sad ce ajfonovi imat jos bolje baterije, strasno!!!! ahahahaha
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde hvala Bogu!
Sada barem neće Apple srati da Samsung kopira njihove uređaje, a Samsung ce samostalno razvijati svoje Galaxy telefone i tablete koje uopce nije kopirao od Apple-a, bez obzira što je za Apple radio 90% djelova. Mislim, dali uopce itko posumnjao u to da je Samsung zbilja kopirao Apple? Uopce nisu ni izbliza slicni ti uređaji i Samsung je oduvijek radio smartphone kao iPhone jos i prije samog iPhone-a, a za tablete da i ne govorim, u biti Apple je kopirao ideju od Samsunga za tablete. Eto.
Ajde hvala Bogu!
Sada barem neće Apple srati da Samsung kopira njihove uređaje, a Samsung ce samostalno razvijati svoje Galaxy telefone i tablete koje uopce nije kopirao od Apple-a, bez obzira što je za Apple radio 90% djelova. Mislim, dali uopce itko posumnjao u to da je Samsung zbilja kopirao Apple? Uopce nisu ni izbliza slicni ti uređaji i Samsung je oduvijek radio smartphone kao iPhone jos i prije samog iPhone-a, a za tablete da i ne govorim, u biti Apple je kopirao ideju od Samsunga za tablete. Eto.
Pitanje za Jabučare..Da svi dobavljači prestanu isporučivati Appleu komponente,a novi odbiju proizvoditi,što bi na kraju Apple rekao da proizvodi??
Pitanje za Jabučare..Da svi dobavljači prestanu isporučivati Appleu komponente,a novi odbiju proizvoditi,što bi na kraju Apple rekao da proizvodi??
Tako mozes reci za sve automobile, racunala...
Kina vec ima dovoljno dobru tehnologiju da prebacivanje proizvodnje ne znaci automatski losije baterije. Cak smatram da ce ti prije netko drugi proizvesti bolju bateriju od Samsunga nego Samsung. Nastojanje Apple-a da ne ovisi o nijednom proizvodjacu, a narocito o Samsungu, je normalan i logican razvoj situacije.
Ajde hvala Bogu!
Zar je moguce da netko nije uvidio ironiju u gornjim recenicama? Negdje sam cuo da svi ljudi mogu percipirati i shvacati ironiju... Izgleda da je to netočno.
Zar je moguce da netko nije uvidio ironiju u gornjim recenicama? Negdje sam cuo da svi ljudi mogu percipirati i shvacati ironiju... Izgleda da je to netočno.
Sta deca znaju sta je ironija...
Dok je Samsung fanboysa nece oni propast.
Ajde hvala Bogu!
Sarkazam?!

Neznam samo tko ceka u redu po 2 dana da bi kupio gayphon
U svijetu biznisa ne vlada fanbojevski način razmišljanja (kao na forumima) bitna je zarada, a ne emocije, tako da je situacija koju zamišljaš nemoguća, a razliku između Appleovog i kineskog proizvoda možeš vidjeti ako usporediš originale sa kineskim kopijama.
Bio ti jabučar ili kruškar, pitanje ti je bedasto i potpuno nerealno (što bi bilo kad bi bilo nešto što nema nikakvog smisla). Pa gotovo niti jedan "proizvođač" nema u vlastitom vlasništvu i proizvodnji 100% dijelova koje koristi za svoj konačan proizvod, a postoji gomila marki koje na gotove proizvode dodaju tek svoj logo, a da uopće nisu na bilo koji način sudjelovali u razvoju proizvoda kojeg brandiraju. Ode se na XY sajam u Kini, aha vidiš, ovo bi moglo proći na tom i tom tržištu, dogovore se uvjeti, naruči se kontejner i šibaj.
Slijedece godine ce tuziti Tianjin Lishen Battery i Amperex Technology zbog kopiranja...