- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno. Nista nije savrseno.
Marketing za to tu i postoji.
Ali meni je drago da ipak postoji netko dovoljno hrabar da razvija nove tehnologije poput AMOLEDA bez obzira koliko skupe bile. Vidimo da se ostalima ne isplati kao....

nisu savrseni al za mene su prvi detalj kojeg gledam prilikom izbora mobilnog telefona... no amoled no telefon :P
svaki dan gledam u taj ekran, ima da bude SAVRSEN :)

Takodjer.
Naviknuo sam se na ciste i prirodne boje IPS ekrana i amoled me jednostavno bode u oci svojim bojama.
Ljudi dajte se vise naucite nekim cinjenicama prije nego progovorite.. Da, AMOLED ekrani imaju jako izrazene boje, ali isto tako imaju razne profile medju kojima je i "natural" profil koji je kalibriran po RGB spektru i ima vecu tocnost prikaza nego ijedan IPS-LCD, ukljucujuci i iPad te ostale iProizvode koji nisu u tom rangu. O kontrastu i vidljivosti na dnevnom svijetlu ne treba niti govoriti, dovoljno je reci da se samo Nokijin Clear-black moze mjeriti sa AMOLED-om, no naravno i Clear-black ekrani su nista drugo nego AMOLED tehnologija.. Naravno, nije sve ljubicasto i pozitivno u svijetu AMOLEDA - ima svoje prednosti i nedostatke, no to je jedna od tehnologija koja se strahovito brzo razvija a najnovije izdanje (SGS4) to i dokazuje... Evo i par cinjenica da ne ispadne da bubetam bezveze:
http://www.displaymate.com/OLED_Galaxy_S123_ShootOut_1.htm#OLED_Power_Saving_Advice