Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.266.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
TomoR kaže...

Hoćeš reći da je D-wook Zenge?

Ne, ništa ne govorim ovako da slučajno ne fulam pa da ne krivim drugoga bezveze. Ali ima neki način izražavanja i pisanja sličan nekome.

Ne branim nikoga. Samo kažem ne mora igra biti onako kako si je netko zamislio i zašto bi baš taj netko bio mjerilo svega u igri. Ne želim i ne mora BF1 biti BF4 i imati sve isto, a to i ne znači da je casual ako nešto promjeni. 

Jednostavno igraj igru kako ju je developer zamislio ako ti se sviđa , ako ne, ne mora se srati i izmišljati gluposti ili praviti od BF1 neku drugu igru jer je jedostavnije igrati onda tu igru za koju smatraš da bi BF1 trebao kopirati. Imeđu svega toga ovo je WW1 tematika, dobro je da nije sve isto kao u BF4.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 16:35 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

To je istina što je gore rečeno treba se prilagoditi svakoj igri a ne očekivati da će se igra prilagoditi tamo nekim veteranima battlefielda. Tko to prije shvati bolje za njega a ne tu stalno uvjeravati druge kako igra treba izgledati.

Izgleda kako izgleda i igraj ako se možeš prilagoditi a ako ne uzmi brate nešto drugo bolje ako ima . Boli Dice patak za jedan probrani krug igrača koji žele da igra paše njima. Njima je bitno da im njihov bankovni račun paše.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Granzon kaže...

Sta nije DWook onaj Wook iz 53-ice? ILi je to meni noćna udarila u glavu pa mi se pričinja?

Wook toliko putuje da cisto sumnjam da ima vremena za ovakve osvrte. Mislim da mjesecno prelazi barem 20.000 km zbog posla...

Freak Show Inc.
17 godina
TomoR kaže...

Službeni Battlefield 1 Open Beta Survey, navodno je podugačak.

https://www.surveymonkey.com/r/9YFYK3Y

M4X kaže da je sve savršeno balansirano pa ne morate ispunjavati.

Krenuo sam ispuniti ali se ne mogu sjetiti svog OriginIDa - ja očito nisam pr0 

14 godina
Friday kaže...
Granzon kaže...

Sta nije DWook onaj Wook iz 53-ice? ILi je to meni noćna udarila u glavu pa mi se pričinja?

Wook toliko putuje da cisto sumnjam da ima vremena za ovakve osvrte. Mislim da mjesecno prelazi barem 20.000 km zbog posla...

Ma iskreno, ja jedva i vidim ekran, a mozak mi trenutno radi na standby modu tako da bilo kakvo logičko razmišljanje s moje strane nemoj očekivati

Ali ako nije 53Wook, tko je onda?

Kuky, riješi taj misterij

Battlelog: [G] pijana_carapa
13 godina
Battlefield 1
Kuky ti braniš igru kao da ste ju ti i Pirat pravili, jebeš mi sve ako nije tako.
Ti si rekao svoje - poštujem!
Pusti sad malo druge da kažu svoje bez da svakome zabijaš nos u guzicu i objašnjavaš im kako nisu u pravu.

Ja imam svoje mišljenje i tvoja trkeljanja ga sigurno neće promijeniti.
Vjerujem da je tako i kod većine forumaša - jedino možda Maksa možeš preobratit - vidiš da je on jadan u kurcu totalnom.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Da nije maksov alter ego?

0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Da nije maksov alter ego?

Nije Maks nego Mix... Mux.... Mex..... Panj!

[19xx] 4ntraks
16 godina
moderator
Skilledžija kaže...
Kuky ti braniš igru kao da ste ju ti i Pirat pravili, jebeš mi sve ako nije tako.
Pusti sad malo druge da kažu svoje bez da svakome zabijaš nos u guzicu i objašnjavaš im kako nisu u pravu.

Vjerujem da je tako i kod većine forumaša - jedino možda Maksa možeš preobratit - vidiš da je on jadan u kurcu totalnom.

Kaj te ja jebem sad?Pa skoro ni ne pišem u temi.

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...

Kaj te ja jebem sad?Pa skoro ni ne pišem u temi.

To je kao što mene jebe Cecil da ližem Maggotu šupak, a čovjek ni kriv ni dužan.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

pirat je wook i za sve je kriv-pirat.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
mrfloyd kaže...
TomoR kaže...

Službeni Battlefield 1 Open Beta Survey, navodno je podugačak.

https://www.surveymonkey.com/r/9YFYK3Y

M4X kaže da je sve savršeno balansirano pa ne morate ispunjavati.

Krenuo sam ispuniti ali se ne mogu sjetiti svog OriginIDa - ja očito nisam pr0 

Floyd_Cr0_Pr0

10 godina
neaktivan
Battlefield 1
  1. pozdrav ekipa da li mogu batllefield 1 igrat na dobrim postavkama sa 8gb rama i56600k i r390x 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Ja imam 390ku pa sam betu igrao na max postavkama fhd i islo je preko 60 fps a ta grafa je jos jaca tako da ce ti to letit.

Nego dajte nemojte se svadjat, dajte kakvih slika sa golotinjama.

Usput skrivena poruka hejterima (pogled iz aviona) 

Xatta6_BIH
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 17:09 (SDL1920).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...

Antraks, a ti sereš po igri još prije nego si probao. Isto i Volume, i Sum, i Zenge i fila. Nemoj da tražim sad kolko puta ste napisali protiv igre i tematike i svega. Opčepoznato je da tebi i još nekim ne paše ništa, bilo koja igra izađe nešto vam smeta i želite od te igra napraviti neku drugu. A jednostavnije je igrati onda tu igru jebo ga ja. Stalno se postavljate kao neko mjerilo, neki sillovi, pro spike vas jebu. Koga zaboli više za to? Kužiš? Ide mi na jetra to da se stalno nešto vajna i na sve moguće, čak se i izmišljaju stvari kako bi se to dokazalo.

Dakle ne morate stalno na svaki post, na svaki hate skakti vi ostali hejteri. Ili igrajte igru i prihvatite kakve je ili igrati onu koja vam se sviđa. Ne sviđa mi se battlefront ili hardline, jel me vidiš kako serem tamo? Si viđa mi se ni COD pa ne ide tamo srati kako COD treba biti BF.

TL;DR

EDIT: koji vrag sad Pirat ima sa svime ovime? Jedva da piše išta, igra sa nama 2 puta tjedno ako stigne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 16:44 (Jack Sparrow).
11 godina
Jack Sparrow kaže...

U BF3 sam se u 10 sati naučio letjeti u avionu tako da nitko ni prismrditi nije mogao

Hahahah čuj naučio letjeti...Pa ti si toliko loš igrač za bilo koju igru da smo te mi sa rocket league mogli ubit na onom vasem war thunderu.

Btw daj mi pošalji video tvog letenja pa da vidim malo.Vjerujem da si duplo bolji od Volumea.

Battlelog: Ratkapa16
16 godina
Gago4 kaže...

Hahahah čuj naučio letjeti...Pa ti si toliko loš igrač za bilo koju igru da smo te mi sa rocket league mogli ubit na onom vasem war thunderu.

Btw daj mi pošalji video tvog letenja pa da vidim malo.Vjerujem da si duplo bolji od Volumea.

14 godina
protjeran
Kuky, kad ti već toliko smetam i kad već toliko serem, može jedan mali dogovor?
Nadam se da ću u nedilju imat slobodnog vrimena pa da mi pokažeš tih svojih 309? Može bf3 ili bf4, meni svejedno... Očito imamo isto znanja, jer ti imaš sve u malom prstu već nakon 10 sati, tako da smo ravnopravni.
Broj partija biraj ti, a ako me ubiješ samo jednom, ne da više neću spomeniti bf1 nego neću ni pogledati temu
A ako ona moja pro cod sranja smatraš ozbiljnima onda više nemamo o čemu pričati

1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
I još samo da dodam da sebe smatram prosječnim pilotom i ništa više od toga, da ne bi opet izvuka neke pr0 zaključke...

1 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 1

Antraks, nakon odgledanih nekoliko videa i mojih kratkih igranja snajperom, slažem se s tobom da su povećali hitbox.

Samo mi nije jasno kako to nije spomenuo nitko drugi. Ni plaćeni, a ni oni no-name youtuberi. Mislim da ni ovdje na temi nije nitko osim tebe.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 18:49 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Volume kaže...
Kuky, kad ti već toliko smetam i kad već toliko serem, može jedan mali dogovor?
Nadam se da ću u nedilju imat slobodnog vrimena pa da mi pokažeš tih svojih 309? Može bf3 ili bf4, meni svejedno... Očito imamo isto znanja, jer ti imaš sve u malom prstu već nakon 10 sati, tako da smo ravnopravni.
Broj partija biraj ti, a ako me ubiješ samo jednom, ne da više neću spomeniti bf1 nego neću ni pogledati temu
A ako ona moja pro cod sranja smatraš ozbiljnima onda više nemamo o čemu pričati

Pa maknuli su tih 309, jel. Čak nisam ni letio nešto nakon toga imam svega 40 sati letenja u BF3 i do toga je tih 20 sati odmah na početku bilo za medalju. Slično i u BF4. Niti se smatram nekim dobrim pilotom, ali nisam se ni trudio nakon toga ništa previše raditi sa avionima, ali da ima nekakvo napredno učenje? Ne nema, nebrojeno puta vidim avione kako se vrte u krug i sam sam bio među njima, dakle 309 oba dva drže i tako 5 minuta se muče. Meni je osobno muka došla kad smo tako par krugova napravili i jednostavno nisam imao volje dalje, tako i sad u BF4.

Travoshink ili kako se zvao onaj lik što je rulao u avionu je igrao na našem serveru i igrao tipkovnicom samo jer mu je tako avion bolje skretao pošto nije morao vući miš, nego mu je tipka bila samo pritisnuta, neznam kako je Shinox igrao. Jednostavno su mi avioni još od BF3 mah, mislim ok za onog tko voli i taj rastura, ali eto meni osobno slabo. Nema tu stalla ili spina kad usporiš, boom n zoom,yoyo ili drugih manevara koje bi mogao izvesti sve se svodi na tu neku prefektnu brzinu što je dakle pojednostavljeno samo po sebi već. Sam avion za razliku od drugih igri letenja ima osječaj kao da stoji i lebdi u zrak. Zato kažem navesti to kao neku dobru stranu igre, jednostvno ne osječaj pucanja i tenkova je daleko bolji, čak mi bolje ovo u BF1 izgleda gdje barem brzina ima veze i možeš koristiti visinu kao prednost nad drugim letačem.

Ne Volume i ostali nemam osobno protiv tebe i ostalih ništa, nego me smeta taj neki zamišljeni negativni naboj oko igre i to se stalno ponavlja, stalno ista ekipa koja je već i prije bete i alphe počela. Jedan napiše hate druga 3-4 skoče na to i to na neke čak neosnovane stvari, a sami neznaju što bi htjele od igre. Kao što na redditu takvo ponašanje zovu circle jerking. 

Gle ustvari pišite šta želite boli me K. Samo me ne spominjite više. :)

EDIT: info o serverima

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 19:03 (Jack Sparrow).
13 godina
Battlefield 1

@Kuky

Mi, što nas nazivaš pr0, se oko toga zajebavamo, barem ja, ako ćemo iskreno.

Nismo pr0, ja nisam, ali sam/smo.... u kurac... pišem samo u svoje ime nadalje.

Dakle, nisam pr0, ali igram bolje od njubova i panjeva i samim time iskorištavam igru puno bolje i više nego njubovi/panjevi.

I zato mi smetaju po tebi sitnice, ali su to meni veliki nedostaci.

Zato jer sam ja u tim sitnicama dobivao prednost nad njubom.

A dobivao sam je tako da sam igrao dugo, učio konstantno i ono najvažnije, igrao s razumijevanjem.

Dan danas kad dođem na BF4 ili čak BF3 ja nešto naučim i to pokušavam onda ispraksirati kako bi dobio prednost u borbi.

Da se razumijemo, ne mislim na gličeve jer nisam takav igrač... mislim na poštenu borbu.

Za razliku od mene, njubovi i panjevi to ne rade... njih ne zanima učenje, prakticiranje i usavršavanje... njih samo zanima da igraju, odnosno povremeno nekog ubiju ili čak, ono što mi najviše ide na jetru, da zajebavaju druge.

Ti ćeš sad reći... pa dobro, oni su platili igru i imaju se pravo zajebavati.

I ja sam također platio igru i ne želim se zajebavati, ja želim igrati tu igru i u njoj uživati igrajući je.

Kenjao sam po BF4 - jesam!!!

Igra ne valja - igra je broken - mape su u kurcu, valjaju 2-3 mape, ali sam igrao tu jebenu igru više nego ti i cijela tvoja ekipa na TS-u.

Zašto?

Zato jer nisam našao ništa bolje... zato jer u moru smeća nema manjeg smeća od BF4.

+ što meni ta igra ne radi od bete - ja se za svaki kill mučim - gubim sve duele prsa u prsa zbog jebene pokvarene igre.

I onda pogledaš moje statse i kažeš... šta ovaj sere... ima dobar KD i prošao je sva oružja i sve modove u igri i sva vozila.

Jesam, zato jer ja kupim igru da bi je igrao, a ne čamio u mraku i čekao da napravim 2 killa po partiji ili da bi zajebavao druge.

Ajde kupi kartu za kino i umjesto da gledaš film, izvadi harmoniku i opali po narodnjacima.

Izbacili bi te iz dvorane u roku odmah.... a platio si kartu.

Vratio bi se malo na one "sitnice" s početka... Maks sere za M16 pr0 igrače, a nema pojma što je jedan Ljudina s tom puškom u stanju napraviti za razliku od njega.

M16 u rukama Maksa i rukama Ljudine je sasvim različit pojam.

Ja i Maks ako gledamo smo nebo i zemlja, a Ljudina mene pomete jedući sendvič s jednom rukom.

Zašto??

Zato što je Ljudina vježbao i posvetio se tom jebenom M16 i svoju vještinu doveo do tog stadija da ga ljudi prozivaju čiterom.

I sam sam to činio.

Pa i meni moji seru na TS-u kad igramo bolt snajpere da sam čiter i da ja pucam brže od njih.

Jbga, dok sam ja gulio po snajperima, oni su prakticirali nešto drugo.

To je ključ mog nezadovoljstva... to što se igre rade da bi se udovoljilo njubovima i panjevima ili da budem blag... casual igračima, a zaboravlja se na veterane odnosno one koji se posvećuju igri u potpunosti.

Ja sam prešao sa COD-a na BF jer me privukao baš iz tog razloga što je trebala vještina da bi se igralo kvalitetno.

COD je postala igra napucavanje bez mozga, a BF je u to vrijeme još koliko-toliko zahtijevao nekakvu posvećenost i vježbu.

Ti kažeš da si naučio letit u 10 sati - ja kažem da to nije moguće.

Ne zato jer sam ja danima vježbao letit avionom, već zato jer to nije moguće.

Pa onaj iksić što je letao avionom vjerojatno nikad nije došao do savršenstva u letenju i svakog dana je radio na napretku, a bio je zajeban pilot.

Danas sjedneš u bomber iz BF1 i bez minute da si proveo u bilo kojem avionu iz BF serijala, ti znaš vozit - nekim čudom si ti dobar pilot.

To mi smeta.

Zato jer mi taj segment igre više nema čar, nemam gušt sjest u avion i odmah biti dobar i ubijat sumanuto.

Snajper iz BF1 danas svatko tko uzme je dobar s njime - to mi smeta.

Nema potrebe za pucanjem u prazno ili u metu sa strane da ocjeniš udaljenost metka pa tek onda da pucaš po protivniku kao što se to radilo u BF3, dijelom u BF4.

Sad uzmeš, naciljaš, opališ i ubiješ - dosadno - besmisleno... arkadno.

Ja sam sa snajperom jako puno igrao i svojevremeno sam došao do tog nivoa (u BF3 i BF4) da bez obzira na udaljenost već s prvim metkom pogađam metu... bila to udaljenost 100, 500 ili više metara.

Neki dan u BF4, nakon dugo vremena uzmem snajper i ja više nemam pojma.

Trebalo mi je nekoliko metaka da se približim meti, a da ga ubijem cijela vječnost - to, to je ono što ja želim od igre... neku vrstu izazova... learning curve što se popularno kaže, a opet ako izađeš iz štosa da ti je potrebno neko vrijeme za prilagodbu.

Pošto se BF galopirajuće približava COD-u po tom pitanju, ja sam tužan, ljut, razočaran i vajnam zbog toga.

I da, nikada nisam rekao da mi se tema WW1 ne sviđa.

Rekao sam da bi više volio WW2, ali da je ovo bolje od modernog ili nedajbože svemirskog ratovanja.

Čak sam se i veselio WW1 pošto sam očekivao boltice ili nekakve DMR-ove koje će trebat dugo učit da ih se savlada, a ne ovo što su utrpali... od mašinki koje razvaljuju iz hipa na pristojnim udaljenostima do aviona koji izbacuju vatrene kugle... strah me onoga što dolazi s punom igrom, a još nismo imali priliku vidjeti.

I za kraj... kupit ću BF1 i igrati ga.

Vjerojatno više nego ti i imam pravo reći svoje mišljenje svidjelo se to tebi ili ne.

Ja makar argumentiram što je dobro, a što loše, a ti izbacuješ nekakve grafove i pizdarije koje nemaju veze s vezom i prepričavaš ono što si čuo od LVL smrada i Jack Kurca.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

Tako je kuki,reci im sve...glume neke pro spike...igrajte bf3 i 4 i cucajte iza kamena zajedno sa ljudinom na sajne krosing mapi

Moj PC  
1 2 hvala 1
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Antraks, nakon odgledanih nekoliko videa i mojih kratkih igranja snajperom, slažem se s tobom da su povećali hitbox.

Samo mi nije jasno kako to nije spomenuo nitko drugi. Ni plaćeni, a ni oni no-name youtuberi. Mislim da ni ovdje na temi nije nitko osim tebe.

Znaš i sam da jutuberi to ne smiju reći, a za ostale ne znam.

Meni je odmah bilo sumnjivo jer sam pogađao sve i svašta na svakavkim udaljenostima, a ne koristim aimbot :)

Oko toga me trenutno brine što će s tim biti u finalnoj verziji igre?

Hoće li tako ostati ili će ga smanjiti na pristojniju veličinu?

Ovo s povećanjem može biti baš marketinški trik zato jer time povećavaju KD i maskiraju netcode pa je ekipa odmah zadovoljnija i prednarudžbe frcaju na sve strane.

[19xx] 4ntraks
12 godina
D-wook kaže...
f

to moreš raditi u CODu jer ti tamo uspjeh ovisi o refleksima dok je u BF uspjeh više ovisio o prilagođavanju situaciji, predviđanju i pozicioniranju. 

Ovo je zapravo potpuno obrnuto, ako uspoređujemo conquest koji se igra na bf esl sa search and destroy koji se igra u COD a i CS GO

Trči se u krug oko objectiva, ne postoje nade spotovi, ne posoje cross spotovi di snajper leži i gleda koliko ljudi ide na B, ne postoji sa druge strane netko ko će bacit tamo smoke itd.

Mislim mogo bi o ovome napisat 600 stranica, male S&D mape i gameplay na istima se nemože usporedit sa tipom igre koji se igra na ovim CQ di se trči ko muha bez glave, a pobjedi onaj koji otrči nekome iza leđa. U BF postoji flankanje kao i u armi i squad, ali to postoji i u cod.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 19:19 (b00).
16 godina

Pa u 10-20 sati pokupiš kako treba letjeti. Skužiš 309 brzinu, to govorim. Upravljanje avionom nije neki problem kad nema nekih finesa dodatnih kao u simulacijama. Kasnije samo dobiješ malo više osječaj za brzinu pa ne moraš ni gledati, plus još imaš i air radar koji ti pomaže.

Dobro kužim to, ali barem BF1 je otišao od toga lock on sranja, a puške pucaju po metak, a one automatske su slabe na daljinu. Isto treba navikavanja na njih i iskusnije će uvije dobit. Beta je bila puna noobova i zato se moglo tolko klati. Bolt puške su konačno dobre, ali zar nisu svi u alphi vajnali kako su automatic prejake i da bolt trebaju biti dobre jer su bile korištene puno u tom dobu? Eto pa to su napravili, rulaju sad i opet neki nezadovoljni.

Pa reci i rekao si eto već 110 put kužiš, kao što sam Volumeu napisao. Nemoj kupiti ako ti ne paše, pa k vragu nečeš jesti drek ako ti ne valja i onda se žaliti radi toga. 

I ne ne kopiram nikakve levelcapove ili jackfragse jer oni mrze upravo ovo što i ti. Tenkovi prejaki, sniperi prejaki i opčenito vajnaju. Ovo je moje osobno mišljenje i da si pogledao graf skužio bi ali je problem što kao što je madtom napisao niti ne čitate, ili čitate ali kroz jedno uho nutra kroz drugo van. Tako da prestajem s ovim jer mi se neda više natezati sam protiv svih i kad i ovako nitko ništa ne čita sa razumjevanje kako mi se čini.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 19:30 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
Battlefield 1

U biti svatko moze igrat kako i sta hoce i koliko moze tako da se bezveze svadamo....

Ako vam ne pase zaobidite,ima bf3 i 4 pa igrajte....sta se tice mene,pase mi da bude cim manje igraca i da bf1 propadne kao npr. hardline....ono da ima par pravih sluzbenih mapa i servera i to je to...vise litl tenkica za mene

Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa reci i rekao si eto već 110 put kužiš, kao što sam Volumeu napisao. Nemoj kupiti ako ti ne paše, pa k vragu nečeš jesti drek ako ti ne valja i onda se žaliti radi toga. 

I ne ne kopiram nikakve levelcapove ili jackfragse jer oni mrze upravo ovo što i ti. Tenkovi prejaki, sniperi prejaki i opčenito vajnaju. Ovo je moje osobno mišljenje i da si pogledao graf skužio bi ali je problem što kao što je madtom napisao niti ne čitate, ili čitate ali kroz jedno uho nutra kroz drugo van. Tako da prestajem s ovim jer mi se neda više natezati sam protiv svih i kad i ovako nitko ništa ne čita sa razumjevanje kako mi se čini.

Pa kad bi pisao čitko i bez toliko tipfelera onda bi možda bio razumljiviji :P

Što se kupovine tiče... napisao sam ti gore - nema boljeg od toga.

Eventualno COD remastered, ali mi se ne da odmah kupovat za masne pare obje igre jer novi COD ne mislim igrati.

Remastered me zanima, ali kad ga odvoje ili kad mu spuste cijenu.

BTW

Nemoj više pisat o avionima jer sam sebe zakopavaš.

Upao si u živo blato i lagano toneš.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

ako ste gledali one citerske klipice na njima se vidi normalan hitbox i skeleton.... Tako da tu nije dirano nista... A hvala bogu trenutni serveri rade daleko bolje po tom pitanju od bc-bfhl...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Daj da i mi vidimo te videje...

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice