Margheritu s kanabisom, molim!

poruka: 14
|
čitano: 2.353
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Margheritu s kanabisom, molim!".
9 godina

Ananas je najvisa razina psihodelije na pizzi za mene 

8 0 hvala 2
17 godina

Moj pokojni buraz, kada je bio na maturalcu u Češkoj, probao je vutru premazanu sa LSD-om. Nije pojma imao, a skužio je da nešto ne štima, kada su lusteri se okrenuli, pa visili sa poda.

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Kad vam konobar donese "ladno" pivo bez čepa na boci,, dakle otvoreno, imate ga zakonski pravo vratiti i reći mu da donese zatvorenu bocu piva, te da ga odčepi pred vama.

Inače se nemojte čuditi kad vam budu sipali bijeli prah u pivo. :p

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Margheritu s kanabisom, molim!
fredii kaže...

Moj pokojni buraz, kada je bio na maturalcu u Češkoj, probao je vutru premazanu sa LSD-om. Nije pojma imao, a skužio je da nešto ne štima, kada su lusteri se okrenuli, pa visili sa poda.

vutra premazana LSD-jem je urbana legenda, to se ne radi i nitko to nikad nije radio/probao. 

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
14 godina
Zaporožac kaže...

Kad vam konobar donese "ladno" pivo bez čepa na boci,, dakle otvoreno, imate ga zakonski pravo vratiti i reći mu da donese zatvorenu bocu piva, te da ga odčepi pred vama.

Nije neki problem nabiti natrag čep na bocu samo ga ne smiješ pri otvaranju jako iskriviti. To ja radim svojim gostima nakon trećeg piva pa dobiju onu K-plus s akcije dvije litre još pola gratis u bocu od Budweisera. Veći mi je problem kad im donesem otvoreno K-plus pivo pa mi ga vrate jer je otvoreno, prigovaraju da je fejk ali ne zbog piva jer ga nisu ni probali nego kakav je to plastični čep, a odvojiv, to nije EU original. Onda kažem da je to zaliha od prije tog zakona, pivo berba 2018, kažu "e onda je u redu, može".

Nego da vratimo na pizzu, ako si gledao one videe gdje se civili po Americi natežu s policijom na cesti smije li mu pretražiti auto ili ne, amandan ovaj onaj, sad mu policajac može reći da ima "probable cause" jer mu auto miriši na pizzu. Pazi sad kad ATJLučko privede par Bolt Filipinaca jer su pod sumnjom za dilanje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2025 13:37 (ante_etna).
9 godina
Zaporožac kaže...

Sjecam se jedne price iz 90-ih, osjecka gimnazija na maturalcu u Lloret de maru. Frajera su navukli u neki disko, uvalili neku cugu. 

Sutradan mu je kirurski odstranjivana pivska boca iz cajnog kolutica. 

5 godina
Eh !
Extra djevičansko maslinovo ulje.
U nekoliko zagrebačkih Pizzeria i Pizacutova svojevremeno ( ne mogu tvrditi za sada jer ne radim već 10 g) smo stavljali svinjsku mast u tijesto za pizzu. Da stvar bude smješnija ne zbog uštede, nego zbog toga što pizza koja se vruća stavlja u kartonsku kutiju i u njoj provede pola sata ili više je bolja s tjestom na bazi sv. masti. Pizza koja ide na tanjur je hrskava i njoj paše m. ulje, ali ova što se upari u kutiji bude puno žilavija baš zbog ulja.
Cijelu priču pričam zbog toga što bi se mnogi mogli smatrati "vjerski otrovanim" i sigurno bi bilo tužbi. 🙃

1 0 hvala 1
14 godina
Abraksas kaže...
Eh !
Extra djevičansko maslinovo ulje.
U nekoliko zagrebačkih Pizzeria i Pizacutova svojevremeno ( ne mogu tvrditi za sada jer ne radim već 10 g) smo stavljali svinjsku mast u tijesto za pizzu. 
Cijelu priču pričam zbog toga što bi se mnogi mogli smatrati "vjerski otrovanim" i sigurno bi bilo tužbi. 🙃

Trebaju nabaviti potvrdu da je krmak bio košer.

11 godina

Kontra sam droga. Bilo lakih, bilo teških.

Samo sam uvijek za to da se ljudima stavlja brom u čaj. Naime, to se radili nekada u JNA i mladima kada su išli na višednevne izlete (-maturalci,....)

Sex je precjenjena stvar.

dzg
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
PzKpfw kaže...

Kontra sam droga. Bilo lakih, bilo teških. 

Na čemu si onda ti?

PzKpfw kaže...

Samo sam uvijek za to da se ljudima stavlja brom u čaj. Naime, to se radili nekada u JNA i mladima kada su išli na višednevne izlete (-maturalci,....)

Čitao sam da je to urbani mit. Bude to sigurno doc obradio u narednom članku.

11 godina

@ante_etna

Ne zanima me to. Sex je bezveze.

Droga se klonim. Uvijek nosim kada sam vani svoju bočicu sa vodom, da mi netko ne ubaci onaj đi, tj. "drogu za silovanje".

Sex je bezveze.

dzg
4 godine
ante_etna kaže...

Čitao sam da je to urbani mit. Bude to sigurno doc obradio u narednom članku.

Svakako je mit.

Ja sam ga bacao tri puta dnevno.

合気道 五段 Me, myself and I
17 godina
Zaporožac kaže...

Ja lijepo pitam jel ima droge unutra ako kaže da nema onda kažem nebih hvala. 

17 godina
CrnaBitanga kaže...
fredii kaže...

vutra premazana LSD-jem je urbana legenda, to se ne radi i nitko to nikad nije radio/probao. 

Mislio eksperimentirati nisam, doduše, pa sam mu vjerovao, a nisam niti provjeravao navode, da budem iskren. 

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice