Neki će reći da sam sve ovo što ću napisati sve izmislio samo da dobijem jednu od igrica i da sam sebičan, znam da neki neće povjerovati u ovu priču, ali se nadam da ima i onih koji će vjerovati. Volio bih naravno dobit igricu, ali i ne moram. Ovo pišem da vidite kako ljudi tj. djeca s posebnim potrebama budu na računalu i igraju igrice. Ja sam dijete s posebnim potrebama koje sve razumije i zna moj najveći problem su ruke i jako volim biti na računalu i igrati igrice. Pitate se kako boravim na računalu? Imam posebno programiranu tipkovnicu sa pleksiglasom sa rupama da ne mogu stisnuti više tipki odjednom. Ima jako malo igrica koje mogu igrati zbog toga što u većini igrica je potreban miš. Igrice ne igram sam nego sa bratićem on igra ja gledam i to me čini sretnim. Ove slike smo snimili tako što je on igrao, a ja snimao.
jel taj ponedeljak 00:00 dode minutu nakon 23:59 10.07.2011 ili 11.07?
Nije ni bitno, vidiš da su Pirat i Chaky pomeli konkurenciju.
Evo jedan kolaž.
jel taj ponedeljak 00:00 dode minutu nakon 23:59 10.07.2011 ili 11.07?
Nije ni bitno, vidiš da su Pirat i Chaky pomeli konkurenciju.
Evo jedan kolaž.
Samo šta to nije njegov screen osim ako ne radi kod istočnjaka, ali......to je valjda to....... Možda sam trebao bacit sliku od kakve Megan Fox.......
P.S. - da opet ne dobijem po tamburi evo jedan SS..
Čestitamo dobitnicima nagrada:
Najviše TU dobio je pirat za sliku:
http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/osvoji-nagradu-screenshot-po-igra-po/2083131.aspx
Drugi po broju TU je Chaky za sliku:
http://www.bug.hr/forum/post/komentari-it-vijesti/osvoji-nagradu-screenshot-po-igra-po/2083127.aspx
Molio bih dobitnike da mi kroz pp pošalju ime i adresu na koju ćemo im poslati nagrade: DiRT 3, odnosno Operation Flashpoint Red River.
Malo si okasnio.
Znam ali eto neka se vidi
Znam ali eto neka se vidi
Ma bitno je sudjelovati hehehhee.

svaka cast pobjdeniku ::)D
A taman mislio reci, sada ce se vidjeti tko ima najvise multija Mada i to ne treba iskljuciti...
Kad ono oba dobitnika medju prvo troje koje postavilo SS...
Nisam igrao ovo, ali da sam na mjestu bugovaca, uzeo bi 10ak slikica sa najvise TU-ova i stavio ih na anketu da ljudi izaberu.
Ovako malo tko je pregledao dalje od prve stranice, ukljucujuci i mene.