e po znanosti.

Nitko od znanstvenika ne vjeruje u teoriju velikog praska, već je uzimaju za najvjerojatniju teoriju jer ima najviše dokaza koji joj idu u prilog, a nema dokaza protiv teorije. Ako se pronađu dokazi protiv, ukoliko se teorija ne može modificirati na način da obuhvati nova saznjanja ona se odbacuje, u protivnom se prilagodi.

Da znanstvenici vjeruju u teoriju velikog praska ne bi se sad zamarali ubrzavanjem čestica u CERN-u, već bi rekli "to je tako i gotovo", kao što ti kažeš za svoja vjerovanja jer tako piše u bibliji.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
17 godina
boxer kaže...
bed kaže...
boxer kaže...

To pitanje je za onoga tko je uvjeren i vjeruje da je Bog stvorio čovjeka na svoju sliku, ja u to nisam uvjeren, odnosno da je čovjek prema svojoj fizionomiji i prirodi stvoren na sliku Boga. 

No ako bih komentirao na tvoju konstataciju i da pretpostavimo i da jeste čovjeka stvorio na svoju sliku, zašto bi uopće bio odgovoran za tvoje postupke jer si samosvjesno biće slobodne volje.

Ako je propisano ne ubij, ne ukradi itd, zašto bi Bog preuzeo odgovornost za tvoju slobodnu volju ako te je pretpostavimo i stvorio na svoju sliku?

Zanimljivo si pitanje postavio, no ja bih te isto tako pitao: Zašto je Bog stvorio ateista? Ispalo bi da je Bog kriv zato što ateista ne vjeruje u njega.

slobodna volja netko rece maloprije...

16 godina
neaktivan

Zeznuli ste, više nitko ne čita postove... Jer na prvoj stranici ima puno više TU/TD/Hvala nego u ovim zadnjim postovima.  {#}

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

To je jednostavan prikaz autoriteta. Sve sam ti stvorio, nemaš nikakvih briga, jedi što god hoćeš, idi gdje god hoćeš i živi vječno. Samo mi iskaži (dužno, zar ne?) poštovanje tako da poštuješ moju granicu - ne jedi s ovog drveta. Usput, prema Krrćanstvu - nije im uvalio zmiju.

Did you know?  U Bibliji se nigdje ne spominje "jabuka", već "voće". Moglo je biti bilo koje voće koje raste na drvetu.

ali kruška? (whatever) je fina i puna hranjivih tvari...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 22:52 ((s)izgoreo).
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Nije Bog stvorio ateista. Bog je stvorio ljudsko biće da slobodno odlučiti u koga (ne)će vjerovati

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina

Ezekiel 25:17. "The path of the righteous man is beset on all sides by the iniquities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is The Lord when I lay my vengeance upon you." I been saying that shit for years. And if you heard it, that meant your ass. I never gave much thought to what it meant. I just thought it was some cold-blooded shit to say to a motherfucker before I popped a cap in his ass. But I saw some shit this morning made me think twice. See, now I'm thinking, maybe it means you're the evil man, and I'm the righteous man, and Mr. 9 millimeter here, he's the shepherd protecting my righteous ass in the valley of darkness. Or it could mean you're the righteous man and I'm the shepherd and it's the world that's evil and selfish. I'd like that. But that shit ain't the truth. The truth is, you're the weak, and I'm the tyranny of evil men. But I'm trying, Ringo. I'm trying real hard to be the shepherd.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 22:59 (torrente).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Svi oni koji se drže neke od glavnih religije, a naročito kršćani i muslimani, najodgovorniji su za sva zla današnjeg čovječanstava.

Svim dovoljno inteligentnima to bi trebalo biti jasno.

8 2 hvala 1
17 godina
cuspajz kaže...
boxer kaže...

Nije Bog stvorio ateista. Bog je stvorio ljudsko biće da slobodno odlučiti u koga (ne)će vjerovati

vec kad govorimo o slobodnoj volji u krscanstvu je bas i nema. ako ne vjerujes ides u pakao i tu ces patit u najvecim mukama, bla,bla itd. dakle ako zelis bit u raju/cistilistu moras se ponasat onako kako ti ja kazem. (10 bozjih zapovijedi i te sheme). cisto sumnjam da bi netko volio patiti cijelu vjecnost. to je dakle ako si hardcore krscanin da se tako izrazim.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice