Tužba protiv Volkswagena: preosjetljive tipke na v

poruka: 12
|
čitano: 3.462
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tužba protiv Volkswagena: preosjetljive tipke na v".
16 godina

Hm, ne bi li adaptivni tempomat kad vidi prepreku ispred sebe tipa stablo ili garažu trebao usporiti i kočiti, barem tako rade svi koje sam do sad vozio.  Uz to komentar da bi netko platio manje vozilo da je znao da su tipke toliko osjetljive ? Znači ne smetaju ti tipke nego oćeš izvuć lovu.

0 0 hvala 0
14 godina

Ma nek ih tuze kad rade ovakve idiotarije. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

5 0 hvala 0
14 godina

Kapacitivne tipke trebaju što prije otići u zaborav, i pod hitno vratiti obične fizičke gumbe za osnovne funkcije upravljanje autom i multimedijom.

Moj PC  
18 0 hvala 1
16 godina

Nažalost, ali EU bi morala odrediti da auto ima pluge na volanu za žmigavce, svjetla, brisače, truba u sredini volana, tipke za mjenjač (EV, automatik), 20 tipki (TIPKI) + 2 kotačića za klimu/ventilaciju, plus ekran koji ispred vozača koji pokazuje brzinu, km, nivo goriva (baterije) itd.

Te da se bez toga se auto ne može homologirati u EU.

Moj PC  
11 0 hvala 0
9 godina

Aha. 

Ako zelim iPhone, kupim iPhone. Ne trebam battery fueled mobilni telefon style s#ih kraj kojeg me slusajni dodir touchscreena ili neke druge touch senstive tipke unistava i kojem cu konstantno pratiti stanje baterije. 

Prekidac treba biti prekidac. S jasnim i crispy "click, za kojeg treba uloziti neki pritisak, da nije slucajnost.

I dalje mi je fantastican taj pomodarski hype gdje se ekipa raspamecuje na neke 45% gotove proizvode i istresaju vrece para da bi mogli imati latest thing: "pa nek svi crknu po mahali", "NEK' CRKNU DUSMANI" itd. 

Nit' je zeleno, nit' je pouzdano, nit' sigurno. 

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Tužba protiv Volkswagena: preosjetljive tipke
T-bone's kaže...

Nažalost, ali EU bi morala odrediti da auto ima pluge na volanu za žmigavce, svjetla, brisače, truba u sredini volana, tipke za mjenjač (EV, automatik), 20 tipki (TIPKI) + 2 kotačića za klimu/ventilaciju, plus ekran koji ispred vozača koji pokazuje brzinu, km, nivo goriva (baterije) itd.

Te da se bez toga se auto ne može homologirati u EU.

Plus, infotainment neupotrebljiv za ikakve promjene nakon vožnje +5 km/h.

14 godina

Kakva je to debilana. Eno kod Volvoa pretinac ispred suvozaca se otvara preko dugmeta na infotainmentu. Kad ubacis u brzinu ili kad se pokrene vozilo, to dugme nestane i onda moras ulaziti u postavke vozila i onda tek dobiti pristup tom dugmetu da otvoris da pretinac. 

Kako im dopustaju ove stvari uopste da prolaze. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 0 hvala 1
12 godina
Indestructible kaže...

Kakva je to debilana. Eno kod Volvoa pretinac ispred suvozaca se otvara preko dugmeta na infotainmentu. Kad ubacis u brzinu ili kad se pokrene vozilo, to dugme nestane i onda moras ulaziti u postavke vozila i onda tek dobiti pristup tom dugmetu da otvoris da pretinac. 

i onda u vožnji prst pobjegne malo lijevo ili desno po ekranu, klikneš nešto treće, pa se ponovo vraćaj kroz menije

praktično ti je nužan suvozač da bi normalno vozio i imao nekog tko će drkenjat po ekranu

s gumbićima već nakon par tjedana/mjeseci vožnje novog auta znaš na pamet gdje je što, ne moraš niti skretat pogled s ceste

16 godina
Indestructible kaže...

Kako im dopustaju ove stvari uopste da prolaze. 

-upravo zato da vozač ne čačka u vožnji.. no rezultat-izvedba je u stilu kao da stave povez preko očiju.. smisao-rezultat mada su možda želje-namjere bile 'dobre'..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
9 mjeseci
I još u aute ugrađuju te jeftine tablete gdje je response dodira, lag jedno dvije sekunde te nakon što si kliknuo moraš triput pogledati , ako je pogrešno moraš gledati triput opet u ekran pa korak nazad , pa gledati, pa naletiš na rupu na cesti te opet fulaš rukom 🙄
Dizajneri narodskih auta baš idu kontra mozga , što lošija vizualizacija tj. smanjivanje percepcije ( penđeri majušni), što ubojiti za pješake (ona grba naprijed na haubi) i još ti tableti i tipke na dodir.

Zato Rimčeva Nevera lijepo ima joystick i gumbe, kao i Bugatti , Lamborghini,... svi "normalni" auti. Dok ovi narodski auti služe izgleda da sirotinja što više gine, to bolje i zelenije za planet.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
15 mjeseci

Lažibradini automobili imaju i daljinski k tome..samo treba dosta često mijenjati baterije u njima što se rijetko tko sjeti, pa i sam on.

127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
yoko999 kaže...

Lažibradini automobili imaju i daljinski k tome..samo treba dosta često mijenjati baterije u njima što se rijetko tko sjeti, pa i sam on.

-kotač. ostalo su insinuacije i zavist.. :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice