neka ih samo napadaju, barem sam malo i učio pošto nije bilo neta
Ma garant im prije prdnuo neki gateway/dns, nego ddos , no kak god bilo, eto prilike i za besplatnu reklamu
meni isto nije radio internet,zvao sam ih i automat kaže da rješavaju problem...rreko kako znaju
inače meni je javlljallo grešku sa DNS serverom
A ja ga takorekuć prespavao!
Da nije ovih objava, ne bih pojma imao o ičemu, obzirom sam bio od 14.00 pa do nekih 18.00 svud i svakud osim na netu.

sad ih trebamo kolektivno tuzit, kao sto nam opale kamate ako zakasnis sa placanjem racuna 1 minutu
dok zbog njih nisam imao pristup internetu izgubio sam 600 milijardi eura, kraj price.
uvjerljivo najskuplji, najbezobrazniji, najbahatiji provajder
Prije je problem u njima,a ne u DDoS-u,najlakše je DDoS okriviti.
Izgorili dao bog...s obzirom da otpuštaju sve više koliko-toliko iskusne ljude kako bi zaposlili "jeftine" studente na bitnim tehničkim pozicijama, bolje nisu ni zaslužili...
i mislio sam da je neki problem... 'The DNS server isn't responding'
ako je to bio napad na njih,onda mora da je neki ogorčeni korisnik koji još nema optiku ili ima loši adsl
ako je to bio napad na njih,onda mora da je neki ogorčeni korisnik koji još nema optiku ili ima loši adsl
Znači snizili smo vjerojatnost na 99.99% korisnika T-Com usluga.
sad ih trebamo kolektivno tuzit, kao sto nam opale kamate ako zakasnis sa placanjem racuna 1 minutu
dok zbog njih nisam imao pristup internetu izgubio sam 600 milijardi eura, kraj price.
uvjerljivo najskuplji, najbezobrazniji, najbahatiji provajder
Imam pretplatu tamo,sve ok,mislim bilo bi lijepo da je cijena niža,naravno :)
Prije je problem u njima,a ne u DDoS-u,najlakše je DDoS okriviti.
Izgorili dao bog...s obzirom da otpuštaju sve više koliko-toliko iskusne ljude kako bi zaposlili "jeftine" studente na bitnim tehničkim pozicijama, bolje nisu ni zaslužili...
Ma garant im prije prdnuo neki gateway/dns, nego ddos , no kak god bilo, eto prilike i za besplatnu reklamu
problem sigurno,ali ljudi koji rade na održavanju večinom nemaju pojma o poslu koji trebaju raditi
pošto je cilj samo što veća zarada i što manje zaposlenih,ali bitno da direktori imaju velike plače.
Znači snizili smo vjerojatnost na 99.99% korisnika T-Com usluga.
99.99 % hahaha odlično i svakodnevno naglašavaju da taj postotak smanjuju
Pandza jel ti znaju u firmi za tvoj "nesluzbeni" odnos prema korisnicima?
Ako je i bio neki DDoS napad, ne kužim zakaj onda bilo ko spominje neki hakerski napad.Pa od kad to DDoS spada u klasičan hakerski napad fučkaj ga.Ja bi rekel da je bilo u pitanju nekaj od ove dvije kombinacije.
http://www.vecernji.hr/techno/ht-objavio-imamo-prijavljene-poteskoce-s-uslugama-988208
1. Neki tehnički kvar na T-Štot tehnikalijama
2. Neimenovani ljutiti hrvatski tajkun je naručio DDoS iz Kine, kaj moš čovjeku je skroz puko film od natezanja sa T-Šrot i njegovim uslugama
Nisam iskusio nikakve probleme. Hvala, OpenDNS.
S obzirom na kvalitetu veze i brzinu izgleda da su pod non-stop napadima...
I da,zakasnio sam par puta,koliko sam dobio na inače račun od 190kn?
Dobio sam 0,68 lipa na dva dana..
- Ovo je normalna kamata/zakašnjenje. Zašto ista stvar ne vrijedi za sve i u suprotnom smjeru? Tehnički vidimo da znaju/mogu precizno izračunati.
... koliko su oni tebi isplatili za nedostupnost usluge?
Čuj DDOS.
Malo snijega palo, a kažu DDOS.
Nesposbnost, nesposobnost.
A možda je opet netko išo orati na polje pa je isčupao kabla. Ni prvi ni zadnji put.
Dajem 1000kn u prilog napadaču.
Čistačica isključila neki Cisco iz struje jer joj je trebalo za usisavač... Kakav DDoS...
Čistačica isključila neki Cisco iz struje jer joj je trebalo za usisavač... Kakav DDoS...
Cisco? To MikroTika nije videlo..
kakav napad, pa meni malo malo puca net, na to smo navikli, samo su tražili da povećamo brzinu, nakon čega je sve radilo kako treba 2 mjeseca ..... te sad opet sve po starom....
uvijek u isto vrijeme...... meni sasvim normalno.....
Upoce nije rijeseno.Da ne koristim googleov dns bija bi izoliran -.-
Proba sam pingat sve njihove dns-ove i 0 bodova.
Ja se družio sa svojima, baki uljepšo dan jer sam cijeli dan bio s njom, majka i ćaća se raspričali.. generalno fini neki ljudi
Ja mislim da si ti najbolje opisao t-com,tvoj post je jednostavno genialan
A oni nisu ni culi za Cisco imaju one jeftine za 10 kn.
ima tu po trešnjevki takvih dežurnih ekipa koje otklanjaju kvar na terenu koliko hoćeš. samo ih mi zovemo badelovim manekenima i marljivo rade pred dućanima u svako doba dana.
Ja sam prebacio na google-ove dns-ove i radilo je.
Zna se to ponekad dogoditi, ništa strašno...
Pobogu,studenti rade samo na CC-u.Jedino dobri se premjesti na druge grane,
ako se iskažu naravno.
Ne, ne rade samo tamo...imam enformacije iz prve ruke/usta...
frend radi u tehničkoj tamo i kaže da šutiraju ljude koji rade cijele živote tamo jer im je lakše dat minimalac studentu da održava stanje normalno kolko-tolko pa ako nešto i rokne, imaju 2-3 iskusna tehničara koji riješe.
Ne, ne rade samo tamo...imam enformacije iz prve ruke/usta...
frend radi u tehničkoj tamo i kaže da šutiraju ljude koji rade cijele živote tamo jer im je lakše dat minimalac studentu da održava stanje normalno kolko-tolko pa ako nešto i rokne, imaju 2-3 iskusna tehničara koji riješe.
U održavanju glavnih sustava nema nikakvih studenata, kao što imaju i svojih dobrih ljudi te ugovorenih firmi.