Kao što sam i gore napisao , fragmentacija ? Oni se ponašaju kao da su svi android telefoni njihovi http://www.phonearena.com/news/Well-get-a-major-Android-release-every-year-from-now-on-Android-M-tomorrow-Android-N-in-2016_id69709
Iskreno ne vidim smisao u tome jednogodišnjem ciklusu izbacivanja "major" verzije androida. "Jadnici" su jedva izbacili do nedavno lolipop na svoje uređaje ( neki se još bore ) a već stiže sljedeća verzija.Mislim da će se to odraziti opet na onu priču kako će samo zadnji flagship dobiti update(čak sam se iskreno ove godine i začudio lolipop ima m7,8,9, s4,5,6, z,z1,z2,z3). Project volta , material design , sve su to bile glavne stavke koje se iskreno nisu ni ostvarile. Možda se i varam , ali iz iskustva (n5 , s4 ) ljudi su bili sretni kad bi ostvarili sot na lolipopu jednak onom na kitkatu , Wifi problemi,memory leak.Volim nove verzije stvari,dosta sam beta romova na xda i testirao samo imam osjećaj da se prelazi na novu stvar a ni trenutna nije baš na stabilnim nogama.