FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 649.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...

Kad recimo igram seasons i izmijesam igrace recimo Ronalda na ST a Bezemu na LW ,sta bude sa chem ?

Dogodi se isto što i u stvarnosti. Nije im prirodna pozicija i ne igraju je toliko dobro. Sa chemistry se ne dogodi ništa jer u Seasons nema toga.

Svaka pozicija zahtijeva neke određene atribute kojima igrači dolaze do izražaja, ali mislim da u Fifi Ronaldo može biti puno korisniji u špici nego u stvarnosti. Brz je za neke lopte u prostor, ima dobar šut, solidnu skok igru, jak je... Benzema na krilu već puno teže, nema brzinu, agilnost, dribling pa mislim da je poprilično beskoristan bilo gdje osim u špici.

Nikako da naucim driblinge ,jbg ,pa onda mi je Ronaldo na krilu skoro pa van igre .

Nemoj ih učiti. 

Moj savjet ti je da probaš odigrati dupli pas sa Kroosom ili tko već ti je lijevi veznjak, dat Ronaldu u for i koristiti desni analog kad trčiš po boku s njim. Dvaput u smjeru u kojem trčiš i već si kod šesnaesterca. Onda ili ubacuješ (ja često koristim oštar centaršut, dva puta kocka) ili driblaš prema unutra i namještaš se na udarac. Bez ikakvih fensi driblinga, eventualno opet desni analog u smjeru di hoćeš da si gurne loptu. Nije Ronaldo ni u stvarnosti neki dribler, više se oslanja na brzinu.

Kad igram igram uglavnom sa Milanom i Liverpool,Real sam isto probao ali stavim Ronalda i Balea na ST a Benzemu na CAM ! Jbg bez veze ali ....

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
FIFA 16

Da li se ikom desava nekad lag online, ono svakih mozda 5-10 sekundi igra secne, zastane na mozda pola sekunde i krace, al secka i jako je iritantno, samo online. Ovo mi se vec dugo desava pa onda jedno vreme radi sve super, pa opet se pojavi i tako u krug, cetovao sam sa ovima iz EA ali nemaju oni pojma realno, sta god su mi predlozili nije pomoglo. Pa eto ako je neko imao iskustva sa tim bio bih mu zahvalan da mi pomogne.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ruya kaže...

Da li se ikom desava nekad lag online, ono svakih mozda 5-10 sekundi igra secne, zastane na mozda pola sekunde i krace, al secka i jako je iritantno, samo online. Ovo mi se vec dugo desava pa onda jedno vreme radi sve super, pa opet se pojavi i tako u krug, cetovao sam sa ovima iz EA ali nemaju oni pojma realno, sta god su mi predlozili nije pomoglo. Pa eto ako je neko imao iskustva sa tim bio bih mu zahvalan da mi pomogne.

Jesi lockao FPS na 60 ili si pustio koliko ide u postavkama?

Ako nisi, lockaj na 60 FPS-a.

[19xx] 4ntraks
17 godina
soft kaže...
mackocicko2004 kaže...

Imam 50 k ,da li mogu nekog " obojenog "  napadaca da kupim iZ Bundes ,Engleske ili Italijanske lige ?

Ili bar nekog CM ,CAM ?!

U formaciji s lažnom devetkom dobro je da LW, RW i CM imaju  w/r  high/medium. Imao sam jedno vrijeme talijane s Perišićem na CF i mogu reći da mi je bio u top 3 u ovoj fifi na toj poziciji. Na RW mi je Candreva bez premca. Na LW nije neki izbor ali ja bih pogledao Shaarawya, Bonaventuru ili Mertensa, pogotovo sada kada im IF i SIF kartice nemaju neku vrijednost.. Sredina terena kod talijana je odlična ove godine tako da je izbor stvar ukusa, baš kao i CB pozicija....

10 godina
protjeran
movie kaže...
soft kaže...
mackocicko2004 kaže...

Imam 50 k ,da li mogu nekog " obojenog "  napadaca da kupim iZ Bundes ,Engleske ili Italijanske lige ?

Ili bar nekog CM ,CAM ?!

U formaciji s lažnom devetkom dobro je da LW, RW i CM imaju  w/r  high/medium. Imao sam jedno vrijeme talijane s Perišićem na CF i mogu reći da mi je bio u top 3 u ovoj fifi na toj poziciji. Na RW mi je Candreva bez premca. Na LW nije neki izbor ali ja bih pogledao Shaarawya, Bonaventuru ili Mertensa, pogotovo sada kada im IF i SIF kartice nemaju neku vrijednost.. Sredina terena kod talijana je odlična ove godine tako da je izbor stvar ukusa, baš kao i CB pozicija....

Ima IF Verdy oko 22 k .

Kupio bih obicnog Reusa ali ne igram sa krilima ,jedini da ga stavim na ST ili da skupljam za Aguera .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 14:10 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ima IF Verdy oko 22 k .

Kupio bih obicnog Reusa ali ne igram sa krilima ,jedini da ga stavim na ST ili da skupljam za Aguera .

Mitraljezac je ku..c za tebe...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ima IF Verdy oko 22 k .

Mitraljezac je ku..c za tebe...

Mislis Nikoletina Bursac ?! :)

10 godina
Skilledžija kaže...
ruya kaže...

Jesi lockao FPS na 60 ili si pustio koliko ide u postavkama?

Ako nisi, lockaj na 60 FPS-a.

E jesam, uvek mi je na 60. Ne znam sta se dogadja tipa mesec dana sve ide super i od jednom pocne da koci samo online, juce se to ponovo pocelo desavati, odem update driver tj skinem ovaj zadnji, ali stvar je ista, pojma nemam do cega bi moglo da bude nisam pametan 

17 godina
FIFA 16
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
FIFA 16

BARCELONA je osvojila na prevaru!! :( :)

Jer dobar video?

0 5 hvala 0
11 godina
neaktivan
neo_jezic kaže...

Jer dobar video?

Nije. Naporan si.

10 godina
FIFA 16

Meni se posle ovog apdejta cini jos gori gejmplej . Sad sam update win i dalje nisam resio onaj problem sa trzanjem, ova fifa je puna bagova, nemam reci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Prvi put titula 7. div :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Prvi put titula 7.div . hahahahah

Stvarno sam Noobcina .

P.S. Kupio sam Aguera .Sada cu rokati sto vise online da nabijem broj tekmi bez obzira na rezultat .

Da se navikavam na pritisak. Kad bih nabio bar 500 online pa taman sve bile 6.-7. div.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 19:30 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Čestitke od srca <333

2027. godine osvojit ćeš fifa interactive world cup 

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 19:30 (hanteed).
10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

Čestitke od srca <333

Igrate vi po 10 i vise god pa opet ne znate ! hahahahahah

10 godina
protjeran
FIFA 16

Da li je moguce da neko ima ovakav tim ?Jedva me pobijedi 1:0 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Stara priča ali ne mogu neki puta podnijeti prevaru. Prvi gol mi zabije iz čistog prekršaja a drugi u 90 min iz čistog zaleđa. Lik cijelo vrijeme kao kamikaza klizi u igrače bez sankcija. Izigram ga i sam sam pred golmanom ali on ukliže s leđa i pobere mi igrača i nema penala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Stara priča ali ne mogu neki puta podnijeti prevaru. Prvi gol mi zabije iz čistog prekršaja a drugi u 90 min iz čistog zaleđa. Lik cijelo vrijeme kao kamikaza klizi u igrače bez sankcija. Izigram ga i sam sam pred golmanom ali on ukliže s leđa i pobere mi igrača i nema penala.

nekidan me tip rasturio 2:1... nije stao uklizavat nesto ne vjerojatno. sta je jos gore, kad ima loptu zna igrat, a onda kad je izgbi ko da ima 11 drogiranih arkanovaca. napokon mu u 70 sudac dosudi prvi crveni, a par minuta kasnije i drugi. uopce se to nije vidilo na terenu. i dalje nasrce ko imbecil. nista mu nisam mogo. ne znam jel to neki cit ili su postavke ali je posve nenormalno...

17 godina
jovial kaže...

nekidan me tip rasturio 2:1... nije stao uklizavat nesto ne vjerojatno. sta je jos gore, kad ima loptu zna igrat, a onda kad je izgbi ko da ima 11 drogiranih arkanovaca. napokon mu u 70 sudac dosudi prvi crveni, a par minuta kasnije i drugi. uopce se to nije vidilo na terenu. i dalje nasrce ko imbecil. nista mu nisam mogo. ne znam jel to neki cit ili su postavke ali je posve nenormalno...

Ja ti to isto ništa ne kužim. Statistički sam ga pomeo. Tako je bilo i na terenu a izgubio sam? Dva puta je puknio po golu i zabio dva gola. Ja 12 puta i golman mu čuda brani. Stative, prečke, ne svira mi penal. Od prve do zadnje minute samo uletava. Ebi ga, ne mogu ga svaki puta izbjeći no fascinantno je kako me pogodi bez prekršaja s leđa, s boka, od naprijed, iz svih smjerova? Ne kužim kakav je to nogomet gdje samo uletava ko kamikaza? Izgubio sam a zadovoljan sam jer sam ga pomeo s terena. Rađe ovako izgubim nego da dobijem kao on. Igram da se zabavim a ne da u grču samo radim destrukciju igre na terenu..

Neki dan sam isto igrao s nekim kretenom. Lik samo uletava, trga, baca. Na svakom mi je igraču. Nema igre. Malo me stislo i odem do wc i vratim se za par minuta i vidim lik zabio. Mislim si ajde, možda sada bude neke igre. Naravno parkirao bus i samo dere no do kraja mu zabijem 3 gola... ne kužim to? OK to je nogomet i sam biraš taktiku ali ovo je ebena igra i zabava. Ne pada mi na pamet igrati bunker. Uvijek igram ofenzivno. Naletim neki put na minu pa popijem par komada ali nema veze...

10 godina
protjeran
Sad sam pobijedio jednog 3:2,postena borba bila,gotovo da ni on ni ja nismo koristili sprint u napadu, samo sitan vez.Cisto nadmudrivanje.Da li se moze igrati i odbrana bez sprinta? Jasno kad nekoga cekas u zasjedi sa jockey ili mora running jockey? Sa time jos nisam nacisto?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
4-3-3 MAMA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Da li vam radi ona app za android fifa 16?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Kod mene radi.
10 godina
Radi sad i kod mene, nst mi nije htela ovih dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

Never discourage anyone who continually makes progress, no matter how slow. 

Recimo, mene možeš, ja nazadujem 

10 godina
protjeran

Neko nauci da igra za mjesec,dva,nekom treba duze...
Jedva sam komande pohvatao...
Za 10 god ako budem ziv bice napretka....

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 12:04 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Mislim da mi je ovo rekord u točnim dodavanjima i posjedu lopte. Lik je nakon 4 gola izašao iz igre...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
Mislim da mi je ovo rekord u točnim dodavanjima i posjedu lopte. Lik je nakon 4 gola izašao iz igre...

igras kao barca 

11 godina
neaktivan
movie kaže...

Gundogan rating 10. I onda nek netko kaže da igra nije realna 

Igračina, šteta što ga ozljede usporavaju 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice