Prijenosni projektor za gledanje filmova

poruka: 6
|
čitano: 5.377
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Prijenosni projektor za gledanje filmova

Pozdrav, 

zanima me da li imate iskustva za prijenosnim projektorima sa gledanje filmova, tipa ovako nesto https://www.hgspot.hr/projektor-xiaomi-mi-smart-projector-2-eu-1080p-autofocus-1-2-1-dolby-audio

Cilj je gledanje filmova navecer u mracnoj prostoriji,a da se dobije cim bolji dozivljaj. Ima li netko iskustva ili ima ovakav projektor ili neki slican setup trenutno kod kuce?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2024 17:55 (punkrockos).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Prijenosti projektor za gledanje filmova
Ofarbao zid na novim slojem bijele boje, spustiš rolete ili pričekaš mrak i piči. Imam još jeftiniji i sa 4 m dobijem 120". Super stvar za filmove.
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina

moze link na model kakav imas?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2024 18:01 (punkrockos).
16 godina
https://www.mall.hr/kucni-projektori/byintek-k45-led-projektor-full-hd-android-wifi-bluetooth-1-gb-16-gb-bijeli

Mana je glasnoča ventilatora ali ne čuje se kad gledaš film osim u tihim scenama.

9 godina
Prijenosti projektor za gledanje filmova

odlicno, ovaj je i dosta jeftiniji. iako planiram gledati ugl sa slusalicama, kakav je zvuk iz njegovih zvucnika? kako si zadovoljan s kvalitetom prikaza (neznam koliko patis da je slika cim bolja, al meni je dosta vazno)

0 0 hvala 0
16 godina
Nemoj očekivati čuda sa full hd na 120"...meni je najbolje gledati 4K ripove na njemu i jako sam zadovoljan, čak i sa zvukom. Svejedno uključio sam vanjske zvučnike. Najbitnije mi je bilo da nema nikakvih preskakanja i trzuckanja i srećom sve radi glatko. Najbolji je već instalirani video player na kojem bez frke gledaš sa titlovima i mijenjaš modove slike. Ispao mi je bolji nego VLC player. Prepoznaje uredno vanjske diskove, stickove itd. Probavao sam do 2 TB veličinu.
Slika je vrlo dobra, dovljno svijetla u mračnoj dobi, meni osobno kino iskustvo za nikakve novce...čudo od jeftinih kineza.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2024 18:35 (forumaš).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice