Lyft od 2026. uvodi Baiduove robotaksije u Njemačk

poruka: 8
|
čitano: 3.888
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lyft od 2026. uvodi Baiduove robotaksije u Njemačk".
3 godine

srećom, naša je vlada bila pametna i mudra..

and all the shipwrecks and the skeletons we keep inside are there to remind us we were meant to survive

2 0 hvala 0
15 godina

Zasto ne uvode ta kineska rijesenja u americi nego u europi?

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Lyft od 2026. uvodi Baiduove robotaksije u Nje
Svakakav kaže...

srećom, naša je vlada bila pametna i mudra..

Ovo su sve rješenja gdje je serijski automobil preuređen u robotaksi (npr. Waymo kada se vozilo zblesira dolazi njihov vozač koji preuzima upravljanje). Za sad još nitko nije napravio potpuno samovozeći teksi. Najveći izazovi u tome su kako riješiti situaciju u slučaju da vozilo ne zna što napraviti u prometu (stane i čeka), a tu ima nekoliko ideja:

1. Softver predloži operateru nekoliko opcija koje misli da treba napraviti i operater bira jednu od njih (vozilo i dalje upravlja, ali operater odlučuje o sljedećem koraku)

2. Potpuno daljinsko upravljanje na daljinu

E sad kolko je to realno, vidjet ćemo

nemam za potpis
17 godina
Koliko je taj Lyft jeftiniji po voznji od Ubera ili Taxija? Ako je same shit onda radije platim covjeku nego da me robot vozi.
15 godina
Mislim da je cijenovno tu negdi, al nakon voznje u waymo autima ja nebi ponovno sa ljudima u auto. Vecina njih smrdi, drzi klimu kako njima pase a to je uglavnom izgasenu, moram slusat sta njima gori na radiju (iako me ovo osobno ne dira toliko) i onaj najgori dio moran razmisljat ocu li se upustat u razgovor ili ne. Vecina uberovih vozaca su genijalni inovatori koji su na pragu milje al ovo samo rade privremeno i tako zadnjih 10 godina
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2025 13:54 (stirko55).

1 0 hvala 0
7 godina

da se zelim vozit u taksiju nebi dolazio zivjet u njemacku

0 0 hvala 0
9 mjeseci
Svakakav:
"srećom, naša je vlada bila pametna i mudra".

Veliš imamo mi svog konja za utrku 😉
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
6 godina

Ovo ce kod mene da prodje kao i kod samonaplatnih blagajni ili online AI supporta ili.... Jednostavno ne zelim. Da, brze je i sve ostalo, ali to vodi samo u jednom pravcu. Neki ljudi dobiju otkaz, a onda je samo pitanje kada cemo i mi doci na listu. Automatizacija, roboti, AI ne placaju nase usluge.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2025 22:57 (SamoPitam3).

1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice