Pa u 10-20 sati pokupiš kako treba letjeti. Skužiš 309 brzinu, to govorim. Upravljanje avionom nije neki problem kad nema nekih finesa dodatnih kao u simulacijama. Kasnije samo dobiješ malo više osječaj za brzinu pa ne moraš ni gledati, plus još imaš i air radar koji ti pomaže.
Dobro kužim to, ali barem BF1 je otišao od toga lock on sranja, a puške pucaju po metak, a one automatske su slabe na daljinu. Isto treba navikavanja na njih i iskusnije će uvije dobit. Beta je bila puna noobova i zato se moglo tolko klati. Bolt puške su konačno dobre, ali zar nisu svi u alphi vajnali kako su automatic prejake i da bolt trebaju biti dobre jer su bile korištene puno u tom dobu? Eto pa to su napravili, rulaju sad i opet neki nezadovoljni.
Pa reci i rekao si eto već 110 put kužiš, kao što sam Volumeu napisao. Nemoj kupiti ako ti ne paše, pa k vragu nečeš jesti drek ako ti ne valja i onda se žaliti radi toga.
I ne ne kopiram nikakve levelcapove ili jackfragse jer oni mrze upravo ovo što i ti. Tenkovi prejaki, sniperi prejaki i opčenito vajnaju. Ovo je moje osobno mišljenje i da si pogledao graf skužio bi ali je problem što kao što je madtom napisao niti ne čitate, ili čitate ali kroz jedno uho nutra kroz drugo van. Tako da prestajem s ovim jer mi se neda više natezati sam protiv svih i kad i ovako nitko ništa ne čita sa razumjevanje kako mi se čini.
Ma nemaju pojma, pusti. Teško mu je (kao i svima njima) prihvatiti da više nema tako puno spray & pray, jurenja po mapi s visokim pingom da ih je teže pogodit i sl. A i avioni su im sad teži, nema ultimativnog oružja i klase. Nije pitanje da ne čitaju, nego ne razumiju. Van njihovog skillseta povlačenja miša prema dolje, nebitnost KDR-a, nema dominantnih igrača i što im je najgore, možeš imati hrpu cheatera s KDR-om 100 i izgubiti.
Vratit će se oni starijim igrama i CS:GO-u gdje je KDR i AK-48 majka. :)