FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 649.547
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
mackocicko2004 kaže...
The_K kaže...
mackocicko2004 kaže...

Imam 50 k ,da li mogu nekog " obojenog "  napadaca da kupim iZ Bundes ,Engleske ili Italijanske lige ?

Ili bar nekog CM ,CAM ?!

mozez uzet javier hernandeza totw za 22k

Sad imam Lewa i Aube( obicne kartice ) u napadu ,da li je ovaj bolji ?

Kako ti netko može reći je li ovaj bolji? Ovisi o stilu igre, što želiš od napadača i kako ti igraš? Meni je ove godine aubameyang totalno bezveze. Tebi je možda super...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...
The_K kaže...
mackocicko2004 kaže...

Imam 50 k ,da li mogu nekog " obojenog "  napadaca da kupim iZ Bundes ,Engleske ili Italijanske lige ?

Ili bar nekog CM ,CAM ?!

mozez uzet javier hernandeza totw za 22k

Sad imam Lewa i Aube( obicne kartice ) u napadu ,da li je ovaj bolji ?

Kako ti netko može reći je li ovaj bolji? Ovisi o stilu igre, što želiš od napadača i kako ti igraš? Meni je ove godine aubameyang totalno bezveze. Tebi je možda super...

Posto sam 6-7 div. stalno onda mi je Auba dobar ! :)

Kupio bih mozda Reusa ali ne igram te pozicije ,samo 4-1-2-1-2 (2)

Koliko je Pogbica ,mozda njega da uzmem ?

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
11 godina
neaktivan

Jesi ikad čuo za chemistry? Ako imaš Aubameyanga i Lewandowskog, onda valjda igraš Nijemce. Što će ti onda Pogba? 

Uzmi Gundogana ili Vidala. 

10 godina
protjeran
blowfish_cro kaže...

Jesi ikad čuo za chemistry? Ako imaš Aubameyanga i Lewandowskog, onda valjda igraš Nijemce. Što će ti onda Pogba? 

Vidala imam ,Gundogana takodje,doduse koristim Boatenga umjesto Gundogana .Imam 3 tima ,pa mi pase i Pogba u jednom od njih ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 8:29 (mackocicko2004).
13 godina
mackocicko2004 kaže...
Skilledžija kaže...

Nekakav update mi je sad skinulo za FIFU.

Jebat ću ih u pak ako su nešto sjebali - taman me krenulo :)

Dokle si dogurao ? :)

Dvije sezone za redom u 2. diviziji.

Malo mi je falilo da uđem u 1. diviziju.

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Kao početniku u modernim Fifa igrama baš mi je bezveze bila igra protiv protivnika koji igraju doboko sa zadnjoj liniji a ostave gore nekoliko igrača i nekad i tako rastegnuti uspiju pritiskati. Otkrio sam da utakmica ne djeluje toliko rastegnuto i bezveze u formaciji koju Fifa zove 4-3-3 u seasons modu a zapravo je 4-2-3-1 sa krilima maksimalno visoko i polušpicom. Isto tako otkrio sam da ako želite da vam ponašanje zadnje linije djeluje realno i kompaktno da je dobro koristit offisde trap u taktičkim postavkam.

Još sam skužio važnost korištenja slow driblinga sa r2 i l2 tipkama protiv presinga.

Igram na pc-u Futu igram prvu diviziju i u zadnje vrijeme uglavnom dobivam gold farming botove za protivnike, jel to normalno ili imam loš dns ranking ?

Žalim što nemam konzolu samo radi sportskih igra...

0 0 hvala 0
10 godina
Mark Robins kaže...

Kao početniku u modernim Fifa igrama baš mi je bezveze bila igra protiv protivnika koji igraju doboko sa zadnjoj liniji a ostave gore nekoliko igrača i nekad i tako rastegnuti uspiju pritiskati. Otkrio sam da utakmica ne djeluje toliko rastegnuto i bezveze u formaciji koju Fifa zove 4-3-3 u seasons modu a zapravo je 4-2-3-1 sa krilima maksimalno visoko i polušpicom. Isto tako otkrio sam da ako želite da vam ponašanje zadnje linije djeluje realno i kompaktno da je dobro koristit offisde trap u taktičkim postavkam.

Još sam skužio važnost korištenja slow driblinga sa r2 i l2 tipkama protiv presinga.

Igram na pc-u Futu igram prvu diviziju i u zadnje vrijeme uglavnom dobivam gold farming botove za protivnike, jel to normalno ili imam loš dns ranking ?

To ti je sve taktika, nekom je bzv 4-3-3, nekom 4-4-2, nekom 4-5-1 itd. itd... Nebi bilo zanimljivo da svi igraju sa istom formacijom i taktikom :)

BTW ja isto drzim duboko obranu ali bez pritiska (ne parkiram bus i ne ganjam po terenu ko vecina bugusera), najbolji lijek protiv soliranja i skillera jer ne ispadas visoko i ne moze ti se sjurit 1 na 1...

11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...

Vidala imam ,Gundogana takodje,doduse koristim Boatenga umjesto Gundogana .Imam 3 tima ,pa mi pase i Pogba u jednom od njih ! :)

Boateng ti igra što, veznjaka?

10 godina
protjeran

Da ,cm! Gustavo na cdm ( cm) i Vidal na cm.

Lew                    Aubame

Miler

Vidal                   Boateng

Gustavo

Schmelzer          Sokratis           Naldo     Piszchek

Leno

Ovako nekako ! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 10:07 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...
Skilledžija kaže...

Nekakav update mi je sad skinulo za FIFU.

Jebat ću ih u pak ako su nešto sjebali - taman me krenulo :)

Dokle si dogurao ? :)

Dvije sezone za redom u 2. diviziji.

Malo mi je falilo da uđem u 1. diviziju.

Svaka cast ,naucio si igrati .

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Sad je meni jasno zbog čega ti ne možeš proći tu sedmu diviziju. Dobro da ga nisi u špicu stavio.

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Shivi kaže...
Mark Robins kaže...

To ti je sve taktika, nekom je bzv 4-3-3, nekom 4-4-2, nekom 4-5-1 itd. itd... Nebi bilo zanimljivo da svi igraju sa istom formacijom i taktikom :)

BTW ja isto drzim duboko obranu ali bez pritiska (ne parkiram bus i ne ganjam po terenu ko vecina bugusera), najbolji lijek protiv soliranja i skillera jer ne ispadas visoko i ne moze ti se sjurit 1 na 1...

Cini mi se kad stavim na counter attack da je pritisak i agresija  na 20 ?! :)

Sad najcesce tako igram .

13 godina
mackocicko2004 kaže...

Zašto Boateng na CM??

Dosta su ti Vidal i Gustavo, ako ti je stalo do obrane samo.

Nemaš niti jednog u vezi "fantazistu".

Boatenga stavi umjesto Sokratisa, a gore Goetzea ili Alcantaru.

Alcantara ti ima odličan šut iz daleka. 

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
blowfish_cro kaže...

Sad je meni jasno zbog čega ti ne možeš proći tu sedmu diviziju. Dobro da ga nisi u špicu stavio.

Nemoj tako ,udjem ja u 6. ali ispadnem odmah ! hahahahahah

10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Zašto Boateng na CM??

Dosta su ti Vidal i Gustavo, ako ti je stalo do obrane samo.

Nemaš niti jednog u vezi "fantazistu".

Boatenga stavi umjesto Sokratisa, a gore Goetzea ili Alcantaru.

Alcantara ti ima odličan šut iz daleka. 

Ma nije Jérôme Boateng CB nego Kevin-Prince Boateng CM ! :)

Kad smo vec kod toga jedan prof. igrac stavlja na LB Pereyra tako da izgleda da to nema veze ko zna da igra :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 10:20 (mackocicko2004).
13 godina
mackocicko2004 kaže...

LOL

Bogami si nas zajebo :)

Dobar je Boateng onda na CM - mislim na Princa :)

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

LOL

Bogami si nas zajebo :)

Dobar je Boateng onda na CM - mislim na Princa :)

Meni je licno bolji nego Gundogan ,cak stavim i Junuzovica ponekad !

13 godina
mackocicko2004 kaže...

Ispočetka sam igrao s njim i bio mi je dobar.

Boateng - Junuzovič - Sio - to mi je bila vezna linija ispočetka u FIFI 16.

[19xx] 4ntraks
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ispočetka sam igrao s njim i bio mi je dobar.

Boateng - Junuzovič - Sio - to mi je bila vezna linija ispočetka u FIFI 16.

Nemam nekih ambicija za opstanak u 7. div. treba 3 pobjede tako da sam rasterecen . ! hahahhaha

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 10:31 (mackocicko2004).
15 godina
mackocicko2004 kaže...

Ili bar nekog CM ,CAM ?!

topla preporuka topla preporuka
13 godina
FIFA 16

Ovaj novi Perišić je neki dan išao za kikiriki pa sam si ga kupio :)

14 k buy now.

Sad imam 83 i 84 Perišića - ovog 83 sam platio 53 k :)

BTW

Potvrđujem da je 84 dobar!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
soft kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ili bar nekog CM ,CAM ?!

Nemam samo Celinija i Perisica ali sta cu kad ne igram te formacije sa krilima. Ne pasu mi .

Samo 4-1-2-1-2 (2) ili 4-4-1-1 ili nesto slicno sa 5 igraca u sredini .

Da znam koji skill za cut inside onda bi mozda imalo smisla 4-3-3 ,gledam sta drugi rade ,trce po krili pa ulaze ko zna ,

ko ne zna centrira pa sta bude . ! :)

Volim da se dodajem kroz sredinu ali tu je najgusce obicno ! hahahhah

Da mi je da prosto unesem loptu u gol. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 11:20 (mackocicko2004).
10 godina
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...
Mark Robins kaže...

Tako negdje je, nezz tocno... Ja sam FM skola pa si sam radim taktiku :) ugl. postavis si kako mislis da ti pase, probas 5-6 tekmi i vidis.. Ako gdje curi ili ako se ne snalazis promijenis pa ponovno probas...

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...
Mark Robins kaže...

Tako negdje je, nezz tocno... Ja sam FM skola pa si sam radim taktiku :) ugl. postavis si kako mislis da ti pase, probas 5-6 tekmi i vidis.. Ako gdje curi ili ako se ne snalazis promijenis pa ponovno probas...

U ovim visim div. mozes kako hoces da igras ,u nizim nisam bio ali mislim da treba mnogo vise opreza i taktike i svega . :)

Sinoc sam jednog pobijedio 4:0 u div, 7 , ne mogu reci da je bas zasluzeno ali jbg ,malo on nije imao srece malo ja vise .Realno je bilo mozda 2:0.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 11:07 (mackocicko2004).
15 godina
FIFA 16

Mozda mu boateng i nije najbolja opcija za cm pogotovo uz vidala i gustava. meni osobno vidal i kp boateng su zvijeri. A uz njih igram sa kagawom if jos kao fantazistom i covjek ubija. Ja cijelu ovu fifu igram npr sa reusom u spici, ili hazardom u drugoj ekipi. Isto tako dok sam igrao sa spanjolcima sam sub in bale-a na mjesto desnog beka uvijek jer covjek je zvijer. Takoder znao sam i robenna igrat kao cm/cam tako da te pozicije nemaju veze bitniji mu je work rate i ocjene(odes na futhead pa pogledas sta treba)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Kad recimo igram seasons i izmijesam igrace recimo Ronalda na ST a Bezemu na LW ,sta bude sa chem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Meni su skoro sva krila pretovrena u LF i RF i igram u formaciji bez krila, a ovi LF i RF su ili na ST pozicijama ili na LF i RF ako igram takvu formaciju.

Jedino s Brazilcima igram 4-3-3 sa klasičnim LW i RW pozicijama na kojima su Neymar i Costa jer mi tako odgovara.

Inače i ja volim u vezi makar jednog razbijača, ako ne dva, ali uvijek mora biti jedan CAM ili CM koji ima dobar pas, dribling i da je relativno precizan.

Najbolji igrač kojeg sam do sada probao, a probao sam svašta je De Bruyne - njega na CAM imam i to je zvjerka samo takva.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Kad recimo igram seasons i izmijesam igrace recimo Ronalda na ST a Bezemu na LW ,sta bude sa chem ?

Dogodi se isto što i u stvarnosti. Nije im prirodna pozicija i ne igraju je toliko dobro. Sa chemistry se ne dogodi ništa jer u Seasons nema toga.

Svaka pozicija zahtijeva neke određene atribute kojima igrači dolaze do izražaja, ali mislim da u Fifi Ronaldo može biti puno korisniji u špici nego u stvarnosti. Brz je za neke lopte u prostor, ima dobar šut, solidnu skok igru, jak je... Benzema na krilu već puno teže, nema brzinu, agilnost, dribling pa mislim da je poprilično beskoristan bilo gdje osim u špici.

10 godina
protjeran
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...

Dogodi se isto što i u stvarnosti. Nije im prirodna pozicija i ne igraju je toliko dobro. Sa chemistry se ne dogodi ništa jer u Seasons nema toga.

Svaka pozicija zahtijeva neke određene atribute kojima igrači dolaze do izražaja, ali mislim da u Fifi Ronaldo može biti puno korisniji u špici nego u stvarnosti. Brz je za neke lopte u prostor, ima dobar šut, solidnu skok igru, jak je... Benzema na krilu već puno teže, nema brzinu, agilnost, dribling pa mislim da je poprilično beskoristan bilo gdje osim u špici.

Nikako da naucim driblinge ,jbg ,pa onda mi je Ronaldo na krilu skoro pa van igre .

11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nikako da naucim driblinge ,jbg ,pa onda mi je Ronaldo na krilu skoro pa van igre .

Nemoj ih učiti. 

Moj savjet ti je da probaš odigrati dupli pas sa Kroosom ili tko već ti je lijevi veznjak, dat Ronaldu u for i koristiti desni analog kad trčiš po boku s njim. Dvaput u smjeru u kojem trčiš i već si kod šesnaesterca. Onda ili ubacuješ (ja često koristim oštar centaršut, dva puta kocka) ili driblaš prema unutra i namještaš se na udarac. Bez ikakvih fensi driblinga, eventualno opet desni analog u smjeru di hoćeš da si gurne loptu. Nije Ronaldo ni u stvarnosti neki dribler, više se oslanja na brzinu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice