T-Com je došao do prizemlja naše zgrade s optikom prije godinu i pol, pa smo zaglavili u tome da nismo dali kanalice, a oni nisu htjeli kroz naše bužire prolazit.
Prije 15 dana smo o vlastitom trošku razvukli instalacije od stanova do prizemlja, tik do te njihove kutije, rekli su nam da treba single mode optika, tako smo i napravili.
Sad.. tcom govori kako moraju "zgradu prijaviti na HAKOM" i da će to trajat neko vrijeme. Iskon, A1 kažu da optika nije dostupna (valjda jer je t-com nije označio kao dostupnu), a Telemach kaže da je dostupna i da oni mogu bez problema provesti uključenje. Naravno, to govori tip iz prodaje, kao što mi je i t-com prije godinu dana govorio da je dostupna, a mi bismo svaki put zaglavili na problemu kanalice/bužiri.
Pošto je t-com u procesu "prijavljivanja na HAKOM" mogu li ja prihvatiti ponudu Telemacha, pa se oni spoje preko, pretpostavljam t-comovog kabla od stupa do prizemlja zgrade i naših instalacija iz stanova do prizemlja ili moram čekati da t-com to dovrši?