Laserska britvica Skarp izbačena s Kickstartera

poruka: 27
|
čitano: 4.281
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Laserska britvica Skarp izbačena s Kickstartera".
14 godina
neaktivan

...bolje da nisu objavili ovaj "prototip"

Moj PC  
23 1 hvala 3
16 godina
neaktivan

kako i predvidjeh pri objavi "senzacionalne vijesti" - burek za naivne. no očito se budale i njihov novac brzo rastaju. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 18:58 (Ajar).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ahaaaa ...užas. ..kako ih nije sramota tražiti novac za ovo?...pa prije bih se sa krampom obrijao. .nije ni čudo što su ih izbacili!

2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Meni ovo na ovom video uopće ne izgleda kao da se brije laserom nego kao da se ova žica naprijed grije i tako reže dlake. Pa kod prvotne najave je bilo da neće biti nikakvog paljenja dlaka, a sad oni puste ovo.

3 1 hvala 0
17 godina

Samo dokaz kakve stvari skupljaju novce. Ponavlja se Tesla vs. Edisson i tu nista ne mozemo. Samo se izmislja topla voda, nikakve inovacije i jos gore ideje. 

[URL=http://www.speedtest.net/my-result/4701863672][IMG]http://www.speedtest.net/result/4701863672.png[/IMG][/URL]

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Imam potpunu vjeru u ovaj projekt, stoga sam narucio 4 britivice po iznimno povoljnoj cjeni. Inace u ovaj projekt je ukljcuen covjek koje je osmislio IPL tehnologiji.

Isto tako samo sam kupio cetiri kopije Star Citizena, da se nadje pod stare dane.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Laserska britvica Skarp izbačena s Kickstarter

Radije bi malu porezotinu imao od brijanja nego se sprzio s laserom. Meni ovo izgleda kao da se možeš spržiti. Opeklina iritira cijeli dan a porezotinu ne osjetim nakon pola minute.

Da je sigurno kao ovo možda bi i ja donirao.

Osim toga ljudi koji prezentiraju tu britvicu izgledaju kao da se niti ne briju.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 19:41 (77ari).
13 godina
neaktivan
Magnolia_fan kaže...

Imam potpunu vjeru u ovaj projekt, stoga sam narucio 4 britivice po iznimno povoljnoj cjeni. Inace u ovaj projekt je ukljcuen covjek koje je osmislio IPL tehnologiji.

Isto tako samo sam kupio cetiri kopije Star Citizena, da se nadje pod stare dane.

Preporučujem i magnetski pojas doktora Levina, Delimano neljepljivu tavu i sokovnik Majka Tajsona. 

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
16 godina

Kad se sa ovim obriješ do kraja već ti na drugoj strani ponovo izraste. Još na kraju sav smrdiš po spaljenim dlakama. 

Nemoj mi delimano tavu jer Stevo Karapandža kaže da je to fino onda znači da je tako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 19:47 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dečki nemojte tako...

ovo je možda prvi korak u revoluciji prelaska na Star Trek tehnologiju

zamislite samo da uspije, Gillete i Willkinson propadaju momentalno, jer jedna žileta traje dok si živ...

Ne znam za vas, ali od pojave i3, i5, i7 veće se godinama ne mićemo sa mjesta, treba nam nešto za korak naprijed, ako ništa drugo onda britvica

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Darky kaže...

Dečki nemojte tako...

ovo je možda prvi korak u revoluciji prelaska na Star Trek tehnologiju

zamislite samo da uspije, Gillete i Willkinson propadaju momentalno, jer jedna žileta traje dok si živ...

Ne znam za vas, ali od pojave i3, i5, i7 veće se godinama ne mićemo sa mjesta, treba nam nešto za korak naprijed, ako ništa drugo onda britvica

Je li tebi napredak samo novo ime? Želiš reći da samo i9 može biti napredak? 

I ne bih baš volio da Gillette propadne, sa svojih 30 tisuća zaposlenih hrane oko 100 tisuća usta. 

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
10 godina
neaktivan
Darky kaže...

da samo što ćeš morati kupovati baterije koje koštaju 100 kn za svakih par brijanja :D

10 godina
odjavljen

WTF?¹

¹ Možda bolje radi na dlakama koje se ne smije baš snimati u reklamne svrhe britvicâ?

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Odlican proizvod za ljude koji zele brijati svaku dlaku posebno... 30 sekundi... :D

Salu na stranu, vuce na scam. 

Ima dosta duga rasprava:

https://www.reddit.com/r/kickstarter/comments/3n59gt/scam_alert_the_wildly_successful_skarp_laser/

Ovaj komentar dosta objasnjava: https://www.reddit.com/r/kickstarter/comments/3n59gt/scam_alert_the_wildly_successful_skarp_laser/cvl5bq5

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 21:49 (dado).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

WTF?¹

¹ Možda bolje radi na dlakama koje se ne smije baš snimati u reklamne svrhe britvicâ?

Nisi li ti bila veliki agitator hrvatskog u prakticnoj primjeni? Naime kaj - kaze se ŠKK - šta koji...

Onjegin kaže...

Preporučujem i magnetski pojas doktora Levina, Delimano neljepljivu tavu i sokovnik Majka Tajsona. 

Alo, lakse malo, sokovnik je bio Đek Lelejnov, takve greske se ne toleriraju! :D

http://www.pci-z.com/
15 godina
neaktivan
Živo me se ebe... Ja već 20 godina imam bradu i trebaju mi samo škare / kosilica da je jednom tjedno skratim :-D

0 0 hvala 0
17 godina
Onjegin kaže...
Magnolia_fan kaže...

Sokovnik je bio od jack lalanne-a :D

PS - očito nisam pročitao post iznad već sam odmah morao reagirati na očitu grečku :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 21:58 (Bothari).
14 godina
neaktivan

Jednostavno neka se ljudi nauče brijati i gotovo. Svaki dan potrošim 2 minute i to je to i ne moram paziti da cu se sprziti ili nešto slično. A onaj tko ima urasle dlake i infekcije to zato jer se brije suprotno od smijera rasta dlake.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
15 godina
neaktivan

Još sam prije i bio skeptičan, a sada mi je upravo neugodno gledati ovaj video.

Totalno se ne brije zagrijanom žicom već diodicom sa strane 

SoSlI' bopummeH motlhbogh val.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
77ari kaže...

Jednostavno neka se ljudi nauče brijati i gotovo. Svaki dan potrošim 2 minute i to je to i ne moram paziti da cu se sprziti ili nešto slično. A onaj tko ima urasle dlake i infekcije to zato jer se brije suprotno od smijera rasta dlake.

Pa može se prvo obrijat (niz dlaku), stavit još malo pjene pa izbrijat (uz dlaku). Ali i tako se, ovisno o koži, može pojavit iritacija ako se izbrijavanje radi svaki dan ali i oni sa osjetljivom kožu to mogu povremeno radit po potrebi, recimo kod brijanja prije vjenčanja ili izlaska, jer se tako look bebine guze zadrži cijelu večer dok se drugima oko 2-3 sata ujutro već vidi one day shade isl. Mislim da se takvo izbrijavanje nakon brijanja radi i u profi brijačnicama. Još na kraju obrišu sa hladnim vlažnim ručnikom da se zatvore pore. Pa aftershave a ja stavljam niveu.

Inače, ontopic, bo sam se baš zagrijao za ovaj izum i nadam se da će bit na kraju kao na onom prvom videu. Nema opasnosti od lasera ako će bit onako da rade na određenim valnim duljinama, što je ono bilo

http://eu.battle.net/sc2/en/profile/294395/1/Chef/ http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Chef_cr0/
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 23:00 (KIKI3ooo).
14 godina
Po ovom videu, taman sam sutra gotov s brijanjem. Izgledalo je obečavajuće, no sad izgleda da je sranje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

užas, 

ja  u ovom videu niti ne vidim da laser išta brije.  Užas

Tipovi su se stvarno osramotili objavivši ovo, pa nije ni čudo da su svi tamo bradati .

16 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

WTF?¹

samo se ti drži voska i pincete. boli na trenutak ali te drži podalje od dadaizma i pobliže onih koji ti gravitiraju. 

p.s.: žali se jedna bugarska bacačica kladiva drugoj:

- počele su mi dlake rasti između dojki.

- ma nije to ništa. meni su već do pimpeka.

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 5:35 (Ajar).
16 godina
neaktivan

nije ni cudno da su ih izbacili sa kickstarter-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neka stave 4 laserske zrake na britvicu i malo pojačaju snagu i da vidiš kak će rezat...
I'm silicon-based life-form
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
kowach kaže...
Neka stave 4 laserske zrake na britvicu i malo pojačaju snagu i da vidiš kak će rezat...

Pa bude na kutiji, kao i cigaretama, pisalo: Brijanje može trajno oštetiti zdravlje.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
13 godina
neaktivan
77ari kaže...

Osim toga ljudi koji prezentiraju tu britvicu izgledaju kao da se niti ne briju.

Čekaju funkcionalan prototip 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice