LG KC 550 Orsay

poruka: 17
|
čitano: 14.016
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG KC 550 Orsay".
16 godina
neaktivan
LG KC 550 Orsay

Jako dobar mobitel. Kupio   sam ga u t-mobileu za 1kn u tarifi 150.

softver - jako brz i jednostavan

kamera - kvalitetne slike, dobra bljeskalica

ekran - 2.4" 240x320, nije bas dobar u jako osvjtljenoj prostoriji

preporucujem ga svima koji zele jednostavan mob s dobrom kamerom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: LG KC 550 Orsay

Imam LG KC 550 od siječnja 09. i vrlo sam nezadovoljan trajanjem baterije. Kada ga napunim i koristim vrlo malo(2-3 poziva dnevno) baterija se potpuno isprazni za 3 dana. (ugasi se). Reklamirao sam ga i stvar se nije promjenila. Molim da netko ko ima iskustvo sa ovim modelom podijeli to samnom.

16 godina
neaktivan

Najveci problem LG mobitela je sigurno losa baterija..........ja i moj drug imamo LG telefone(nije ovaj KC550) i obadvojici smeta losa baterija.....inace kao telefoni LG su super   uradjeni ,super grafika,kamera,aplikacije ali nedostaje dobra baterija

16 godina
neaktivan
LG KC 550 Orsay

meni baterija traje 2 dana. slusam muziku 1 sat svaki dan pregledavam slike i video itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zavisi od telefona do telefona...............ja govorim uopste za LG baterije a to je da su slabe

16 godina
neaktivan
LG KC 550 Orsay

pa ja osobno nikad nisam imao problema s LG Baterijama. imam wiewty, chocolate i orsay i sve baterije traju jako dugo....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG KC 550 Orsay

LJUDI DAJTE MI MOLIM VAS RECITE KAJ TREBAM NAPRAVIT,KAD SI PREBACUJEM MUZIKU ILI SLIKE PREK USB-A SA KOMPA DA MI SE AUTOMATSKI PREBACI NA KARTICU?!?!?!? MOLIM VAS POMAGAJTE!! KONTAKTIRAJTE NA : playmaker_7@hotmail.com UNAPRIJED ZAHVALJUJEM!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG KC 550 Orsay

JEL BOLJI ORSAY ILI COOKIE'???(JEL IMA NEKI BOLJI MOB..KOJI SE OŽE KUPII ZA CIJENU MNIŽU OD 1000 KN)????

keep smileing

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
little miss lollypop kaže...

JEL BOLJI ORSAY ILI COOKIE'???(JEL IMA NEKI BOLJI MOB..KOJI SE OŽE KUPII ZA CIJENU MNIŽU OD 1000 KN)????

Ovisi sta zelis?Kamera? Muzika? Samo za poruke i pozive?

16 godina
neaktivan

zanima me kamera...(ne planiram stalno nosit fotić sa sobom)..i za glazbu..da ima dosta memorije al opet da za 1,5 godinu ne ostari...(malo moderniji)..Cool

keep smileing
16 godina
neaktivan

zanima me kamera...(ne planiram stalno nosit fotić sa sobom)..i za glazbu..da ima dosta memorije al opet da za 1,5 godinu ne ostari...(malo moderniji)..Cool

Ako hoces LG ja imam i viewty i orsay, oba dva su super. viewty ima vise funkcija kamere ali orsay ima kvalitetnije slike. Viewty je vise sminkerski, ako zelis bas touch onda viewty, ali bilo koji odaberes neces pogrijesiti.

15 godina
neaktivan
LG KC 550 Orsay

Jel mi može itko reć da li je imo ovakav problem sa mobitelom naime MOJ KC 550 gubi mu se slika na displeju često zna kad ga otvorim onako klizno slika bude pola pola na displeju

ono di piše datum i kolko je sati to mi stoi na pola displeja a ono kolko baterija još traje na dnu displeja čak se znalo dešavat da se slika prilikom otvaranja pojavi u negativu bio sam ga ugasio i sad na kraju displej uopće ne reagira on svjetli al nema uopče boje ni pozadine nema ničega a on radi čuju se jedino oni zvukovi što kad ka sklopiš ili otvoriš tak da neznam šta mu je točno jel displej riknuo ili nešt drugo jest da sam nedavno sa njim na koristio sam ga kratko na hladnoći na -17 je bio 10 tak skundi e sad valjda mu je to nešt napravilo

Jura
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
odgovorite tko zna šta je molim vas
Jura
16 godina
protjeran

Uzmi LG GT500 5.0 kamera dobiš 2 gige memorijsku s touch screeanom je! ja sam ga planiro uzet ali odusto sam jer do 4 mjeseca če valjda noki-i 5800 xm past cjena na 400-500kn u flex 150 produženje ugovora na 24 mjeseca!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
15 godina
protjeran

Probaj nadograditi firmware (ja sad svoj popravljam tako) ako sam neuspiješ vodi na servis (ako je softwerski problem možeš i sam popraviti al ako je upitanju hardver onda jedino servis Mršti se)

16 godina
neaktivan
LG KC 550 Orsay

isti problem sam imao sa mobom i riješio ga u jamstvenom roku u servisu...nadogradili firmwire i mijenjali neki flex navigacijaske tipke i to je to...umalo zaboravih: i nekakvu foliju su mijenjali...danas mjesec dana nakon isteka jamstva ista stvar i isti problem...display u banani,scramblana slika,sve nešto ljubičsto,silika premiješana gore dolje...idem ujutro kod lokalnog majstora za mobitele da čujem što veli,ako ne može on ništ a onda opet slanje u servis,a zadnji put čekao mob sa servisa dobrih 37 dana....da ga zapalim i kupim novi???? Nikad više LG

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 22:52 (BoL).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LG KC 550 Orsay

bio danas kod lokalnog meštra od mobitela.Kaže da se folija sa kontaktima doslovno precvika preko ruba ekrana prilikom pritiskanja onih nekoliko tipkica...stavit će novu foliju i zalijepiti preko nje SELOTEJP ili IZOLIR TRAKU da spriječi habanje.140Kn

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice