Kad vidim taj tablet najradje bi ga zafitiljio u zid i polio benzinom kolko je nepotreban.
Em ruke i tijelo nisu u pravilnom polozaju dok se koristi, em se ne moze nista konkretno napravit na njemu.
Kad vidim taj tablet najradje bi ga zafitiljio u zid i polio benzinom kolko je nepotreban.
Em ruke i tijelo nisu u pravilnom polozaju dok se koristi, em se ne moze nista konkretno napravit na njemu.
Sto se to konkretno ne moze napraviti na njemu?
Ako trebas poslati mejl, mozes poslati mejl.
Ako trebas ici na neku stranicu provjerit neki podatak, mozes otici na neku stranicu provjerit taj podatak.
Ako trebas citati e knjigu, mozes citati e knjigu.
Stvari koje ne mozes s tabletom, ne mozes s tabletom te tablet ne zamjenjuje funkciju PC-a kod tih stvari, ali ako covjeku te neke stvari nisu potrebne onda je konstatacija da tablet moze zamjeniti PC u funkcionalnosti tocna, jer funkcije koje toj osobi trebaju mogu obaviti i tablet i PC, s tim da je tablet prenosiv i jednostavniji za koristenje od laptopa.
Naravno, tablet je isto PC, kao sto to Tonci kaze. :P
Edit: Iako sam misljenja da je tablet beskoristan, jer za iste funkcije sluze i smartphonei koji danas skoro po pravilu imaju 4.5-5", a stanu u dzep.
Tablet nema mrežnu karticu pa si ograničen wlanom. Npr. moraš pristupiti routeru jer ti je prestao raditi wlan i možeš šipak a ako koristiš samo mobilni internet onda si u milosti i nemilosti ječine signala i trenutne propusnosti mobilnog operatera. Tablet je ograničen kapacitetom tako da od njega ne možeš napraviti HTPC. Zbog veličine ekrana daleko je ugodnije bilo što raditi na PC-u. PC je multifukcionalan uređaj, tablet je pomoćno sredstvo ili sredstvo za povremene i nezahtjevne korisnike.
Ova tema bez sinatre neće nikad biti ista, šteta, nadamo se brzom povratku legendarnog robin hooda od konzola.
sve je to ljepo divno i krasno ali da bacim jednu digresiju sto de tice praktichnosti i high end gaminga...svi dobro znamo za all i one pc-a ali oni su jos uvijek slaba u odnosu na na uobicajan kuchiste monitor sistem..evo ja cu sutra prodat kaj imam pod moj pc ak naprave all i one istih performansi sa neku razumnu cijenu :D
Ti si samo na grafičke kartice potrošio oko 1000 eura+. Zašto misliš da je puno takvih korisnika? Ne, ne samo da ih nije puno, nego ih je jako, jako malo.
ne radi se tu o tome kolko sam platio ne platio nego nemoguchnoschu trpanja high end hw u nesto prkaticno kao sto je all i one,,na dobrom smo putu ali na i blizu relizacije istog ;)
nemoguchnoschu
Zašto?
recimo radi proizvodnog procesa pojedinih konponenti i shrinkanja istih ali pritom na rezanjem performansi tih konponenata...
Konkretno, laptopi i konzole,a konzole pogotovo u prvoj reviziji imaju finih problema s pregrijavanjem.
Loš protok zraka i smanjeni hladnjaci spram desktopa.
Bahahahah PS3 po dizajnu je kakav takav pa mi se nikad nije pregrijo u 5 godina a PS4 ce se jos manje grijat jer koliko vidim napravljen je jos bolje od PS3 a X360 je vec druga stvar sto se tice pregrijavanja a sad idem igrat The last of us
Mislim da pravi gamer ne bi trebao razmišljati na kojoj platformi igra, nego što igra...
Konačno dobar post
Em mozes svasta konkretno napraviti na tabletu, em ga jednostavno mozes koristiti u najboljem mogucem polozaju-lezecki.
