Gdje kupovati informatičku opremu?

poruka: 17
|
čitano: 18.696
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Googlanjem došla sam do slijedeih informacija, također posjetila i potrazi za lapotopom trgovine Links, Mikronis, Optimum računala.

1. Vemil - nema ih više, zamjena Unusmedia - ista ekipa iz vemila, zaobići, otvorili novu firmu a u staroj nisu riješili servise

2. HG SPOT - digli se iz mrtvih, loši, bolje ne kupovati jer se ne zna hoće li opet u mrtve

3. Links www.links.hr solidni

TIP trgovina i web shop

Ponuda - informatika - solidno

cijene: srednje

4. Optimum računala www.optimum-online.hr  - solidni

TIP trgovina i web shop

Ponuda - informatika, foto, gsm, televizori - odlično

cijene: dosta niske

5. Autronic www.autronic.hr - skoro ih nema više

6. Feniks kompjutori www.feniks-kompjutori.hr

TIP trgovina i web shop

Ponuda - informatika  ok

cijene: visoke

Po mom miišljenju najbolji su Links i Optimum. Mikronis ima samo laptope po velikim cijenama. Budućnost je na Linksu i Optimumu.

Sa web shopovima poput protisa i superbita imam loša iskustva, one man bandovi sa katastrofalnom uslugom, najbolje zaobići. Imaju niske cijene za plaćanje gotovinom ali za kartice su preskupi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 0:06 (Laura.B).

2 2 hvala 1
16 godina
neaktivan

oprosti ali meni nisi nista novo reka, nisi spomenija jos hrpu drugih shopoa poput adm,protis, tehno trade, tehnomax, chipoteka itd.

pohvala za trud. i kod nikoga cijene nisu bas solidne sve je to skupo naspram drugim zemljama Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 0:10 (labrovic).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gdje kupovati informatičku opremu?

Druge zemlje su druge zemlje, mi smo u Hrvatskoj, pa trebamo tu i kupovati. Tema je otvorena zato da bi se iskristalizirale i pohvaljivale dobre trgovine u kojima od propasti "velikih" valja nadalje kupovati i koje donekle imaju ponudu. Teško se je mnogima snaći u moru neprofesionalaca i svai dan neka trgovina propada.

17 godina

Links ima najbolju uslugu.

Slazem se da je u Linksu buducnost, vec neko vrijeme 90% opreme kupujem u Linksu, i nikad ali NIKAD nisam imao problema.

Trgovci su ljubazni, opremu platis, podignes u roku minute...odlicno.

Dodjes u ducan, nisi mozda siguran sta kupit ili pod kojom sifrom je artikl?

Imaju laptop upaljen s kojim se sluze kupci i mogu pregledavati njihovu web stranicu.

Links=Bog(ovi)

- Psiho246
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da, oni su Ok
17 godina
neaktivan

Što se mene tiče:

ADM

Zagria

Links

tim redoslijedom...

Ako ne nađem kod njih što trebam, pogledam što nude: H2 Shop, Autronic, Formel, Vemil, HGSpot

0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam ishop, sve mi mogu naručit(dobivaju robu od abisa,links,esys-a...) i neplaćam dostavu, a i ono najbolje nemoram ići do te trgovine da bih ostavio proizvod na servisu, nego samo odnesem u ishop.

Dobro on je samo u sisku,ali opet ima sličnih takvih trgovina i u drugim gradovima.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne znam samo odakle ona podijela oko cijena...

Kupujem u linksu i feniksu i zadnje sto sam kupio je bilo jeftinije u feniksu nego u linksu.

Ove prodavace bez robe tipa ADM i slicne, ne diram.

Ne znaci da ne valjaju, nego zelim sigurnost.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 0:55 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Ne znam samo odakle ona podijela oko cijena...

Kupujem u linksu i feniksu i zadnje sto sam kupio je bilo jeftinije u feniksu nego u linksu.

Ove prodavace bez robe tipa ADM i slicne, ne diram.

Ne znaci da ne valjaju, nego zelim sigurnost.

ADM ima robu, otkud ti to da nema? Zaboravih napomenuti, cijene su podijeljene na temljeu većine cijena, ne za pojedini artikl.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 1:00 (Laura.B).
17 godina
neaktivan

Ja sam narucio procesor preko Linksove internet stranice.

Sve je proteklo bez ikakvih problema, doslo dostavom.

Potpisao se, platio, preuzeo i to je to. Stvarno pohvalno.

A primjetio sam da ADM ima dosta niske cijene.

Mozda sljedece sto budem kupovao bude od njih.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pored vec navedenih kupujem i u www.vixus.hr online shopu. Imaju dosta siroki izbor opreme (ako trazim nesto sto i nemaju na cjeniku odmah mi ponude i to po vrlo dobrim cijenama).

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 23:44 (sina-k).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

LOL----

takve ankete se rade skoro svaku godinu i tako se prije 3-4 godine klelo u HG šrot i VeMulj - pa gdje su sad???

I tko vam jamči da isto neće bit sa ovima koje hvalite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Ja imam ishop, sve mi mogu naručit(dobivaju robu od abisa,links,esys-a...) i neplaćam dostavu, a i ono najbolje nemoram ići do te trgovine da bih ostavio proizvod na servisu, nego samo odnesem u ishop.

Dobro on je samo u sisku,ali opet ima sličnih takvih trgovina i u drugim gradovima.

da, no sad mu je super...prije par godina ljudi su se klanjali Suprakompu, Šmitu, pa se pojavio Oldi sa infoopremom njih više nema tako da...dok ide - ide!

svaki grad ima neku trgovinicu...svi oni uzimaju od velikih (recimo M San, Ecos, autronic) koriste rabat za maržu i tako...

za 5 godina opet će bit nova garnitura uvoznika i trgovina jer smo premalo tržište da opstane ista a svako se kurči da zna sve o IT i da bi baš on bio najjjeftijniji i nojbolji IT Shop.

17 godina

je lako je vama u zagrebu imas takvih ducana masu... a sta cu ja doli u split.... blaga katastrofa.... vise ne znan di kupit komponente za racunalo.... ako ko zna neka preporuci nesto a da nije vemil/hgspot effect.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Adm, diskont24 uvijek postoji dostava.
http://www.hr-invites.com/register.php
17 godina

necu dostavu.. ocu uzivo.. + toga iman auto pa se zaletim lagano i doma na licu mista vidin sta me interesira

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Ne slažem se s ovim za Superbit, tamo sam kupio laptop koji sad imam i nisam imao nikakvih problema. Mislim da su cijene relativno niske u odnosu na druge. Kupio sam i jedan Lenovo u Mikronisu i također nije bilo problema, sve 5
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice