Mrknem skoro svaki dan jedan Fit na poslu.
Cokolada mi je bolja od vanilije iako ni ona nije za bacit.
Sir je također ukusan i dobar.
Mrknem skoro svaki dan jedan Fit na poslu.
Cokolada mi je bolja od vanilije iako ni ona nije za bacit.
Sir je također ukusan i dobar.
Jel ovaj Dukat Fit ustvari mlijeko + whey?
Piše na pakiranju nešto u stilu koncentrata proteina mlijeka, pa je vrlo vjerojatno kombinacija nemasnog mlijeka, wheya, kazeina i nekih magičnih industrijskih sastojaka.
Trava raste tamo gdje je posadiš.
Dobio sam oko četiri kile u zadnjih tjedan, dva. Koliko je kreatin zadužan za to?
Dobio sam oko četiri kile u zadnjih tjedan, dva. Koliko je kreatin zadužan za to?
Ovisi kolko uzimas nije isto ako si na punjenju ili 3-5g dnevno. Moguce i do 80% po meni.
Ja sam jednom pao sa 84 na 80 u roku 1mj kad sam presto pit kreatin i trenkat
Uzimam 5g dnevno, većinom nedjelju preskaćem. Imao sam ~62, a sad imam oko 65-66-67
Probam sam samo mlijeko, cokolada i vanilija.. okusi dobri, a cijena, nije najisplativije, ima dosta carbsa.. Recimo to je mlijeko s malo vise proteina i to je to.. Kao da popijes litru mlijeka, za 3kn, dobijes iste makrose, samo je ovo s okusom. ugl ok je za ponekad- Ili ak imas para, mozes i svaki dan, al meni bi bilo zao davat 10 kn za 30g proteina od dnevnih 150-200
Slažem se, preskupo je za svakodnevnu uporabu, za to je whey ipak najboljo izbor. Svejedno je fora tu i tamo, jer to je jedinstven proizvod na tržištu, nema ništa slično. Poslovni pogodak za Dukat.
Šta slušate dok trenirate? Ja sam dosta dugo treniro na Rammstaina i Disturbed, dok sad trenutno derem samo five finger death punch.
EDM 98% vremena.
Ja kad si pustim šabana odma odradim novi PR 
muzika mi uopce nije bitna u teretani. mogu trenirati u tisini,, ali preferiram Justin Bibera
muzika mi uopce nije bitna u teretani. mogu trenirati u tisini,, ali preferiram Justin Bibera
Dobar izbor. Ja bih rado slušao i modnog mačka da radi pjesme.
šalu na stranu,
netreba mi osobno nikakva glazba za odradu zadataka.
Volim slušati kako nastaju žuljevi dok radim zgibove na šipci :)
Meni je Dukat FIT pun pogodak, nije mi zao 10kn za 30g proteina :)
Glazbu ne slusam dok treniram, osim ono sta pici u gym-u, a hvala Bogu, na engleskom je jeziku :)
Šta slušate dok trenirate? Ja sam dosta dugo treniro na Rammstaina i Disturbed, dok sad trenutno derem samo five finger death punch.
Progressive Psytrance
Slušam što zvučnici sviraju u teretani. Najčešće elektro bude...
Eminem al starije stvari... Playlista na random i ozezi....
Ono što svira u gym-u, nažalost u Gyms 4 You se vrti non-stop jedna te ista playlista sa valjda manje od 10 pjesama i tako već mjesecima... odvratno za slušat već, a ne da mi se zajebavat sa slušalicama dok vježbam, još ću na kraju počet koristit čepiće za uši

Padobransko pitanje nevezano uz muziku, radi li tko hiperekstenzije sa zakrivljenim leđima? Isprobao sam to nakon što sam cijelo vrijeme radio sa ravnim leđima, i tu varijantu puno više osjećam u donjim leđima i mišićima kralježnice. Je li uopće sigurno vježbati sa zakrivljenim leđima? Gdje god da tražim tu vježbu, svi ju rade sa ravnim leđima.
dakle...16 godina, 178 cm, 70kg. zelio bih povecati misicnu masu, pa ako imate nekih dobrih savjeta?
...treniram stolni tenis već jako dugo
Nisam se baš dobro objasnio onda, našao sam ilustraciju jednu koja super prikazuje ono o čemu pričam. Kad se ide prema dolje, savije se kralježnica. Ali i za vježba o kojoj pričaš je super, među top 3 za obliques.
Trava raste tamo gdje je posadiš.
Okus je vrlo sličan, ali pura je malo krupnija. Koliko znam, piletina je gro jeftinija tako da pustit e priče i drž se pilića. Cijene imaš na netu...
Ako dobiješ 18kg u pola godine, nema teorije da će sve to biti mišići dakle sigurno će taj dečko imati više od 17%bf. S druge strane, ne bi se trebao zamarati konkretnim brojkama nego jedi zdravo i treniraj. Ako ima 65kg praktički što god da radi dobivat će mišiće prvih pola godine.
Omega3 ti neće utjecati na mišićnu masu tako da to ne treba spominjati u tom kontekstu. Najbitniji suplement ti je tu whey iako ni on nije nužan. Kreatin nepotreban na toj masi i za početnika
Nosi li tko kompresijske majice? Dvoumim se između Nike i Under Armour pa me zanimaju iskustva i mišljenja.
Samo kompresiju furam.
Probao obje i Adidas.
Sve je to vrlo blizu, ali nekako najkvalitetniji meni se pokazao Adidas(najdeblji materijal).
Konkretno od svih imam bar po jedan par, i to vec 2godine, i ko nove su.
A idem 5x u gym tjedno minimum tako da se nose svaki dan.
Na kraju ti ispadne da uzmes il onu koja je na akciji il koja bolje izgleda - jednako prodes kvalitetom.