Zar vi stvarno mislite da su konzole bolje od PC.a
radi njihovih dimenzija,tezina,boja i tih sitnica?
Ne,nego ps4 je namjerno guranje PCa sa gaming
trzista.Jer dok je PC ovdje,on je the boss sa gaming.A jedino
da konzole prevladaju je sema ekskluziva.Nista vise.Svaka igra
koja se moze igrat na konzoli,moze se i na PC-u.Tako da PC za nicim
ne kasni u grafickom smislu niti u bilo cemu.Konzola je ta koja je uvjek
bila korak nazad i sada to pomocu ekskluziva pokusaju promjeniti.
Zar vi stvarno mislite da su konzole bolje od PC.a
radi njihovih dimenzija,tezina,boja i tih sitnica?
Ne,nego ps4 je namjerno guranje PCa sa gaming
trzista.Jer dok je PC ovdje,on je the boss sa gaming.A jedino
da konzole prevladaju je sema ekskluziva.Nista vise.Svaka igra
koja se moze igrat na konzoli,moze se i na PC-u.Tako da PC za nicim
ne kasni u grafickom smislu niti u bilo cemu.Konzola je ta koja je uvjek
bila korak nazad i sada to pomocu ekskluziva pokusaju promjeniti.
Očito nikad nisi čuo za xbox i PS ekskluzive.
Znam ja za ekskluzive jos od GamePlay I HACKER
casopisa.Ustvari u njihovo vrijeme je i pocelo sa ekskluzivama.
Ugl,zelim reci da je danas puno vise ekskluziva nego igara koje
izlaze za sve platforme.
realno jedini razlog meni za kupovinu konzole je Halo.
Sto se tice ostalih konzola, PS3 i PS4 smece, PS2 je zakon prvenstveno zbog igara koje imaju dusu*** a nisu komercijala.
I da, Sega Dreamcast je bila odlicna ali je slab marketing i trziste unistilo. Pet puta zabavnija konzola od Xbox i PS2 je sigurno.
realno jedini razlog meni za kupovinu konzole je Halo.
Sto se tice ostalih konzola, PS3 i PS4 smece, PS2 je zakon prvenstveno zbog igara koje imaju dusu*** a nisu komercijala.
I da, Sega Dreamcast je bila odlicna ali je slab marketing i trziste unistilo. Pet puta zabavnija konzola od Xbox i PS2 je sigurno.
pojasni po čemu si zaključio da je PS4 smeće, jesi koristio tu konzolu?
Jeli ovo rekord u TD-ovima? Čestitke.
Misliš na besplatne igre s dušom? Jer, 99% igara je komercijalno i napravljeno zbog prodaje, ne duše.
Bahahahah PS3 po dizajnu je kakav takav pa mi se nikad nije pregrijo u 5 godina a PS4 ce se jos manje grijat jer koliko vidim napravljen je jos bolje od PS3 a X360 je vec druga stvar sto se tice pregrijavanja a sad idem igrat The last of us
Hm, PS3 ti se nije pregrijao, ali si sigurno primjetio da se čuje kao avion nakon nekog vremena zbog 'kvalitetnog' hlađenja...X360 je puno bolji u tom djelu. Imam obje konzole (prvi model obje) tako da nebi bilo da pričam iz guzice.
A za PS4 ćemo vidjet.
Ljudi moji ovo je besmisleno.. tableti i PC mogu itekako koegzistirati zajedno u svakom kućanstvu.
Na jednom radiš jedno, a na drugom drugo.. svaki ima svojih prednosti i mana i svaki je bolji za neke druge namjene.
Osobno programiram, gledam filmove, surfam i igram se na PC-u, ali kad legnem u krevet ili zasjednem na kauč mogu ko čovjek surfati, čitati PDF-ove, gledati YouTube klipove na tabletu, čak i baciti povremenu igru ;)
Također tablet je genijalan za ponjet na put.
Znam ja za ekskluzive jos od GamePlay I HACKER
casopisa.Ustvari u njihovo vrijeme je i pocelo sa ekskluzivama.
Ugl,zelim reci da je danas puno vise ekskluziva nego igara koje
izlaze za sve platforme.
da i ?
Oni financiraju te igre i mogu odlucit na kojim platformama ce bit te igre
bez npr. Sony-a nebi bilo The Last of US ili bez nintenda Zelde
Očito nikada nisi igrao Total War i Civilazation igre pa "nemaš pojma"...
Već sam par puta rekao da se o ekskluzivama nemože govorit... To je stvar osobnog ukusa koje ti se igre sviđaju..
QTE igre su toliko poglupljene da je to strašno. Nije da ih ne zaigram naravno, ali kada zaigram strategiju, avanturu uživam.. ALi to je do vražijeg osobnog ukusa!! Nekome je to smeće, nekome odlično!
A i to sa ekskluzivama. Pa zar vi koji tupite o tome imate obe konzole? Jer i PS4 i xbox imaju svoje ekskluzive kao i PC... Ali da, bitno je trubit i trubit i trubit i trubit o vražijim ekskluzivama za konzole.. Retardacija...
Već sam par puta rekao da se o ekskluzivama nemože govorit... To je stvar osobnog ukusa koje ti se igre sviđaju..
QTE igre su toliko poglupljene da je to strašno. Nije da ih ne zaigram naravno, ali kada zaigram strategiju, avanturu uživam.. ALi to je do vražijeg osobnog ukusa!! Nekome je to smeće, nekome odlično!
A i to sa ekskluzivama. Pa zar vi koji tupite o tome imate obe konzole? Jer i PS4 i xbox imaju svoje ekskluzive kao i PC... Ali da, bitno je trubit i trubit i trubit i trubit o vražijim ekskluzivama za konzole.. Retardacija...
Fulao si skroz poantu rasprave o ekskluzivama
Endymon smatra da su Nintendo,Sony i MS zli jer ne izdaju na PC
na pc je drugacija stvar jer nema svog vlasnika ajmo rec
ili developeri nemaju novaca za izdavanje na konzolama (indie) (sto se mjenja sa PS4 ) ili je takav tip igre kao RTS da se nit ne moze igrat na konzoli (realno moglo bi se kad bi stavili podrsku za mis i tipkovnicu ,ali za one koji konzole drze u dnevnim boravcima je to nije bas primamljivo )
ako si RTS fan onda vec imas PC za igranje
i daj doktor izbaci rijeci kao Retardacija i razgovaraj se normalno
izgledas jako iznervirano cim se netko s tobom ne slaze
Moram priznati Sinatri,da je genije zakuhati situaciju i uzrokovati flejm-var,a dodatni plus mu dajem jer je uspio navesti "eksperte" da se glođu oko dva potpuno različita koncepta hardwarea...
Neću.
Nađi mi postove sa Retardacijom...
pojasni po čemu si zaključio da je PS4 smeće, jesi koristio tu konzolu?
Jednostavno. Na PS i na Xbox platformama nemas zanimljivih igara kao sto su bile na Dreamcastu, San Francisco Rush 2049, Virtua Tennis 1/2, Soul Calibur, Crazy Taxi, RE: Code Veronica, MDK 2...lista ide u nedogled.
Realno jedino sto PS multiplayer ima da ponudi da ti ne dosadi nakon par sati(osim online multiplayera) su Gran Turismo i footsie. Dobro Tekken je isto exkluziva koja je ok.
PS/Xbox konzole su previse ozbiljne da bi se i nazvale konzolom danas.
Neću.
Nađi mi postove sa Retardacijom...
Da ti mi kažeš da to izbacim, a jednom sam spomenuo...
Izbacite vi trolanje pa ću i ja retardaciju...
Ne vidim gdje je zapelo.