Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 1
Jack Sparrow kaže...

Pa u 10-20 sati pokupiš kako treba letjeti. Skužiš 309 brzinu, to govorim. Upravljanje avionom nije neki problem kad nema nekih finesa dodatnih kao u simulacijama. Kasnije samo dobiješ malo više osječaj za brzinu pa ne moraš ni gledati, plus još imaš i air radar koji ti pomaže.

Dobro kužim to, ali barem BF1 je otišao od toga lock on sranja, a puške pucaju po metak, a one automatske su slabe na daljinu. Isto treba navikavanja na njih i iskusnije će uvije dobit. Beta je bila puna noobova i zato se moglo tolko klati. Bolt puške su konačno dobre, ali zar nisu svi u alphi vajnali kako su automatic prejake i da bolt trebaju biti dobre jer su bile korištene puno u tom dobu? Eto pa to su napravili, rulaju sad i opet neki nezadovoljni.

Pa reci i rekao si eto već 110 put kužiš, kao što sam Volumeu napisao. Nemoj kupiti ako ti ne paše, pa k vragu nečeš jesti drek ako ti ne valja i onda se žaliti radi toga. 

I ne ne kopiram nikakve levelcapove ili jackfragse jer oni mrze upravo ovo što i ti. Tenkovi prejaki, sniperi prejaki i opčenito vajnaju. Ovo je moje osobno mišljenje i da si pogledao graf skužio bi ali je problem što kao što je madtom napisao niti ne čitate, ili čitate ali kroz jedno uho nutra kroz drugo van. Tako da prestajem s ovim jer mi se neda više natezati sam protiv svih i kad i ovako nitko ništa ne čita sa razumjevanje kako mi se čini.

Ma nemaju pojma, pusti. Teško mu je (kao i svima njima) prihvatiti da više nema tako puno spray & pray, jurenja po mapi s visokim pingom da ih je teže pogodit i sl. A i avioni su im sad teži, nema ultimativnog oružja i klase.  Nije pitanje da ne čitaju, nego ne razumiju.  Van njihovog skillseta povlačenja miša prema dolje, nebitnost KDR-a, nema dominantnih igrača i što im je najgore, možeš imati hrpu cheatera s KDR-om 100 i izgubiti. 

Vratit će se oni starijim igrama i CS:GO-u gdje je KDR i AK-48 majka. :)

17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pa reci i rekao si eto već 110 put kužiš, kao što sam Volumeu napisao. Nemoj kupiti ako ti ne paše, pa k vragu nečeš jesti drek ako ti ne valja i onda se žaliti radi toga. 

I ne ne kopiram nikakve levelcapove ili jackfragse jer oni mrze upravo ovo što i ti. Tenkovi prejaki, sniperi prejaki i opčenito vajnaju. Ovo je moje osobno mišljenje i da si pogledao graf skužio bi ali je problem što kao što je madtom napisao niti ne čitate, ili čitate ali kroz jedno uho nutra kroz drugo van. Tako da prestajem s ovim jer mi se neda više natezati sam protiv svih i kad i ovako nitko ništa ne čita sa razumjevanje kako mi se čini.

Pa kad bi pisao čitko i bez toliko tipfelera onda bi možda bio razumljiviji :P

Što se kupovine tiče... napisao sam ti gore - nema boljeg od toga.

Eventualno COD remastered, ali mi se ne da odmah kupovat za masne pare obje igre jer novi COD ne mislim igrati.

Remastered me zanima, ali kad ga odvoje ili kad mu spuste cijenu.

BTW

Nemoj više pisat o avionima jer sam sebe zakopavaš.

Upao si u živo blato i lagano toneš.

šta se mene tiče bolje isto da je igra kao pojednostavljena,ali u biti nije,to je samo dojam bete jer igralo pun kura* novih igrača...i da je brža i da možeš više stvari napravit za vrijeme runde...da ne traje previše...

ali isto tako i bezveze vajnaš,isto tako ima milijun načina igranja i za bf1,bit će pun kura* novih oružja i svega tako da ćeš moć istraživat koliko god hoćeš na praznim serverima,uvježbavat snajpere,avione,vozila itd.samo si pokupi svoje frendove megota i ostale da te sa medikom rivajvaju kad bu trebalo...ti,nex,volume i ostali pro igrači kako se nazivate možete igrat 24/7 i bit pred ekranom,neki nemogu pa je onda logično da vam je kao igra prelagana...ja bi kao trebao istraživat i provest 200h na jednom serveru sa jednim snajperom samo da bi skužio kako je tamo neki programer koji zarađuje milijune na nama isprogramio kod za taj i taj snajper i na kojoj točno udaljenosti metak pada i još bi trebao to izračunat,istraživat i vježbat na praznim serverima...i tako za svaku pušku kojih u igri ima pun kura*...i onda kad bi to napravio mogao bi se nazivat pro...trebali bi u biti još više pojednostavit igru,da stave samo par pušaka za svaku klasu i gotovo,a ne sto...isto tako i za modove...izmišljaju bezveze i previše gluposti...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 20:19 (M4X).
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Nemojte se svađati bez veze. Evo slušajte šta kaže MarbleDuck:

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Meni su sumnjivi ovaj tonci i pirat mislim da su citeri! :p

14 godina
neaktivan
Battlefield 1
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

vidi ovog...hahaha

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 20:45 (M4X).
13 godina
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Antraks, nakon odgledanih nekoliko videa i mojih kratkih igranja snajperom, slažem se s tobom da su povećali hitbox.

Daj da i mi vidimo te videje...

Pogledaj bilo koji Dujin video. Ne može on biti tako precizan.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Upravo sam saznao da su oni zuti i crveni kvadratici koji se pojavljuju u igri sa desne strane indikator da mi veza nevalja....to mi se stalno pojavljivalo i jos mi bilo cudno kako igra nonstop trza,a to su se gubili podaci a nije kriva graficka ili nesto trece...eto zasto....nevalja net tj. premali download i upload....:(

ako netko pronade video za to neka okaci...bas trazim detaljnije sta to znaci ali ne pronalazim....to sam saznao preko pce jer se jos nekome to pojavljivalo u igri

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 21:49 (M4X).
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
odjavljen
M4X kaže...

Upravo sam saznao da su oni zuti i crveni kvadratici koji se pojavljuju u igri sa desne strane indikator da mi veza nevalja....to mi se stalno pojavljivalo i jos mi bilo cudno kako igra nonstop trza,a to su se gubili podaci a nije kriva graficka ili nesto trece...eto zasto....nevalja net tj. premali download i upload....:(

ako netko pronade video za to neka okaci...bas trazim detaljnije sta to znaci ali ne pronalazim....to sam saznao preko pce jer se jos nekome to pojavljivalo u igri

Pa kakvu vezu imaš? Što ti kaže http://www.speedtest.net/ kad odabereš server svog providera u ZG?

17 godina
Battlefield 1

Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
TomoR kaže...

Meni se pojavio severe refresh rate!

Vrijeme je za novu grafu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Mijenjaj rig :D

I7 i gtx 1080

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

Mijenjaj rig :D

I7 i gtx 1080

Gdje to djele? :D

13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Padne s kamiona

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Onda sigurno ivanec nešto zna o tome...

Doduše, on vjerojatno mlati paru na prijevozu izbjeglica.. Pokupi ih kod Broda i istrpa malo prije Novske ("evo, Italija, daj eure i vozi van")

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

ma jok,tu kaze kum da se tu oko Mađarske cesto prevrcu kamioni 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pa u 10-20 sati pokupiš kako treba letjeti. Skužiš 309 brzinu, to govorim. Upravljanje avionom nije neki problem kad nema nekih finesa dodatnih kao u simulacijama. Kasnije samo dobiješ malo više osječaj za brzinu pa ne moraš ni gledati, plus još imaš i air radar koji ti pomaže.

Dobro kužim to, ali barem BF1 je otišao od toga lock on sranja, a puške pucaju po metak, a one automatske su slabe na daljinu. Isto treba navikavanja na njih i iskusnije će uvije dobit. Beta je bila puna noobova i zato se moglo tolko klati. Bolt puške su konačno dobre, ali zar nisu svi u alphi vajnali kako su automatic prejake i da bolt trebaju biti dobre jer su bile korištene puno u tom dobu? Eto pa to su napravili, rulaju sad i opet neki nezadovoljni.

Ma nemaju pojma, pusti. Teško mu je (kao i svima njima) prihvatiti da više nema tako puno spray & pray, jurenja po mapi s visokim pingom da ih je teže pogodit i sl. A i avioni su im sad teži, nema ultimativnog oružja i klase.  Nije pitanje da ne čitaju, nego ne razumiju.  Van njihovog skillseta povlačenja miša prema dolje, nebitnost KDR-a, nema dominantnih igrača i što im je najgore, možeš imati hrpu cheatera s KDR-om 100 i izgubiti. 

potpisujem svaku kukijevu.. citam vec par dana i samo cekam da neko izvali da sta nisu uracunali i brzinu vjetra pa da s jednom rukom na digitronu moramo nisanit i racunat da li pucat 10 ili 5 metara ispred protivnika jer ovo ostalo je za njubeke. inace sam prebjeg iz CoDa nakon sta su ga usrali ali nije ni bitno.. u bf-u vec nakon mjesec dana sam pozavrsavao sva oruzja i redovito nabijao 100-20, a kd mi nikad nije pao ispod 2.0 tako da ova prica o learning curve u prijasnjim bf pada u vodu.

ako zelite taktiziranje, nebitan kd i ostalo zasto jednostavno ne kupite armu ili rainbow six siege i sl. trazite dlaku u jajetu i pokusavate od bf-a napravit nesto sto nikad nije ni bio. post za postom pocinje zvucat kao uvod u novi rocky balboa film, ono nakon hiljade i hiljade sklekova naucio sam igrat s jednom puskom itd.

kretnje vojnika su konacno napravljene kako spada i vise nisi kao infantry igrac prisiljen drzat shift 15 minuta za otrcat do zastave ako ne zelis igrat s vozilima.. isto tako vojnik je okretniji, borbe po kucama su odlicne.. flankanje, iskakanje kroz prozor, nadmudrivanje itd je puno dinamicnije i zabavnije nego prije. cemu sad plakanje o usporavanju vojnika, pa sta bi ja sad trebo vuc mis 8 metara po stolu za okrenut se 180 stupnjeva tako da covjek od 45 godina s mrenom na oku ima iste sanse kao ja!? smijesno.. logicno ako imam bolje reflekse od nekog i moc zapazanja da cu ga prije upucat nego on mene.

da se razumijemo spojio sam se par puta s nekolicinom od vas na server, pa tako i na cyberovu airburst fazu kad bi bacio ammo crate sjeo na njega i prduckao cijelu partiju, ili osobno nikad necu zaboravit kad sam sreo Volume-a jednom na shangaju.. znaci covjek je iza mosta u cosak mape parkirao tenk i dobrih 40 minuta partije stajao parkiran i pljuckao shellove u daljinu.. znaci popnem se na C u neboder gledam ga i ne vjerujem,  svako 15 minuta metar napred pa metar u rikverc cisto valjda da ga server ne kicka zbog idlanja.. odradio je 27-2 ak se dobro sjecam sto je jos i super kolko se "kretao". ne osudujem ja nikoga ali zasto se onda patite u arkadnom shooteru umjesto da si kupite neku simulaciju pa onda taktizirate, racunate bullet drop itd itd.

BF1 je odlican all around shooter u kojem svatko moze pronac nesto za sebe. da se osvrnem i na taj famozni learning kurve. danas kad ljudi nerijetko rade i 12+ sati da bi prezivili sta mislite tko bi igrao shooter gdje trebas ulozit 1000 sati za usavrsit jednu klasu!? jedino onih par sta dobiju na lotu ili ako ti je baba ostavila stan na bacvicama pa ga uredis u dva apartmana i dignes 20 keka eura u sezoni pa ceskas jaja ostatak godine.

masu plakanja a ubiti jedini problem je taj sto se vecina vas zasitila igranja pa zapravo nemate motivacije i sve vam smeta. 

edit: e da, ako mi neko kaze da mu je u bf3 ili 4 trebalo 500 sati za savladat neku klasu onda nije stvar igre nego je ta osoba totalni antitalent.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 1:51 (neznalica90).
9 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...
Tonči kaže...
Jack Sparrow kaže...

potpisujem svaku kukijevu.. citam vec par dana i samo cekam da neko izvali da sta nisu uracunali i brzinu vjetra pa da s jednom rukom na digitronu moramo nisanit i racunat da li pucat 10 ili 5 metara ispred protivnika jer ovo ostalo je za njubeke. inace sam prebjeg iz CoDa nakon sta su ga usrali ali nije ni bitno.. u bf-u vec nakon mjesec dana sam pozavrsavao sva oruzja i redovito nabijao 100-20, a kd mi nikad nije pao ispod 2.0 tako da ova prica o learning curve u prijasnjim bf pada u vodu.

ako zelite taktiziranje, nebitan kd i ostalo zasto jednostavno ne kupite armu ili rainbow six siege i sl. trazite dlaku u jajetu i pokusavate od bf-a napravit nesto sto nikad nije ni bio. post za postom pocinje zvucat kao uvod u novi rocky balboa film, ono nakon hiljade i hiljade sklekova naucio sam igrat s jednom puskom itd.

kretnje vojnika su konacno napravljene kako spada i vise nisi kao infantry igrac prisiljen drzat shift 15 minuta za otrcat do zastave ako ne zelis igrat s vozilima.. isto tako vojnik je okretniji, borbe po kucama su odlicne.. flankanje, iskakanje kroz prozor, nadmudrivanje itd je puno dinamicnije i zabavnije nego prije. cemu sad plakanje o usporavanju vojnika, pa sta bi ja sad trebo vuc mis 8 metara po stolu za okrenut se 180 stupnjeva tako da covjek od 45 godina s mrenom na oku ima iste sanse kao ja!? smijesno.. logicno ako imam bolje reflekse od nekog i moc zapazanja da cu ga prije upucat nego on mene.

da se razumijemo spojio sam se par puta s nekolicinom od vas na server, pa tako i na cyberovu airburst fazu kad bi bacio ammo crate sjeo na njega i prduckao cijelu partiju, ili osobno nikad necu zaboravit kad sam sreo Volume-a jednom na shangaju.. znaci covjek je iza mosta u cosak mape parkirao tenk i dobrih 40 minuta partije stajao parkiran i pljuckao shellove u daljinu.. znaci popnem se na C u neboder gledam ga i ne vjerujem,  svako 15 minuta metar napred pa metar u rikverc cisto valjda da ga server ne kicka zbog idlanja.. odradio je 27-2 ak se dobro sjecam sto je jos i super kolko se "kretao". ne osudujem ja nikoga ali zasto se onda patite u arkadnom shooteru umjesto da si kupite neku simulaciju pa onda taktizirate, racunate bullet drop itd itd.

BF1 je odlican all around shooter u kojem svatko moze pronac nesto za sebe. da se osvrnem i na taj famozni learning kurve. danas kad ljudi nerijetko rade i 12+ sati da bi prezivili sta mislite tko bi igrao shooter gdje trebas ulozit 1000 sati za usavrsit jednu klasu!? jedino onih par sta dobiju na lotu ili ako ti je baba ostavila stan na bacvicama pa ga uredis u dva apartmana i dignes 20 keka eura u sezoni pa ceskas jaja ostatak godine.

masu plakanja a ubiti jedini problem je taj sto se vecina vas zasitila igranja pa zapravo nemate motivacije i sve vam smeta. 

edit: e da, ako mi neko kaze da mu je u bf3 ili 4 trebalo 500 sati za savladat neku klasu onda nije stvar igre nego je ta osoba totalni antitalent.

nerazumijes! u bf3 recimo je bilo caka gdje si mogao biti bolji jer neki nisu mogli ni uz sav trud svladati te cake u tome je car. Kao pucanje sa zumiranom pa unzumiranom puskom isti efekt kao i kad je zumirana, onda npr kada te netko ozivi da budes na nogama odmah sa  puskom i jos puno toga sto mi se neda pisati, jer puno igraca nje te stvasri mogla svladati i onaj koji svlada je u prednosti ako razumijes sta hocu rec!

14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Zelis reci da je BF3 bio i ostao Glitchfield 3 .... Koji je imao toliko bugova i glitcheva da je to postalo normalno

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
M4X kaže...

Pa kakvu vezu imaš? Što ti kaže http://www.speedtest.net/ kad odabereš server svog providera u ZG?

Ma imam ovu najmnju 4mbit,jucer na chatu kod tcoma molim da mi povecaju brzinu i onda zenska kaze da moze od 5-10mbit za 10kn,reko ajde ukljuci,bolje i to nego nista....a zatim malo kasnije kad je slala zahtjev kaze da ipak nemoze....kako sad? sta je moguce da imam tako losu vezu ili opremu ili sta vec da mi nemogu sredit barem da imam 5mbit/s?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 8:06 (M4X).
13 godina
neznalica90 kaže...

da se razumijemo spojio sam se par puta s nekolicinom od vas na server, pa tako i na cyberovu airburst fazu kad bi bacio ammo crate sjeo na njega i prduckao cijelu partiju

Ovo ti sad nije bilo fer.

Ja u ni jednom BF-u ne mogu na mjestu stajati dulje od 10-tak sekundi. Možda kad ne pobijem sve neprijatelje na jednom mjestu ili oni mene, al ni to nije više od 20-tak sekundi.

Cak sam i probao igrati s bipodom, al nisam uspio dulje od 1-2 dana u nekoliko rundi, i onda opet na stari setup.

Al malo si previše za to da oni naprave BF pristupačan novim igračima. Pa što ako veterani BF-a (ovdje skoro svi) žele malo težu i kompliciraniju igru? Kad igraš 3-4 nastavke neke igre, normalno da želiš da onaj noviji bude bar malo izazovan. Ne možeš to prigovarati ljudima.

I nije baš dobar prijedlog da ako netko želi malo taktiziranja da poslije toliko nastavka pređe na drugu igru, umjesto da zatraži da se to uvede u BF.

Kužiš kaj hoću reći? Ono što si napisao je OK iz pogleda nekih igrača. Al zato iz pogleda drugih, oni imaju potpuno pravo napisati sasvim suprotno od tvojeg mišljenja, i biti u pravu.

13 godina
M4X kaže...

Ma imam ovu najmnju 4mbit,jucer na chatu kod tcoma molim da mi povecaju brzinu i onda zenska kaze da moze od 5-10mbit za 10kn,reko ajde ukljuci,bolje i to nego nista....a zatim malo kasnije kad je slala zahtjev kaze da ipak nemoze....kako sad? sta je moguce da imam tako losu vezu ili opremu ili sta vec da mi nemogu sredit barem da imam 5mbit/s?

Od najvažnije stavke do najmanje važne:

Udaljenost od centrale - kvaliteta kablova/parica do tebe - kvaliteta kućnih instaacija - oprema kod tebe (router, mrežna ili WiFi kartica)

Znači, ako si daleko od centrale, to je to. Nema šanse za veću brzinu, osim ako izgrade dodatnu mini centralu bliže tebi.

14 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...

TU samo zbog ovoga, jer tu je sva suština. Džaba sve ostale rasprave. Nisi u pravu za drugove Voluma i Cybera, ali ono, tvoje mišljenje.

14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Pa maknuli su tih 309, jel. Čak nisam ni letio nešto nakon toga imam svega 40 sati letenja u BF3 i do toga je tih 20 sati odmah na početku bilo za medalju. Slično i u BF4. Niti se smatram nekim dobrim pilotom, ali nisam se ni trudio nakon toga ništa previše raditi sa avionima, ali da ima nekakvo napredno učenje? Ne nema, nebrojeno puta vidim avione kako se vrte u krug i sam sam bio među njima, dakle 309 oba dva drže i tako 5 minuta se muče. Meni je osobno muka došla kad smo tako par krugova napravili i jednostavno nisam imao volje dalje, tako i sad u BF4.

Travoshink ili kako se zvao onaj lik što je rulao u avionu je igrao na našem serveru i igrao tipkovnicom samo jer mu je tako avion bolje skretao pošto nije morao vući miš, nego mu je tipka bila samo pritisnuta, neznam kako je Shinox igrao. Jednostavno su mi avioni još od BF3 mah, mislim ok za onog tko voli i taj rastura, ali eto meni osobno slabo. Nema tu stalla ili spina kad usporiš, boom n zoom,yoyo ili drugih manevara koje bi mogao izvesti sve se svodi na tu neku prefektnu brzinu što je dakle pojednostavljeno samo po sebi već. Sam avion za razliku od drugih igri letenja ima osječaj kao da stoji i lebdi u zrak. Zato kažem navesti to kao neku dobru stranu igre, jednostvno ne osječaj pucanja i tenkova je daleko bolji, čak mi bolje ovo u BF1 izgleda gdje barem brzina ima veze i možeš koristiti visinu kao prednost nad drugim letačem.

Ne Volume i ostali nemam osobno protiv tebe i ostalih ništa, nego me smeta taj neki zamišljeni negativni naboj oko igre i to se stalno ponavlja, stalno ista ekipa koja je već i prije bete i alphe počela. Jedan napiše hate druga 3-4 skoče na to i to na neke čak neosnovane stvari, a sami neznaju što bi htjele od igre. Kao što na redditu takvo ponašanje zovu circle jerking. 

Gle ustvari pišite šta želite boli me K. Samo me ne spominjite više. :)

EDIT: info o serverima

313 je, ne 309 i to je od prvog dana dio igre, al sasvim nebitno... Vrte se u krug oni koji nemaju pojma kako ga koristiti, a netko ko ima bar malo znanja će te u trenu izbacit iz tog kruženja u mistu

Inače ta brzina je najsitnija osnova svega, al koliko vidim po tebi je to jedino šta triba znati. Da ne pametujem, reka sam ti, javi se kad oćeš pa ćemo tu teoriju provjeriti iz prve ruke

Očito je i takva sitnica bila previše pa su i to izbacili iz igre, jer ne daj bože uložiti trunku vrimena i truda da se to savlada... To je za tebe pozitivno? Vidim i zašto 

Samo mi molim te onda nemoj objašnjavati kako ti nakon 10 sati znaš sve šta se ima znati

Inače ja te ne spominjem, a bogami ni igru već danima jer sam svoje reka šta sam ima. Mislim da je upravo suprotno, jer si ti taj koji uporno proziva mene u svakoj sitnici

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Al malo si previše za to da oni naprave BF pristupačan novim igračima. Pa što ako veterani BF-a (ovdje skoro svi) žele malo težu i kompliciraniju igru? Kad igraš 3-4 nastavke neke igre, normalno da želiš da onaj noviji bude bar malo izazovan. Ne možeš to prigovarati ljudima.

I nije baš dobar prijedlog da ako netko želi malo taktiziranja da poslije toliko nastavka pređe na drugu igru, umjesto da zatraži da se to uvede u BF.

Uz dužno poštovanje, mislim da ovo nije istina. Ljudi često govore jedno, uvjereni u svoje riječi, ali djelovanje im ukazuje na nešto sasvim drugo. Ja recimo mislim da ljudi, pa tako i većina ovdje, apsolutno NE ŽELE zahtjevniju igru kojoj je inherentno jako taktiziranje, timski rad, žrtvovanje itd... Nabrojane stvari su im u primislima, koje ispunjavaju onako uz put, ako se ukaže prilika, inače su sekundarne.

Potkrijepit ću navedeno jednim oglednim primjerom iz BF4. Kada su u okviru CTE-a najavili da će raditi na classic presetu, bio sam poprilično zaintrigiran, jer na kraju to je način na koji su približno igrani stari hvaljeni BF-ovi. Nakon par mjeseci, izađe taj classic preset i vidjeh da je dobro! Nakon ne znam kolko vremena sam zapravo uživao u igri. Svi inače stravično iritantni gadgeti su imali svoju svrhu i igra kao da je bila dizajnirana za baš taj server preset. Izviđanje je bilo nevjerojatno bitno, spawn beacon postavljen na skrovitom mjestu je zlata vrijedio, tenkovi se nisu mogli toliko izlagati, letjelicama nisu bili pokazani indikatori na mapi sa gigantskim UBIJ ME, pa se zapravo moglo disati od tih nemani, nisi bio lockan svake sekunde sa 5 strana, spawnaš se na sq leadera pa su zbog toga postojale zapravo neke prividne linije za obranu i napad, nema regeneriranja healtha, spotanje samo na mini-mapi, itd... Ma prekrasno nešto! Koji je odgovor communityja bio? Još važnije pitanje, koji je odgovor OVOG communitya bio? Ništa, nikakav... Kolko se sjećam samo je Kuky neko vrijeme sa moje friend liste igrao. Ja sam igrao sve dok server koji je vrtio classic preset i sve mape postojao i to je otprilike to.

Zato, I call BS na sve ove priče o pojednostavnjivanju, timskom radu, upiranju prsta u razne COD-ove, velikoj masi pridošlica i šta ja znam.

16 godina

Zapravo je između 307-315 i prosjek doga bi bio 311.

Pa zato jer to nema veze sa letenjem. kužiš? Ne postoji neka savršena brzina u tome. Nema nekih naprednijih manevra, brzina i visina baš nemaju neke veze, avion usporava u roku odmah itd itd. Savko tko je probao neku imalo napredniju igru po pitanju letenja, čak ne mora biti simulacija, zna kolko je trljavo i arkadno ovo u BF3-4 napravljeno, sama fizika aviona je čudno i zato mi uvijek bilo dosadno letjeti. Naravno da iskusniji može dobiti mene ili nekoga tko je letio 50 sati u oba BFa, ali da sad nešto jako jako puno zahtjeve to ne.

I da dobro je što su maknuli to jer je opče poznato da velika večina ovih top igrača na ljestvici koristi macro ili skriptu za tu savršenu brzinu. Još od bf3 se to koristilo. 

Frenzy da šteta što nije i u BF1 ali stavljeno pod normal mod, i što nije zaživjelo u BF4. Taj classic je tolko stvari balansirao što je maknuo spotanje i regen healtha. Igrao sam bio sa bakom nekoliko puta i faka uživancija, on koji je tek sa BF3 počeo je isto priznao da je užitak igrati classic. Sad vidim svega par servera, a i ti su na pola prazni. Morat shvatiti da dosta igrača ovdje došlo tek u BF3, koji je već pojednostavljen do bola i napravljen dosta na COD. Meni se sviđa i jedno i drugo jer daje prostora svim vrstama igrača, a igra ide tim tokom i teško da će se išta promjeniti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 10:14 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
M4X kaže...

Od najvažnije stavke do najmanje važne:

Udaljenost od centrale - kvaliteta kablova/parica do tebe - kvaliteta kućnih instaacija - oprema kod tebe (router, mrežna ili WiFi kartica)

Znači, ako si daleko od centrale, to je to. Nema šanse za veću brzinu, osim ako izgrade dodatnu mini centralu bliže tebi.

Neznam tocno gdje je centrala ali pretpostavljam i mislim gdje je a to je nekih 2km od mene,a lako moguce i vise....

Da li ja mogu trazit onda t-com da mi naprave mini centralu? To su veliki radovi ili? To oni trebaju sve placat ili? 

Sta se tice optike vjerojatno nece doc nikad,ne vjerujem...kakvi radovi trebaju za optiku?

14 godina
protjeran
Tonči kaže...

Kakav spray and pray? Jedan Monk ima acc 23-25%, ti imaš nekih 10? Garant je Monk jedan od onih koji sidnu na tipku miša bez stajanja dok ne isprazni i zadnji metak i tu sigurno nema znanja... 

Al zato je bf1 true based skill igra za prave igrače poput tebe. Šta duže držiš rafal lmgom postaješ precizniji. Nice, to je skill kakav se traži! 

U četvorki je nekoliko puta smanjen random spread, izbačen visual recoil i supression nerfan. Sva ta sranja su nazad u bf1 i to sad ti i pojedinci dižete u nebesa? 

neznalica90 kaže...

S obzirom da kažeš da si doša iz coda, evo da te volume "tank camper" nauči prvu bitnu stvar u bfu kad već sereš (podebljano). U bfu je kd nebitan tako da mi arma i sl. sranja ne tribaju

I ne dečko ovo nije cod da bi ti triba biti bolji od nekog samo zato šta si mlađi i šta imaš bolje reflekse. To i je ono šta bf čini bfom, znanje i iskustvo. Sa svojim refleksima se vrati codu i guštaj

I da upravo je bf igra od koje se očekuje da se na nju potroši 1000 sati da bi moga reći da znaš nekog vraga. Ne triba meni još jedan all around shooter u kojem ću postati znalac nakon 10 sati igre

A ovo prozivanje mene i sajbera za kampanje neću ni komentirati, pogotovo ne jednom cod skilleru poput tebe koji nema pojma o bfu, koji je bf zaigra prije par miseci prvi put jer mu je cod srušia snove i koji nema pojma o čemu priča (vidi se iz napisanog) 

16 godina
odjavljen
neznalica90 kaže...
</bla truć ser kenj>

EA i DICE upravo ovakvima pogoduju, radi njih se igra poglupljuje i zato smo dobili arkadni shooter, da mamino dijete slučajno ne bi moralo potrošiti više od 2 sata na išta i ako je ikako moguće, da se i skill kupuje lovom.

Koji k uopće igraš igru ako nemaš vremena za nju a dobro znaš da naginje taktici i razmišljanju (oba pojma nepostojeća u CoDu, znam jer sam ga igrao do prvog MWa, najkompliciranija taktika je bila bacanje bombi preko pol mape na početku runde)? Nek treba i 2k sati da shvatiš kako neko oružje funkcionira jer ovo što su u BFu napravili od svega (sniper, light tank, avioni, assault) je sprdnja i mužnja novaca od dječice kojoj se čak i Infinite Bullshit uspio zamjeriti. Ako DICE smatra da BFu treba takva populacija onda neka hvala, radije ću igrati "strašni" BF4. Možda čak i BF3, totalno sam zapostavio tu igru.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Je da,igra kosta 130 eura i to si bas moze svatko priustit...pogotovo djeca...

Vi veterani ili pro bf kako se nazivate ste najobicnije kampercine koje znaju igrat samo u timu kad su na hrpi....sjedni u tenk i dva metra naprijed i dva nazad iz baze u bf3 i 4,taktika svaka cast...koliko puta sam se tako diplojo u tenk i onda moras van jer se frajer ne mice....

U hardline na dustbowl cq 64 igraca sam znao imat acuracy od 28-30% sa m16 puskama....jel to znaci da neznam ciljat?

Sad kad naprave pravi bf 1,igra nevalja jel nema m16 sa optikom koji moze skidat snajpere,nema vise spamanja iz baza itd....

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 10:53 (M4X).
Moj PC  
3 4 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice