Znaci cijena proteina je cisti bezobrazluk u nasim poslovnicama. Prije par godina sam uvijek kupovao 5kg proteina za oko 500kn i onda kad sam se vratio u teretanu prosle godine kupio sam 5kg za oko 700kn. Sad opet idem si idem uzeti proteine kad ono nema vise 5kg vec 4.5kg i digli su cijenu preko 900kn. Znaci koji k u godini dana digli za 200kn i smanjili za 0.5kg. Da li znate neku stranicu otkud bi mogao jeftinije kupiti proteine jer 900kn mi je previse pogotovo kad znam da sam prosle godine platio 700kn
https://shopbuilder.hr/koncentrati-proteina-sirutke-whey/builder-100-whey-1-kg-p16152
imas i pack od 4 komada, ali radje si prvo uzmi od cokolade samo jedan gore od cokolade ili uzmi onu malu vrecicu od 28g da vidis da li ti odgovara okus, meni je samo ok.
lakse zmuckat whey za veceru nego opet peci meso. a bome i jaja su dosta poskupila sad su koliko, preko 2kune + jedno jaje i to ono manje, da se nac za 1.5kn na akciji
:D, ja jedem whey na nacin da dodam mjericu wheya u zdjelicu i onda promjesam sa malo vode ili mlijeka da dobijem guscu smjesu, i tako pojedem.

Ništa ne ostavljam nezavrš