Kad recimo igram seasons i izmijesam igrace recimo Ronalda na ST a Bezemu na LW ,sta bude sa chem ?
Dogodi se isto što i u stvarnosti. Nije im prirodna pozicija i ne igraju je toliko dobro. Sa chemistry se ne dogodi ništa jer u Seasons nema toga.
Svaka pozicija zahtijeva neke određene atribute kojima igrači dolaze do izražaja, ali mislim da u Fifi Ronaldo može biti puno korisniji u špici nego u stvarnosti. Brz je za neke lopte u prostor, ima dobar šut, solidnu skok igru, jak je... Benzema na krilu već puno teže, nema brzinu, agilnost, dribling pa mislim da je poprilično beskoristan bilo gdje osim u špici.
Nikako da naucim driblinge ,jbg ,pa onda mi je Ronaldo na krilu skoro pa van igre .
Nemoj ih učiti.
Moj savjet ti je da probaš odigrati dupli pas sa Kroosom ili tko već ti je lijevi veznjak, dat Ronaldu u for i koristiti desni analog kad trčiš po boku s njim. Dvaput u smjeru u kojem trčiš i već si kod šesnaesterca. Onda ili ubacuješ (ja često koristim oštar centaršut, dva puta kocka) ili driblaš prema unutra i namještaš se na udarac. Bez ikakvih fensi driblinga, eventualno opet desni analog u smjeru di hoćeš da si gurne loptu. Nije Ronaldo ni u stvarnosti neki dribler, više se oslanja na brzinu.
Kad igram igram uglavnom sa Milanom i Liverpool,Real sam isto probao ali stavim Ronalda i Balea na ST a Benzemu na CAM ! Jbg bez veze ali ....

. Sad sam update win i dalje nisam resio onaj problem sa trzanjem, ova fifa je puna bagova, nemam reci.
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.